Een niet goed werkende instalatie. Kan altijd maar de problemen en aftershave sales service is heel slecht is onze ervaring. We zijn nu 7 maanden verder en weten nog niet of we in oktober weer kunne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
3e keer motor defect in 5jr tijd van HRU ECO 200, dat moet niet kunnen. Maar de uitstekende service, melding op 15 juni en herstel op 18 juni, dat maakt heel veel goed! Prettige opvolging door Dennis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De Itho Daalderop boiler Close-in 10 gekocht bij Warmteservice Tiel De levering ging erg soepel en correct. Deze aangeschaft ter vervanging van meer dan 20 jaar oude Daalderop boiler. Intussen een h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn oude mechanische ventilatie box was aan vervanging toe. Bestellen ging snel pakket was snel bezorgd. Inclusief afstandsbediening. Er moesten wel nieuwe gaten geboord worden want de schroeven zate... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.
Admiraal de Ruyterstraat 2, Schiedam
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ook dit toestel ervaren wij als stabiel en betrouwbaar. Wij zijn al meer dan 20 jaar tevreden gebruikers van verschillende Itho Daalderop-toestellen.
Als kleine gebruikerssuggestie: het zou handig zijn mocht op het toestel (luchtverversing) de airflow vermeld worden, zodat deze eenduidig overeenkomt met de aangegeven airflow op de (te reinigen) filters.
Daarnaast merken we dat de twee filterafdekkingen wat stroef openen.

Antwort von Itho Daalderop
mijn nieuwe aangeschafte warmtepomp makkelijk via de Itho Daalderop klanten service site kunnen aanmelden voor garantie. correcte en snelle afhandeling.
Het voldoet geheel aan de verwachting, laadt op met overtollige zonnestroom, laag energieverbruik.
Ons verhaal begint in januari 2015 toen werd in onze nieuwbouw woning de keuken geplaatst met een close- in onderbouw boiler voor een kokend waterkraan. Na 1 jaar en een paar maanden begon de boiler te lekken en een paar dagen later gaf deze een kortsluiting. Na contact met de service desk, kregen wij een nieuwe boiler onder garantie. Echter in 2020 ging deze ook stuk, zelfde probleem! Nu was deze buiten garantie, dus een nieuw toestel gekocht. In 2023 ging ook deze stuk opnieuw zelfde probleem opnieuw net buiten garantie, Na enig aandringen toch een korting gekregen op nog maar eens een nieuw toestel.
Toen de installateur deze boiler kwam plaatsen, wist hij ons te zeggen dat we online een verlengde garantie tot 5 jaar konden aanvragen. Dus zo gezegd zo gedaan. Nu onlangs is de boiler weer stuk gegaan opnieuw met hetzelfde probleem, geen probleem dacht ik want ik heb verlengde garantie. Ah nee zeggen ze bij de service desk want die 5 jaar telt alleen als u een volledig systeem koopt en niet alleen op ONDERDELEN. Bij de vraag wat dan een volledig systeem is, kreeg ik als antwoord , de boiler met de buizen en leidingen en de kraan, dus op de kraan Na allemaal stukken die niet aan slijtage onderworpen zijn. DE BOILER IS DUS EEN ONDERDEEL! Ik zou nu dus mijn 5de boiler op 10 jaar moeten kopen.
Ik snap niet dat Itho Daalderop er maar niet in slaagt een product, dat aan de kwaliteitseisen voldoet, af te leveren. Weer zitten we een eindejaarsperiode zonder warm water in onze keuken, leuk is anders.
We zijn nu 22/12/2025!!!
Vandaag reageert Itho Daalderop op onze review dat ze meer uitleg willen om het te kunnen begrijpen!
Wat verstaan jullie niet aan het feit dat we sinds 2015 nu aan onze 5de (vijfde) boiler toe zijn?
Wat vinden jullie zelf van de kwaliteit van deze boiler?
Zouden jullie dit ook niet beter vermelden op de website dat zo'n boiler ongeveer een levensduur heeft van 2,5 jaar?
En wij maar filters kopen om de levensduur te verlengen om de 10 maanden één, aan de prijs van €80/stuk! (dit kost ons ook al +/- €1000 over deze periode van 10 jaar)
Maar Itho Daalderop jullie kunnen gerust zijn, ik heb sinds vorige week een ander systeem aangekocht en geplaatst, je zal van mij geen last meer hebben, NOOIT OF NOOIT KOOP IK NOG EEN ARTIKEL VAN JULLIE BEDRIJF!

Antwort von Itho Daalderop
Apparaat doet wat het belooft. Plaatsing door de erkende installateur (ESNW i.s.m. KTI) verliep zeer voorspoedig en ook de uitleg t.a.v. gebruik was goed.

Antwort von Itho Daalderop
bedrijf is goed, plintboiler kan beter. Na een paar jaar gaat de boiler steeds lekken bij de aansluiting warm water. We hebben nu al de 4e boiler in 19 jaar.
Bedrijf was snel ter plekke en plaatste direct de nieuwe boiler. De oude was ook een Daalderop die het altijd prima heeft gedaan, 25 jaar lang !! . Begon helaas ineens te lekken.

Antwort von Itho Daalderop
We hadden een mechanische afzuig installatie van meer dan 25 jaar oud die behoorlijk veel lawaai maakte. Tijd dus voor een nieuwe. Gekozen voor de Itho Daalderop. Betaalbaar en goed leverbaar. Wat een verademing qua lawaai. Echt een aanrader. De automatische vochtdetectie werkt niet altijd goed, waardoor je handmatig de afzuiging even een tandje harder moet zetten na het douchen.

Antwort von Itho Daalderop
Netjes alles goed uitgelegd en een zeer deskundig advies. Alles volgens afspraak afgehandeld. Vriendelijke monteur, die ook nog wat handige tips gaf . De boiler hangt nu 2 maanden en doet zijn werk uitstekend.
Green Energy Smartboiler 80 liter werk prima maar de handleiding kan beter.
Ik heb een P1 meter bij de daaldrop boiler gekocht om geen gedoe te krijgen met de digitale communicatie.
De P1 meter is veel duurder dan andere merken P1 meters en op dit moment werkt de boiler met app niet.
Ik heb 2 keer een poging ondernomen via de helpdesk maar helaas op dit moment van schrijven werkt het niet.
Ik zou het op dit moment niet adviseren om voor deze boiler met p1 met ClimateConnect app.
De Amber hybride warmtepomp is degelijk en mooi vormgegeven. De installatie in dec 2023 verliep niet vlekkeloos. Er is geen technische of service ondersteuning vanuit Ithodaalderop bij onduidelijkheden en probleempjes. Leverancier Dewarmtepompvoorjou regelde dat. Graag een aanbod voor een onderhoudscontract.

Antwort von Itho Daalderop
Omdat we veel electriciteit opwekken, zijn we vanwege de naderende afschaffing van de salderingsregeling,samen met een installateur op zoek gegaan naar oplossingen welke bijdragen aan behoud van rendement en de verduurzaming. De cv installatie is nog te nieuw om nu al afscheid van te nemen. Een (hybride) warmtepomp valt daarom af. Een vol electrische warmtepomp volgt zodra de cv is afgeschreven. Om toch flink te bezuinigen op de gasrekening hebben we daarom gekozen voor een boiler en wel de Itho Daalderop Smart Green Energy. (Nederlands product - koop lokaal) Met een capaciteit van 80 liter ruim voldoende voor een gezin van 4 personen. (Douchen, niet baden). Na registratie van de boiler door Itho, dit was de enige tegenvaller, dat heeft echt te lang geduurd, is in gebruik nemen een fluitje van een cent. De besparing kan ik nog weinig zinnigs over zeggen, daarvoor is de periode te kort, maar het gasverbruik is al zeker geslonken en ik verwacht volgend jaar tot wel 100m3 gas minder te verbruiken. Al met al, zeer tevreden. Nu op zoek naar de volgende stap! Thuis batterij, airconditioning, slimme wasmachine en droger, etc. Daar ben ik nog niet uit.
Ik kocht een Daalderop 10liter Close In Boiler vanwege het vertrouwde merk. De boiler werkt prima maar de installatie was niet eenvoudig. Op de instructie staat de boiler ondersteboven afgebeeld. Er wordt gesproken van een ophangbeugel die niet was meegeleverd en waarvoor ook geen bevestigings-punten zichtbaar waren. Het aanbrengen van de slang van de condenswaterafvoer was een heksentoer die me veel tijd en moeite heeft gekost.
Onze wtw installatie is inmiddels al voor een derde keer gecontroleerd door een onderaannemer. Deze kan niet goed achterhalen waardoor er een plas blijft onder de installatie. Heel vervelend. We verwachten inmiddels een nieuw apparaat. Blijft vooralsnog onduidelijk.

Antwort von Itho Daalderop
Ze hebben een nieuw product verkocht dat onvoldoende getest is en waarvan de software niet werkt. Ze hebben al een keer een software update gedaan, maar het werkt nog steeds niet. Nu zeggen ze dat ze niet weten wanneer het wordt opgelost. Ze zijn niet geïnterresseerd in de klant. Je staat lang in de wacht en dan krijg je een voice mail. Ze bellen niet terug en afspraken worden niet nageleefd. Ik ga de Daalderop boiler er uit halen en laat hem vervangen door een ander merk.
Blijf weg bij dit merk.
Sinds de oplevering van onze woning in 2022 waarin de WTW en boiler met warmtepomp/booster geïnstalleerd waren, hebben wij meerdere defecten aan onze warmtepomp/booster gekend.
Itho Daalderop geeft slecht gehoor aan de klachten en verleend geen service zoals dat zou moeten: Ze lezen de klachten niet, geven niet thuis als het onder de garantie valt en laten de servicepartij (die vanuit de VvE is aangesteld) het vuile werk opknappen in dit alles. Met als gevolg: Hoge rekening voor bijv. arbeidskosten (lees: > €1000,- aan kosten!), omdat zij zelf de service niet wensen te verlenen.
Never nooit meer zullen er door ons producten bij Itho Daalderop worden afgenomen.
Eenvoudig te installeren. Werkt goed in de badkamer met de ingebouwde vochtsensor.
Uitstekende communicatie. Eerlijke personen.
Goede kwaliteit van service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.