Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Guldkylling Langenæs: Har bestilt kylling og fritter 2 gange. Det var imidlertid 2 gange for meget, da der begge gange var TØR kylling og HÅRDE pommes frites. Jeg har før fået samme menu i Grenaa og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Stilling - Vestsjælland.
Rigtig ærgerlig oplevelse, ringede i eftermiddags bestilte til afhentning kl 18:30, står i en længere kø og venter, da det så er min tur fortæller jeg hvad jeg havde forudbestilt, jeg får desværre afvide at han havde lavet en fejl og havde desværre ikke flere kyllinger tilbage, virkelig dårlig oplevelse når vi normalt spiser ved 18:00 og vores barn sad hjemme og ventede på maden, så vi måtte sidde og finde ud af hvad vi så skulle spise.. virkelig øv oplevelse, vil ikke anbefale nogle det, der er jo en grund til man bestiller på forhånd..

Fremragende service-2 minutter i lukketid, og alt smagte rigtigt godt

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Vi var så heldige at få Mette fra Guldkyllingen ud til vores datters konfirmation.
Vi var 25 mennesker til festen, hvor vi fik en 3 retters menu bestående af. snack kurv som forrret og en halv grill kylling til hoved ret. skrub af maden stod guldkyllingen også for som var tarteletter.
Det hele var super lækkert og alt kørte som det skulle og der var rigeligt med mad alle gæster var meget tilfredse. Kunne vi Give 10 stjerner gjorde jeg gerne dette. kæmpe tak og ros til Mette og hendes Team.
Hilsen Dan Dalsgaard og Maja Mikkelsen

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Har købt en gang fra guldkyllingen, 2 stk grillet kylling til familien. Det smagte rigtig godt, og var saftigt. Guldkyllingen må gerne komme her til vestegnen også

Guldkylling Midtjylland.
Super god oplevelse! Virkelig et godt produkt, som til fulde levede op til forventningerne.
Rigtig god service af Mette og Cecilie.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling, og kommer helt sikkert igen.
Carsten

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Det var desværre ikke det vi havde håbet på.
Kedeligt skind på kylling.
Prisen for høj i forhold til oplevelsen
Ny sælger i Jægerspris er langsom og uprofessionel,trods lang kø ,ventetid 40 -45 min,tillod sælger 3 telefonkunder at gå foran køen ,vi gik i Brugsen og købte lørdagskylling ,køen var stadig lang p.gr.a. langsom ekspedition og mangel på varer,find en ny sælger,det fungerer ikke!
Mvh Birgit og Kjeld ,Snogekær 55,Jægerspris
Fik kylling i Fredag's i Hedensted , super lækkert og velsmagende og pomfrits der var perfekte

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Købte en lille snack menu. Da familien der hjemme smagte det var vi hurtige til at tage en beslutning om at vi skulle forbi og hente noget til os alle.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Så lækkert og i rige mængder
Vi har for første gang spist mad fra Guldkyllingen. Det var så utroligt lækkert. Betjeningen var også utrolig god og portionerne meget gavmilde.
Tak for dejlig mad.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Det er altid en fest, når Guldkylling Sydjylland kommer på besøg i Bramming, hvor vi bor! Vi ELSKER kyllingen (og tak fordi I går op i dyrevelfærd!) og pommesfritterne er så hamrende lækre - verdens bedste fritter, ganske enkelt!
Altid god kundeservice og en fornøjelse at spise maden! Tusind tak for mad!

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Helt fantastisk oplevelse ved guldkylling på fyn. Det er nok noget af det bedste mad jeg nogensinde har fået. Linda har virkelig tjek på det, og man kan mærke hun går op i det. Varm anbefaling her fra.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Venlig betjening og lækre stegte kyllinger

GuldNuggets ⭐⭐
½ GuldKylling ⭐⭐⭐
Pommefritter ⭐⭐⭐
Kundeservice ⭐⭐⭐
GuldNuggets var tørre og blød yderside. Troede at ydersiden ville være mere knasende og med et saftigt stykke kød inden i.
Den ½ GuldKylling var okay, lidt til den tørre side.
Pommefritter var en god størrelse samt portion var en god størrelse. havde muligheder for 2 forskellige krydderier til at have på dem
Som helhed, var fint at prøve men gør vi ikke igen.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Super lækker mør kylling. God oplevelse👍

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Det var super god og frisk betjening. Maden smagte så lækker, saftig kylling og lækre sprøde pommes frites. Helt klar noget der skal prøves igen. Mums tak for mad 😀

SUPPLEMENT TIL:
SLAGTE-KYLLING
RETTELSE
GULDKYLLINGEN var i Nykøbing Sj. skærtorsdag - fra kl. 1400.
Åbningstiden fremgår af hjemmesiden.
Til mit forsvar skal siges, at åbningstiden ikke fremgår af den udleverede brochure🤔.

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Den ene kylling var ikke gennemstegt
Skindet var ikke sprødt og pomfritterne havde været for længe i friture

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Havde spurgt “vognen” for 1 uge siden om han/den var i Nykøbing Sjælland dd (skærtorsdag) - svaret var at det var han/den.🤥🤥🤥 Ringede idag på til GULDKYLLINGEN, ingen svar, ingen forbindelse. Havde inviteret gæster, ingen 🐥🐥🐥 til dem, 🤥🤥🤥 lang næse til mig som vært. SÅ GULDKYLLINGEN FÅR MINUS STJERNER - så mange som muligt. (Kørte på pladsen hvor vognen plejer at holde: INGEN VOGN!)

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.