GuldKyllingen Grillvogne Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

31/7 fik vi mad fra guldkyllingen. Kyllingen var perfekt, kolslow var perfekt og pomfritters var perfekt. Betjening var god med godt humør. God mad, det gør vi gerne igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Take-away-Service

Vom Unternehmen geschrieben

GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

100 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Guldkylling Langenæs:

Guldkylling Langenæs:
Har bestilt kylling og fritter 2 gange. Det var imidlertid 2 gange for meget, da der begge gange var TØR kylling og HÅRDE pommes frites. Jeg har før fået samme menu i Grenaa og Skanderborg, hvor kyllingen var saftig og lækker og pommes frites, var sprøde og lækre.
Jeg kan IKKE anbefale dette på Langenæs.

30. Juli 2026

Perfekt 👍

31. Juli 2026

Dårlig service!

Når man ikke kender konceptet, men har hørt flere omtale det positivt, kommer man ikke igen efter at være blevet afvist af en sur og ligeglad mand i Rønnede, der bare surt sagde - udsolgt!
Ikke noget med øv du gik forgæves, husk at bestille næste gang, men se her hvad du kan få i stedet for!
Vi kommer ikke igen!

23. Juli 2026

Hej Henrik

1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det er vi oprigtigt kede af at læse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi kan godt forstå, at det er skuffende at gå forgæves, men det burde naturligvis være blevet mødt med et venligt smil, en forklaring og et forslag til et alternativ eller en opfordring til at bestille næste gang.

Vi tager din feedback meget alvorligt og følger op på den internt. Vi håber, at du vil give os en ny chance, så vi kan vise dig den service og de spydstegte kyllinger, som så mange andre heldigvis kender os for.

Du er meget velkommen til at kontakte kædekontoret på tlf. 40222333, så vil vi gerne finde en god løsning.

De bedste hilsner

Bedste pommes

Bedste pommes! Tak!
Fedt at du står ved Ajstrup Strand Camping hele sommeren 🙌🍉

Hej Laura
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Morad & GuldKyllingen på Ajstrup Strand

Super lækker mad og mega god service

Super lækker mad og mega god service
Tak Morad fra ajstrup strand😁👍

12. Juli 2026

Hej Thilde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morad i ajstrup er beste kylling veldig…

Morad i ajstrup er beste kylling veldig fornøyd flott kylling god kjekk mann smilene ,veldig kjekk opplevelse

12. Juli 2026

Hej Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Morad er en ægte kammerat

Morad er en ægte kammerat. Super service.og dejligt saftige kylleryller❤️

Hej Consumer
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Morad & GuldKyllingen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker kylling og pomfrits virkelig…

Lækker kylling og pomfrits virkelig gode.

Hej Helle

Rigtig lækker kylling

Rigtig lækker kylling

Hej Helle

Pommes frites er gode

Det smagte godt. Manden var sød

Hej Marie

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ajstrup Camping Morad guld kylling

Sindssyg lækker mad!

Hej Hendrik
1000 tak for dine stjerner til GuldKyllingen, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Morad & GuldKyllingen på Ajstrup Strand

Kyllingeburger ved Ajstrup Strandcamping

Jeg bestilte en kyllingeburger ved Guldkyllingen ved Ajstrup Strandcamping. Den var direkte ulækker. Salaten var gammel, bollen var smattet og kyllingen noget ubestemmeligt kød! Herudover forlangte de 100,- selv om der stod 75 på menukortet. Aldrig igen!

4. Juli 2026

Hej Anne-Mette
Din oplevelse lyder bestemt ikke som noget GuldKyllingen er kendte for. Det ligner en personlig fejl og det skal der strammes op på. Alle vores udvalgte produkter er i absolut topkvalitet.

Vil du kontakte os på kædekontoret på tlf. 40222333

Fantastisk service fra Nicolai

Fantastisk service fra Nicolai. Det smager som kylling fra Himlen

2. Juli 2026

Hej Claus
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Nikolai

Nikolai! Du laver noget lækkert mad her i bredballe😋 vi glæder os til du kommer tilbage igen i uge 31

29. Juni 2026

Hej Silje
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen i Bredballe, og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Lækker lækker mad fra Nicolai

Lækker lækker mad fra Nicolai.
Glæder mig til han kommer tilbage til bredballecentret 365.

29. Juni 2026

Hej Jacob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nikolaj du laver fremragende mad i glud…

Nikolaj du laver fremragende mad i glud - ses i uge 31

27. Juni 2026

Hej Emil

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nikolaj du laver fantastisk mad i Glud

Nikolaj du laver fantastisk mad i Glud, glæder os til du kommer i uge 31 igen i Glud

27. Juni 2026

Hej Daniel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nicolai du laver fantastisk mad🤩😍

22. Mai 2026

Hej Mathilde
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård

Stadig lækkert

Stadig lækkert

18. Mai 2026

Hej 'The main mand god'

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var perfekt god mad god ekspedition…

Det var perfekt god mad god ekspedition fra guldkyllingen i Daugaard ved Bredballe centeret

11. Mai 2026

Hej Mads
1000 tak for dine 5 stjerner til GuldKyllingen Bredballe og for at dele din gode madoplevelse. Det betyder rigtigt meget ! Vi sørger for at videresende til Nikolaj & GuldKyllingen Daugård
GuldKyllingen Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr