Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Guldkylling Langenæs: Har bestilt kylling og fritter 2 gange. Det var imidlertid 2 gange for meget, da der begge gange var TØR kylling og HÅRDE pommes frites. Jeg har før fået samme menu i Grenaa og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Guldkyllingen / Langenæs Aarhus C er ret fantastisk. Altid lækkert! P.V. er en fantastisk vært, han husker sine kunder, og med et super humør!

Guldkyllingen Langenæs
Lækker saftig kylling med sprød krydret skind , sprøde pommes og en lækker salat til .Man mødes altid med et smil og et smittende humør

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Kæmpe anbefaling til Guldkylling Midtjylland.
ALTID kanon god service, lækker mad, top kvalitet og ALTID med et kæmpe smil på læben.
Mette er altid sød og imødekommende 👍🏻
Hendes kyllingesalat SKAL man prøve, den er fantastisk 🙂

guldkyllingen midtjylland
altid super service af mette og har aldrig haft noget at klage over så fem stjerner til dem

Fantastisk lækkert mad. Saftig kylling og lækkert tilbehør 😀
Altid et besøg værd

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Guldkyllingen Midtjylland er altid garanti for god service, glade smil og god mad👌 Selv når man ringer lidt sent på eftermiddagen er Mette altid behjælpelig med god mad. Derudover sørger hun ALTID for at vores to små drenge får en god oplevelse (og svar på deres MANGE spørgsmål) når maden skal hentes🤩

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Maden er altid færdig til den aftalte tid.
God størrelse på portionerne og sidst men ikke mindst venlig betjening.

Guldkyllingen Midtjylland.
Der serveres de lækreste kyllinger og super tilbehør i Mettes kyllingevogn.
Man bliver altid mødt med smil og får en god betjening. De bedste anbefalinger herfra. 😊

GuldKyllingen MidtJylland.
Super og hurtig service hos Mette.
Kyllingerne er altid, som de skal være og sidste gang prøvede vi snack kurven osse. Det er så fast fremover i bestillingen! Pommes frites er altid, gyldne og sprøde, selvom man lige skal en tur hjem med maden.
Mette er sød og rar og er udover den dejlige mad til overkommelige priser, udgør hun det halve af grunden til vi gerne kører efter hvor hun holder.
Kan kun anbefale guldkyllingen midtjylland. Har du ikke prøvet det? Så kom afsted! Nemt, hurtigt og lækkert. 🤎

Lækre og sprøde kyllinger😍
Helt klart en anbefaling herfra!
Mette du er guld værd! Vi alle elsker dig!
- Bonus datter!

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Vi har fået mad fra Mette Guldkylling flere gange når hun holder i Kjellerup og har altid været meget tilfreds. Kan klart anbefales.

Guldkylling Midtjylland.
Vi har fået kylling flere gange hvor vognen har holdt i Bjerringbro.
Rigtig gode kyllinger og Mette som sørgede for os er altid smilende og super imødekommende.
Kylling fra Mette er nu efterspurgt herhjemme og gentages ofte.
Britta Buus.

Dejlige kyllinger og pommes
Altid venlig og god service

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Havde lovet min 4 årige at vi skulle prøve en menu...
Et er at jeg kom for sent, livet sker..
At jeg skal have en måske kæk (fræk) kommentar på den bekostning synes jeg ikke er iorden...
Da jeg så skal betale, virker dankort terminalen hverken med dankort eller Visa...får af vide jeg jo bare kan hæve penge henne i bank terminalen, det var ikke en mulighed..
Jeg ender med at bruge mobilpay som til alt held går igennem...
Jeg tænker ikke, jeg vil vide hvad der blev sagt på et fremmede sprog, i vognen imellem de to..
Har netop forklaret barnet at det gør vi ikke igen.
Beklager forsinkelsen

Langenæs - Århus C
Altid mega lækker kylling og virkelig sprøde pomfritter.
P.V. kender sine faste kunder, hilser altid med et smil og en hyggelig snak :-)

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
I forbindelse med Camping på Ribe Camping købte vi i dag en menu for 2. Har aldrig set en tilberedt kylling med så meget indmad og tarme der ikke var taget ud. Er selv jæger og vant til at ordne diverse vildt og har hygiejnecertifikat i den forbindelse. Det var direkte ulækkert at man sælger et produkt der er så dårligt klargjort. Selve kyllingen var tør og sej. Vil tro den er fra dagen før og genopvarmet. Tilbereder selv jævnligt kylling på spyd, kan nok ikke helt sammenlignes men den her var dissideret dårlig tilberedt. Så i dag måtte vi se bort fra madspild og smed ca, 3/4 af kyllingen ud. Pommes frites var til gengæld super gode.

Guldkyllingen Ejstrup strand
(v. First camp)
Så øv en oplevelse😔.
Ringede i dag og bestilte,
1 snack box
10 hotwings
2 coleslaw
10 min så ville det være klar, super.
Kom derned (ca. Efter 14 min)
Og det var ikke klar, nå pyt..
Da så mit mad var færdig, hade de kun 1 colslaw🙄. Den mandlige ekspedient siger så at 5 min så ville de have en klar, og han sætter den kvindelige ekspedient igan med at lave det.
Går hjem i campingvognen med maden så de andre kan begynde at spise, og jeg går derned igen.
Der har hun så bare sat det til side.
Efter jeg har stået der noget tid, kikker hun på mig og siger, du må komme tilbage om 10 min og ellers er der bare udsolgt (og hun siger det rigtig flabet), jeg siger, at så når min mad jo at blive kold, den mandlige siger så en masse til hende på et udenlandsk sprog som jeg så ikke forstår, forstår dog at hun går igang med at lave det..
Da jeg så får det og skal betale, skal jeg til at sige, til en anden gang skulle i måske have et system til at holde styr på jeres bestillinger, men når kun lige sige et par ord, så afbryder hun mig og siger, mhm det er fint.
Gik derfra, og tænkte virkelig ikke de pæneste ting 🤬.
Men har fået fra guldkyllingen før, og det har bare været så godt..
Nå, Kommer hjem og skal spise,
MENNN så er min datters nugget så overtilberedt og brændte at det var små hoppeboldte 🤬..
Så det var det, bestilker ALDRIG fra dem igen..
Og tænker også hendes næsvished bliver nævnt i receptionen, for den var det værste af det hele..

Antwort von GuldKyllingen Grillvogne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.