Lidt forkælelse på indkøbsturen i Rødovre Centrum hos Sachi Sushi, førstegangs besøg. Charmerende og serviceminded betjening, hurtig servering og lækker frisk sushi/maki. Tog også en lille flaske vin... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sushikok til konfirmation Vi havde bestilt en sushikok til vores konfirmation og David kom og fra ankomsten og til sushi-buffeten var klar. Udvalget var stort, smagte godt, Vi havde en del res... Mehr ansehen
Vi valgte “All you can eat” i Borgergade i København K. Måtte levne over halvdelen af sushien, da den var så dårlig, virkede langt fra frisk. Virkelig ærgerlige penge at bruge! Øv.. Skriver sjældent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tusind tak til David og hans skønne Sachi Suchi team for at komme og lave fantastisk sushi til vores konfirmation. Det var en helt igennem dejlig oplevelse - David og co var top professionelle, super... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Sushi-Restaurant
- Restaurant mit asiatischer Fusionsküche
- Catering
- Restaurant
- Sushi-Abholrestaurant
- Take-away-Service
Vom Unternehmen geschrieben
Sachi sushi slog første gang dørene op tilbage i 2005, som en af de første sushikæder i indre København. Siden da, er vi blevet til en stor familie på 4 restauranter fordelt rundt på sjælland. Grundlæggeren er Kunthea Chun. Vores mission er, at gøre alle vores gæster en oplevelse rigere. Med mere end 15 års erfaring har vi serveret sushi, og andre lækre retter indenfor det japanske køkken. I dag, kan vi med stolthed sige, at vores sushi stadigvæk byder på en frisk, innovativ og smagfuld oplevelse. Vi gør os rigtige umage med, at få vores sushi til at ligne fine kunstværker, når de serveres foran vores sushi-glade gæster. Derudover går vi meget ind for kvalitet, hvoraf vores professionelle sushikokke laver bestillingen helt fra bunden af med friske og de bedste kvalitetsråvarer. Dermed sikrer vi, at vores gæster sikrer sig frisk og høj kvalitetssushi. Vi tager imod alle vores kunder med åbne arme, når de træder ind i vores restaurant, da vi sætter et stort fokus på, at alle vores besøgende altid tager en god oplevelse med sig hjem. Så hvis du er til mad udover det sædvanlige, så kom forbi os og bliv en oplevelse rigere.
Kontaktinformationen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Skøn sushi oplevelse, glæder mig til næste gang
Charmerende og serviceminded betjening, hurtig servering og lækker frisk sushi/maki. Tog også en lille flaske vin af overraskende god kvalitet, som blev serveret med isvand til. Sådan skal det gøres. Kommer gerne igen. TAK for mad
Sushikok til konfirmation
Sushikok til konfirmation
Udvalget var stort, smagte godt, Vi havde en del rester tilovers, som var lige til at pakke i take-away-bakker og gæsterne kunne tage med hjem sidst på aftenen - og her 1 dag efter er kvaliteten stadig lækker, tiltrods for at have stået i køleskabet.
Alt i alt er vi super tilfredse, og vi vil gerne anbefale til andre, samt benytte os af servicen igen hvis muligheden opstår.
Sushikok til firma event
Vi havde bestilt en sushikok til et firmarrangement og har været meget glade for servicen. Det kan helt bestemt noget at bestille en sushikok til sit event - det gav mulighed for specielle tilpasninger on-the-spot, samt noget eksklusivitet i at det blev lavet foran vores medarbejdere.
David var meget proaktiv til at spørge ind til forskellige ting på forhånd, så det bare spillede fra ankomsten og til sushi-buffeten var klar.
Udvalget var stort, smagte godt, og hvis folk havde specielle ønsker var de meget imødekommende. Vi havde en del rester tilovers (grundet afbud internt), som de var søde til at pakke i take-away-bakker og gæsterne kunne tage med hjem sidst på aftenen - og tilbagemeldingen har været at kvaliteten også var i top dagen efter tiltrods for at have stået i køleskabet.
Fantastisk god mad og service til vores…
Fantastisk god mad og service til vores fest. Alt maden var i høj kvalitet og så flot anrettet.
Høfligt personale og meget hjælpsomme.
Fik sushi til 25 gæster
Fik sushi til 25 gæster. Det blev fint andrettet så sushien var fordelt mellem alle gæster og var smukt pyntet og smagfuldt. Alle var meget tilfredse og jeg bruger dem gerne igen
Bestilte online
Bestilte online. Modtog efterfølgende hverken sms eller mail. Ringede til restauranten og fik blot en besked ‘vi har travlt og der er udsolgt. Så derfor fik fik du ikke nogen beskeder’
Det er nok toppen af dårlig service, og jeg kommer til at fraråde alle i min omgangskreds at spise eller bestille på deres restauranter
Sachi Sushi Gilleleje
Lækker japansk mad
Besøgte Sachi Sushi i Rødovre centret i dag.
Vi siger 1000, 1000 tak for lækker mad.
Vi spiste hos jer i dag og jeg må sige at der fandt vi smagen og jeres lækre mad, samt en fantastisk god tjener. Glemte at spørge efter hans navn, men han er oprindelig fra Colombia. Ham kan I være stolt af. Sød, høflig og er meget kundevenlig.
Maden var perfekt ligesom den plejer at være.
Tusinde tak for mad og rigtig god kundeservice.
Og selvfølgelig kommer vi igen.

Antwort von Sachi Sushi
Sachi Sushi catered our lunch yesterday…
Sachi Sushi catered our lunch yesterday and did an amazing job. The sushi was delicious, beautifully presented, and the team was super helpful with the setup. Our colleagues loved their special lunch!

Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad. Bestille med levering til 50 mennesker der var nok mad. Der var lækkert frisk.

Antwort von Sachi Sushi
Sachs sushi gør det super godt
Sachs sushi gør det super godt, lækker mad og hæderligt personale. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer her
Jeg kan varmt anbefale Sachi Sushi
Jeg kan varmt anbefale Sachi Sushi! Restauranten har en virkelig hyggelig atmosfære, og personalet er utroligt venligt og imødekommende. Sushien er helt fantastisk – frisk, smagfuld og ikke bare fyldt med ris, men med skønne kombinationer og god variation.
Der er mange forskellige ruller at vælge imellem, priserne er meget rimelige, og kvaliteten er i top.
Et sted jeg helt sikkert vil besøge igen! 🍣✨
Super lækkert arrangement …
Super lækkert arrangement til vores søn’s 18 års fødselsdag..David og hans team fik det hele til at spille og vores gæster var meget tilfredse. De klaret det hele til ug, så der var ikke tomme fade. Hvis i skal holde fest, så skal i ikke være bange for at ringe til David fra Sachi i Rødovre.
God kontakt hele vejen fra start til slut..
Bedste sushi & service!
Bedste sushi i hele Helsingør,
Fantastisk service,
Vi bestilte take away til 2 voksne og 2 børn den flinkeste dame gav os 2 gratis ramune sodavand med til børnene (de elskede det!) helt igennem fantastisk service & mad. Kan klart anbefales! Vi spiser kun her.
Maden er fin men restauranten er skummel og priserne er latterlige
Maden smagte fint men restauranten (i helsingør) er meget skummel. Dårlig belysning og overhovedet ikke hyggelig. Jeg synes også at det er dumt at man betaler for all you can eat men alligevel skal man betale ekstra for sticks og sashimi og andre ting - så er der jo ingen grund til at lave "all you can eat"
Man får ikke meget for pengene, og der er sushi på samme niveau i området så der er ingen grund til at tage hertil
Ni var så dåliga
Ni var så dåliga, vi fick vänta i 50 minuter och sen fick vi fel beställning och fick inte våra bönor. När vi ville ha våra pengar tillbaka så fick vi mindre pengar.
Rekommenderas inte..
Dårligste sushi man kan overhovedet få…
Dårligste sushi man kan overhovedet få i landet. Ris er for gamle.Fisk er alt for salt. Personalet yder Dårlig service. Udover det har man vente i lang tid.
Så god sushi og service!!!
God mad meeen servicen halter
God mad meeen servicen halter.
Min mand og jeg spiser god mad for
688 kr.. Der er ingen anmærkninger hertil. MEN da vi ikke kan spise maden op, spørger jeg om vi ikke kan få resterne med hjem… jo det kunne vi godt, men det koster 10 kr… fair nok, vi betaler. Så kommer tjeneren ud med maden i en plastik boks og med 1 sæt spisepinde og én skål soya.. altså vi var to, men okay… Nå men, jeg spørger så om vi ikke også kan få en pose med, det kunne vi godt… hvis vi betaler igen.. Det synes jeg var dråben. 10 kr for indpakning af mad samt betaling igen for en pose? Altså come on.. Jeg har aldrig hørt om at man skal betale for at få maden pakket.. Der spiser vi nok ikke igen.
Super lækker oplevelse
Super lækker oplevelse. Fik leveret mad til fødselsdag og maden var så lækker og flot anrettet. Stor service fra David fra Sachi Sushi som arrangerede bestillingen og Rødovre butikken som lavede maden. Alle var meget imponerede over maden. Stor anbefaling herfra.
Vi holdt en atypisk konfirmationsfest…
Vi holdt en atypisk konfirmationsfest og havde inviteret 4 sushikokke fra Sachi Sushi til at lave ala carte sushi til vores selskab på 42 personer.
Det var vanvittigt godt, og lige hvad vi ønskede! I var så dygtige, professionelle og serviceorienterede og alle gæster, selv en, der har boet mange år i Japan sagde jeres sushi var fantastisk!
Skulle jeg have ønsket noget yderligere ville det være flere nigiri med laks og tun. De (der smagte) siger at tun nigirien var next level.
Jeg kan varmt anbefale Sachi Sushi!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.