Fnac Belgium Bewertungen

1.852
TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je suis retourné au magasin : toujours pas d’iPhone 18 Pro Max, aucune information. On me demande simplement d’être patient. Le principe d’une précommande est de l’obtenir le jour de la sortie. Apple,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beschadigd product wordt niet teruggenomen!!! De tv die ik gekocht heb, bleek bij levering schade aan het scherm te hebben. Ik heb dit gemeld. De verkoper houdt mij aan het lijntje door telkens bij... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dit gaat specifiek over de webshop, niet over de fysieke winkel. We bestelden nog maar 2 keer iets via de webshop (een nintendo switch en een wekkerradio) en telkens liep het mis. De levering van de n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

J'ai eu le malheur de commander du matériel hi-fi pour épargner quelques dizaines d'euros en commandant via des cartes cadeaux. Voici un mois que la livraison aurait dû avoir lieu. Le SAV est NUL de... Mehr ansehen

1. Geschäft
  6. Musikgeschäft

Über Fnac Belgium

Vom Unternehmen geschrieben

Besoin d'aide ?
Vous avez une question relative à votre achat à la FNAC ?

Contactez-nous sur cette page : https://www.fr.fnac.be/contacteznous

ou bien par téléphone :
pour la Belgique +32 2 700 91 91
pour le Luxembourg +352 27 990 600 99

Hulp nodig?
Heb je een vraag in verband met je aankoop bij Fnac?

Contacteer ons via deze link: https://www.nl.fnac.be/contacteerons

Of contacteer ons telefonisch:

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1.852)

243 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fnac marketplace is oplichterij

Ik kocht een lens via de marketplace van hun site, maar de verkoper vertelde me na betaling dat hij de lens enkel zonder originele verpakking kon verzenden. Deze lens was dus helemaal niet nieuw zoals in de advertentie stond. Ik én de verkoper wilden de verkoop annuleren, maar de verkoper wist niet hoe dit moest. Fnac klantendienst kon niet helpen, ik heb met wel 10 mensen gechat en ge-e-maild. Dus nu ben ik €200 kwijt.

Edit: Kimberly, ik heb nogmaals een e-mail gestuurd en ik heb daar geen antwoord op gekregen.

6. Januar 2026

Antwort von Fnac Belgium

Beste, Zou het mogelijk zijn om ons een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com ? Zodanig wij dit kunnen nakijken aub. Fijne dag, Kimberly - Fnac

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen terugbetaling na anderhalve maand

24/01/2026 We zijn nu weer 2 weken verder en er is helemaal niets gedaan door fnac mijn 2 laatste e-mails zijn gewoon niet beantwoord en hier op trustpilot moet iedereen zich tevreden stellen met een copy/paste antwoord "stuur een e-mail" waarop je dan weer geen antwoord krijgt (behalve het bericht van ontvangst van je e-mail) dit ruikt sterk naar oplichting

Na anderhalve maand van het terug sturen van een beschadigd artikel en talloze mails nog steeds geen terugbetaling gekregen van mij artikel. Blijkbaar een gewoonte van het fnac gezien de talloze klachten op Trustpilot. Antwoorden op mijn mails waren arrogant, niets zeggend, mooie loze beloftes of helemaal niets.

14. November 2025

Hallo,
het spijt ons te moeten lezen dat je nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen.
Ik raad jou aan om nogmaals een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestelde 23 December 2 artikelen…

Ik bestelde 23 December 2 artikelen waarvan slechts één geleverd werd. Reeds 3 x gemaild naar de klantenservice, zonder reactie. De Messenger service die wordt aangeboden, maar ook de chatfunctie werken niet. De klantenservice is gewoon onbereikbaar.

23. Dezember 2025

Hallo,
jammer genoeg is het tweede artikel niet meer beschikbaar waardoor deze ook niet meer geleverd kan worden.
Je mag jouw bankgegevens in jouw Fnac-account invullen voor de terugbetaling.

Slechtste naverkoopdienst ooit

Kocht in juni 2023 een cadeaubox die normaal 3 jaar en 3 maand geldig blijft. Probeerde vorige week bon te activeren en krijg melding dat bon verviel in juni 2025!!! = 2 jaar na aankoopdatum. Probeerde het probleem telefonisch op te lossen: onmogelijk. Ik moest mij naar winkel Leuven begeven. Daar gingen ze een mail naar hoofdzetel sturen en mij in copy zetten. Heb nog steeds géén copy van mail gezien dus ik vermoed dat persoon bij naverkoopdienst een foutief mailadres gebruikt heeft. Sedertdien probeer ik iemand daarover telefonisch en per mail te informeren maar krijg NERGENS antwoord!

6. Januar 2026

Antwort von Fnac Belgium

Beste, Het spijt ons om dit te moeten lezen :( Gelieve ons een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com zodanig wij dit kunnen nakijken aub. Fijne dag, Kimberly - Fnac

Logistiek & helpdesk FNAC zijn een ramp

Hoe ze bij Fnac logistiek werken begrijp ik oprecht volkomen niet. Ze sturen een via de webshop besteld pakket op via Bpost. Na enkele dagen geen beweging te zien in de status neem ik contact op met de klantendienst van Fnac die me zegt dat ik 14 dagen moet wachten alvorens ze bij Bpost een klacht kunnen indienen. Het gaat om een toestel van +1000 Euro.
Ik neem dan zelf maar contact op met Bpost die me weet te zeggen dat het pakket geblokkeerd is vanwege de afmetingen en dat ze het moeten overdragen aan een partner van hen om het te leveren.
Waarom Fnac het pakket bij Bpost (in bulk) aanlevert is een groot vraagteken. Ze leveren dit gewoonweg niet. Daar moet Dynalogic voor ingeschakeld worden.
Ondertussen kan ik nog dagen wachten op mijn pakket.
Eerste keer en laatste keer geweest bij Fnac. Wat een klucht.

*Edit* ik heb het ontvangen maar het is me dunkt eerder te danken aan Bpost dat ze het in het gewone traject hebben opgenomen.
Dergelijke grote en zware toestellen zouden per definitie aan een meer gespecialiseerde firma moeten overhandigd worden.
De helpdesk Fnac is waardeloos en ik zie hier ook overal dezelfde reactie: stuur een mail ... Ik heb gechat met de helpdesk. Waarom zou in dan nog een mail sturen? 'Zero empathy' is iets dat ik hier al gelezen heb in de reviews en het klopt volledig.
Sorry, misschien zijn ze goed als alles vlot verloopt, maar ik blijf er bij dat zowel de logistiek als de klantendienst te wensen over laten.
Omdat het toestel wel in correcte nieuwstaat was, verander ik van 1 naar 2 sterren.

9. Januar 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GOED GEHOLPEN!

Ik moest een nieuwe kabel en oplader voor mijn Smartphone hebben. Ikzelf ken er allemaal weinig van maar ben direct geholpen door een vriendelijke jonge verkoper. Spijtig genoeg ken ik zijn naam niet, maar die vraag ik hem de volgende keer wel. Want daar zien ze me zeker terug!

5. Januar 2026

Hallo,
hartelijk dank voor jouw positieve feedback!
Dit is fijn om te lezen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

J’aurais mis zéro si cela avait été…

J’aurais mis zéro si cela avait été possible.

J’ai commandé deux articles il y a un mois. L’un a bien été livré, mais le second a été envoyé à une autre adresse sans que je sache ni pourquoi ni comment alors que mon adresse était clairement indiquée lors de la commande.

Cela fait maintenant trois semaines que je suis en contact avec le service client. À chaque échange, je dois réexpliquer la situation depuis le début. Les discussions se font via Messenger, mais ils ne conservent manifestement aucun historique de conversation.

C’est tout simplement pitoyable, surtout quand on sait qu’il s’agissait d’un cadeau de Noël.

20. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Bonjour, Nous sommes désolés d'apprendre votre déception :( Veuillez envoyer un e-mail à webshop@be.fnac.com afin que nous puissions vérifier cela. Bonne journée, Kimberly - Fnac

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde voor 1200€ euro aan een…

Bestelde voor 1200€ euro aan een product op fnac.be, product was verkeerd geadverteerd dus krijg van jullie een retourlabel. Wacht nu al meer dan 1 maand op mijn terugbetaling terwijl de wettelijke termijn 14 dagen is. Mails worden genegeerd en als ik jullie bel zeggen jullie dat de logistiek het nog moet uitzoeken en ze me volgende week pas kunnen terugbellen. Juridisch is dit gewoon niet in orde!!!

5. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Hallo, Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent :( Stuur een e-mail naar webshop@be.fnac.com zodat we dit kunnen controleren. Een fijne dag gewenst, Kimberly - Fnac

Onbetrouwbare verkoper

Ik kocht als kerstgeschenk een boek bij Fnac op 7/12. Levering zou tussen 17/12 en 22/12 zijn. Natuurlijk geen boek met kerst noch met nieuwjaar. Klantendienst meermaals gecontacteerd, geen hulp daar. Moet mail sturen naar webshop. Eerste mail verstuurd op 27/12, 2de mail op 31/12. Plots zie ik dat de bestelling door hen geannuleerd wordt door hen begin januari. Het bericht hierover laat uitschijnen dat ik de bestelling geannuleerd heb. Wegens annulatie zal ik een terugbetaling ontvangen. Geen reden niets. Vandaag eindelijk antwoord op de mail, enkel om te zeggen dat ze zien dat de bestelling geannuleerd is. Alsof ik daar zelf nog niet achter was.
Wat het ergste is, is dat het artikel dus nog steeds te koop aangeboden wordt. Dat moet je mij eens uitleggen hoe dat kan!

7. Dezember 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

La fnac c'est plus jamais ...recyclivre pareil...

La fnac c'est plus jamais ...recyclivre pareil. J'ai commandé un livre via la fnac , quand il est arrivé ce n'était pas celui que j'avais commandé et payer 139 euros ! un livre bricolé avec une pochette différente du livre et un collage à l'intérieur, après discussion avec le vendeur de recyclivre et la fnac je peux le renvoyer en France et le vendeur fera un geste commercial de 10% , une vrai arnaque !!!
Et quand recyclivre vous répond en fait c'est une réponse automatique...
Et la réponse de la Fnac ici sur Trustpilot se limite à me dire d’envoyer un e‑mail, alors que j’ai déjà fourni toutes les informations via leurs propres canaux.

J’attends toujours une solution concrète.
En attendant, je ne commanderai plus jamais via la Fnac ni via Recyclivre.

20. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Bonjour, Nous sommes désolés d'apprendre cela :( Veuillez envoyer un e-mail à webshop@be.fnac.com, en indiquant votre numéro de bon de commande afin que nous puissions vérifier. Bonne journée, Kimberly - Fnac

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Très mauvaise éxperience en magasin

J'ai acheté un article chez fnac en magasin. Je ne trouvais pas l'article (même si j'avais vu en ligne qu'il était en stock). J'ai donc demmandé à un vendeur ou il se trouvait et il a passé 20min à essayer de le commander en ligne mais l'article arrivait trop tard et je partais en vancanses donc il regarde si il y a du stock dans d'autres magasins, pour se rendre compte qu'il est en stock dans ce magasin, alors que je lui avait dit dés le début. Il va donc chercher l'article et me le donne. Après avoir passé 30min dans le magasin j'étais en retard pour mes cours donc je vais vite payer et je pars. Une fois partie je me rends compte que le vendeur m'a donné la version espagnole du CD que je cherchais en Italien. A savoir que je lui avais montré une photo du site web avec la référence qu'il a ensuite cherché sur son ordinateur donc il savait qu'il me fallait la version Italienne.
Je retourne donc en magasin pour prendre la bonne version, je montre ça au même vendeur qui m'envoit en caisse pour faire l'échange et un remboursement car l'article que j'avais pris en premier était plus cher que celui que je devais avoir. Une fois en caisse le caissier me fait savoir qu'il ne peut faire un remboursement que par carte cadeau. Je lui demande alors pourquoi et il me fait savoir que c'est la politique du magasin, qu'ils ne font de remboursements en cash seulement si c'est une erreur du magasin. Quand je lui éxpliqué que c'était une erreur de son collègue il fait tout pour quand même mettre la faute sur moi en disant que je n'avait pas présisé que c'était la version Italienne qu'il me fallait. J'avais clairement montré une photo et la référence de la version Italienne et le vendeur a confirmé sur son écran que c'était bien cette version la pour ensuite me donner une autre version.
Pour finir le manager a été appelé qui n'a pas manqué de me rappeler qu'il vont faire un geste et me rembourser pour une fois mais que son collègue en caisse avait raison et que normalement ils ne peuvent pas faire de remboursement pour ça.
Je ne retournerais pas dans ce magasin. On demmande de l'aide aux vendeurs pour qu'ils nous fassent perdre notre temps et pour ensuite se faire arnaquer et être traité comme des voleurs pour vouloir récuperer son argent.

16. Dezember 2025

Bonjour,
Nous sommes sincèrement désolés pour la mauvaise expérience que vous avez vécue dans notre magasin. Ce n’est absolument pas le niveau de service que nous souhaitons offrir.
Nous comprenons votre frustration concernant le temps perdu, l’erreur sur le produit et la gestion du remboursement. Votre retour est très précieux et nous allons le transmettre à l’équipe concernée afin d’améliorer nos procédures et éviter que cela ne se reproduise.
Pourriez-vous envoyer un e-mail à webshop@be.fnac.com avec plus d'explications et votre numéro de bon de commande ?

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

The website is not perfectly managed

The website is not perfectly managed. Some bugs and not really customer friendly. Prices are fine and delivery OK. Thanks.

24. Dezember 2025

Hello,
Thank you for your feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bought a Devialet Mania speaker at…

Bought a Devialet Mania speaker at FNAC. There was a decent 'member' discount on it so I thought I made a good deal....
Untill I opened it... completelly dead speaker, nothing worked, even after days of charging to bring it back alive. Never worked. Can happen but when I brought it back to the FNAC store they stated yes, older model (already > 2 yrs in the warehouse) we can give you a voucher or bring it in as repair (repair of what they state a used product) I feel completelly tricked, they try to get rid of old, useless products only with their members, no refund possible, only vouchers. Bad service, bad attitude to their 'members' - never buy these discounted products

2. Januar 2026

Hello,
I recommend that you take this to the store so they can check it with you.

Onbeleefdheid tegen een klant

Vandaag naar Fnac Gent geweest om een nieuwe gsm te kopen en een JBL box. Tijdens het winkelen werd er naar ons hoofd gesmeten dat ze aan ons niets willen verkopen omdat we de box aan het testen waren! Iemand met een weide bos krullen kwam het stopcontact uittrekken van de JBL box en vertelde ons dat die aan ons niets wilt verkopen. Super jammer want we wouden effectief een box kopen.

4. Januar 2026

Hallo,
Ik vind het spijtig om dit te lezen en ga het nakijken met de desbetreffende winkel.

Nooit meegemaakt

18/12 boek besteld, ging op dinsdag 23/12 toekomen, vandaag, 03/01 nog niets ontvangen. Voor de 4de keer gechat met de klantendienst….doe mail naar klantendienst is het enige dat ze kunnen zeggen, wat we al 4 keer gedaan hebben, maar antwoorden doen ze niet. Telefonisch ook geen goede service….zelfs 2 keer voorgehad dat ze gewoon neerleggen🤷🏻‍♀️

Wij bestellen veel online, maar was de eerste en laatste keer bij fnac!!! Nooit meegemaakt, zo een slechte klantenservice. Ik wou dat ik deze reviews eerder had gelezen, de boek was een kerstcadeau voor mijn zoon , die zal ik nu maar elders kopen…..als ik mijn geld ooit nog terug zie….

3. Januar 2026

Hallo,
Op dit moment ondervinden we een vertraging in onze verwerkingstijd. Door de uitzonderlijk hoge drukte tijdens en na de Black Friday / eindejaars periode hebben we een grote toestroom aan aanvragen en bestellingen moeten verwerken. Onze excuses voor het ongemak dat dit voor je veroorzaakt.
We werken er met ons volledige team aan om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en je een duidelijk en volledig antwoord te bezorgen. Bedankt voor je begrip en geduld.

Afzetters

UPDATE 12/01
Na het invullen van de gegevens zou ik binnen de 5 werkdagen een terugbetaling ontvangen, nu ondertussen van 03/01 geleden, nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Ik heb al 4 keer contact opgenomen met de klantenservice maar hier komt nooit een oplossing. Reactie van Fnac hierop is dus waardeloos.

Ik had 11/12 een boek besteld, dit zou 12/12 aankomen. Op 23/12 heb ik contact opgenomen met de klantendienst aangezien ik niets mocht ontvangen, ik kreeg te horen dat ik geduld moest hebben. Op 25/12 kreeg ik een mail dat het boek terugbetaald was. Aangezien ik op 03/01 niets had ontvangen heb ik opnieuw contact opgenomen met de klantendienst. Ik kreeg te horen dat ik mijn gegevens moet aanvullen aangezien het anders nooit terugbetaald kan worden. Voorlopig nog niets ontvangen. Ze hopen dat mensen het vergeten en geen contact opnemen zodat ze niets moeten terugbetalen. Schandelig! Zeer ontevreden!

3. Januar 2026

Hallo,
Eenmaal de gegevens ingevuld zijn betalen wij binnen de 5 werkdagen terug.

Koop enkel in winkel. NIET ONLINE. NO SERVICE. NO EMPATHY

Als het goed loopt is het uiteraard ok. Maar loopt er iets mis dan kan je niet rekenen op enige klantgerichtheid. Ze verplichten je contact te nemen via Messenger, waar je wel snel in gesprek geraakt maar dan toch nog een generiek mailadres toegestuurd krijgt. Op 16 december boek besteld voor onder de kerstboom. Zou er op 18 december zijn. Op mail de fout gestoken op hun 'leverancier'. Geen excuses, geen mogelijkheid tot annulatie. Wel lidmaatschapsbijdrage voor dit soort service vragen. FNAC = TDCAU Intussen reactie met smiley hieronder ontvangen maar op mail nog altijd geen nieuws over de annulatie en terugbetaling (>_<) Niet zeker of het deze boodschap was, maar intussen zonder echte excuses wel geannuleerd. Oef.

16. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Hallo, Het spijt ons zeer om dit te moeten lezen ;( Ons excuses voor het ongemak ! Fijne dag, Kimberly - Fnac

Click an collect mensongé

J'ai commandé en "click and collect" un livre le 26 décembre pour offrir au nouvel an. Il y avait bien du stock en magasin (il y en a toujours d'ailleurs.
..) après avoir payer, je vois livraison au magasin entre le 30 et le 31, euh ce n'est pas ce qui était prévu et aujourd'hui nous somme le 31 et pas de livre à l'horizon! Merci la fnac! J'ai constaté que je ne suis pas la seule à avoir rencontré ce genre de problème, c'est récurrent, je commanderai sur amazon la prochaine fois!

26. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Bonjour, Veuillez nous excuser pour ce désagrément. Merci de nous envoyer un e-mail à webshop@be.fnac.com afin que nous puissions vérifier cela. Bonne journée, Kimberly - Fnac

Al 2 jaar Fnac miserie

Ik had 2 jaar geleden een Fnac voucher gekregen van 100€. Doordat er constant fouten worden gemaakt, heb ik deze bon nog steeds niet volledig kunnen gebruiken. Ze zeggen altijd dat ik geduld moet hebben maar 2 jaar is lang! 1 ster geven is nog veel te veel. Op de website staat nergens aangeduid in welke taal een spel is; ik heb die dan 4 keer moeten terugsturen, ook al werd mij online soms verzekerd dat het spel in NL zou zijn. Ik mocht alleen online bestellen terwijl het spel dan gewoon in NL staat in de winkel, absurd... Ondertussen zijn we 2 jaar later, na vele e-mails (die volgens hen niet aangekomen zijn), telefoons waarin ze mij naar e-mail sturen en naar chat, vele chats waarin ze mij naar telefoon of e-mail sturen en is er een boek van mijn laatste zending spoorloos. Ik denk niet dat iemand dit verhaal van incapaciteit van Fnac kan overtreffen?

31. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Hallo, Ons excuses voor het ongemak. Gelieve ons een mail te sturen naar webshop@be.fnac.com zodanig wij dit kunnen nakijken. Fijne dag, Kimberly - Fnac

Dienst naverkoop zeer slecht

Dienst naverkoop zeer slecht. Kookboeken besteld voor als kerstcadeautje af te geven. Nu is het oudejaarsavond en nog steeds niet ontvangen. Zojuist gebeld en deze werden blijkbaar geannuleerd, maar nooit een mailtje ontvangen. Met als excuus dat het zeer druk is. Geld word op het account gezet maar daarmee hebben we nu geen cadeautje natuurlijk 😉

31. Dezember 2025

Antwort von Fnac Belgium

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr