Elektronik-Centret

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke engang 1 stjerne. Det har været en yderst uproffessionel service fra jer. Jeg kom ind med en Iphone 12 pro, og skulle have skiftet batteri samt en ny bagskærm. Jeg modtager den, og man kan tydeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg indleverede min bærbare PC til reparation, hvor jeg fik at vide, at det ville tage maks. 14 dage, det er nu snart en måned siden, og der er stadig ingen udsigt til, at denne reparation er fæ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indleverede laptop med fejl på touchpad, fik skiftet harddisk, hvilket ikke hjalp. Laptop havde efterfølgende svært ved at starte. Indleverede igen, touchpad blev skiftet, dette sidder skævt, og nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har for 5 uger siden anmeldt en skade på min MacBook pro, lidt vand i tastaturet til mit forsikringsselskab. Computeren stoppede i opstart. Forsikringsselskabet sagde computeren skulle sendes til... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Elektronik-Centret er landsdækkende servicecenter for reparation og vedligeholdelse af forbrugerelektronik. Elektronik-Centret beskæftiger ca. 100 medarbejdere, der arbejder i moderne faciliteter og med det mest moderne elektroniske udstyr til fejlsøgning og reparation. Hvis du får et problem med enten TV, fladskærm, video/dvd, videokamera, digitalkamera, HIFI og lydanlæg, bærbar computer eller PC, er du derfor meget velkommen til at kontakte Elektronik-Centret for at oprette en reparationssag. Elektronik-Centret vil hjælpe dig med en løsning, hvad enten du har en butik, et serviceværksted eller er privatkunde.

Alle Bewertungen

(1.217)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I står til rådighed og altid søde venlige og i mødekommende og gode til at hjælpe

15. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er blivet bedre end sidst

Da jeg sidst havde en ting til rep synes jeg ikke fik nogle oplysninger hvordan det gik med min rep, denne gang fik hele tiden nyt at vide, det føles godt, så ved man der sker noget

14. Januar 2016

Super hurtig service

Vi sendte vores pc til reparation, efter at den pludselig var helt død. Den var 1 år og 8 måneder gammel.
Vi besked, om at der var bestilt en ny reservedel til vores pc, og 10 dage senere var pc tilbage i repareret tilstand, uden at det var nødvendigt at starte forfra. Vi kunne starte pc med det samme, logge på og alt var som før fejlen.
Vi kan klart anbefale Elektronik-Centret.

12. Januar 2016

Ligegyldighed

Hvis i mener det skal bruges til noget vil jeg gerne fortælle om min opfattelse af jeres virksomhed
Min harddisk har nu Været til reparation hos jer to gange for den samme fejl det er ikke lykkedes for jer at lave den til gengæld har i fået lavet en ny
Fejl på den og den første fejl er der endnu så nu skal jeg for tredje gang bruge tid og penge på at køre til fona med den
Så min tillid til jer er ikke særlig stor
Med behersket hilsen
L.samson

Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Hej Lars

Jeg har set din sag igennem - og kan se at det samme board i din Harddiskoptager er gået i stykker 2 gange. Det er selvfølgelig beklageligt at en reservedel ikke kan holde længere end som så - og dette ønsker vi selvfølgelig at løse!.

Såfremt dit produkt stadig har en fejl, eller en ny fejl - vil jeg tilbyde dig at du indlevere produktet i FONA. Du kan informere FONA at vi har lavet en aftale om dette - og bede dem sende mig dit reparationsnr.

Såfremt der testes fejl på dit produkt igen - vil jeg sørge for at du istedet for en reparation, vil få produktet ombyttet i FONA.
Håber dette kan være et lille plaster på såret i et kedeligt forløb.

Med Venlig Hilsen
Johan E. Broström
Koordinator
Elektronik Centret

Super :-))

Meget fin service, lige fra aflevering til modtagelse igen i forretningen.

Der kom SMS lige fra indlevering,under rep perioden of til afhentning i butikken.

Så man er hele tiden klar over hvor ens vare er i systemet.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fungerer

Det tager tid at få rep. Retur, men min pc virker igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reparation mere end to gange med fejl ?

Havde en iMac inde hvor første gang blev der lavet grafikkort som var fint. Men da jeg så fik computeren retur larmede processoren helt vildt som den sjovt nok ikke gjort inden jeg indleveret den. Så påstår de at det var min fejl da jeg ikke sagde ja til at få repareret det første gang men nej der var det jo grafikkortet!! Den larmede ikke inden jeg afleveret den med fejl på grafikkortet. ?

8. Januar 2016
Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Hej Nicolai

Jeg har set din sag igennem.
Du vælger at indlevere dit fejlbehæftede produkt da dette havde en fejl. Under test af produktet finder vi fejl på 2 store dele. Den ene del betaler APPLE for (grafikkort). Den anden del , som var logicboard - er den primære motor i dit produkt.
Dette sender vi så et tilbud på at få udskiftet så dit produkt ikke længere er fejlbehæftet.
Du vælger at afvise tilbudet da du ikke ønsker en reparation.

Du afhenter det fejlbehæftede produkt igen - men vælger derefter at indlevere produktet igen da dette forsat har en fejl.

Jeg må desværre indrømme at jeg har svært ved at gennemse hvorfor dette skulle give anledning til utilfredshed eller til undren. Vi har netop ved indlevering af dit fejlbehæftede produkt - både sendt dig et tilbud på udbedring, samt en udtalelse om at dit produkt er defekt. Du ønskede ikke at få produktet repareret.

Såfremt du ønsker produktet repareret - ud fra det tilbud vi har givet dig på løsning af fejl - er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Med venligst hilsen
Johan E. Broström
Koordinator
Elektronik Centret

Hurtig

Super hurtig reparation. Besked om reparationsstatus hele vejen :)

7. Januar 2016

Det gik hurtigt

Det var godt det der blev lavet også gik det hurtigt , og man kunne nemt følge med hvor langt i var

17. Dezember 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtige

Jeg har fået en god og effektiv reperation af min bærbar pc. Og servicen er fin.

10. Dezember 2015

super

Fantastisk service vil altid være tryg ved at købe hos jer

1. Dezember 2015

Dårligt

Stadig fejl på min optager/dvd boks. Giver uklar modtagelse på Tv-et. Nu er det dog kun periodisk.

30. November 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr