Elektronik-Centret

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke engang 1 stjerne. Det har været en yderst uproffessionel service fra jer. Jeg kom ind med en Iphone 12 pro, og skulle have skiftet batteri samt en ny bagskærm. Jeg modtager den, og man kan tydeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg indleverede min bærbare PC til reparation, hvor jeg fik at vide, at det ville tage maks. 14 dage, det er nu snart en måned siden, og der er stadig ingen udsigt til, at denne reparation er fæ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indleverede laptop med fejl på touchpad, fik skiftet harddisk, hvilket ikke hjalp. Laptop havde efterfølgende svært ved at starte. Indleverede igen, touchpad blev skiftet, dette sidder skævt, og nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har for 5 uger siden anmeldt en skade på min MacBook pro, lidt vand i tastaturet til mit forsikringsselskab. Computeren stoppede i opstart. Forsikringsselskabet sagde computeren skulle sendes til... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Elektronik-Centret er landsdækkende servicecenter for reparation og vedligeholdelse af forbrugerelektronik. Elektronik-Centret beskæftiger ca. 100 medarbejdere, der arbejder i moderne faciliteter og med det mest moderne elektroniske udstyr til fejlsøgning og reparation. Hvis du får et problem med enten TV, fladskærm, video/dvd, videokamera, digitalkamera, HIFI og lydanlæg, bærbar computer eller PC, er du derfor meget velkommen til at kontakte Elektronik-Centret for at oprette en reparationssag. Elektronik-Centret vil hjælpe dig med en løsning, hvad enten du har en butik, et serviceværksted eller er privatkunde.

Alle Bewertungen

(1.217)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kan bestemt anbefales!

Januar/februar 2016
Hurtig sagsbehandling, sms-status undervejs, god kommunikation, god service.
Jeg er meget tilfreds.

Det er god service, at det er muligt at få hentet det, der skal repareres. Det ville dog være rart, at man ved indgåelse af afhentningsaftalen kunne få f.eks. et to-timersinterval for afhentning i stedet for at skulle sætte en hel dag af og først på dagen at få oplyst et totimersinterval.

16. Februar 2016

lynhurtiglynhurtig
lynhurtiglynhurtiglynhurtig

9. Februar 2016

Fin service

Jeg kan kun sige at det var en meget fin service, vi kunne følge reparationen via mail meget fint.

4. Februar 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

acer

Oplyst om min reklamationer hele bejen😄

4. Februar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dvd blu-Ray afspiller, optager.

Maskinen blev lavet hurtigt i løbet af en dag . Og den dag I dag er der ikke problemer med den.
Det eneste man blev tosset over var kørslen fra butik til værkstedet, og tilbage fra værkstedet tilbage til butikken, jeg kunde ikke fatte at det tog så lang tid mellem afleveringen fra det ene sted til det andet.
Men hvad gælder selve arbejdet så er der ikke noget at klage over.

2. Februar 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen samvidihed over for kunde,kun et spørgsmål om betaling

Jeg afleverede en lap-top til rep. Hurtig besked om rep..Besked om fejl og reservedele, med pris. Ny besked om at der kom yderligere omkostninger.
o.s.v. i alt 9 beskeder om status ,lidt meget men ok.
Jeg afhenter pc og får startet "dyret" men ak ,intet virker bortset fra at at windows starter, ingen af mine programmer eller filer er på maskinen. Alt er nyt. Det som pc`en var indleveret for virkede ikke ,det viste sig at der skulle køres noget opsætning for at alt virkede som det skulle, 194 opdateringer fra windows ,indstilling af ur ,opsætning af usb porte og opsætning af trådløs net (port og trådløs net var fejlen).
Ud af de ni beskeder burde der ikke have været en oplysning om at alt ville blive slettet og man ville kunne få taget en backup for x,kr. Det har kostet rigtigt meget tid for mig at få maskinen til at kører ,og nu skal jeg til at indlæse alt igen. Dårlig service ,ingen tanke for kundens problemer kun et spørgsmål om betaling. Prøv at gå på nettet uden at ur er indstillet til rette års tal. Det kan være svært i disse tider med alt den sikkerhed der nu engang er ,alt bliver næsten blokket. ØV ØV ØV Øv det skù `for dårligt.
Jan Hansen
J.H.Automatik

30. Januar 2016
Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Hej Jan

Desværre kan der opstå datatab i forbindelse med at din maskine er defekt. Derfor råder vi altid kunder til at tabe løbende backup.
Da vi først får produkter i hænderne når skaden er sket , og produktet er defekt - kan vi desværre ikke altid redde data og opfylde alle ønsker der skulle være omkring dette.
Vi advare dog om dette , både ved indlevering på alle dine reparations papirer samt i den første SMS om forløbet du modtager, står der beskrevet "Data kan gå tabt ved reparation"

Desværre var problemet i dit tilfælde så stort - at windows ikke længere fungerede. Derfor blev vi nødsaget til at geninstallere systemet for at produktet virkede igen. Det var desværre ikke muligt at tage backup af de defekte programmer og system i dit tilfælde.

Jeg kan forstå frustrationen man kan føle, når man finder ud af at fejlen på ens produkt, medføre at man skal "starte forfra" med at installere programmer og opdatere system - jeg er dog ked af at du føler det er os der er den skyldige part i dette.

Tros alt arbejde du har haft, med at bringe din personlige data tilbage så den passer til din hverdag - så håber jeg, at du igen har glæde af produktet efter reparationen.

Med Venlig Hilsen
Johan E. Broström
Koordinator
Elektronik Centret

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke repareret skaden

De har sat ny beklædning på computeren men ikke skiften den hængsel som egentlig er i stykker og skaber problemet.

28. Januar 2016
Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Hej Kasper

Jeg har været i kontakt med HP teknikeren der har undersøgt og repareret dit produkt. Din fejl vedrøre at hængslet ikke sad korrekt fast.
Hængslet er i den ene ende monteret på topcover og i den anden ende monteret i bunden. Begge dele er skiftet, så hængslet nu sidder korrekt fast.
Hængslet i sig selv skulle der ikke være fejl på.

Såfremt der stadig skulle være fejl på dit hængsel eller du ikke føler dit produkt er korrekt repareret - må du meget gerne kontakte os igen.

Med Venlig Hilsen
Johan E. Broström
Koordinator
Elektronik Centret

Rigtig god 😊

Rigtig god og hurtig service. Fik min computer lavet hos dem, og jeg fik opdateringer på email omkring den så jeg hele tiden vidste hvad der skete, og tiden varede kun en uge, jeg vil varmt anbefale dem 😊

23. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superservice ved problem med Harddiskoptager.

Havde problem med "pixilering" på nyindkøbt harddiskoptager. Yousee mente det var kablet der var forkert og sendte et nyt. Det var det ikke. prøvede andre løsninger med kablet i huset, ligeledes uden resultat. Leverede derefter harddiskoptageren til Fona til undersøgelse. Fik den retur fra Elektronikcentret på 4 dage, med nyt motherbord, som tilsyneladende havde været defekt. Modtog den hos Fona med en undskyldning, virkelig GOD SERVICE. Tak til både FONA og Elektronikcentret for god og hurtig service.

22. Januar 2016

Super god service

Fik daglig opdatering om statussen på min reparation, udover det var reparationens også kortere end angivet. Helt klart anbefalelsesværdig!!

18. Januar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr