Elektronik-Centret

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke engang 1 stjerne. Det har været en yderst uproffessionel service fra jer. Jeg kom ind med en Iphone 12 pro, og skulle have skiftet batteri samt en ny bagskærm. Jeg modtager den, og man kan tydeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg indleverede min bærbare PC til reparation, hvor jeg fik at vide, at det ville tage maks. 14 dage, det er nu snart en måned siden, og der er stadig ingen udsigt til, at denne reparation er fæ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indleverede laptop med fejl på touchpad, fik skiftet harddisk, hvilket ikke hjalp. Laptop havde efterfølgende svært ved at starte. Indleverede igen, touchpad blev skiftet, dette sidder skævt, og nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har for 5 uger siden anmeldt en skade på min MacBook pro, lidt vand i tastaturet til mit forsikringsselskab. Computeren stoppede i opstart. Forsikringsselskabet sagde computeren skulle sendes til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Elektronik-Centret er landsdækkende servicecenter for reparation og vedligeholdelse af forbrugerelektronik. Elektronik-Centret beskæftiger ca. 100 medarbejdere, der arbejder i moderne faciliteter og med det mest moderne elektroniske udstyr til fejlsøgning og reparation. Hvis du får et problem med enten TV, fladskærm, video/dvd, videokamera, digitalkamera, HIFI og lydanlæg, bærbar computer eller PC, er du derfor meget velkommen til at kontakte Elektronik-Centret for at oprette en reparationssag. Elektronik-Centret vil hjælpe dig med en løsning, hvad enten du har en butik, et serviceværksted eller er privatkunde.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

(1.217)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bare dårligt

At få af vide at end computer går i blå skærm fordi man har installeret Windows 10, når man havde fortalt at den også gjorde det før. Det er virkelig dårlig service. Og så ville de oven i købet have jeg skulle betale for at de re installerede systemerne. Som jeg selv havde gjort flere gange uden at det hjalp. Og det var anden gang den var inde med samme problem. Betalte ikke en øre så fik min computer tilbage som den var inden den blev sendt ind.

30. November 2015

Hurtig

Det gik super hurtigt, fik at vide at det nok ville tage omkring 2 uger. Men jeg fik den tilbage på under en uge.

30. November 2015

Reparation af computer.

Reparationen blev udført godt og hurtigt. Eneste klagepunkt er at der blev krævet betaling, selvom computeren kun var 5 måneder gammel. Det blev hævdet at der ikke var garanti på indbygget software.
Kontakt til "Tænk" modsagde denne påstand. Efter lidt betænkningstid rettede Fona sig efter juristerne og krævede ingen betaling.

Fremragende information

PC indleveret til reparation under igangværende garanti.
Rigtig god information ved indlevering hos FONA i Vejle
Elektronik-Centret holdt mig løbende informeret i reparations-perioden.
Heldigvis var det kun strømforsyningen det var galt med.:)

HURTIGT OG GRUNDIGT

Jeg indleverede computeren op mod en weekend og allerede mandagen derpå kunne den afhentes. Den var blevet gjort så ren at den kunne forveksles med en ny... Et drev var blevet udskiftet og det gamle drev var vedlagt i beskyttelsespose. Indholdet på computeren, som jeg netop ville bevare - ellers havde jeg nok købt en ny - var bevaret.
Så: OK for mig.

Reinstalation

Det er helt fint hvis man selv kunne bestemme hvilke app. Jeg kunne tænke mig at man køber en computer med et styresystem og manselv vælger de programmer man skal bruge der er jo så meget junk manikke har brug for!!!!. mvh john petersen

hurtig og effektiv

får flere mails der fortæller hvor langt min pc er kommet i systemet. sidste mail er at der er bestilt reservedele. det næste der sker er at jeg modtager
min pc retur efter 2 dage

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ringe oplysning om reperation.

Efter at vores bærbare PC "gik i blåt", blev den via FONA sendt til reparation, og vi fik vi bare den oplysning, at det var en softwarefejl. Ved telefonisk henvendelse til Electronik Centret fik vi det svar, at det nok skyldes, at vi havde opgraderet til Windows 10. De havde så reinstalleret Windows 8. Vi måtte starte fra scratch, alt var væk, selv om vi var informeret fra Fona, om at vores ting ikke gik tabt!! Det medførte at den var renset fuldkommen for alt hvad vi havde lagt på i form af Microsoft Office-pakke, mapper med billeder, word-dokumenter etc.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

kan ikke anmelde om service, da vi ikke har fået vores vare retur endnu

synes det er mærkelig at sende denne mail, da vi ikke harfået vores vare retur fra rep. endnu. blev sendt afsted den 18/10.

6. November 2015
Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Hej Flemming

Jeg har set din sag igennem og kan se du har indleveret produktet i FONA d 18/10 til service. Jeg kan i sagen informere om at vi har modtaget produktet d 20/10 - fejlsøgt og repareret - og igen returneret produktet til FONA mandag d 26/10.
Jeg kan kun undskylde på FONAs vegne hvis du ikke har fået besked på at produktet ligger klar til afhentning.

Håber det løser sagen :)

Men venlig hilsen
Elektronik Centret

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

reperation af Panasonic højtaler til Tv

Har fået denne repareret 2 gange og mit nye Sony fjernsyn 1 gang. - Jeg må desværre konstatere at fejlen stadig dukker op og må nok på denne baggrund igen kontakte Fona og elektronikcentret. - træls....
Mvh. Niels Daniel Sørensen Esbjerg

3. November 2015

Tilfredsstillende, men...

Selve reparationen er udført tilfredsstillende, og inden for et tilfredsstillende tidsrum. Dog et lille men: - PC èns startknap virkede ikke.
Jeg spørger: Er det nødvendigt at slette alle indstillinger, og geninstallere software på grund af problem med startknappen? Nævnte medfører en regning på kr. 500,00 selv om reparationen er omfattet af garantien. Medfører tillige, at min printeradgang er slettet. Hverken min IT-kyndige datter eller jeg selv kan finde ud af at tilslutte printeren. Sidste gang, jeg fik printeren tilsluttet måtte jeg også have professionel hjælp - pris kr. 600,00. Det bliver nok også nødvendiggt denne gang. Ergo kosten startknapproblemet mig kr. 1.100,00 selv om PCèn er omfattet af garanti. kr. 1.100,00 svarer til 50% af købsprisen!

3. November 2015

reparation af pc

torsdag den 9 oktober sendte jeg min pc til reparation med beskeden om jeg skulle forvente der gik tre uger før jeg fik den igen.
mandag den 19 oktober finder jeg en pakkeseddel i postkassen på at min pc ligger på et pakke center og venter på mig.
super god og hurtig service da jeg er studerende og har svært ved at undvære min pc.
fik også løbende mails så jeg kunne følge med i hvor langt de var nået med min pc.
manglede dog en mail om at min pc var færdig og var klar til at blive sendt retur, men det er okay når man tænker på jeg kun skulle undvære den i 10 dage inkl. forsendelse.
toms up herfra

2. November 2015

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr