Diversita ApSBewertungen

1. Damenmodengeschäft
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til diversita.dk, et farverigt, smukt, legende og feminint univers fyldt med hjerter, smileys og statements. Diversita betyder på italiensk mangfoldighed. At alle mennesker er smukke på hver deres måde og det skal diversita repræsentere. Jeg hedder Karina og startede mit nye eventyr i august 2023. En drøm der altid har været til stede, men aldrig været mulig før nu. Og noget anderledes end mit daglige job på fødegangen. I mit privatliv er jeg sammen med Heine og vi har 2 børn - Benjamin og Sofia. At starte egen webshop involverer hele familien og det er heldigvis et fælles projekt ❤️ Jeg ELSKER kjoler, sæt og sweatere. Pink, lilla, gul, blå, ja generelt med masser af smæk på farverne. Hvorfor altid grå og sort når du kan sætte lidt kulør på hverdagen og skille dig ud fra mængden? Min inspiration finder jeg fra mine yndlings mærker, mindre danske designere og designere fra udlandet. Her håndplukker jeg dele som jeg virkelig brænder for og går både efter kvalitet, comfort, humor og skønhed. En smuk blanding ikke ❤️ Diversita.dk skal ikke være som alle andre webshops, derfor vil du her finde mærker du aldrig har hørt om før. Men bare rolig, jeg går selv i tøjet til dagligt og kan stå inde for alle mærker jeg sælger! Jeg håber du bliver inspireret og glad når du shopper på diversita.dk. Husk du er smuk som du er… Mangfoldige hilsner fra Karina 💕❤️🧡💛💚💙💜💕

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg handlede på en live

Jeg handlede på en live, hvor jeg også vandt en præmie. Ud af 2 par sko sendes BEGGE et nummer for små I forhold til bestilt... jeg skriver med dem i start juli, de beklager fejlen og vi skal selvfølgelig finde en løsning. En måneds tid går, hører intet så jeg skriver igen. De har haft en travl sommer, så derfor var jeg lidt gået i glemmebogen. Venter yderligere en måned og nu ignoreres jeg fuldstændig! Både på messenger, insta OG deres kundeservice mail😅 Mage til uprofessionelt sted at handle, skal man lede længe efter. Indbyder absolut ingen tillid til at handle fremover! Der er minus respekt for deres kunder, uanset hvor søde de ellers fremstår på deres lives. Heldigvis er der mange og langt bedre steder at lægge sine penge! Kunne jeg give 0 stjerner fik de det!

Komplet scammer forretning!

KØB IKKE JERES LABUBUS HOS DENNE FORHANDLER! De sidder aktivt og skyder folk på nettet og sælger falske lafufus, som om de ægte. Stiller man spærgsmålstegn til de dukker som de sælger så blokere de en. Vi er en mindre gruppe af mennesker som de alle har blokeret fordi vi prøver at gøre folk opmærksom på at de fake. Med andre ord arbejder de super hårdt for at folk ikke finde ud af de fake! For at snyde flest muligt! Udover det kan jeg nemt se at alle deres andre varer som de sælger er billige ting fra sider som temu og SHEIN som de sælger til komplet overpris! Virkelig en skod måde de gør forretning på herinde bare hold jer væk!

14. September 2025

HOLD JER VÆK!!

HOLD JER VÆK!!

Elendig service! Ren fup. Man bestiller, får ordrebekræftelse, venter lang tid på afsendelse (hvor der kun er halvdelen på lager) og endelig bliver det afsendt. Tøjet passer ikke og man skriver mail for at få returlabel. Svar med det samme og man sender retur. Efter 2 mdr venter jeg stadig på at få mine penge retur. Så ufattelig dårlig stil!! De er slet ikke til at komme i kontakt med nogen steder.

7. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra firmaet…

Bestilte en kjole 7/7 inden tidspunktet for hvornår den skulle bestilles, så den kunne sendes samme dag. Har dags dato 16/7 endnu ikke modtaget varen. Jeg har forsøgt at sende en mail til firmaet to gange og skrevet på Messenger, der er endnu ikke kommet et svar.

Fup firma!!!

Bestilte en nederdel d. 16.6.25 og er endnu ikke modtaget!! Har skrevet 3 mails UDEN svar,
Kan se at den kun er registreret på GLS

Nu bliver der lavet en politianmeldelse!

16. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt en kjole som efter en…

Jeg har bestilt en kjole som efter en uge ikke var kommet, trods der er 1-3 dages leveringstid. Har skrevet 2 mails intet hørt, skrev en besked på Messenger det har i overhovedet ikke set har nu også skrevet en kritik som kommentar til jeres live i går den6/7 en ufattelig dårlig service at drive forretning på.

Får ikke mine varer

Nu har jeg ventet 10 dage på min pakke der sker intet , og har skrevet to mails uden svar .Jeg har ønsket at få ordren annulleret , men min mobilpay står stadig som reserveret. Det startede så fint fik min ordrebekræftelse, og en fin mail om hvor glade de var for at jeg handlede hos dem , og alt muligt omkring deres firma.
Vil advare andre om at holde jer langt væk fra det firma

21. Juni 2025

Hold jer væk!

Hold jer væk!!
Jeg mødte de ellers søde mennesker bag på Bellahøj kræmmermarked 21/4 - her købte jeg noget tøj som jeg var rigtig glad for. Jeg gik ind samme dag på deres hjemmeside og bestilte noget mere!
Efter 4 uger, hvor jeg har rykket dem for mine varer igennem mails, opkald og Facebook sender de mig 1 ud af 2 varer - igen kontakter jeg dem på alle kanaler jeg kan, men nu bliver jeg blokeret!
Det er d. 24 juni og har endnu ikke modtaget den ene varer, som ellers er betalt!
Fup firma, som gerne vil have dine penge!!!

24. Juni 2025

Helt igennem elendig kundeservice

Helt igennem elendig kundeservice!
Af miljøhensyn medfølger der ingen returlabel med varen - man skal i stedet for sende dem en mail, for at få tilsendt et. Hvilket jo skulle være så “nemt” - ifølge virksomheden.
Men det er det rene fup! For jeg har nu sent hele 4 (!) mails med ønske om at få tilsendt et returlabel. Og der er total radio silence. Men nyhedsbreve, dem kan de godt sende ud! Og kommentarer på IG har de også tid til at slette. For der har jeg på et af deres opslag bedt om at få svar på mine henvendelser - og wupti, så forsvandt min kommentar kort efter!
Nå ja, har selvfølgeligt heller ikke fået svar på mine mails…
Når man som virksomhed agerer på den måde, så kan jeg godt regne ud, hvad der sker, hvis jeg sender varen retur på egen hånd - jeg kommer aldrig til at se mine penge igen. Det er simpelthen SÅ udspekuleret! 👎🏻

7. Juni 2025

En fup side

Jeg bestilte en jakke fra Only, som stod der var på lager hos dem.
Men den havde de så ikke på lager, da Only ikke kunne levere den.
Men sjovt nok, havde alle andre firmaer den på lager.
Og de svare først på sms eller mail, mange dage efter, og er nærmest umulige at få fat i.

Jeg skrev til dem at jeg ville have annulleret min ordre..
Det har de heller ikke svaret på.

Tror desværre det er en fup side..

1. März 2025

Lagde ordre 5-1-25

Lagde ordre 5-1-25. Sender mail 3 dage senere, at jeg ikke har modtaget yderligere i min mail, modtager ikke svar. Sender mail igen 2 dage efter intet svar. Nu en uge efter ordre har jeg kun modtaget ordrebekræftelse den dag jeg bestilte. Har nu skrevet jeg vil annullere ordre, måske der kommer svar på det?

12. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønne styles - super service - søde mennesker

De sødeste mennesker bag Diversita. Altid søde, hjælpsomme, glade og alt kan lade sig gøre. De gør meget ud af deres hjemmeside, lives, sociale medier. Jeg elsker at de selv tager billeder i tøjet så det hele bliver mere personligt og man får en bedre fornemmelse af tøjet på. De svarer altid hurtigt og man føler sig altid taget godt imod. Super service, lækre styles og utrolig skønne mennesker. Jeg kan VARMT anbefale at handle hos Diversita.

2. Dezember 2024

Retunering

Jeg har sendt min kjole retur for over 14 dage siden, har stadig ikke modtaget mine penge. Har skrevet 4 mails uden respons, og ringet 4 gange, men går på telefonsvarer…
Da jeg skulle have returlabel svarede i på mail med det samme….

Det lidt mystisk, og for dårligt!!

Håber i så ser denne besked, så jeg kan få mine penge retur.

22. September 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik en rigtig god service.

Jeg havde købt en vare, som ikke var på lager.
Blev ringet op efter jeg havde sendt dem en mail om en forsinket ordre. Fik penge retur, gratis fragt for en anden vare samt jeg fik et fint halstørklæde foræret. Ej at forglemme en masse rabatkoder og lækre karameller.

22. August 2024

Mangle på kundeservice

Har modtaget en forkert varer og det er umuligt at få fat i dem. Sender emails der kommer retur, ringer og får bare en skide tlf svare, selv om jeg ringer i tlf tid 12-15

1. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr