Jag har gjort flera beställningar och allt har fungerat förträffligt. Någon gång har det blivit fel i leveransen men då har de fixat problemet direkt. Jag har också lyckats beställa fel och det har va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra med snabb leverans och tyvärr saknades det 2 grejer i paketet som såg rätt misshandlat ut så dom kan ha varit i från början.. Men det löstes snabbt genom chatten på hemsidan och nytt paket skickad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kontaktade kundtjänst för över en månad sen (2024-11-23) för ett garantiärende, då lovade dom att jag skulle få en ersättningsvara på 2-8 arbetsdagar, när jag kontaktar dom igen (2024-12-18) säger dom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag tar mig aldrig tid och går in och skriver sådana här omdömen, vilket man kanske borde, men det slog mig hur Elbutiks kundtjänst service gjort mina köp bättre. Har beställt från Elbutik vid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!
Västanvägen 83B, 245 42, Staffanstorp, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Handlat många gånger och det har överlag gått snabbt och blivit rätt.
Jättenöjd, snabb leverans och allt korrekt!
Beställde lite elprodukter i ett par omgångar. Leveranserna kom som utlovat. Behövde byta en värmekabel till en längre modell. Returnerade paketet och beställde den nya som kom direkt.
Sedan tog returbehandlingen lång tid. Elbutik fick aldrig in returen via deras bifogade fraktsedel. Paketet verkar ha kommit bort då det aldrig dök upp.
Kundtjänsten returnerade dock pengarna till mitt konto vilket jag tycker är stort gjort!
Fick idag hjälp av Petur Ragnarsson gällande inköp av eluttag. Klass rakt igenom då han verkligen tog sig tid och förklarade samt sökte svar på det han inte kunde ge oss. Butiken i Veddesta är dessutom so fridfull och organiserad.
Hit kommer jag komma igen.
Lade beställning den 18 december. Betalade i förskott. Idag är det den 21 januari och har efter upprepade försök inte fått tag på dem eller fått min vara!
Får jag inget svar inom en vecka tar jag detta till ARN.

Antwort von Elbutik
Jag har beställt en gång tidigare och då levererades varorna snabbt och smidigt.
Den här gången beställde jag i mitten av december men fick jaga dem i mellandagarna för ett momsunderlag så att jag kunde bokföra innan nyår. Ett kvitto eller annat underlag är de enligt lag skyldiga att tillhandahålla kunden. Nu, 19 januari, har jag ännu inte sett någon leverans och fång inget svar från deras kundtjänst.

Antwort von Elbutik
Jag köpte tygkabel i oktober, strax därefter ringde elbutik upp och sa att det åter kommer finnas i lager i december, alldeles för sent för mina behov så jag ångrade köpet direkt på telefonen. Gjort o klart. Nu fick jag ett mejl om att min leverans med kabel är på gång och idag hittade jag paketet i brevlådan. Mer jobb för mig pga av de inte lyssnar på sina kunder. Tråkigt...

Antwort von Elbutik
Fantastiskt bemötande i fysisk butik!
Det var en upplevelse att besöka den fysiska butiken i Barkarby härom kvällen!
Petur som jobbar i butiken är en stjärna! Inte bara väldigt kunnig på sina produkter utan den mest hjälpsamma butikssäljare som vi har stött på. Utan att blinka erbjöd han sig att koppla ihop spottar med olika dimmers för att visa funktioner och hur allt funkar tillsammans.
Vi var i butiken mer än en timme och han svarade på alla våra frågor utan att tröttna trots att det började närma sig stängning.
Att som privatkund få tillgång till den kompetensen och sortimentet är guld värt. Vi har besökt alla möjliga byggmarknader runt stockholm i samma ärende. Men när det kommer till el - så kommer jag hädanefter enbart att åka till den fina butiken i Barkarby. Tack!

Antwort von Elbutik
Snabb leverans, bra pris! Inga konstigheter. Oförtjänt dåligt betyg här.

Antwort von Elbutik
Klockrena leveranser. Den ena efter fyra dagar och den andra efter fem dagar trots att leveranstiden var angiven till mer än det dubbla för den andra! Mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kunde inte få billigare via företaget jag jobbar på (trots att de har bra rabatter). Allt i beställningen var rätt. Vilken gör att jag blir förvånad över företagets låga betyg här på Trustpilot.

Antwort von Elbutik
dålig återkoppling av vara som gått sönder! verkar som man inte kommer få en ngt mer svar från dem!

Riktigt dålig service & Dålig ordning
Efter några inköp från elbutik.se så har jag tröttnat fullständigt på dessa gycklare. Ingen ordning överhuvudtaget. Orderbekräftelser uteblir, långsam reaktion när man efterfrågar dessa och nu 11 dagar efter min sista order 1387962, så får jag idag beskedet att det var fel i lagersaldo och att köpet makuleras. Det borde väl vara upp till er att skaffa fram prylarna och leverera det ni sålt och fått betalt för. Ni är värdelösa och helt utan känsla för kundservice.

Antwort von Elbutik
Beställde 50 m kabel fick 44 m. Beställde också 50 m skyddrör men fick nånting annat produkt och inte den som visar på bilden som finns på deras hemsida. Aldrig mer Elbutik.

Undvik!
Hade trevlig kontakt med en säljare som lovade leverans efterföljande dag. En leveransbekräftelse kom, dock inga voror. Ringde 4 arbetsdagar senare, och då visade det sig att varorna inte var skickade. Efter samtal skickades produkerna. När vi var och hämtade hade helt fel varor skickat. Extremt tråkgit när elektriktern står och väntar. Handlar mycket på nätet och detta var helt klart den sämsta upplevelsen, aldrig har något blivit så här fel. Rekommenderar inte.

Antwort von Elbutik
Från att ha varit en snabb och pålitlig leverantör så har dom totalt rasat det senaste året. Förut kunde man få leveranser nästa dag. Nu är det minst 1 veckas leveranstid. Extra patetisk blir det när man skickar en massa status mail om att ordern är mottagen, skickad till lagret för plockning och sen............ sen händer det ingenting.
Och så står det på deras hemsida "Alltid snabba leveranser" - vilket ljug

Antwort von Elbutik
Nej tack aldrig mer. även om jag bara är en liten kund, så kan man inte behandla folk som hur som helst!! Problem när ja handlade där första gången , och 2:a gången ett direkt illa bemötande, Men de går säkert jättebra för detta företag när de kan behandla kunder på sådant sätt. Elbutik ALDRIG mer...

Antwort von Elbutik
Mycket bra och tålmodig rådgivning innan köp
Beställer onsdag kväll och hämtar ut fredag Det kallar jag snabb leverans !!

Antwort von Elbutik
Bra produkter och priser , kille som hjälpte oss idag var mycket hjälpsam. Vi återkommer

Antwort von Elbutik
Fick lampan jag beställt, men ska det behöva ta 4 arbetsdagar att skicka en lampa? Jag fick inte heller något bekräftelsemail på beställningen utan endast avisering via Klarna.

Antwort von Elbutik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.