LEDProffsen Bewertungen 60

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usel hantering och noll kommunikation. Beställde varor den 3/12 som inte kommit två veckor senare. Mailade och frågade vad som händer, fick inget svar men en avisering att paket var på väg. Koll... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KEFF företag! Köpte en 240V LEDlist och den flimrar som f*n, helt oanvändbart alltså. Skrev ett vänligt mejl med video som tydligt visar problemet. Faruk svarade och han ifrågesatt sättet ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitt köp hos LEDproffsen var en fullträff. Webbplatsen var enkel att använda och produkterna levde upp till beskrivningarna. Priserna var rimliga och leveransen var snabb. Lamporna jag köpte var av hö... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag beställde växtbelysning, sedan blev jag uppringd av Ledproffsen pga att varan var slut i lagret. De erbjöd alternativa produkter och de informerade mig om att de kommer att ha dessa varor inne vec... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Leuchtmittelhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Vårt sortiment håller mycket hög kvalitet. Detta återspeglas i den höga ljuseffekten och långa livslängden. De flesta LED-lampor har till exempel upp till 50 000 brinntimmar! LED är energieffektiv och därför kostnadseffektiv. Bra för miljön och plånboken! Eftersom vi står bakom kvaliteten på våra produkter till 100 %, erbjuder vi en standard 2-5-års garanti. Vi erbjuder denna kvalitet till bästa pris och vi är övertygade om att kvalitet inte behöver kosta mycket!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fina spotligths men felleverans och lång väntetid på rättelse

Jättefina spotligths, men jag fick först en felleverans och fick sedan vänta ett par månader innan den sista leveransen av de rätta spotlightsen kom. Jag fick också felaktig information kring hur snabbt de korrekta skulle vara på plats, varför jag hade en elektriker på plats, men det kom inga spotlights. Jag fick mycket personlig kontakt kring rättelsen, "hos dig på måndag", men sedan tog det ändå en vecka. Och när rätt leverans kom, så var det bara hälften till antalet. Jag fick vänta ytterligare närmre två månader på återstående sex spotlights. men då kom det istället åtta...

Jag tror det är en enmans eller ett fåmansföretag, utifrån bemötande i samband med mina problem. Jag uppfattade en större verksamhet via den fina hemsidan.

Möjligen har inte spotlightsen den utlovade spridningsvinkeln, jag tror de sprider bredare, men jag har släppt det.

Till sist ska sägas att de har en falsk Trustpilot-ranking på sin hemsida. Falskt eller mycket gammal? Det är såklart inte snyggt gjort.

29. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Scam ,produkte kom til riktig tid

Scam ,produkte kom til riktig tid, men uten kabel og bryter og div ting.som er anvist i reklamen dem reklamerer. Prisen pr stk helt ok. Urtene får riktig lux meter og farge spektogram.

18. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usel hantering och noll kommunikation

Usel hantering och noll kommunikation.
Beställde varor den 3/12 som inte kommit två veckor senare. Mailade och frågade vad som händer, fick inget svar men en avisering att paket var på väg. Kollade med Schenker men de hade inte fått in något paket, endast en beställning på frakt.

Idag är det den 29/12 och fortfarande inget paket inlämnat till Schenker. Glad för att jag inte betalade i förskott, blir en hävning av köpet via Klarna.
Varning för att försöka handla från detta "företag".

29. Dezember 2025

KEFF företag

KEFF företag!
Köpte en 240V LEDlist och den flimrar som f*n, helt oanvändbart alltså.
Skrev ett vänligt mejl med video som tydligt visar problemet.

Faruk svarade och han ifrågesatt sättet jag hade kopplat in den. Jag svarade att inkopplingen är korrekt (direkt till 240V, utan dimmer) och att jag ville reklamera.
Inget svar sedan dess... Skickade ett mejl till, noll svar.

Bedrövligt! Köp inte här!

20. November 2025

Varning

Varning. Vill returnera min produkt med svarar inte på mail eller telefon. Provat ett antal gången.

3. November 2025

4 månaders väntetid

Varning, köp inte ifrån detta företag.
24 April beställde och betalade jag min order, idag är det den 28 augusti.
Dom skjuter på leverans, svarar inte på mail.

24. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tomma löften och kass service

Beställde en LED slinga med monterad anslutningskabel. Fick ett samtal två dagar efter beställning att dom inte hade anslutningskabel i lager och att jag behövde vänta 3 veckor på att de skulle få i lager. Efter 4 veckor ringde jag upp då jag inte hört något, och fick svaret att det skulle komma in dagen därpå så min order skulle skickas de närmaste dagarna. Drygt en vecka efter det ringde jag dom åter igen och de sa att försändelsen med anslutningskablar var fast i Tyskland och de uppskattade 1-2 veckor innan de skulle få dom. 2 veckor efter det samtalet så fick jag bara ett mail att min order var avbruten. Ingen annan kontakt. Väntade nästan 3 månader på ingenting. Värdelös service med tomma löften och ingen återkoppling.

15. August 2025

Ger ingen garanti

Tydligen får man inte använda IP65 slingor utomhus då gäller inte garantin även om det dessutom syår på produktsidan att de kan användas utomhus. Vill du ha någon form av garantiåtagande leta upp en annan webshop.

15. Mai 2025

Oseriösa

Har beställt växtbelysning, fick mail om att varorna hade gått från lagret på måndagen, spårade paketet på onsdagen schenker kan inte beräkna leveransdatum förrän de har fått varan?.. ringde till ledproffsen och undrade va som hänt de skulle kolla upp och återkomma,, ringd åter torsdag de hade visst glömt att sätta på fraktsedel på paketet, påtalade att de va inge bra behöver verkligen min belysning nu, man kan inte göra alla kunder glada men vi ska göra det i morgon sa de. Idag måndag kväll fortfarande går det inte att spåra paketet.. VARNING handla inte från detta företag oseriöst bemötande

14. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde en beställning som innehöll…

Gjorde en beställning som innehöll komplett kitt den 28 januari och har ännu inte fått min leverans( 10 febr) Bor mindre än 2 timmar från Helsingborg .Skrev till kundtjänst efter någon dag … för det såg ut som vissa saker inte fanns. Fick inget svar och ringde! Det fanns tydligen 1 kvar och skulle skickas samma dag . Fick sedan ett mejl att det stått klart o tydligen att en del var slut … varför säger man inte det då?Och att det skickades i onsdags och skulle vara framme till helgen . Det har ju inte ens lämnats över till Schenker ännu.

10. Februar 2025

Urusla

Urusla! Har inte fått min beställning efter en månad och de vare sig återkopplar eller återbetalar.

1. Juni 2024

Snabb

Snabb, otroligt snabb leverans, från beställning till hemmet på 2 dygn.. Fina grejer, som kommer göra vårssådden enkel och snabb

7. Januar 2024

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr