De website is niet duidelijk genoeg ivm verzending en afhaling in de winkel.Ik bestel 2 items,eentje moet ik afhalen en het andere zou verzonden worden.Dit had ik pas gezien na de betaling.Ik wou dit... Mehr ansehen
Snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Het pakket was goed verzorgd en netjes ingepakt. Bovendien werd het op tijd geleverd, zelfs sneller dan ik had verwacht. Zeker een aanrade... Mehr ansehen
Deze ochtend (7.30 u en zeker voor opening van de win kel)2 bestellingen Prismatic Poste collections besteld.--> Later 2 mails met de boodschap dat deze zouden geannuleerd worden wegens dubbele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Entré dans le magasin de jambes après avoir avoir effectué 2 gros achats les fois précédentes et se faire ouvertement traités de voleurs des son entrée par un caissier inconnu et se faire suivre à tra... Mehr ansehen
- Spielwarengeschäft
- Kinderspielzeuggeschäft
- Spielefachgeschäft
- Geschäft für Schulbedarf
- Computerspieleladen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij DreamLand (voorheen ToyChamp) worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!
Belgien
- www.dreamland.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kost wat kost vermijden
Ik had Nintendo Switch controller besteld. Online besteld, snel geleverd is de slogan. Geen bevestiging via email, geen track en trace code. Na een week wachten heb ik een geprobeerd om de klantendienst te contacteren. De enige twee mogelijkheden zijn telefonisch en via mail. Ik heb drie telefonische pogingen ondernomenTelkens meer dan tien minuten in de wachtlijn geplaatst. Dan maar via email maar daar krijg je al de boodschap dat je ten vroegste antwoord mag verwachten binnen vier werkdagen. Na vier werkdagen kreeg ik antwoord dat het product niet meer op voorraad is en ook niet meer besteld kan worden (een Nintendo Switch controller). De aankoop wordt geannuleerd en het bedrag wordt binnen veertien werkdagen teruggestort op mijn rekening. Dus... geen service, geen klantendienst, geen stock, ... Maar wel een maand wachten om mijn geld terug te krijgen (hoop ik). E-commerce en België is geen goede combinatie.
Misleidende info
Lego besteld en na 4 dagen nog steeds geen track en trace. Nochtans op de website staat snelle levering vermeld. Uiteindelijk zelf maar eens contact opgenomen en daar werd medegedeeld dat er vertraging is in de levering en dat op de website de melding snelle levering zal verdwijnen. Mijn centen waren direct van de rekening en moet nu naar feestje zonder cadeau. Bedankt dreamland. Misschien kunnen ze hun naam veranderen naar wij verkopen de mensen luchtland.
Ideale speelgoedwinkel
Een mooi ruim assortiment tegen concurrentiële prijzen
Misleidende Legoactie (bonnen 20 euro)
Misleidende Legoactie (bonnen 20 euro)!!! Na een spaaractie had ik 2 kortingsbonnen van 20 euro ontvangen voor toekomstige Lego aankopen.
Toen ik in de winkel deze wou inruilen melden ze mij aan de kassa dat er maar 1 bon per kassaticket mocht ingeleverd worden. Hiervan staat NIETS op de voorwaarden van de kortingsbonnen, dus zuiver bedrog en oplichting. Dat zulke praktijken nog mogelijk zijn is schandalig. Ook de service nadien was triestig. In plaats van hun fout toe te geven hielden ze hun been stijf. Hier worden geen aankopen meer gedaan.
Hun stock correspondeert niet met hun webwinkel en winkels
Ik was op zoek naar een ps4 controller.
Online beschikbaar op Dreamland's website.
8 dagen later krijg in een mail dat het artikel niet meer op stock is.
Wel in winkels ver weg van mij.
Kan er van daaruit geen overgebracht worden naar een winkel bij mij in de buurt?
Tevens moet ik dan nog eens 14 dagen wachten op de terugbetaling!?
Je zou denken dat je het artikel vanaf dat moment niet meer zou kunnen kopen.
Nee hoor, staat nog steeds beschikbaar online.
Ik begrijp dat er eens iets mis kan gaan, maar dit is al de 2de keer dat dit gebeurt.
Zelfde probleem ander product.
Mijn vertrouwen in Dreamland webwinkel is volledig weg hierdoor.
Online bestellen bij Dreamland, ik betwijfel of ik dat nog zal doen.
Hun stock correspondeert niet met hun webwinkel.
Tweede keer dat ik via toychamp een…
Tweede keer dat ik via toychamp een Lego doos bestel en tweede keer dat er met plakband een bon op de doos geplakt wordt met als gevolg dat de doos beschadigd is. Een Lego verzamelaar wilt een perfecte doos!
Dus ik ga nog eens heel goed nadenken of ik via toychamp de lego zal kopen. Niet tevreden maar ze konden me geen andere doos geven. Ik had betaald dus weinig keuze. Niet tevreden
Toychamp is nu Dreamland geworden in…
Toychamp is nu Dreamland geworden in Nederland. De prijzen zijn daarmee ook gelijk de hoogte in gegaan. Belachelijk, ze zijn nog duurder dan Intertoys en amazon.
Altijd met veel plezier bij Toychamp gekocht.
Zolang de prijzen zo blijven koop ik niks bij Dreamland.
Niet geleverd, geen geld terug
Online speelgoed gekocht wat helaas niet geleverd is. Op de 1e mail werd gereageerd en zijn we de klachtenprocedure ingegaan. Op andere mails en telefoontjes wordt niet meer gereageerd. Ik heb geen product en ben mijn geld kwijt..
ToyChamps Breda moet je je schamen…..
Afgelopen zaterdag was ik met mijn twee kinderen in deze winkel. We komen hier bijna wekelijks en al vele jaren. Apart van de jonge mensen die daar werken, is iedereen chagrijnig alsof hun lonen niet betaald worden. Dan hebben ze dit keer klant ONvriendelijkheid overtroffen. Een dame (donkere huidskleur in de 50) en een blonde dame ook duidelijk in 50 sprak mij aan bij de kassa als we naar buiten gingen. De toon die gebruikt werd, de hoogte ervan, manier van aankijken met twee naar ons en aandacht trekken van alle mensen aan de kassa en in de winkel was niet normaal. Als ik vroeg wat is het probleem. Zei de donkere dame vind je het normaal dat je zo naar binnen en naar buiten loop…. Ik vroeg dan waarom is dat niet normaal.. Ze had duidelijk een probleem die ik niet begreep. Maar ik heb in de jaren meer dan genoeg uitgegeven in die winkel voor mijn drie kinderen, hun vrienden, neefjes en nichtjes om nu zo behandeld te worden.
Mijn zoontje was gaan kijken naar de nieuwe dingen van How to train your dragon zodat hij opnieuw kon gaan sparen om de volgende speelgoed stukken hiervan te kopen voor zijn collectie. In een winkel lopen er 100mensen binnen en buiten en die 20 ervan koopt er daadwerkelijk iets. Geen een medewerker heeft het recht om haar loon te verdienen door die 20% van klanten weg te jagen met dit soort gedrag en zo een behandeling!!!
A fuir j’ai commander par internet 3…
A fuir j’ai commander par internet 3 entrées pour aqualibi, lors de mon premier paiement il n’est pas passé. D’où j’ai refait un deuxième et là il est passé et j’ai bien reçu mes 3 tickets. Quelque jours après je vérifie mes comptes et je m’aperçois qu’il m’ont prélevé 2 fois. Je porte réclamation auprès d’eux, et ne veulent rien savoir ! il m’envoie par contre 3 autres tickets 19 jours plus tard. A fuir, vraiment pas un site sérieux. Vaux mieux prendre des tickets sur place et pas passer par leurs intermédiaires pour gagner quelques euros. Au final je suis perdant. A fuir
A fuir … je suis allé pour changer une…
A fuir … je suis allé pour changer une voiture télécommandée, j ai parle au responsable Martin … la personne la plus désagréable, mal poli que j ai rencontré dans un magasin.. il me dit la voiture elle marche car il a essayé 2 min.. ( chez moi c pas le cas parfois … etc) mais quel culot de crier au client en face de ses collègues etc en disant c est pas parce que votre fils aime pas la voiture je vais la reprendre etc.. ça fait des années que je vais à Dreamland tournai, la j ai envie de dire la dernière… et une réclamation sera fait … 😡
Rot winkel.
Rot winkel.
Stock klopt nooit op hun website.
Wordt dan dagen later geannuleerd..
Zonde van je tijd!
Logisch dat deze keten stervende is
Onbeleefd
Ik bel naar de winkel om iets te vragen over een game persoon van winkel neemt op zegt al dereckt op een brutale maneer hallo Wa wil je als medewerker vind ik dit beneden alle pijl als ik de vraag stelde was het al te veel voor te antwoorden met andere woorden had ze geen zin om te antwoorden ook al was het een normale vraag dit is de laatste keer dat ik naar de winkel bel en mij ga je er nooit meer zien wat een schandaal
Jongeren worden gediscrimineerd
Jongeren worden gediscrimineerd. Ze denken dat ze direct iets fout gaan doen zoals iets stelen. Wij kwamen gewoon om rond te kijken en iets te kopen maar we werden direct buitengezet zonder iets mis te doen.
Fouten in online formulier
Op het bestelformulier kon ik niet mijn correcte adres ingeven, er werd en wordt geen alfanumeriek huisnummer toegestaan.
Waarom dat zo beperkend is geimplementeerd is een raadsel want alfanumerieke huisnummers en alfanumerieke busnummers worden door lokale overheden toegekend.
Het gevreesde gevolg bleef niet uit, de transporteur kreeg dus geen correct adres en mijn bestelling werd op een verkeerd adres gedropt (zonder ontvangst).
Ik heb dit doorgegeven aan ToyChamp en gevraagd hun formulier aan te passen zonder die onnodige foute beperkingen op huisnummers.
Ook al is dit maar 2 minuten werk, na een maand is het nog steeds niet aangepast. Ik bestel hier dus nooit meer.
Het liefst nog geen ene ster
Het liefst nog geen ene ster. (Regio Kiel)
Heb een lego kado gekocht. Ik wilde het terug brengen ivm dat ik het ergens anders goedkoper had gezien, en ook omdat mijn zoon twijfelde of hij het ook al had.
Ik kon alleen een tegoed bon terug krijgen dat 1 jaar geldig was. Oke geen probleem. Terug de winkel in ik neem een andere lego doos voor in de plaats en er staat recht er onder 54.99. De medewerker staat bij mij vakken te vullen en hij heeft ook mijn retour gedaan. Hij zegt dat ik nog 25 euro moet bij betalen. Had gelukkig foto van genomen van de prijs en toonde hem de foto. Hij is de manager gaan halen en die zei dat de code niet klopt met de lego die ik heb gepakt. Dus kreeg het het niet mee voor die bedrag. Hij dacht dat ik het kaartje ook weg had gehaald maar had aangegeven dat zijn collega vlak naast me stond de rek bij te vullen kunnen ook camera controleren hè. Heb mijn te goed
bon genomen en ben weg gegaan. Iedereen die daar iets wilt kopen kijk maar eerst op de site want toy champ is best prijzig en de service is 0,0
Super!
Pakje is super goed ingepakt en de verwachte dag geleverd, ook in de winkel geweldige service. Nog nooit een probleem gehad.
Op een aankoopbedrag van 5€
Op een aankoopbedrag van 5€, zag ik meteen na mijn aankoop hetzelfde artikel aangeboden voor 3.39€, zo maar eventjes 1.6€ prijsverschil.
Dreamland doet niet meer mee met laagste prijsgarantie, geeft een standaardmail met nutteloze inhoud.
Ik zal nog heel erg goed nadenken voor ze mij daar terugzien.
De service van vroeger is volledig verdwenen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.