Ik kocht een cadeaubon on line en deze kwam maar niet in mijn mailbox, het team heeft alles in het werk gesteld om dit op te lossen! Vooral dank aan Celine die mij goed geholpen heeft! Groetjes Carol... Mehr ansehen
Waarom zou een winkel voorraad updaten? Echt waar vilgens site al heeld e dag voorraad om dan te vernemen van de kassierster da ze da ni alle dagen updaten...klant achter mij vond het ook schrijnend
- Spielwarengeschäft
- Kinderspielzeuggeschäft
- Spielefachgeschäft
- Geschäft für Schulbedarf
- Computerspieleladen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij DreamLand (voorheen ToyChamp) worden kinderdromen waar! In onze online en fysieke speelgoedwinkels toveren we een glimlach op alle kindergezichtjes. Kinderen gelukkig maken en een leuke tijd bezorgen is volgens ons wat een speelgoedwinkel hoort te doen. Speelgoed zorgt niet alleen voor de ontwikkeling van kinderen, maar bezorgt hen ook veel plezier en ontspanning. DreamLand, plezier start hier!
Belgien
- www.dreamland.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik kocht een cadeaubon on line en deze…
Ik kocht een cadeaubon on line en deze kwam maar niet in mijn mailbox, het team heeft alles in het werk gesteld om dit op te lossen! Vooral dank aan Celine die mij goed geholpen heeft! Groetjes Caroline
Waarom zou een winkel voorraad updaten
Vlot en goed geleverd
Geen opmerkingen. Alles netjes geleverd.
Website vol technische problemen.
De website biedt opties aan om in te loggen met extra of gebruikersnaam en wachtwoord, maar geen van beide opties werkt, zelfs niet na wachtwoord reset waardoor je de status van je bestelling niet kan opvolgen
Er is veel weg van wat ze vroeger in…
Er is veel weg van wat ze vroeger in aanbod hadden zoals tickets Kinepolis. Ook inktcartouches zijn heel erg beperkt geworden tot 1 soort voor canon.
cadeaubons
Bestelling cadeaubons, snelle afhandeling, jammer dat bedragen niet zelf bepaalbaar zijn
Medewerkers weinig kennis eigen winkel en webshop slecht onderhouden.
Medewerkers hebben weinig kennis/interesse in hun eigen vak of de staat van hun stok. Als er vlakaf gevraagt word of iets nog in stok is in de winkel of de website zijn ze niet bereid om dit na te kijken. Website is al lange tijd niet meer up-to-date en veel artikelen zijn ook fout ingegeven waardoor bestellingen consistent worden geannuleerd omdat ze niet in stok zijn terwijl de website anders aangeeft.
Gemakkelijke website
Gemakkelijke website.
Vriendelijke klantendienst
À fuir pour mauvais accueil
Entré dans le magasin de jambes après avoir avoir effectué 2 gros achats les fois précédentes et se faire ouvertement traités de voleurs des son entrée par un caissier inconnu et se faire suivre à travers le magasin. À fuir clairement. De plus la plus part des articles est moitié moins cher ailleurs et l'accueil est un 0 pointé.
Se faire traiter de voleur ouvertement…
Se faire traiter de voleur ouvertement et publiquement alors que l'on achetait régulièrement à celui de Jambes. Nous n'y remettrons plus les pieds. Et niveau prix j'irai chez vos concurrents. Vous n'êtes pas les moins chers...mais finalement...le chomage vous attends...un jour. Oubliez pas personne n'est à l'abri...
Bestel nooit bij dreamland bestelling…
Bestel nooit bij dreamland bestelling blijven maar weg en als je op zaterdag een bestelling plaats word het pas op maandag behandeld we leven in een tijd van 24u leveringen en dreamland behandeld geen bestellingen in het weekend (zaterdag) en dan verschieten dat elke speelgoedwinkels verdwijnen ze kunnen gewoon niet mee met online verkoop zeer jammer voor alle kinderen
Jamais vu un service exécrable acheté…
Jamais vu un service exécrable acheté une ps5 3 semaines tombe en panne même pas un échange et quand je vois les commentaires je n'aurai jamais du aller chez eux vive mediamarkt.
Bientôt faillite vu leur mentalité et ceci à Rocourt !!!!!!!!!!! Un client de moins je comprends pourquoi il n'y a jamais personne dans leur magasin !!!!!!!!!
Geen vertrouwen in Voorraadstatus en verzendingstermijn.
Geen eerlijke communicatie op website over beschikbaarheid laat staan leveringsduur. Na 5 dagen zelf maar eens gebeld, geen reactie op reeds verstuurde mail. Na nog eens 5 dagen nog eens gebeld, plots product niet meer beschikbaar. Dan maar bij een concurrent besteld en de dag erna stond het al op mijn stoep. Helaas was mijn kind zijn verjaardag dan al gepasseerd...
een nintendospel ( splatoon 3) gekocht
een nintendospel ( splatoon 3) gekocht, voor zo’ n 50€, waar je uiteindelijk niet veel mee kan. vanaf je wil spelen met andere mensen moet je per maand bijbetalen.
ik vind dat dreamland hier in de fout gaat, er wordt door hen niet juist vermeld over wat voor een spel het maar gaat.
als ik daarover ging klagen komen 2 (!) medewerkers luisteren en zeggen de zinnetjes op die ze geleerd hebben.
geen juiste service!
Snel bezorgd.
Heel goed geholpen in de winkel en de…
Heel goed geholpen in de winkel en de klantenservice. Top service.
zeer tevreden
zeer tevreden bij bestelling en levering. Perfectie bestaat niet dus nooit en 5. Wie hierdoor nadeel ondervindt ,omdat ik geen 5 geef, is onterecht. De uitvinder hiervan krijgt van mij een 0.
Snelle levering.
Snelle levering.
Duidelijke mails met Track & Trace code
Snelle levering van speelgoed
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.