Volkswagen Fredericia Bewertungen 120

TrustScore 2.5 von 5

2,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Volkswagen Fredericia. Jeg afleverede min bil på grund af problemer med bremserne, hvor bilen hopper ved opbremsning. Efter deres gennemgang fi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik min vinduesvisker flået af bilen ifm bilvask på OK bilvask på Egeskovvej (som ejes af Volkswagen Fredericia). Jeg sad i bilen under vasken og kunne konstatere meget høje børste og maskinlyde.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine oplevelser på autogården har altid været positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede på jorden" fag folk....du føler dig tryk og kan altid få et høfligt og grundigt s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos VW Fredericia møder man nok Danmark's mest engagerede bilsælgere! Jeg har handlet 2 biler hos dem (VW Bora + VW Scirocco). Hver gang er jeg blevet mødt med seriøsitet og et vitterligt ø... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Professionelt

Har under hele mit forløb med køb af UP oplevet en meget god kemi firma og mig imellem, og også ved efterfølgende service blevet mødt med venlighed og også følt at der blev gjort ting som man ikke umiddelbart kunne forvente. (rep. af dæk forinden oplagring)

8. Juni 2013

Kunden i centrum

I tre omgange umiddelbart efter hinanden har jeg haft min bil en VW Touran opå værksted hos Volkswagen i Fredericias. Hver eneste ganfg med en exellent service. Første gang røg et bagdæk 3 minuttter i lukketid på strandvejen i Fredericia. 5 minutter senere stod jeg hos VW. De lavede det på stedet satte nye dæk på og så kunne jeg fortsætte. Dog værkføreren opdagede at min bil var efterlyst. Dyserne var ikke i orden i motoren, så fabrikkerne havde sendt advarsel. Få dage efter kom den på "operationsbordet" hos VW. Det blev bare lavet. Kunden - undertegnede - var mere end tilfreds. Det gjaldt også i det tredje tilfælde omkring nærlyset der var defekt. Jeg kan kun roser værkstedet og medarbejderne.
Med venlig hilsen
Jens Nørgaard

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tysk pålidelighed og god dansk service

Jeg var på jagt efter en Touran, men efter samtale med sælgeren og en klarlæggelse af mine behov faldt valget på en Passat, som med få ændringer opfyldte mine behov bedst. At sælgeren fik talt mig fra en dyrere vogn til en billigere med en besparelse på over kr. 45.000 var en god start. Jeg fik forhandlet byttebil og ekstraudstyr til en samlet god pris. Det eneste kritikpunkt der er værd at nævne er, at informationsteksten på hjemmesiden over bilens ekstraudstyr ikke var fyldestgørende, idet enkelte af punkterne på listen over ekstraudstyr ikke var monteret i bilen. Dette blev beklaget af sælgeren og det viste sig sidenhen, at bilen var udstyret med en del mere ekstraudstyr end skrevet på listen, hvilket var en behagelig overraskelse. Så langt så godt. Da motorstørrelse og type var ukendt for mig, bad jeg om at få værkstedschefen til at kontakte mig for at besvare mine spørgsmål. Det skete kort tid efter og jeg følte mig således godt klædt på til at vide det forestående køb var det rigtige. At han så afslutningsvis fortalte mig, at de skiftede dyser, skiver og klodser uden beregning, var bare et plus.
Denne oplevelse giver jeg fire stjerner for.
Jeg har fået bilen leveret og den lever op til mine forventninger. Der er enkelte fejl som skal udbedres, og jeg bestiller tid til en dag på værkstedet. Da jeg henter vognen igen, er fejlene udbedret - både dem som jeg selv havde erkendt, og nogle enkelte andre som de udbedrede når de alligevel havde vognen oppe på liften.
Dette blev gjort uden ballade og her kommer den sidste stjerne.

Samlet bedømmelse fem stjerner fra en glad kunde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan man have TILLID til sit autoværksted?

Som jeg har oplevet mine besøg hos VW i Fredericia, er svaret et ubetinget JA!
Og hvorfor lige det, spørger du?
Svaret er enkelt - jeg og min Touran er i faglige hænder fra det øjeblik, jeg har meldt min ankomst!
Jeg kan mærke kompetencen med det samme, så jeg føler mig 100 % tryg ved at overlade ansvaret for min bil til værkstedet, der fagligt dygtigt og uden store fabelader tager hånd om min bil og løser "opgaven" på den bedste måde - ikke kun for min bil men også for min pengepung!

Hos VW forstår de betydningen af SERVICE!

Mvh.
Bjarne Bødtker
Touran 2,0 TDI årgang 2006

God service

Volkswagen Fredericia har altid haft mulighed for også med meget kort varsel at bistå mig med afhjælpningen af problemer med min bil.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super behandling fra såvel salgs- som service-afdelingen.

Købte min Gof plus, 2,0 TDI, for godt 3 år siden. Fik en rigtig god oplevelse som kunde lige fra jeg første gang trådte ind ad døren. Solgte bilen "akut" for 2 måneder siden ifm udstationering. VW Fredericia købte bilen tilbage - og jeg fik en fair pris; ingen slinger i valsen, ærlig og troværdig behandling.

Havde desværre flere tekniske problemer med bilen i ejerperioden, men altid var serviceafdelingen klar til at tage bilen ind akut; problemet blev identificeret, jeg blev informeret og fejlretning efterfølgende foretaget hurtigt og effektivt indenfor den aftalte tid.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pålidelig og altid god sevice

Får lavet det som serviceeftersyn eller reparationen indebære. Hvis der er noget ud over det almindelige, bliver jeg kontaktet om hvad det er og hvor meget det koster ekstra. Jeg har altid fået en god service og reel behandling :o)

Altid VW Fredericia

Har benyttet mig af VW Fredericia efterhånden mange gange. Er tidligere ejer af VW Passat der blev serviceret hos dem og nu Skoda octavia... Altid god service og priser... Kan varmt anbefales

Ok behandling

Bil leveret
Kørt ned på kontoret
Bil retur
Regning som aftalt

Hvad mere kan man ønske sig, det skulle lige være en bil uden service

Kvalitet hver gang....

Altid prof. service, rådgivning, og kvalitet af deres ydelser. Samt en god stemning både ved værksted, indskrivning, og salgsafdelingen.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr