Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Volkswagen Fredericia. Jeg afleverede min bil på grund af problemer med bremserne, hvor bilen hopper ved opbremsning. Efter deres gennemgang fi... Mehr ansehen
Jeg fik min vinduesvisker flået af bilen ifm bilvask på OK bilvask på Egeskovvej (som ejes af Volkswagen Fredericia). Jeg sad i bilen under vasken og kunne konstatere meget høje børste og maskinlyde.... Mehr ansehen
Hos VW Fredericia møder man nok Danmark's mest engagerede bilsælgere! Jeg har handlet 2 biler hos dem (VW Bora + VW Scirocco). Hver gang er jeg blevet mødt med seriøsitet og et vitterligt ø... Mehr ansehen
Egeskovvej 104, 7000, Fredericia
- +4576203060
- hk@vw-fredericia.dk
- vw-fredericia.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kvalitetsarbejde og venlig betjening
Volkswagen Fredericia er et godt værksted som jeg gerne vil anbefale til andre.
Nystartet sælger vs. nystartet vw chauffør.
Venlige sælgere der kunne hjælpe mig med en transporter hurtigt
Da jeg var usikker på at kunne få bilen i Kbh.
Dog var standard udstyr ikke som jeg var blevet lovet.
Fartpilot er standard , fik jeg at vide pr Tlf.
Så jeg blev noget skuffet da jeg hentede bilen og så at der ingen fartpilot var i rattet.
I udstyrsguiden er det da også kun Bluemotion modellen at dette er standard.
Nå pyt !
Alt i alt en god oplevelse at handle folkevogn for første gang.

Antwort von Volkswagen Fredericia
Seriøse og meget imødekommende
Volkswagen Fredericia gav os en rigtig fin behandling. Meget seriøse, fleksible og fandt en løsning som var til glæde for begge parter. Vil helt sikker handle der igen!
Overskudsagtig professionel behandling og opfølgning
Der er ingen grund til at søge andre leverandører, da man ganske simpelt ikke kan få en bedre service. ALT blev fulgt op og ført til døren, selv de uventede ekstra 5 %, så oplevelsen blev ganske enkelt perfekt. I disse (rabat-)tider, hvor ingen vil betale for noget som helst, føles det ekstra godt med en MEGET personlig service. Jeg vil til enhver tid anbefale personen - og dermed firmaet.
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb
ja hvad skal jeg sige. god information om bilen. god pris. og hurtig levering. alt var som det skulle være. hvad mere kan man forlange.
Service i særklasse!
Forhandleren var utroligt imødekommende, flink til at svare på spørgsmål, og god til at vejlede og få kortlagt mine behov.
Det er bestemt også der jeg køber min næste bil!
En helt igennem fantastisk service og dejligt humør. Man kunne være sig selv og joke med sælgeren - virkelig bare i orden!! 😄
kvindelig bilsælger !!!!
En superdygtig sød kvindelig bilsælger, noget af en sjældenhed.
Rigtigt rart at kunne stille de "dumme" pige spørgsmål uden løftede øjenbryn og overbærenhed. Den attitude blev jeg mødt med hos den lokale VW-forhandler, så HAN fik ikke ordren.
Det var en stor fornøjelse at købe bilen af en kvindelig sælger som også vidste hvad hun talte om og som kunne formidle det videre med stor entusiasme.
Mine besøg på værkstedet har også været perfekte så jeg kører gerne til Fredericia fremover.
Rigtig god helheds oplevelse
Hos VW Fredericia har vi fået en rigtig god helheds oplevelse. Lige fra vi trådte ind af døren, til slutsedlen var skrevet under, til modtagelse af bilen (VW Caddy 1.2 TSI) og her 1½ år efter hvor bilen skulle have sit første serviceeftersyn, var oplevelsen fra værkstedet det samme.
Kan kun varmt anbefale at handle bil hos VW Fredericia.
Mvh Søren
FANTASTISK service og imødekommenhed - ALTID !!
Som kunde hos Volkswagen Fredericia sender jeg MEGET gerne 5 stjerner videre! Speciel tak til Suzan som vi har handlet med - service i topklasse !!
årets bil 2013 nemlig up
vil lige fortælle at jeg i 2012 købte en ny bil up alt løb rigtigt med en kvindelig sælger kan anbefalde hende det der var mest træls med bil købet var at man skulle vente længe på bilen skulle jo først laves og det var hun jo ikke skyld i men den kom og det er supert og en god billig bil og har gået og luret lidt på værkstedet nu da min up skal til service og er trykt ved at den kommer derind til dem flot værksted og flinke medarbejder der så vil anbefale andre at komme/kigge derind mange up hilsner bent
Hvis du ønsker super service så er det Volkswagen Fredericia
Hvis nogle skulle være i tvivl om hvor du skal sende din bil til service eller reparation så er det kun et sted der duer og det er Volkswagen Fredericia
super service, de er altid klat til min up i volkeswagen fredericia
God service og fint udført arbejde.
jeg fik lavet rust på garantien derudover fik jeg lavet en del på egen regning.
Optimal service, og et rigtig godt kundefokus
Jeg har oplevet en super god service, under købet af min VW UP. Jeg har følt et godt engagement fra sælgers side, hvor mine behov om informationer blev dækket. Jeg har ydermere også oplevet en fantastisk service, fra værkstedets side, hvor jeg har følt mig tryg i håndteringen af min henvendelse, omkring en fejlmelding på bilen, samt første service på bilen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, der klart har betydning for fremtidig valg af bilforhandler.
Hurtig tilbagemelding, ved forespørgsel på produkt.
Jeg fik en seriøs behandling, hos VW Fredericia, indsatsen for at finde den vare
som jeg søgte var hurtig, og der var respekt for kunden, og ikke en smart bilsælger!
der er god empati hos personalet, og opmærksomhed for kunder som er i butikken,
så man er set, men ikke overvåget.
bil til tiden
bilen altid klar til aftalt tid, og man bliver kontaktet hvis der er spørgsmål /tvivl eller der opstår noget uventet.
Her er du altid sikker på god og faglig hjælp....
Mine oplevelser på autogården har altid været positive....du bliver modtaget og guidet af professionelle og "helt nede på jorden" fag folk....du føler dig tryk og kan altid få et høfligt og grundigt svar på din bil' s -sygdomme og symptomer....skal opleves og bedøm selv derefter....
Perfekt service
Her er kunden i centrum og man får top professionel rådgivning og behandling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.