Ur&Penn Bewertungen 153

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Säljer smycken som de tydligen inte har i lager online, beställer 2 st halsband och betalar. Först efter någon timme så får jag från Svea att mina pengar hade swishats tillbaka, när jag kollar mina ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr finns det inte lägre än en stjärna. Akta er för att handla på Ur- och Penn i Tuna Park, Eskilstuna. De matchar inga priser de har på nätet i butik trots att kutym är att göra så. Klagade cent... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köpte örhängen till min dotter från denna butik. De har 30 dagars öppet köp, och jag gick dit inom tidsgränsen för att returnera dem. Men personalen vägrade och sa att örhängena saknade säkerhet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min man köpte mig ett silver set med… Min man köpte mig ett silver set med halsband & örhängen 24 December. 3 Mars så lossnade bollen på örhänget och jag gick till butiken i Jakobsberg där jag inte f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Uhrengeschäft
  2. Juwelier
  3. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vad roligt att du hittade hit, välkommen! Följ oss på Instagram @urpennofficial för inspiration, nyheter och behind the scenes info. #StyleWithUP

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var hos Ur&Penn i Halmstad/Hallarna…

Vi var hos Ur&Penn i Halmstad/Hallarna igår, och fick utmärkt bra och trevlig service från den unga damen som hjälpte oss, igår 26/11 vid 10:00 tiden. Hon fixade nytt läder armband till hustrun och lagade mitt armband snabbt och bra. Hälsningar från Hans & Elisabeth från Torekov.

26. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mycket dåligt service på ur och penn…

Mycket dåligt service på ur och penn Karlstad Bergvik, tjejen som jobbade där var inte trevlig, brydde sig noll om kunder, folk gick ut för att de inte fick hjälp. Jag bad henne om hjälp men hon skulle ta betalt av en annan kund först och det gjorde hon men sen grejade hon med något oviktigt vid kassan, inte "vänta en stund", inte kommer snart, ignorerade totalt både mig och flera andra. Efter en lång väntan gick jag också ut utan att köpa klocka till sonen. Mycket dåligt. Är man inte sugen att jobba då ska man inte jobba med service yrken. Och vart fanns det flera personal. Bara en men det var som att ingen fanns där. Tisdag kväll. Karlstad Bergvik

26. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har varit i butiken i T-Centraler 3…

Har varit i butiken i T-Centralen(Stockholm) 3 gånger och försökt köpa ett par örhängen. Usel service och väldigt otrevliga, fick mig att känna mig förminskad och som en tjuv, ville bara vilja gå hem och gråta. Köpte tills slut ett par på rekommendation av personal i 9k guld som gick sönder efter 2 veckor. Sedan när jag skulle byta dem så fick jag massa dömande frågor och ögonrullningar. De sa att jag behövde betala självrisk för reklamation? Hade aldrig gått tillbaka om det inte var så att jag hade ett presentkort och behövde använda upp det. Förstår inte anledningen till det dåliga bemötandet, hade köpt typ vad som helst om de hade hjälpt mig välja och rekommenderat något bra.

18. November 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Något besviken

Lämnade in min Mudmaster för batteribyte som tyvärr brukar ta ett par veckor, nåväl fick rabatt då de inte lyckades komma upp i tillräckligt hög bar (tryck). Får dock återvända direkt då de har satt på armbandet (2 delar) bak och fram så klockan sitter dåligt på armen. Frågade om kompensation men icke utan då skulle klockan behöva skickas iväg igen. Gick hem och gjorde det själv. Detta omdöme kan ändras i efterhand om kompensation erbjuds.

6. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Käytiin ottamassa tytölle ensi…

Käytiin ottamassa tytölle ensi reijät/korut korviin, menisin ehdottomasti uudelleen. Reijät tuli juuri niihin kohtiin kun piti ja tyttö sai mieleiset korvikset ja palkinnon päätteeksi. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu.

2. November 2024

Väldigt dåligt bemötande

Väldigt dåligt bemötande, neddragande faktiskt. Jag var i Ur och Penn i Emporia och fick först konstigt blick på mig för att jag frågade en av personal i kassan om retur och då var det chefen som stode bredvid hoppad in utan att låta henne kollega prata med mig. Sen skrek hon på mig när jag lämnade butiken för jag sa att jag vill inte lämna länge och vill inte prata med henne för hon verkar väldigt konstigt mot mig och det var samma upplevelse när jag köpte örhängen dagen innan från henne. Skrev till kundcenter men de verkar likadan allihopa. De bara skrev tack för din mejl och tråkigt att det gick så .
Aldrig kommer gå in i denna butiken längre

6. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service och hjälpsamhet i er butik på Mobilia

Övergången från sommar- till normaltid orsakade problem för min gamla Casio Waveceptor. Själv lyckades jag inte fixa det och efter att förgäves ha försökt få hjälp i en mycket närbelägen butik på Mobilia gick jag till Ur&Penn. Ett helt annat bemötande, och de två tjejerna i denna butik var verkligen som en uppenbarelse av service och tillmötesgående och tålamod. Ännu ett varmt tack från kunden med Casioklockan. Symbolen för att klockan tar emot radiosignaler från Mainflingen visas nu! M v h. Eli

28. Oktober 2024

Beröm

Jag vill berömma eran arbetare Hilina som jobbar i eran butik i Nacka forum!

Vilken proffsstjärna är Hilina och hon verkligen gör skillnad( engagerad och service inriktad)! Jag och min man besökte butiken igår och blev mycket väl bemött. Vi fick hjälp med klockan direkt så det blev snabb och välorganiserad service och tjejen gjorde utomordentligt bra jobb.

Vänligen,
Tanja och Joakim

5. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jobbade på Ur & Penn i Luleå.

Jobbade på Ur & Penn i Luleå.
Lagret var ca 3kvm stort med en toalett i och ett bord för att äta. Alltså, folk åt sina luncher på toaletten.
Så vidrigt och förnedrande! Usch!

17. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brister i kompetens och kundbemötande

Jag lämnade in min klocka i butiken på gågatan i Uppsala för byte av packning; fick tillbaka klockan efter 4 veckor med beskedet att dom inte kan laga den. Märkte då att knapparna inte fungerade (det gjorde dom innan första inlämningen); klockan skickas tillbaka till verkstaden för åtgärdande av detta. Klockan kommer åter efter nån vecka med beskedet att dom ej klarade att åtgärda vad deras s.k. urmakare ställt till. Mycket besviken, främst pga personalens attityd och frånvaron av servicekänsla. Idag förlorade dom en kund.

28. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en klocka för drygt 2 veckor…

Beställde en klocka för drygt 2 veckor sen. Den kommer inte och instabox har inte tagit emot den trots att ur o penn påstår att de skickat min leverans för över en vecka sedan. Kundservice svarar inte och får ingen information eller hjälp överhuvudtaget.

14. August 2024

Piercing

Rekommenderar på det varmaste Ur&pen på Angered C.
Proffsig o härlig personal.❤️
Mirjam

14. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BYT ALDRIG BATTERI PÅ KLOCKA HÄR!!

BYT ALDRIG BATTERI PÅ KLOCKA HÄR!!
Lämnade in min klocka för batteribyte eftersom det ingår i garantin. Dagen efter får jag ett meddelande att den var klar. När jag väl får tillbaka klockan så ser jag väldigt stora repor på baksidan av klockan. När jag säger till personalen om detta så säger hon till mig att det inte finns något hon kan göra och att hon kan ge mig en kupong för gratis batteri byte som jag kan nyttja i framtiden. Blev så frustrerad så jag rev upp den här kupongen. Fick tjafsa med den här kvinnan ett tag tills hon gick med på att hämta sin chef och då sa jag till denne att jag vill ha en ny klocka (2000kr kostar den) eller att dom ersätter baksidan av klockan. Men bara efter en kvarts diskussion. Köp inte klocka här eller byt batteri annars kommer ni att ångra er!

11. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på Ur o Penn på Överby…

Vi var på Ur o Penn på Överby Trollhättan för att byta batteri i ett gammalt armbandsur. Mycket trevligt bemötande och snabbt avklarat. Hon justerade även armbandslåset och kortade armbandet. Vi är helnöjda.

7. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr