Upway Netherland Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed. Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ervaring met dit bedrijf! Ze bieden vaak hele scherpe prijzen en de bezorging is super snel. Wat mij echt positief verraste is de gratis omruilservice bij levering, en zelfs toen ik mijn... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

753 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Aan te raden!

De fiets werd na een kleine week bezorgd. Goed ingepakt en met handleiding. De staat was nagenoeg nieuw en alles werkt perfect. Ik ben superblij met de fiets en tevreden over de snelle levering.

Plus ik heb flink wat uitgespaard door een refurbished fiets te kopen en dat voelt ook goed.

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw refurbished fiets en de snelle levering! We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij dat u heeft kunnen besparen. Wij wensen u veel fietsplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige en betrouwbare service van Upway!

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Upway. De communicatie met de klantenservice (in het bijzonder met Alyssia) verloopt heel vriendelijk en professioneel. Toen ik met een klein probleem naar de fietsenmaker moest, werd dit direct en zonder extra kosten netjes opgelost. De fietsen lopen weer als een zonnetje!Daarnaast is de logistieke afhandeling top geregeld. De e-bikes (een Tinker en een Riese & Müller) worden keurig in grote, stevige dozen geleverd. Zelfs toen PostNL de buitenkant van een doos licht had beschadigd, dacht de klantenservice meteen mee over de afhaalservice en de controle. Upway is een absolute aanrader voor wie zorgeloos een premium e-bike wil kopen met de service van een echte fietsspeciaalzaak. Dikke 5 sterren!

30. Juni 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de communicatie met ons klantenserviceteam! We zijn blij dat we het probleem met uw fiets snel en kosteloos hebben kunnen oplossen, en dat uw fietsen weer perfect rijden.

We waarderen het enorm dat u de zorgvuldige logistieke afhandeling en de stevige verpakking van de e-bikes benoemt. Het is geruststellend om te weten dat we ook bij onverwachte situaties, zoals de lichte beschadiging door PostNL, snel en adequaat hebben kunnen meedenken over een oplossing.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons. We streven ernaar om iedereen een zorgeloze ervaring te bieden bij de aankoop van een premium e-bike, met de service die u van een fietsspeciaalzaak mag verwachten. Hartelijk dank voor de 5 sterren en uw positieve feedback!

Topervaring

Snelle reactie op vragen en ik werd perfect op de hoogte gehouden van aflevering en voorwaarden.

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle reacties op uw vragen. We zijn blij dat we u perfect op de hoogte konden houden van de levering en voorwaarden. Bedankt voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede website, groot aanbod, makkelijke bestelling en levering, maar slecht bereikbaar voor niet-standaard vragen

De website toont een groot aanbod en heeft veel mogelijkheden om te filteren; zo kon ik goed zoeken naar een passende fiets. Bestellen was makkelijk. Bezorging ging zoals aangegeven.
Een kritiekpunt: het is haast onmogelijk om contact op te nemen met Upway. Direct na het bestellen veranderde ik van gedachte: ik wilde toch een andere fiets bestellen van ongeveer dezelfde prijs. Natuurlijk liever niet twee fietsen kopen en één terugsturen. Dit is gelukt – maar communicatie via email liet erg op zich wachten, waardoor ik tot het moment van levering in onzekerheid was. Er is geen telefonische klantenservice.

Antwort von Upway Netherland

We waarderen uw feedback en het spijt ons te horen dat de communicatie na uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat de onzekerheid over de levering van uw gewenste fiets frustrerend was. We zijn blij dat het uiteindelijk gelukt is om de juiste fiets te ontvangen. We nemen uw opmerkingen over de bereikbaarheid serieus en zullen intern bekijken hoe we onze klantenservice, met name de reactietijden via e-mail, kunnen verbeteren om een vlottere ervaring te garanderen.

Prima antwoorden

Prima antwoorden. Goede fiets, goede verpakking, goede aflevering

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de fiets, de verpakking en de levering! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles netjes zoals omschreven en de…

Alles netjes zoals omschreven en de bakfiets werd nog eerder geleverd dan in eerste instantie werd aangegeven.

Mooie prijs voor een nagekeken tweedehands fiets zodat je toch de zekerheid dat je kwaliteit koopt.

9. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en de bakfiets zelfs eerder geleverd werd! We zijn blij dat u de kwaliteit van onze nagekeken tweedehands fiets waardeert. Dank u wel voor de mooie woorden!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik kocht een mooie fiets . Helaas was er een probleem met de accu . Upway heeft heel fijn meegewerkt om het probleem te verhelpen , dit is helaas niet gelukt . Nu kan ik de fiets gratis retourneren .

Prettige samenwerking om een probleem met de fiets te verhelpen . Helaas niet gelukt . Fiets wel weer gratis retourneren .

9. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Bedankt voor uw feedback. We waarderen de prettige samenwerking en vinden het jammer dat het probleem met de fiets niet is opgelost. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin juli elektrische fiets besteld…

Begin juli elektrische fiets besteld bij Upway voor ruim 2000 euro, maar het is nog steeds niet geleverd. PostNL Extra@home zou het moeten bezorgen, maar is het overduidelijk kwijt en communiceert minimaal of niet. Upway is alleen per mail bereikbaar en mailt op herhaaldelijk aandringen dat ze het “escaleren” en me updaten als ze het pakket hebben gelocaliseerd, maar er gebeurt vervolgens al een maand niks. Ik verwacht meer initiatief en een grondigere aanpak voor het geld dat we besteden. Schandalige service.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede fiets voor weinig geld.

Goede fiets voor weinig geld.
Veel keus.
Alleen wel jammer dat wanneer er wat aan de fiets mankeerd of afgesteld moet worden je nergens terecht kan, uiteraard wel naar de fietsenmaker tegen hoge kosten.

8. Juli 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr