Unternehmen hat geantwortet
Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed. Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk... Mehr ansehen
Fantastische ervaring met dit bedrijf! Ze bieden vaak hele scherpe prijzen en de bezorging is super snel. Wat mij echt positief verraste is de gratis omruilservice bij levering, en zelfs toen ik mijn... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
De fiets heeft veel geluiden. Het is een beetje onveilig met de stuur. En de wielen zijn niet goed.
Snelle levering, persoonlijk mail contact, goed geregelde retourzending

Antwort von Upway Netherland
Ondanks dat de accu van de fiets niet goed was. Probleemloos de fiets retour kunnen doen. Geld inclusief verzendkosten was binnen 2 dagen teruggestort op onze rekening.

Antwort von Upway Netherland
Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het probleem opgelost. Goede service en verder heel tevreden met mijn fiets

Antwort von Upway Netherland
Slechte communicatie. Slechte service. Niet te bereiken. KOOP HIER NIET!
Een app moeten installeren waar je vervolgens een account op moet maken om alleen de verzendgegevens te zien is mijn ogen ontzettend vals.
de fiets heb ik uiteindelijk goed kunnen verkopen. eerst was hij niet opgehaald maar uiteindelijk wel gelukkig!

Antwort von Upway Netherland
Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5 km. op de teller stond. Dus nieuw, alleen uit bouwjaar 2024, wat ons totaal niet uitmaakt. Hij is keurig op tijd, helemaal volgens de planning afgeleverd. In een stevige verpakking. Alleen het stuur rechtzetten en de trappers erop zetten. Ben super blij met mijn fiets.
Kortom….een geweldige ervaring!
Upway …een aanrader dus!

Antwort von Upway Netherland
Ben al 4 dagen op antwoord aan het wachten , mijn nieuwe fiets , steeds storing en ketting problemen.
Niemand antwoord. !

Antwort von Upway Netherland
De verpakking was stevig en goed.
De order was goed te volgen.
Zal jullie, aan bevelen bij vrienden en familie.

Antwort von Upway Netherland
Bij het bestellen op 22 augustus stond er heel duidelijk dat de fiets "woensdag verzonden" zou worden. Er wordt op de website echter niet direct vermeld dat de fiets dan pas vertrekt vanuit een depot in het buitenland en er nog een lang internationaal transport achteraan komt. Dit vind ik achteraf gezien best wel misleidend.
Op 26 augustus kreeg ik inderdaad de melding dat de fiets was verzonden naar PostNL, maar tot op heden (3 september) heb ik nog niets ontvangen en ontbreekt elke vorm van een track & trace code of vrachtnummer.
Afgelopen maandag kreeg ik per mail de belofte dat Upway erachteraan zou gaan bij PostNL. Sindsdien heb ik, ondanks meerdere e-mails van mijn kant, helemaal niets meer gehoord.
Tot overmaat van ramp is er geen telefonische klantenservice en is nu ook de chatfunctie op de website opeens verdwenen.Ik wil heel graag weten waar mijn grote aankoop blijft.
Upway, neem alstublieft direct contact met mij op met een statusupdate en een werkend track & trace nummer.
Ik heb in mei 2026 twee nieuwe fietsen via Upway gekocht. Naar tevredenheid ontvangen, maar de accu’s bleken meteen al niet goed te functioneren. Dan moet je deze zelf laten doormeten bij een derde. Dit gedaan hebbende bleek dat de accu’s inderdaad niet goed waren. Er moeten nieuwe accu’s komen. Probleem gemeld, maar je kunt Upway niet bellen. Vervolgens hoor je inhoudelijk niks meer en reageren ze niet op mailtjes. Het probleem is dus nog steeds niet opgelost en ik word er moedeloos van.
De klantenservice reageert heel langzaam tot helemaal niet. Op de website wordt er gepraat over een chat die er niet is. Ik krijg een defecte fiets geleverd die op grote punten afwijkt van de advertentie. Ik krijg niemand te pakken om een retour aan te vragen. ALS IEMAND VAN UPWAY DIT LEEST, IK WIL MIJN ORDER NL22901 retour sturen!
Alles is zo professioneel verlopen. De levering van de fiets en de bijbehorende informatie. Het retourneren van de fiets en de afhandeling daarvan. Prima verzorgd. Duidelijkheid viert boventoon klasse hoor. Ik ga zeker de Upway webshop in de gaten houden en bekijken in een woord prima ervaring.

Antwort von Upway Netherland
Levering duurde veel langer dan aangegeven. Fiets was overduidelijk niet gecontroleerd, vomputer gaf asn dst fiets nodig een onderhoud nodig had en maar 1 sleutel bij fiets
Duidelijke advertenties, als de fiets geleverd wordt. Voldoet hij ook aan wat beschreven is onze de advertentie

Antwort von Upway Netherland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.