Upway Netherland Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed. Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ervaring met dit bedrijf! Ze bieden vaak hele scherpe prijzen en de bezorging is super snel. Wat mij echt positief verraste is de gratis omruilservice bij levering, en zelfs toen ik mijn... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

753 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie fiets en goede service van Upway

Een hele mooie Gazelle Arroyo Elite via Upway gekocht. Helaas bleek er een probleem te zijn met de versnelling; zodra je van de 5e versnelling hoger ging bleef je hetzelfe trappen..Direct contact opgenomen met Upway en zij hebben samen met mij gekeken naar de beste oplossing. Hele fijne service en snel en duidelijk antwoord.

12. August 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw Gazelle Arroyo Elite! We waarderen uw feedback en het spijt ons te horen van het initiële probleem met de versnelling. We zijn blij dat we dit samen met u naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw begrip en de mooie woorden over onze service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring en met mooie deal fraaie fiets gekocht

Mooie fiets aangekocht via Upway. Fiets in staat zoals beschreven in de advertentie. Alleen de producten die tegelijk met de fiets worden aangeschaft kunnen geleverd worden. Na aankoop en voor levering had ik nog de vraag of er wellicht wielreflectoren meegeleverd konden worden maar dat is bij Upway niet mogelijk. Fietsen zijn refurbished en worden natuurlijk nagekeken. Ik heb een fiets gekocht met een lage kilometerstand en had eigenlijk wel verwacht dat deze dan start onderhoud zou hebben gekregen maar dat was niet het geval. Hierover staat niets beschreven, maar je verwacht het eigenlijk doordat de fiets helemaal nagekeken wordt. Heeft dus meer met verwachtingspatroon te maken, maar is wel goed om te weten. Besteld 19 juni, verzonden 24 juni, levering vertraagd ivm code rood door hitte uiteindelijk 1 juli geleverd. Overall prima ervaring en prima fiets gekocht.

24. Juni 2026

Antwort von Upway Netherland

Bedankt voor uw uitgebreide feedback en de 5-sterrenbeoordeling. We zijn blij te horen dat de fiets voldeed aan de beschrijving. We begrijpen uw verwachtingen ten aanzien van wielreflectoren en startonderhoud, en we zullen intern bespreken hoe we hierover duidelijker kunnen communiceren. Het spijt ons van de vertraging door de weersomstandigheden. We waarderen uw begrip en zijn blij dat u uiteindelijk tevreden bent met uw aankoop.

Uitstekend!

Prima ervaring om zaken te doen met

20. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

We zijn blij te horen dat uw ervaring positief was. Bedankt voor uw vriendelijke woorden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een slechte ervaring met Upway

Normaalgesproken laat ik niet snel een (negatieve) review achter, maar erg verbaasd over de slechte communicatie van Upway. Bij problemen niet te bereiken, alleen per mail, maar reageren niet tot nauwelijks, en als ze reageren is het weinig concreet. Nog niet eerder zoiets meegemaakt bij een bedrijf dat is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

9. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een prima product ziet er goed…

Het is een prima product ziet er goed uit visueel en degelijk en werkt ook naar behoren.. de levering was op tijd en door aardige begeleiders. Het was wel jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat en er geen slot op zat, wat meestal als natuurlijk kan worden beschouwd. Wens u verder het beste.
Niko van Emmerik.

Antwort von Upway Netherland

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat het product en de levering naar wens waren. We nemen uw opmerkingen over de ontbrekende handleiding en het slot serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was een beetje sceptisch om online…

Ik was een beetje sceptisch om online een refurbished fiets te kopen. Toch kwam ik elke keer weer op de site terecht van upway. Dit bleek toch “de” plek om een gebruikte elektrische fiets te kopen voor het budget en specificaties wat ik in mijn hoofd had. Een fiets uitgezocht en besteld. Deze werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd door de bezorgdienst. Uitgepakt en trappers gemonteerd en stuur recht gezet. Wat een plaatje van een fiets! Erg blij mee, alles werkt en de fiets is compleet. Als er nog 1 puntje van aandacht zou zijn dan is het dat er geen slot op de fiets zat, dit had ik het liefst al willen weten dan had ik gezorgd dat ik dat al had. Maar misschien heb ik ook niet goed gekeken op de site.

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat we uw scepsis hebben kunnen wegnemen en dat de elektrische fiets zo goed bevalt! We zijn blij dat de levering naar wens was en dat u zo tevreden bent met uw aankoop. We nemen uw opmerking over het ontbreken van een slot zeker mee. We zullen bekijken hoe we hier duidelijker over kunnen communiceren op onze website, zodat toekomstige klanten hier rekening mee kunnen houden. Bedankt voor uw waardevolle feedback en veel fietsplezier!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Defecte fiets ontvangen - geen oplossing

E-bike ontvangen (pas 12 dagen na bestelling) die gedurende 3 dagen een "grondige kwaliteitscontrole" zou ondergaan. Versnellingen doen het niet. Direct gemeld, geen reactie, nog 2x gemailed, weer geen reacties, uiteindelijk via chat na lang wachten een reactie. Maar nog steeds geen oplossing gevonden. Het meest irritante is dat je geen telefonisch contact kunt hebben, en een reactie via mail dagen op zich laat wachten. Geen aanrader dus.

30. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering product dat is beloofd…

Snelle levering product dat is beloofd komt overeen met foto’s

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product volledig overeenkomt met de foto's! We stellen uw positieve feedback zeer op prijs.

good experience

good packaging, good quality and good price. if you search enough you can get the best deals there

23. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Thank you so much for your review and great feedback! We are thrilled to hear that you were happy with the packaging, quality and price. Finding that perfect deal is always rewarding and we're glad we could offer it to you.

Enjoy your new bike and have many great, safe rides ahead!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bijna nieuwe fiets te koop aangeboden

Ik bood mijn bijna nieuwe fiets (nieuwprijs 3700 euro) met nog geen 120 km op de teller te koop aan. Upways bod was 1488 euro. Dat vond ik toch wel al te gortig. Ik snap nu waarom ze tweedehandsfietsen zo goedkoop kunnen aanbieden, ze geven een fooi voor hun inkoopfietsen! Ik heb mijn fiets inmiddels elders voor een realistischer prijs verkocht.

10. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Reageren snel op vragen.

Reageren snel op vragen.
Ook bij het afgifte punt in Amsterdam snelle en proffesionele afhandeling.
Zeer vriendelijke begroeting.

13. August 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat we snel op uw vragen reageren en dat de afhandeling in Amsterdam professioneel en vriendelijk was. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fiets was er relatief snel

Fiets was er relatief snel. Alles was aanwezig. En last but not least: de fiets rijdt heerlijk…

22. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de fiets snel geleverd is en heerlijk rijdt! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super netjes geholpen en snelle…

Super netjes geholpen en snelle levering. Mooie prijs en geweldige fiets

23. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de snelle levering! We zijn blij dat de fiets en de prijs u zo goed bevallen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima communicatie. Problemen met een aantal onderdelen van de fiets werden, tot nu toe, prima opgelost. Dit is de 3de fiets die ik bij Upway heb gekocht. Dat zegt genoeg.

10. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de communicatie naar wens is en dat we de problemen met de fietsonderdelen goed hebben kunnen oplossen. We waarderen het enorm dat u al voor uw derde fiets bij ons kiest!

Goede levering

Goede levering. En snelle reactie op mails.

22. Juli 2026

Antwort von Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de levering goed was en dat we snel op uw mails hebben gereageerd. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbare partner voor een gebruikte electrische fiets

De website was duidelijk met eerlijke informatie over de fietsen. Goede en heldere foto’s. En inspectierapport aanwezig. Ook duidelijk wat is vervangen.

Na bestellen is de fiets op tijd afgeleverd. De koerier was realtime te volgen! Het enige dat je dan nog moet doen is de trappers erop zetten en het stuur recht zetten.

De fiets die ik gekocht heb, voldoet aan de verwachtingen. Accu is echt nog goed.

Een minpuntje is, maar ik denk dat dit een klein incidentje is, dat ze bij het vervangen van de binnen- en buitenwanden de ringetjes die de ventielen vastzetten zijn vergeten. Heb ik gelukkig zelf kunnen oplossen. Verder geen problemen.

10. Juli 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr