Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed. Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk... Mehr ansehen
Fantastische ervaring met dit bedrijf! Ze bieden vaak hele scherpe prijzen en de bezorging is super snel. Wat mij echt positief verraste is de gratis omruilservice bij levering, en zelfs toen ik mijn... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Goed, helder, netjes bezorgd en kwalitatief goede fiets. Precies zoals gehoopt.

Antwort von Upway Netherland
Prachtige kwaliteit fiets, schoon, netjes, nieuwe banden etc, bijna als nieuw. Goede en nette verzending en top ingepakt in een grote stevige doos. Andere zaken zoals papieren en oplader ook allemaal supernetjes bijgevoegd. Reactie op vragen per email ook adequaat beantwoord. Nu paar weken in gebruik, dochter is er erg blij mee.

Antwort von Upway Netherland
Niks op aan te merken. Fiets helemaal in orde en bestelling ging vlekkeloos. Sneller geleverd dan verwacht.

Antwort von Upway Netherland
Positief: Snelle levering, en fiets zag er zo uit als de foto's.
Negatief: wielmoeren zaten handvast, versnellingskabel vertoonde speling , slot van batterij zat vast, dat de schijfrem aanloopt als de fiets nieuw is snap ik wel. Maar de "fiets-afstel-afdeling" had dit en nog ander zaken niet nagelopen.

Antwort von Upway Netherland
Ik heb onlangs een Cube Hybrid SLX uit 2023 met een 750 Wh accu besteld bij Upway. Op de foto’s zag de fiets er goed uit en de verwachte levering stond gepland voor maandag, ongeveer vier dagen na mijn bestelling.
De levering ging uiteindelijk nog sneller. Ik keek toevallig via de link ‘Volg je bestelling’ in de e-mail en zag dat de fiets al eerder zou worden afgeleverd, namelijk zaterdagochtend. Hierover had ik geen duidelijke melding ontvangen. Uiteindelijk belde de bezorger ongeveer een half uur voor levering dat hij eraan kwam.
Bij het uitpakken bleek dat de fiets wat meer beschadigingen had dan ik op basis van de foto’s had verwacht. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice van Upway. Dit werd snel en netjes opgepakt en de schade werd zonder gedoe vergoed. Dat vond ik erg prettig.
Ondanks de beschadigingen positief over mijn ervaring met Upway. De levering was erg snel en vooral de klantenservice heeft de tegenvaller netjes opgelost. De communicatie rondom de vervroegde levering had wat duidelijker gekund, maar verder ben ik tevreden met hoe alles is afgehandeld.

Antwort von Upway Netherland
Fijne site waarop je goed een selectie kan maken uit het enorme aanbod. Duidelijke foto's en beschrijving van de specs en evt. bijzonderheden. Na aankoop duidelijke communicatie over planning en levering. De uiteindelijke levering kwam snel en op afgesproken tijd en alles werd zeer deugdelijk verpakt aangeleverd. Duidelijke instructie hoe de fiets verder rijklaar te krijgen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Antwort von Upway Netherland
Het hele idee van gebruikte elektrische fietsen inkopen, nakijken, schoonmaken, eventueel repareren en dan weer verkopen is duurzaam en goed voor het milieu. Alles online doen is ook nog eens heel makkelijk. De keuze is enorm en de informatie over de fietsen is heel uitgebreid. De levering is tenslotte ook heel goed verzorgd, in een enorme doos met gereedschap en instructies erbij. Alles is gewoon goed doordacht en professioneel gedaan. En de fietsen zijn ook nog eens heel gunstig geprijsd. Ik ben erg onder de indruk.

Antwort von Upway Netherland
Fiets is geheel als beschreven en voldoet aan de verwachtingen. Prima afgeleverd en eenvoudig rijklaar gemaakt.

Antwort von Upway Netherland
splinternieuwe Qwic MN8+c gekocht met 0km op de teller voor slechts de helft van de nieuwprijs! Fiets is 100% nieuw en ongebruikt.
Bezorging was ook netjes. Goed verpakt en goede handleiding , binnen 2 werkdagen. Ik ben uiterst tevreden over upway!

Antwort von Upway Netherland
ik werd goed geholpen bij alle vragen.
alle kosten worden duidelijk vermeld, geen achteraf dingen. bezorging was erg vlug en netjes.

Antwort von Upway Netherland
I have an issue with the bike that I reported via the support several times, but they didn't reply to me at all. I tried to call them as well, but they are completely unreachable. Now my bike cannot be used, and they are totally unresponsive. Very poor experience.....
The entire process, from viewing to ordering the bike, was simple and stress-free. Delivery was smooth, and the bike arrived in excellent second-hand condition. It was carefully packaged, and the price was very fair. We are very pleased with our purchase and highly satisfied with the service we received.

Antwort von Upway Netherland
Fiets gekocht met kleine gebrekken! Helaas geen reactie binnen laat staan binnen 48 uur. Fiers voor partner in winkelmand gezet want in afwachting van bod voor de retour fierten (binnen enkele minuten volgens de site) fiets weg geen offerte dan maar wegens anders heen om een fiets te kopen.
Op 8 juni 2026, 9 dagen voor vertrek met vakantie de fiets besteld. Upway maakt reclame dat de fiets binnen 5 werkdagen wordt afgeleverd. Na 2 dagen gemaild dat ik geen reactie van Upway heb ontvangen. Op 15 juni meldt de vervoeder Westerman dat de fiets net ontvangen is en niet voor 17 juni afgeleverd kan worden. De fiets gaat retour Upway. Op 20 juli 2026 gemeld dat ik terug ben van vakantie en de fiets geleverd kan worden. Men gaat de levering ingang zetten lijkt het. Geen reactie geen mails. Het lijkt of de fiets is zoekgeraakt. Naar alle bekende mail adressen een mail gestuurd met de opmerking, WAAR BLIJFT MIJN FIETS. De afspraak levering op 31 juni wordt door PostNL geannuleerd. De fiets wordt door PostNL op 7 augustus licht beschadigd afgeleverd. Na contact met Upway Support het beschadigde onderdeel vervangen. Uiteindelijk zijn we heel tevreden over de fiets.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.