Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed. Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Snelle levering en zeer nette fiets. Service is top !

Antwort von Upway Netherland
De Tenways cgo 009 kwam gelijk binnen met mankementen. Eerst deed de trapondersteuning het al niet, en daarna kon de accu ook niet meer vastgezet worden in de fiets. Terwijl ze op de website zeggen dat ze dit allemaal gecheckt hebben. Verder zat er ook schade op die ze niet bij de foto’s erbij hadden gezet
De fiets was niet volgens onze verwachting maar het terugsturen en geld terug verliep voorspoedig.

Antwort von Upway Netherland
1) Foute levertermijn op site. Er staat op de site dat de fiets beschikbaar was na 7 dagen. Dit is echter niet representatief voor een fiets die thuis geleverd wordt. Werkelijkheid:
- +-5dagen voor verzendklaar te maken = 18/8
- +-5dagen om over te dragen op BE verzendpartner Upday = 23/8
- +-5dagen om te kunnen leveren door BE verzendpartner = 29/8
= 15 dagen en geen 7!!!
2) Bij levering 31/8 kon ik het stuur niet vastzetten en dus niet uittesten. Helaas enkel via mail upway te bereiken. M.a.w. nu 1.5dag later en geen idee als en wanneer ik reactie krijg.
Een telefoonnummer of indicatie wanneer we antwoord krijgen zou fijn zijn. Nu staat er iets van max 2 weken wachten ... en bijgevolg geen fiets om naar school te rijden...
we hebben nu 2 fietsen via Upway gekocht en de eerste (mijn fiets) daar had ik op het eerst niet zo'n goede start mee maar is door Upway wel netjes opgelost en rijdt nu als een nieuwe fiets waar ik nog jaren mee vooruit kan. Voor mijn vriendin een fiets gevraagd met een kleine frame maat en Upway heeft die gevonden met zowaar weinig km's op de teller en ze is er erg blij mee.

Antwort von Upway Netherland
Duidelijke voorwaarden, goede communicatie.
De prijs is wat aan de lage kant, maar zelf niet te krijgen bij particuliere verkoop.
Snelle afhandeling.

Antwort von Upway Netherland
Als ik een tweede fiets nodig heb, zou ik zeker nog eens bij Upway kijken.

Antwort von Upway Netherland
Prijs, duidelijke omschrijving, levertijd en foto’s zijn goed.
Afleverbeurt heel slecht, lijkt of er niets aan de fiets gedaan is. Banden veel te zacht, zadel los en niet te stellen, zelf binnenwerk gerepareerd, ventielmoertjes los, fiets was vies.

Antwort von Upway Netherland
Een prachtige fiets, snel en compleet geleverd.
Complimenten voor verwerking en afhandeling van de bestelling ik ben erg tevreden.
de fiets is precies zoals de foto's en beschrijving aangegeven heeft. voor deze prijs een fiets met een jaar volledige garantie kopen werkt zeer goed voor het vertrouwen.
de fiets is al na 4 dagen bij mij thuisgezord.
ik zal de volgende keer zeker weer een fiets kopen bij upway.

Antwort von Upway Netherland
Super snelle levering en echt gloednieuwe fiets. Helemaal blij mee

Antwort von Upway Netherland
Ruime keus uit fietsen Snelle reactie op vragen en ook goed advies gekregen

Antwort von Upway Netherland
Een hele goede fiets voor een mooie prijs. Alleen het versturen van de fiets via PostNL Extra@home laat te wensen over.
fiets kapot ontvangen, kosten gehad, product dat ik bij fiets had besteld niet ontvangen en telefonisch niet bereikbaar. Enkel per ai bot reactie per mail wat ook dagen op zich laat wachten. Ik was eerst positief totdat ik een bestelling had gedaan. Erg jammer!
Fantastische ervaring met dit bedrijf! Ze bieden vaak hele scherpe prijzen en de bezorging is super snel. Wat mij echt positief verraste is de gratis omruilservice bij levering, en zelfs toen ik mijn oorspronkelijke doos van de e-bike kwijt was, kreeg ik gewoon gratis een nieuwe doos om het e-bike terug te sturen. De klantenservice is daarnaast ontzettend vriendelijk, behulpzaam en denkt echt met je mee als je problemen hebt met je fiets. Absoluut een aanrader!

Antwort von Upway Netherland
Al zoekend naar een goede E-mountainbike full spension kwam ik bij Upway terecht. Bovenaan de site de melding van +60 partner winkels. Dat zou vertrouwen moeten scheppen na diverse slechte ervaringen met webshops zonder aftersale service. Veel fietsen in de aanbieding. Na een aantal fraaie fietsen te hebben gezien toch maar eens even kijken waar die +60 partners voor garantie problemen en onderhoud zouden zitten in NL. We hebben het over fietsen tussen de € 2500,- en € 3500,- en dat is serieus geld. Na de eerste keer krijg ik vanuit België het antwoord dat er geen beschikbare lijst van partners is. Vervolgens op mijn antwoord daarop dat dat wel wat vreemd is vanwege de vermelding op de site alsnog een bevestiging dat er wel een lijst is en die wordt meegestuurd. Een kaart met heel veel blauwe stippen in ............België. Conclusie, voor zoveel geld wil ik toch wel enige service zekerheid hebben anders dan een dure fiets op te sturen of naar België te brengen. We zoeken toch maar een NL fietsenzaak redelijk in de buurt waar je gewoon heen kan voor servicezaken.
Ik heb een elektrische fiets gekocht. Op de site stond dat er 5 kilometer mee was gereden. Bij aankomst stond er nog geen 500 meter op de klok. Het plastic zat nog over de teller. Prachtige fiets, leuk kleurtje. Duidelijke communicatie, betaling via Klarna en ook levering prima. De fiets wordt geleverd in een grote doos en deze wordt tot in de schuur afgeleverd. Verder een duidelijke beschrijving voor de laatste handelingen: stuur en zadel op hoogte zetten en trappers monteren. Zelfs hiervoor wordt het gereedschap geleverd.
En verder helemaal klaar om gelijk weg te rijden, TOP!

Pas op voor oplichting.
Ik had een fiets besteld uot 2024 maar ze sturen er 1 voor zelfde geld uit 2022. Hopelijk is het een fout maar nog geen reactie gehad.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.