Gick in och frågade om dottern kunde låna toaletten då hon behövde toalett i panik. När hotell blir stelbenta och hänvisar att det är endast för gäster så har hotellet tappat fingertoppskänslan för se... Mehr ansehen
Thon hotell Svolvaer, akta er för db 330. Ligger i en utbyggnad, granne med puben som iofs spelade bra musik men lite väl högt och sent. Rummet ngt stötte än ett torkskåp, synd bara att badlakane... Mehr ansehen
Hotel, in centro Tromsø quindi molto comodo, silenzioso e con una buona e fornita colazione, per tutte le esigenze, dolce e salto molto abbondante. Unica pecca, segnalata alla reception, all'arrivo... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvis du ikke har andre muligheder så tag her hen
Jeg synes at tjenerne simpelt hen var fuldstændig inkompetent når vandkanderne var tome blev de ikke fyldt op når glas flaskerne med læskedrik blev tømt blev de ikke fjernet m.m. maden den var god men jeg synes dog Anretningen kunne være bedre så alt i alt får det her angechamane 2.5 stjerner når jeg putter alle faktorerne sammen
Thon Hotel Opera - frokost
Frokosten på Thon Hotel Opera var nydelig og vi var så mett, fylt med en hel orkester av smaker. Beste var pannekaker og omeletter med deilig syltetøy. Ingredienser er kortreist og matvarer laget tilstede. Det var bare kos å kunne være med og hele dagen var bedre pga. så deilig frokost.
Bedste hotelmorgenmad
Fine værelser med gode senge. Rent og pænt.
Boede en nat med min familie på 2 voksne og 2 børn. Kunne desværre ikke få 2 rum ved siden af hinanden, men bookede osse sent, så det tænker jeg ellers ville have været muligt.
Fik den lækreste morgenmad jeg længe har oplevet. Kæmpe udvalg, og det virkede frisk og blev fuldt op løbende.
Der var alt fra forskellige varme retter, til hjemmelavede juice og shots, brød, pålæg, sødt og tilbehør til yoghurt. Og der var også alternativer til allergikere. Virkelig et flot og lækkert morgenbord. Smilende og hjælpsomt personale.
Der var selskab om aftenen, men det var ikke noget der generede eller larmede.
Stor anbefaling herfra.
THON HOTEL Storo
THON HOTEL Storo, er et hotell jeg besøker igjen og igjen når jeg er på østlandet. Utrolig imøtekommende personale, og alt annet er bare helt tipp topp.
Overnatning på Thon Hotel…
Vi overnattede på Thon Hotel Kristiansand. Værelset var så koldt og umuligt at opvarme, at vi var nødt til at sove med overtøjet på. Vi var endda nødt til at undvære at tage bad, da der var så koldt.
Vi var to som overnattede men der var kun en stol, helt elendig møblering. Der var kun to lamper i værelset og ingen lamper over sengen, så det var heller ikke til at sidde og læse.
Ude på gangen var der endnu koldere, da det blæste ind af et utæt vindue for enden af gangen.
Hotellet bør helt klart moderniseres og isoleres.
Hotel Kungsbron, Stockholm
Hotel Kungsbron, Stockholm. 3 overnatninger i kælderetagen, men med den fedeste udsigt over jernbanen. For en trainspotter er det lykken at ligge i sengen og se på trafikken til og fra Stockholm Centralstation. Man hører intet til togtrafikken, da lydisoleringen er rigtig god.
Derudover er det en flot morgenmenu med noget for enhver smag med et sødt og hjælpsomt personale.
Tak for en god oplevelse i Stockholm - det er ikke sidste gang, jeg overnatter på Hotel Kungsbron.
Ventilasjonsluke rett over senga
Veldig dårlig å ha ventilasjonsluke rett over senga, det blåser gjennom det hele natta, er kaldt og går ikke ann å sove. Thon Hotel Terminus Oslo
Vi kunne ikke få aftensmad
Vi kunne ikke få aftensmad, hvilket de vist reklamerer med. MEGET støvede vinglas vi lånte med på værelset.
Rengøringspersonalt lukkede bare døren op for at se om vi var gået, Ikke banke på eller noget andet, DET er ikke ok. De burde vente til man har tjecket ud.
OK morgenmad
Elendig kundeservice
Sendte inn noen spørsmål om Thon+ medlemskapet mitt for 14 dager siden. Venter fortsatt på svar.
Har etterlyst svar 2 ganger pr e-post og 1 gang pr telefon.
Så kundeservice er de virkelig ikke gode på..
Thon EU - Fantastic
We stayed at the Thon EU in August, when the EU was not in session and it was fantastic. Fantastic service, location and the room was clean, large and comfortable. The value could not be beat.
Terrible experience, never again from them!
Due to a government weather alert (cyclone Hans) which recommended those who could not travel to Oslo at that time, I tried to cancel my booking. The structure, despite my repeated requests and the proof of the weather alert, has not granted the cancellation with a refund, not even partial. The staff I spoke to "bounced" me for days just trying to make me give up. Basically they cashed my money and they don't intend to refund even for reasons of force majeure such as a weather alert. I write this review so that potential future customers know how they will be treated and decide to stay overnight elsewhere.
Hotel situé à Bergen proche du port.
Hotel situé à Bergen proche du port.
Expérience avec des amis pour vacances, avons passé 4 nuits.
Correct mais bruyant et quelques détails à revoir.
Telecommande de la TV ne permet pas de réduire le volume, couloirs bruyants, porte de la douche absente... A noter le petit déjeuner est top. Un peu plus de vigilance sur les détails serait un +
Fik en rejse af min dejlige kæreste
Fik en rejse af min dejlige kæreste, som fandt Thon Hotel Storo I Oslo, Og jeg må helt klart sige at jeg aldrig har oplevet noget så dejligt i hele mit liv.
Dejligt Værelse og alt var pænt og rent. Det var dejligt at opleve dette, men det allerbedste ved hele vores ophold var/er at menneskerne virkelig er så flinke og søde, og altid med et stort smil på læberne, det er noget der virkeligt varmer mit hjerte. For IKKE at tale om køkkenet og maden. Hold nu op hvor vi nød den perfekte Aftensmad på Hotellet. Efter et par dage med OK Mad i byen, var vi opsatte på at spise i Hotellets restaurant, og det kan varmest anbefales. Min søn bestilte en Burger med det hele (Medium) og han fik den Medium (Han nød hver en bid) Jeg selv havde bestilt Rødfisk med kartofler og en sovs, Jeg har aldrig smagt noget der var bedre, alt var tilberedt til det ypperste, og det er IKKE sidste gang vi spiser på hotellet. Og til den Pris. Vi gav lige lidt over 500,00 Danske Kroner, inkl. Drikkelse to fadøl og en kande isvand. DET kan ikke fås til den pris i DK.
Til alle der vil have et dejligt Hotelophold i Oslo, Tag til Thon Hotel Storo. Her får man fuld valuta for pengene. De 4 Stjerne Hotellet er blevet udstyret med, er slet ikke nok. Det har fortjent minimum 5 til 6 Stjerner.
Tusind tak Kæreste, for at have givet mig/os denne dejlige oplevelse.
Stephan
Thonhotels Sandnes
Thonhotels Sandnes. Online order for 2 of our employees. Checking online - see that there`s only request for 1. So refreshing site for 2 rooms. Do not notice that the date also change. Get the confirmation and notice the dates are wrong Immedialtly call - try to change. Emilie in the reception says - theres no cancel. I say - dont wanna cancel - just change the dates. Promised a call back, promised new call back next morning. Never heard a thing. Sent mail to 3 different Thonhotels adresses. No reply. Reservation 374080389. So you get NOK 2 200 for nothing, but you also loose 68 potensial customers.
Not refundable, not even two weeks before
I Accidentally booked the wrong dates, (booked two weeks later). At arrival, the hotel was fully booked and I had to choose another hotel for two nights.
I wanted to call and ask for a refound almost two weeks before the booked dates, and nobody picks up the phone. The coming week I tried again, then called Thon Snø and got a mailadress. The response was that a refound is not possible.
So now I have two pay for 250€ for nothing. I used to be a loyal customer.
Very nice hotel to the price. :-)
Very nice hotel to the price. Good service, good location. Thon City Center, Bruxelles.
Thank you.
Service mided resepsjonist i Kristiansund
Veldig hyggelig opphold på Thon Kristiansund. Ble møtt av blir resepsjonist som hadde satt seg inn i dagens innsjekkliste og hadde full kontroll da vi var eneste som skulelle sjekke inn i dag med oppredning i ekstra seng! Det kaller jeg service! Se kunden/gjesten!
Bortsett fra veldig varmt rom, var oppholdet strålende. Vi kommer tilbake
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.