Gick in och frågade om dottern kunde låna toaletten då hon behövde toalett i panik. När hotell blir stelbenta och hänvisar att det är endast för gäster så har hotellet tappat fingertoppskänslan för se... Mehr ansehen
Thon hotell Svolvaer, akta er för db 330. Ligger i en utbyggnad, granne med puben som iofs spelade bra musik men lite väl högt och sent. Rummet ngt stötte än ett torkskåp, synd bara att badlakane... Mehr ansehen
Veldig hyggelig opphold på Thon Kristiansund. Ble møtt av blir resepsjonist som hadde satt seg inn i dagens innsjekkliste og hadde full kontroll da vi var eneste som skulelle sjekke inn i dag med opp... Mehr ansehen
Hotel, in centro Tromsø quindi molto comodo, silenzioso e con una buona e fornita colazione, per tutte le esigenze, dolce e salto molto abbondante. Unica pecca, segnalata alla reception, all'arrivo... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Thon partner hotell Taarup Høje…
Thon partner hotell Taarup Høje Danmark.
Rommene var rene og god frokost. Men bordene var skitne i frokostsalen. Utenfor stod der brukte glass, fulle askebegre til neste formiddag. Service i resepsjonen var elendig , stod 1 time og ventet på de som skulle være i resepsjonen. Så anbefaler ikke dette hotellet
Fest april 2025, Sorø
I april 2025 afholdt vi en fantastisk fest på Thon partner, Sorø
Vi og vores gæster havde en virkelig dejlig eftermiddag/aften/morgen.
De ting vi især satte pris på var:
o Maden smagte helt fantastisk og var flot anrettet
o Værelserne var fine og gæsterne havde nemt ved at check ind/ud
o Venligt personale med løsningsorienteret indstilling
o God kommunikation med kokken, der fik rettet op en del af de problemer der havde været i forbindelse med, at catering blev udliciteret, kort før vores fest skulle afholdes.
o Kokken kom med gode input til forbedringer af menuen
De ting der kunne/burde være bedre:
o Da vi kom, var bordopstilling og opdækning ikke som aftalt, det fik vi dog nogenlunde løst.
o Champagne, vine og saftmenu var ikke helt efter aftale, og servering af disse noget mangelfuld.
fx blev saft menuen blev skænket efter vinen, og blev serveret når gæsterne var færdige med retten. Vinen til mellemretten var der kun 3 flasker af til 41 gæster!!! Det betød, at flere af gæsterne slet ikke fik denne vin, og dem der gjorde, kun fik halve glas.
o Maden var helt generelt fantastisk, men igen ikke helt som aftalt, fx blev tomater glemt, og først serveret da vi efterspurgte dem
o Chokoladen til kaffen var fra en ’supermarked pose’, og ikke som forventet en lækker god fyldt chokolade
o Ved morgenmaden løb vi flere gange tør for kaffe – ikke at vi skulle vente meget længe, men nok til at det var et irritationsmoment
o Månederne op til festen var kommunikationen med hotellet var særdeles ringe og i perioder fik vi slet ikke svar på forespørgsler. Mange forskellige personer var involveret og det virkede som om der slet ikke blev overleveret fra den ene til den anden. Det hjalp dog de sidste uger op til festen, hvor én dedikeret person tog styring.
Som skrevet i begyndelsen havde vi en fantastisk fest, med virkelig god mad, i dejlige rammer og med sødt og venligt personale.
Men samlet set er der en hel del ting, der ikke lever op til forventningerne og det vi havde aftalt/bestilt.
Fra skønne Comwell til kæmpe Thon deroute
Værste hoteloplevelse!!
Et mennesketomt hotel hvor personalet forsøger at undgå gæsterne, som må klare sig selv. Ind/udtjekning på skærme, som ikke virker. . En aftenbuffet i et mennesketomt lokale med gyselig loungemusik, stakke af beskidt service og krummede borde. Boller i karry med klistrede ris, fryselasagne og gammel biksemad. Drikkevarer må du selv klare. Morgenmad i samme stil. Intet ryddes væk. Ingen borde tørres af. Alt mangler fra bestik, kopper, bacon, kaffe til personale. Så utrolig ringe service. Jeg kommer aldrig igen.
ADVARSEL - hold ikke fest her!
HOLD JER LANGT VÆK fra dette hotel. En storhedstid er slut - den store smukke stråtægte bygning er ikke hvad den har været mere!
Efter hotellet er overgået til Thon Hotels (og med Daniel Hagevik som såkaldt chef) er servicen IKKE eksisterende. Der bliver lovet og lovet, men intet sker.
Lokalerne er spøgelsesagtige med visne planter både inde og ude.
Har været i dialog med ‘chefen’ som er inkompetent og ikke ringer tilbage på trods af beskeder, mails bliver ikke fremsendt som ellers lovet. Han har lovet penge retur som endnu ikke modtaget på trods af besked er skrevet.
Vi skulle åbenbart aftale detaljer til festen med receptionisten som så ikke kunne tale om mad og vine og vi skulle selv tegne ind på papir hvordan borde/stole skulle stå. Vinkort vidste hun ikke om de havde.
Vi skulle have holdt fest der, men den er nu flyttet til Slagelse i stedet for.
Helt ok!
+ Hyggelige resepsjonister! Et smil gjør alltid dagene bedre :)
+ Beliggenhet rett ved Slottsparken i rolig område
+ Fikk kjapt oppgradert til mye bedre rom etter flere feil på det opprinnelige rommet
+ God seng (Utrolig viktig!)
+ Pris
- Renholdet må bli mye bedre (bakterievekst på såpedispenser, mye støv og generelt lavt nivå på renhold)
- Heiskontroll ikke utført som planlagt med kommunen i følge sertifisering inne i heisen.
- De ansatte gir forskjellig beskjeder angående matlevering til rommet.
- Hotellet skriker etter en oppussing ;D
Elendig service fra Thon Hotell Slotsparken
Elendig service fra hotell ved endring av en booking som hadde blitt registrert på feil dato. I steden for å være serviceinnstilt og hjelpsom, opplevedes han som steil og regelrytter. Han hadde sikkert alt av regler og avtaler på sin side, men det opplevedes ikke som smidig eller vennlig. Det hadde ikke kostet kjeden noe ekstra ved å være imøtekommende, men isteden mister de en fast gjest og medlem. Aldri mer Thon Hotell Slottsparken!!
Resepsjonen
Vi ble tatt dårlig imot jeg sa navnet så spurte han om enkel eller dobbel seng så sa han å ja det stå på skjermer en og veldig nedlatende oppførsel og greit at han har lært seg norsk men i resepsjonen har han ikke noe der å gjøre vi kom ca kl 20.00 og de han sjekket inn rett før oss var det flørting og de fikk sjokolade og drops vi fikk bare vann og forresten Internett på tv fungerer ikke
Mvh
Nils narve Søndenå
Fordoms storhedstid er forbi. Undgå at bestille her.
For 6 måneder siden bookede vi overnatning til et helt selskab og 3 retters middag. Da dagen nærmede sig, forsøgte jeg at bekræfte bestillingen, men fik ingen svar på 4 e-mails. Ved 5. svar fik jeg at kun at vide, at jeg kunne skrive til en ny e-mailadresse. Også her 3-4 e-mails uden svar, inden jeg forsøgte at kontakte det norske hovedselskab få dage inden arrangementet. Endelig fik jeg en bekræftelse dagen før arrangementet på opholdet inkl. middagen, som vi aftalte til kl. 19.00.
Da vi tjekker ind, kan vi læse på et skilt, at restauranten er lukket. Vi finder den eneste medarbejder der er tilstede, men hun kan intet gøre, siger hun. Efter at have insisteret på at tale med en leder, får vi at vide, at denne er syg, Vi beder om at tale med den norske leder, men denne ringer hun selv op til, uden at vi får lejlighed til at tale med denne.
Vi bliver da efterfølgende tilbudt en lille rabat på værelserne men den matcher slet ikke det tilbud vi først havde fået på værelser inklusiv middag.
For at løse problemet, og da vi står 11 personer kl, 16.00, uden de store muligheder for at finde et andet sted, ender vi med at acceptere værelsespriserne, og får booket bord hos en restaurant i lokalområdet. Men 3 personer i selskabet er dårligt gående, og en er i kørestol, og det var på ingen måde meningen, at vi skulle ud at køre bil til sådan en festaften. Samlet set bliver arrangementet væsentligt dyrere for os.
I øvrigt var gulvtæppet beskidt i området omkring receptionen, og morgenmaden næste dag var fin, men blev ikke fyldt op.
Efter endt arrangement har vi skrevet til Thon Hotels om oplevelsen for at høre deres reaktion, men som nærmest symptomatisk for hele oplevelsen og selskabet, så har vi overhovedet ikke fået svar trods det, at det er to uger siden.
Vi kender andre, der har besøgt stedet i forbindelse med “Dining Week”, hvor restauranten var åben, men de måtte vente en time mellem hver ret, så det kommer der heller ikke mere.
Sorø Storkro var engang et godt og stolt sted, et sted vi har været mange gange, og har anbefalet til andre. Nu på Norske hænder, og i en sørgelig og ynkelig udgave af fordoms pragt. Find hellere et andet sted.
Intet i denne beretning er forkert eller farvet. Det er helt reelle oplevelser, så hvis Thon Hotels svarer benægtende på noget som helst i denne oplevelse, så er det kun for at forsøge at redde et blakket ry.
Thon hotel i Sorø - service er ikke en del af deres forretning
Thon hotel i Sorø var bestilt til vores årlige efteruddannelse - og vi har været der tidligere, da det var Comwell, hvor alt fungerede fint. Dette års bestilling var en “Vi bestiller det samme som vi plejer” og dette kvitterede hotellet for også ville blive leveret.
Indtjekningen var ikke tilrettet, så dette kunne ske uden at skulle betale = de var uforberedte på vores ankomst.
Morgenmad plejer vi at få serveret v. det bookede lokale, dette var ændret til resturanten. Dette skulle vi selv efterspørge, ingen oplysning blev givet.
Morgenmaden dag to kl. 7.15, da jeg kom i restauranten, her manglede der allerede både kaffe, smør og pålæg, som jeg selv måtte efterspørge i receptionen. Der var ikke personale til stede i restsuranten.
Frokosten var ok, dog meget lille udvalg i buffet.
“Festmiddagen”, der var bestilt som tre-retters, var buffet med tre hverdagsretter! Der var ikke dækket op til os, og vand skulle hentes ved en vandhane i lokalet. Baren var betjent i få minutter ad gangen og de var meget få personaler, max to, til at dække både vores selskab og øvrige gæster.
Samme kvindlige medarbejder, der arbejdede i restauranten om aftenen i hvert fald til kl. 22, var at finde i receptionen næste morgen v 7 tiden.
Jeg har opfordret vores efteruddannelsesudvalg til, at finde et sted til fremtidige møder, hvor service er en selvfølge, 11 timers reglen ikke er en by i Rusland og hvor vi er 100% sikre på, at medarbejderne er dækket af overenskomst.
Værelset var okay
Værelset var okay. Deraf 2 stjerner.
Desværre var vi ved bestilling og om morgenen på dagen vi ankom orienteret om at det var muligt at få aftensmad i hotellets restaurant. Da vi ankom kl 14.00 ville vi tjekke restauranten og baren ud. (Der lå en seddel på værelset om at baren var åben 12-22.). Men vi blev orienteret om at det hele var lukket. Det blev ikke den hyggetur som planlagt, da vi pludselig skulle bruge tid og energi på at ligge og køre rundt efter åbne spisesteder med ledige borde.
Morgenmaden var okay, bortset fra kold røræg, manglende opfyldning og ingen frugt.
Alt i alt vil jeg ikke booke der igen.
Alltid ganske koselige rom men elendige…
Alltid ganske koselige rom men elendige på å svare på mail.
Super lækker mad og fin betjening af den norske chef
Vi spiste for første gang på Thon hotel i Sorø i forbindelse med Dining week.
Maden var super lækker- specielt hovedretten, og vinen rigtig god og rigelig skænket i glassene. Vi fik endda både portvin og kaffe på huset, men den bedste oplevelse var nu den norske chef, som gjorde en forskel på sin egen måde, så vi fik hygget og grinet en masse i løbet af aftenen, - og så bærer vi altså sagtens over med et par kiksere undervejs.
De burde ikke få en eneste stjerne
De burde ikke få en eneste stjerne.
Ringeste ophold nogensinde. Vi fik kompensation for vores bryllup grundet alle de fejl de havde lavet til vores bryllup på Sorø storker, så vi fik et ophold med overnatning m morgenmad og m 3 retters middag. Men der var ingen der vidste vi kom og skulle sove, dining week 3 retters mad, aldrig har jeg smagt så dårlig mad før, så ringe service fra to top uprofessionelle personale, ingen drikkelse under middagen udover et glas vin til hele middagen. Ingen frisk forret, kold hovedret, og ultra ultra lille dessert.
Morgenmad ingen kaffe, dårligt pålæg, rulle pølsen var så tør så den var krøllet, osten var tør, næsten ingen syltetøj. De skumfiduser og tilbehør til vaflerne var helt udtørret og nærmest som sten. Der var nærmest ingen pålæg, gammelt frugt og helt brune bananer. Ingen personale. Jeg ringede endda til hotellet imens vi var der men ingen svarede os. Jeg har skrevet og brokket mig på mail. Har ingen respons fået overhovedet. Hold aldrig fest der, spis ikke mad der og lad være med at støtte dette. Man får helt ondt af det personale der arbejder på hotellet hvis det er så dårlige vilkår. Jeg har forlangt mine penge retur. Da dette simpelthen ikke er okay. Vi troede virkelig de ville rode bod på de fejl til vores bryllup, men det eneste var at vi blev svært skuffet og endnu engang til grin. 🙃😔😩 på trods af vi har betalt pænt mange penge for et bryllup☹️
Vi har nydt en dejlig middag til dining…
Vi har nydt en dejlig middag til dining week på hotel Thon i Sorø.
Super lækker mad, velsmagende.
Hvidvinen var kold og hold da op et kæmpe glas.
Venligt personale som spurgte om maden smagte os.
Kunne forstå at andre gæster var meget utilfredse med ventetiden og personalet. De sad direkte og grinede af personalet, hvilket er fuldstændig upassende.
Når vi går ud og spiser skal stedet og atmosfæren nydes og ikke bare overstås men der imod nyder vi hinandens selskab.
Dining week uge 7 i Sorø
Vi havde bord til 17.30, hvilket tydeligvis var en joke. Da vi ankommer er "tjenerne" stadig i gang med at dække bord. Vi får først forret efter 45 min. og kun fordi vi har brokket os over, at folk der kom senere end os fik mad først. Forret og dessert var ok. Hovedretten udemærket. Servicen helt i bund og betjeningen pivringe. Vi sku' betale for drikkevarer i receptionen i stueetagen. Den var ubemandet og ingen angivelse af, hvor vi skulle taste drikkevarer ind. Vi forlod stedet uden at betale og vi var ikke de eneste. Har været der for sidste gang!
Ubehjælpsom og uprofessionel diningweek…
Ubehjælpsom og uprofessionel diningweek aften. Intet uddannet eller trænet personale, intet overblik over gæster eller behov hos gæster. Lunken hvidvin og udrikkelig rødvin. Forret kammusling i kold brunet smør, uden de lovede brombær. Flere gæster forlod stedet før dessert. Personale i rød tshirt, en i hvid trøje og en i blå skjorte, der lignede han lige havde forladt kontorpladsen ved pc’ en. Synd for Sorø, at Comweel rejste.
Så dårlig betjening og laaaaannnng…
Så dårlig betjening og laaaaannnng ventetid på al mad 😡
Bookede ind på Thon Hotel polar i…
Bookede ind på Thon Hotel polar i Tromsø.
Rengøringen er under alt kritik - og der var affald og pletter flere steder på gulvet, et lag støv på sengegavl mv, og toilettet bar tydelige tegn på manglende rengøring. Var der med 4 overnatninger, og der blev ikke rengjort, tømt affaldskurv eller skiftet sengetøj/håndklæder på noget tidspunkt. Det koster trods alt 4.200 nkr. for en overnatning, så havde forventet at værelset trods alt var rent. Senge er utroligt dårlige
God mat og vennlig betjening, rene rom i herlige farger
Meget god frokost med ferske kvalitetsvarer. Hjelpsomt personell. Midt i smørøyet I Arendal, anbefales.
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Fine rene rom.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.