Swiipe Payments Bewertungen 69

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Yderst professionelt og kompetent personale. Man får fornemmelsen af at der bliver taget rigtig godt af en når man er i dialog med dem, men også uden direkte dialog står de altid klar til at hjælpe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun ros at give til Swiipe, lige fra onboarding til den løbende kontakt og samarbejde. Swiipe har igennem hele forløbet ageret professionelt og er utroligt kundeminded. Især Ariane der age... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fornyligt startet et samarbejde med Swiipe til at levere et fremragende betalingsvindue og en ny indløsningsaftale til vores webshop. Hjælpen og servicen til at løse de små skavanker med udse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

er netop blevet præsenteret for swiipe og er altid lidt skeptisk når noget er gratis, men sælgeren viste fint produktet frem på rigtige webshops og ikke i et demo miljø. Umiddelbart synes jeg det se... Mehr ansehen

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Skal fremtidens købsoplevelse flytte ind på din webshop? Med Swiipe får du et brugervenligt checkout, der forenkler betalingsprocessen for dine kunder og øger din konvertering. Swiipe er designet til at være verdens nemmeste løsning for dine kunder, men selvfølgelig også for dig. Derfor er implementeringen gjort nem. Hos Swiipe er vores første prioritet glade og tilfredse kunder, og derfor sætter vi en ære i god kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Meget venlig og hjælpsom

Meget venlig og hjælpsom, lette at forstå, hvis man ikke er så teknisk minded. Fik en utrolig flot og let overskuelig checkout til webshoppen. Takker for en rigtig behagelig service.

17. November 2019

Antwort von Swiipe Payments

Hej Jan, mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er rigtige glade for høre at du har haft en god oplevelse og at du kan lide vores checkout. Hele Swiipe teamet vil med garanti blive rigtig glade for at læse din anmeldelse. At kunne hjælpe vores kunder er vores højeste prioritet. Derfor er vi rigtig glade for at din anmeldelse bekræfter det hårde arbejde vi lægger for dagen. Så endnu en gang tusind tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

De bedste hilsner,

Swiipe teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt at integrere og god service…

Super nemt at integrere og god service hele vejen. Tak for hjælpen!

14. November 2019

Hej Line.

Tak for at dele din gode oplevelse. Hele Swiipe teamet er super glade for at høre din positive feedback og vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig med integrationen.

Du er også altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

De bedste hilsner,

Swiipe teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin service, der gør det nemt for kunderne

Jeg fik Swiipe installeret på min webshop med en rigtig fin checkout-side som resultat. Det kostede ikke noget, og de helmede ikke, før det hele var i orden. Super fin service.
Et rigtig fint system, som gør det nemt for kunden på tværs af alle de shops, som har dette plugin.

8. November 2019

Hej 😊

Tusind tak for at du vil dele din gode anmeldelse med os og andre – det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at du synes godt om vores gratis checkout og at vi kunne hjælpe dig med implementeringen til din webshop. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til vores andre services. Rigtig god mandag fra os.

Jeg har super tilfreds

Jeg har super tilfreds .

Mit tjekout er blevet så meget pænere, og mere brugervenligt.

Kan varmt anbefale at man lige bruger 10 minutter af sin tid på
at få Swiipe installeret.

Forskellen taler for sig selv .

De bedste Hilsner Maja

8. November 2019

Hej Maja.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre at du er super tilfreds og at dit checkout er blevet pænere og mere brugervenligt. Vi sætter stor pris på at du deler din gode oplevelse og anbefaling til os og andre. Rigtig god weekend til dig.

Super god service

Super god service, og hurtig implementering.

Kan varmt anbefales også til små hjemmebyggede hjemmesider :-)

7. November 2019

Hej Søren.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe og vi sætter stor pris på at du deler din gode oplevelse med os og andre. Du kan altid kontakte os, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål. Rigtig god weekend herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Swiipe er et nemt og et uundværlig…

Swiipe er et nemt og et uundværlig værktøj til ens Webshop!
Aldrig har det været nemmere for vores kunder at betale for deres varer og ydelser!

1. November 2019

Hej Thais

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at du deler din oplevelse – det sætter vi stor pris på. Vi er rigtig glade for at du kan lide vores checkout og at vi kan hjælpe med at gøre købsoplevelsen nemmere for dine kunder. Rigtig god weekend herfra.

Så er Swiipe kommet på Vagtgear.dk

Så er Swiipe kommet på Vagtgear.dk. Super lækkert layout og super nemt for mine kunder. Tak til Marco for hjælpen.

24. Oktober 2019

Hej Dorte.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du deler din gode oplevelse med os og andre. Vi er rigtig glade for at du kan lide vores checkout og at vi kan hjælpe med at forbedre købsoplevelsen for dine kunder. Rigtig god weekend herfra.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr