Swiipe Payments Bewertungen 69

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Yderst professionelt og kompetent personale. Man får fornemmelsen af at der bliver taget rigtig godt af en når man er i dialog med dem, men også uden direkte dialog står de altid klar til at hjælpe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun ros at give til Swiipe, lige fra onboarding til den løbende kontakt og samarbejde. Swiipe har igennem hele forløbet ageret professionelt og er utroligt kundeminded. Især Ariane der age... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

er netop blevet præsenteret for swiipe og er altid lidt skeptisk når noget er gratis, men sælgeren viste fint produktet frem på rigtige webshops og ikke i et demo miljø. Umiddelbart synes jeg det se... Mehr ansehen

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Skal fremtidens købsoplevelse flytte ind på din webshop? Med Swiipe får du et brugervenligt checkout, der forenkler betalingsprocessen for dine kunder og øger din konvertering. Swiipe er designet til at være verdens nemmeste løsning for dine kunder, men selvfølgelig også for dig. Derfor er implementeringen gjort nem. Hos Swiipe er vores første prioritet glade og tilfredse kunder, og derfor sætter vi en ære i god kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Sublim kundeservice

Sublim kundeservice. Cecilie er indbegrebet af fremragende kundeservice, hvor opkald og mail besvares hurtigt og med velbegrundede og kompetente svar. 5 stjerner herfra!

1. April 2025

Swiipe överträffade alla förväntningar

Att byta betalningslösningar kan vara en stor beslut för många företag, men vår erfarenhet av att byta till Swiipe har varit exceptionell.

Med Swiipe har vi fått en ökad insyn i vår försäljning genom ett klart och tydligt dashboard. Det är enkelt att se exakt vad vi betalar för och hur vi använder varje tjänst. Fakturorna är transparenta och lätta att förstå, vilket gör ekonomihanteringen smidigare.

Dessutom är kundservicen hos Swiipe av högsta klass. De är alltid redo att lyssna och agera på feedback för att ständigt förbättra sin service. Det är den typen av partnerskap som verkligen kan göra skillnad för ett företag.

Om du överväger en ny betalningslösning för din hemsida, rekommenderar jag starkt att du provar Swiipe. Det är enkelt, effektivt och precis vad en modern kassa bör vara

14. Mai 2024

Hurtig og kompetent

Vores firma benytter sig af Swiipe....ALTID søde og rare mennesker. Har man udfordringer eller fejl løser de opgaven hurtigt.
Kan bestemt anbefales.

8. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Swiipe kender ikke ordet NEJ!

Opdatering 05.03.2024:

Vi blev kontaktet af Swiipe med ønske om at fjerne denne anmeldelse. Det har jeg afvist fordi mennesker der søger efter virksomhedsanmeldelser ikke er tjent med kun rosarøde anmeldelser. Alle har ret til at se det hele billede.

I dag ønsker Swiipe så flere oplysninger (navn og telefonnummer) og hvis jeg ikke giver dem de oplysninger, så bliver anmeldelsen fjernet fra Trustpilot.

Tak Swiipe for at bekræfte mine dårlige oplevelser med jer.

True sig til gode anmeldelser idet man fjerner de dårlige ... endnu et eksempel hvorfor man ikke skulle samsrbejde med jer.
Efter flere uønskede mails fra jer i 2022 har jeg svaret den 09.12.2022 at vi frabeder os at blive spammet af jer.
Vær sikker på, at vi nu gør alt hvad vi kan for at overbevise vores handlepartnere at undgå aftaler med swiipe.
Magen til uprofessionel markedsføring (læs UØNSKET kontakt / SPAM) skal man virkelig lede længe efter.

26. Januar 2024

Kære Stenshoppen,
Som tidligere angivet over både mail over telefon, kan vi fra vores side med sikkerhed konstatere at hverken Stenshoppen, eller nogen andre, er blevet 'spammet' som i anklager os for. Sandheden er at Stenshoppen kun er blevet kontaktet 2 gange indenfor 12 måneder og vi har noteret i vores CRM at I ikke længere vil kontaktes.
Vi er kede af at dette har gjort at I føler jer nødsaget til at skrive denne ukorrekte anmeldelse.
Fortsat god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God support, hurtig service.

Er lige opstartet med min første webshop - og det er en kæmpe jungle af alting nyt.
Men fik kæmpe supporthjælp fra Michael, og hver eneste gang jeg skriver om et eller andet svarer han indenfor en dag.
Det er så rart at kunne stole på at man får god service og at der bare sker noget med det samme.

Samtidig med at man godt kan stille dumme spørgsmål uden at det bliver opfanget på en dårlig måde.

Klar anbefaling herfra.

21. September 2023

Hej Thor,

Tusinde tak for din anmeldelse og pæne ord. Jeg sørger for at din ros kommer tilbage til Michael.

Rigtig god dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende produkt til fornuftige priser

Vi har fornyligt startet et samarbejde med Swiipe til at levere et fremragende betalingsvindue og en ny indløsningsaftale til vores webshop. Hjælpen og servicen til at løse de små skavanker med udseende, features og opsætning har været 110%. Kan varmt anbefale Swiipe som løsning til en spirende webshop med ambitioner. Alt har bare virket som det skulle siden vi gik live og endda til super fornuftige priser. Har hørt feedback fra kunder hos os som er yderst tilfredse med hvor nemt og tilgængelig betalingsvinduet er at bruge.

Teamet hos RC Holm A/S vil især gerne sende en stor tak til Amanda C, som har stået for vores sag, for den ekstraordinære indsats hun har leveret selv uden for normal arbejdstid.

15. September 2023

Hej Allan,

Tusinde tak for de fine ord og 5 stjerner. Jeg vil sørge for at videregive rosen til Amanda.

God dag,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon bra kundservice och Check-out…

Kanon bra kundservice och Check-out lösning! :D

Servicen som vi har fått av Amanda både i Onboardingen och efteråt är fantastiskt bra!

Känns skönt att veta att kassan bara fungerar och att man inte behöver övervaka hela tiden för att man skall vara säker på att det fungerar.

Integrationen med clerk.io och rekommendationer osv är riktigt bra också!

Jag rekommderar starkt Swiipe och tycker att flera borde ta efter dem vad det gäller kundservice och support!

Deras kassa lösning har varit avgörande för mig på solberga-teknik.se

Har kört deras lösning i ca ett år och ångrar det inte en sekund!

Mvh
Mattias Andreasson
Solberga Teknik

1. September 2023

Hej Mattias,
Tack så mycket för dina vänliga ord och 5 stjärnor.

Ha en bra dag!

Vänliga hälsningar,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med Swiipe og…

Vi er meget tilfredse med Swiipe og bruger dem på ca. 12 webshops nu. Intet at klage over - thumbs up for en især fremragende service!
Kan absolut anbefales.
Mvh.
Henrik / Satana.dk / Shus.dk

14. September 2023

Hej Henrik,
Tusinde tak for dine fine ord, vi er glade for vores samarbejde!
God solskins dag!
Mvh. Team Swiipe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin opfølgning på mine ønsker om…

Super fin opfølgning på mine ønsker om hvordan min betalingsside skal se ud.
Kan anbefales

7. März 2023

Antwort von Swiipe Payments

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med din betalingsside!

Rigtig god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betalingsservice på rov i bedste Kina/Østen stil!

Modtager en eMail med første del af teksten lydende:

Hej Leif Jørgensen
Vi er glade for at byde dig velkommen hos Swiipe.
Dit Swiipe login er oprettet. Du bedes bekræfte det for at få adgang.

Problemet er bare at jeg ikke kan erindre at have haft noget med biksen at gøre og derfor heller ikke har tilmeldt mig nogen konto med logind.

Den 10 Feb 2023.

Har haft kontakt med firmaet jeg gav den liden flatterende anmeldelse. De postulerer jeg selv har klikket på en checkbox der skulle give dem lov til at kontakte mig pr eMail vedrørende oprettelse af en konto, der som jeg forstod det skulle kunne give firmaet lov til at vidergive mine kontooplysninger til ens bank ved netsalg, mod jeg indtastede et pasword når det er omtalte firma der står for ens kortbetaling ved en nethandel. En handling, alle der kender mig ved jeg aldrig kunne finde på at give da de oplysninger ligger mest sikkert i mit hoved.

Jeg vil så give en firmaet en hel stjerne mere grundet de har kontaktet mig og samtidig henstille til firmaet ikke har deres checkbox stående på steder hvor kunderne, ved et angiveligt uheld kan komme til og tjekke boxen.

PS. Angiveligt skulle firmaet dags dato stå for betalingen på over 500 netsalgssteder.

2. Februar 2023

Hej Leif,

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med Swiipe.

Som fortalt på telefonen, så har vi en service der tillader vores brugere (valgfrit) at oprette et bruger ID og password. Dette tillader derved brugere at undgå at skulle gentaste deres navn, adresse mm. hver gang de handler på en webshop supporteret af Swiipe. Dette er som sagt fuldstændigt valgfrit og det er præcis det samme som utallige andre selskaber f.eks. SAS, Amazon, biludlejning-selskaber etc. gør for at gøre deres kunders brugeroplevelse lettere og hurtigere.

Vi står til din rådighed i fald du skulle have andre kommentarer eller spørgsmål og sletter dig naturligvis gerne som bruger i vores database.

mvh
Swiipe Support

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste og hurtigste service..

Bedste og hurtigste service..
Man kan altid få de små og store rettelser lavet lyn hurtigt.
Stabil og kørende system med Danmarks bedste support team især Ariane og Amanda som har hjulpet os i hele forløb...
Takker fra hjertet :)

20. September 2022

Hej Naci,

Tusinde tak for dine pæne ord og fine anmeldelse. Jeg sørger for at din ros kommer videre til Ariane og Amanda.

Rigtig god dag.

Nem og hurtig installation

Nem og hurtig installation - hvor jeg faktisk knap selv behøvede gøre noget :-)
De fejl der opstod i samarbejde med min side, blev også rettet til lynhurtigt af Swiipe.
Sød og hjælpsom kundeservice.
/Michala fra MicMic

11. April 2022

Antwort von Swiipe Payments

Tusinde tak for din anmeldelse, 5 stjerner og rosende ord Michala - jeg sørger for at sige det videre til vores support team.

Vi er glade for at have dig med på Swiipe-holdet!

Bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gang på gang yder Swiipe altså en…

Gang på gang yder Swiipe altså en eminent kundeservice, og har en helt utrolig hurtig reaktionstid :) Vi er så glade for at være kunder der, og mine varmeste anbefalinger går til Ariane, Amanda og Lasse.

23. März 2022

Antwort von Swiipe Payments

Tusinde tak for din anmeldelse og rosende ord om vores super-kundeservice! Jeg har sørget for at videregive din ros til Ariane, Amanda og Lasse.

Bedste hilsner,

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! De er meget hjælpsomme og holder hvad de lover. Derudover udvikler de hele tiden på deres plugin hvilket er en stor fordel!

14. März 2022

Antwort von Swiipe Payments

Tusinde tak for de fine og rosende ord, Michael! Det sætter vi utrolig stor pris på.

Med venlig hilsen,

Agil og effektiv service

Enormt agil, effektiv og løsningsorienteret service på et teknisk højt niveau.

18. Februar 2022

Hej Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på! Vi glæder os til samarbejdet.

Rigtig god weekend,

Bedste service.

Jeg havde oprettet mig hos quickpay, desværre var de så ubehjælpelige jeg ikke anede hvad jeg skulle gøre for at få de sidste integrationer osv. til at køre.
Samme dag snakkede jeg med Ariane hos swiipe. Der var ikke den hjælp jeg ikke kunne få. Jeg sad med følelsen af at være i gode hænder, læne mig tilbage og lade alt ske derfra.

Jeg vil til enhver tid anbefale swiipe.
Kundeservice, respons og behagelige mennesker.

Morten

20. Januar 2022

Kære Morten,

Tusinde tak for din anmeldelse og rosende ord! Jeg vil sørge for at viderebringe disse til Ariane.

Rigtig god weekend,
Team Swiipe

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr