Bestilte navnemærker til børnenes tøj. De var nemme at stryge på og sidder stadig efter flere vaske. Rigtig fint produkt.
Produktbeskrivelse er svær at finde, da de har mere travlt med at proklamere deres andre produkter. Trustpilot scoren ser bedre ud med 4,5 stjerner på deres hjemmeside, end hvad den reelt er her på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde igennem længere tid haft kigget på forskellige strygemærker hos forskellige forhandlere. Valget faldt på strygemærker fra Strygestof.dk pga. et bredt udvalg af farver og motiver samt en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sikke en service, skrev et spørgsmål på chatten 20:10 og fik svar under et minut senere, bestilte ordre, denne kom allerede til godkendelse samme aften, afsendt allerede næste dags morgen Tryk i... Mehr ansehen
- Hobbygeschäft
- Bastelgeschäft
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Geschäft für Modeaccessoires
- Großhändler für Kunsthandwerk
Vom Unternehmen geschrieben
Om Strygestof.dk – din webshop for strygefolie, strygemærker og stickers Strygestof.dk er en dansk webshop med speciale i kreative materialer som strygefolie, tøjstrygemærker, stickers og klistermærker. Vi hjælper både private kunder, virksomheder, institutioner og foreninger med at skabe personlige designs og praktiske løsninger. Vores sortiment spænder bredt, så du kan finde alt fra klassiske ensfarvede folier til glitter strygefolie, holografisk folie, puff folie og refleksfolie. Vi har gjort det nemt at handle online: vores webshop er overskuelig, vores produkter er af høj kvalitet, og vi behandler ordrer hver eneste dag. Ofte kan du have din bestilling på vej indenfor 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine strygefolier, strygemærker eller stickers. Hos Strygestof.dk finder du blandt andet: Strygefolie i metermål – i mange farver, effekter og kvaliteter. Perfekt til kreative hobbyprojekter, tekstiltryk eller unikke gaver. Tøjstrygemærker – ideelle til at mærke børnenes tøj med navn, til sportshold, institutioner eller arbejdstøj. Stickers og klistermærker – kan bruges til både dekoration, branding, biler, vinduer, skilte eller kreative projekter i hjemmet. Specialdesignede løsninger – vi kan hjælpe med at lave dit helt eget design, uanset om det er til privat brug, events eller professionel branding. Vi er stolte af vores gode kundeservice og hurtige levering. Når du handler hos os, får du ikke bare produkter – du får en samarbejdspartner, der tager din bestilling seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds. Mange af vores kunder vender tilbage, fordi de oplever, at vi leverer både høj kvalitet, personlig service og pålidelige leveringstider. Vores mission er klar: at være den bedste webshop for strygefolie, strygemærker, stickers og klistermærker i Danmark. Vi vil gøre det nemt, trygt og sjovt at handle kreative materialer online – og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed.
Dänemark
- strygestof.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Lidt svær hjemmeside at finde ud af
Lidt svær hjemmeside at finde ud af. Så godt at de sender varen, når de ikke høre andet.

Resultatet ser prof ud
Jeg blev glad da jeg opdagede at man kunne bruge strygestof i stedet for tekstilmaling, da det ser noget bedre ud. og resultatet er ikke til at tage fejl af.
Jeg kan ikke bedømme service. da jeg ikke havde kontakt til dem.

Antwort von Strygestof.dk
Jeg har lige haft den bedste oplevelse
Jeg har lige haft den bedste oplevelse, bestilling og levering inden for 3 dage. Super kvalitet, god kundeservice. Det gør jeg glædeligt igen!

3 dage fra køb til levering
Bestilte et ark med strygemærker den 8. Juni og modtog dem den 11. Juni med DAO hjemmelevering. Fik mail om, hvor jeg kunne finde en guide til at sætte mærkerne på tøjet på firmaets hjemmeside - dette var gratis. Har allerede brugt nogle stykker (tøjmærker) og de er af god kvalitet.
Jeg er glad for, at jeg ikke tjekkede trustpilot først, for jeg har ikke en finger at sætte på handlen.

Manglende levering
Min ordre er ikke kommet og ved kontakt til kundeservice via mail, har jeg ikke fået svar. Jeg er SÅ ærgerlig over at jeg ikke tjekkede trustpilot før jeg lagde en ordre, i så fald havde jeg ikke gjort det. Øv!

Hold jer lang væk!!!
Hold jer lang væk!!!
Denne side er en svindel side. Når man skal lave en bestilling er de virkelig søde dog med en lidt provokerende tone men vil gerne hjælpe meen ligeså snart du taster oplysninger ind, forsvinder alt service og kommunikation. Man modtager intet fra dem, du kan ikke skrive til dem eller ringe.
Efter langt tid får jeg kontakt efter jeg desværre er nød til at andemelde dem, modtager lige pludselig min ordre men med fejl i, og det er self ikke deres skyld. Det de sender er nogle være L... som er ubrugeligt.
Hold jer langt væk så i ikke også bliver snydt!
Gå langt udenom dem
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Aldrig har jeg fået så dårlig service. De har trukket pengene og annulleret min ordre efter lange og meget ubehagelige mails fra deres kundeservice. Jeg har åbenbart lavet en fejl et sted under upload af billede, men i stedet for at gøre mig opmærksom på det, så sender de et ubrugeligt design layout og vil have mig til at godkende det. Det vil jeg naturligvis ikke. Pengene er trukket for længe siden så jeg beder om at få min fragt tilbage - bare af principielle årsager. Det kan jeg så heller ikke selvom de intet har sendt og min ordre nu er annulleret. Jeg har fået en rabatkode som er helt ubrugelig og kan nu ikke længere kommunikere med dem da man kun kan dette når man har en aktiv ordre. Hold jer langt væk og find et andet sted at handle. Jeg er vant til at handle på nettet men aldrig har jeg fået så dårlig en service og aldrig har jeg fået så grove mails fra en netbutik.
Ved ikke hvad jeg skal sige om varen
Ved ikke hvad jeg skal sige om varen. Jeg modtog den aldrig. Men pengene huskede de da at hæve😳
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk!
Pengene for min ordre er trukket for en uge siden, men pakken er stadig ikke afsendt (9 dage siden bestilling)
Får ikke svar på mail.
Handler der aldrig igen, og vil fraråde alle at gøre det.
Bestilte 4 ark med strygemærker.
Bestilte 4 ark med strygemærker.. Det gik hurtigt med at modtage dem, dog syntes jeg at man godt kunne smide en vejledning med til hvordan man bedst får dem over på tøjet. Fandt en video på YouTube og vupti, så var den i vinkel..
Du betaler for mere end du får og brugsvejledning koster ekstra hos strygestof.dk
Anmeldelse af strygestof.dk
Først og fremmest vil jeg skrive, at kvaliteten og leveringstiden ikke er noget man kan klage over, men når det så er sagt, så er der andre ting som gør, at der kun kan gives 2 ud af 5 stjerner.
Startede med at sende strygestof en mail samt en privat besked, da jeg syntes, at det var noget uoverskueligt at bestille på deres side, men fik blot link til samme side som jeg selv havde fundet frem til. Jeg var ikke klar over hvor meget plads de forskellige logoer og tekst ville tage af et ark, da jeg ikke ved hvordan de bliver placeret, så endte med at bestille på 4 ark altså 4x60 kr. Første problem var, at den havde oploadet mit logo på alle 4 ark, til trods for jeg var startet på nyt ark hver gang og kun havde oploadet på 2 ark. Det er så ikke noget som de kan hjælpe med via mail, der skal man kontakte deres designteam. Men på det fremsendte layout så det fint ud, så jeg godkendte, da jeg også var i tidspres.
Modtog i går en tynd ødelagt kuvert med strygemærkerne i, heldigvis var de intakte og da kom næste udfordring. For der var ingen vejledning med og tænkte det måtte være en fejl, så skrev til dem igen og må sige jeg blev noget overrasket, for endnu et link blev sendt til mig og med en pris på 5 kr. for at kunne benytte det som jeg i forvejen havde betalt for. Skrev til dem igen om det kunne være rigtigt og fik svar tilbage om, at "vi har brugt lang tid på at udarbejde en udførlig vejledning, som vil være en stor hjælp til dig som skal montere dit strygestof...……" Har før købt strygemærker andre steder og havde her gemt en vejledning, samt så en video på youtube og kort tid efter havde jeg monteret mærkerne.
Spurgte samtidig hvordan det kunne være jeg havde bestilt og betalt for 4 ark altså 4x60 kr. = 240,- men kun fået leveret 2 ark ? Dette har man endnu ikke rigtig valgt at respondere på. Man får altså ikke den mængde man betaler for og syntes jeg ikke er okay, hvis man kan se, at man kan samle bestillingerne på færre ark (Skal siges at det på mit ene ark var meget rykket samme, men jeg kunne klippe det fri og montere ønskede sted). Det ændre dog ikke på, jeg mener at have betalt dobbelt så meget som jeg skulle, men kompensationen fra deres side var, følgende "Ja det er da også en kedelig situation, og jeg er da ked af at du ikke synes vi kan leve op til dine forventninger trods du er blevet anbefalet at benytte os. Hvor kommunikationen er gået galt, skal jeg ikke kunne sige, men som et plaster på såret synes jeg da at du skal have vejledningen uden beregning.
Ved ikke hvilket sår man prøve at sætte plaster på, men at tilbyde en som har betalt 240 kr. for en bestilling og fået leveret for 120 kr. en gratis vejledning, som jeg slet ikke syntes man kan tillade sig at tage penge for, syntes jeg er usmageligt og jeg havde allerede da denne besked kom, monteret strygemærkerne, for deres produkt er ikke anderledes end så mange andres mht. montering, det kan man klare gratis via youtube mm.
Jeg blev anbefalet at bruge strygestof.dk men efter denne episode vil jeg overveje igen at finde andre og vil ikke sende mine vilde anbefalinger videre til andre som skal bruge strygemærker at benytte strygemærker.dk, da man ikke kan forvente man får hvad man betaler for og at man skal betale ekstra for at bruge det man køber.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Der er ikke et telefonnummer man kan ringe til. Og pr. Mail bliver man afvist og får besked på at kontakte trykkeriet.
Jeg bestilte en genbestiling af en tidligere ordre. Men de misforstod hvilken ordre Jeg ville have, og var overhovedet ikke til at hugge ell. Stikke i. De mente jeg havde godkendt ordren, hvilket jeg ikke havde, og så var der ikke mere og snakke om. Bestemt ikke et sted jeg vil anbefale at handle.
Vanvittig dårlig service
Vanvittig dårlig service, jeg bestilte et tryk og lige som jeg havde trykket bestil, kunne jeg se at de ikke kunne nå at sende varen så jeg kunne have den i tide da trykket først skulle godkendes osv.
Derfor skyndte jeg mig at sende en mail om at jeg ikke skulle bruge trykket alligevel og fik derefter besked om at det var en specialbestilling og den kunne derfor ikke afbestilles, jeg havde hverken godkendt et layout eller noget, og ej heller modtaget en vare og alligevel er pengene trukket på min konto.
Aldrig har jeg da oplevet noget lignende!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.