Bestilte navnemærker til børnenes tøj. De var nemme at stryge på og sidder stadig efter flere vaske. Rigtig fint produkt.
Produktbeskrivelse er svær at finde, da de har mere travlt med at proklamere deres andre produkter. Trustpilot scoren ser bedre ud med 4,5 stjerner på deres hjemmeside, end hvad den reelt er her på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sikke en service, skrev et spørgsmål på chatten 20:10 og fik svar under et minut senere, bestilte ordre, denne kom allerede til godkendelse samme aften, afsendt allerede næste dags morgen Tryk i... Mehr ansehen
- Hobbygeschäft
- Bastelgeschäft
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Geschäft für Modeaccessoires
- Großhändler für Kunsthandwerk
Vom Unternehmen geschrieben
Om Strygestof.dk – din webshop for strygefolie, strygemærker og stickers Strygestof.dk er en dansk webshop med speciale i kreative materialer som strygefolie, tøjstrygemærker, stickers og klistermærker. Vi hjælper både private kunder, virksomheder, institutioner og foreninger med at skabe personlige designs og praktiske løsninger. Vores sortiment spænder bredt, så du kan finde alt fra klassiske ensfarvede folier til glitter strygefolie, holografisk folie, puff folie og refleksfolie. Vi har gjort det nemt at handle online: vores webshop er overskuelig, vores produkter er af høj kvalitet, og vi behandler ordrer hver eneste dag. Ofte kan du have din bestilling på vej indenfor 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine strygefolier, strygemærker eller stickers. Hos Strygestof.dk finder du blandt andet: Strygefolie i metermål – i mange farver, effekter og kvaliteter. Perfekt til kreative hobbyprojekter, tekstiltryk eller unikke gaver. Tøjstrygemærker – ideelle til at mærke børnenes tøj med navn, til sportshold, institutioner eller arbejdstøj. Stickers og klistermærker – kan bruges til både dekoration, branding, biler, vinduer, skilte eller kreative projekter i hjemmet. Specialdesignede løsninger – vi kan hjælpe med at lave dit helt eget design, uanset om det er til privat brug, events eller professionel branding. Vi er stolte af vores gode kundeservice og hurtige levering. Når du handler hos os, får du ikke bare produkter – du får en samarbejdspartner, der tager din bestilling seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds. Mange af vores kunder vender tilbage, fordi de oplever, at vi leverer både høj kvalitet, personlig service og pålidelige leveringstider. Vores mission er klar: at være den bedste webshop for strygefolie, strygemærker, stickers og klistermærker i Danmark. Vi vil gøre det nemt, trygt og sjovt at handle kreative materialer online – og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed.
Dänemark
- strygestof.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Strygestof.dk
Super hurtig levering og produktet ser…
Super hurtig levering og produktet ser godt ud. Jeg vil købe mere

God oplevelse
God oplevelse , glad for mit produkt til velkomstskiltet.
Hurtig levering.

Antwort von Strygestof.dk
Hurtig levering og sødt personale!
Hurtig levering og sødt personale!
Kæmpe anbefaling herfra❤️

Meget bedre end forventet ! Virkelig god kundeservice
Jeg havde igennem længere tid haft kigget på forskellige strygemærker hos forskellige forhandlere. Valget faldt på strygemærker fra Strygestof.dk pga. et bredt udvalg af farver og motiver samt en god produktbeskrivelse.
Jeg syr meget tøj og har brug for at kunne sætte mærker i tøjet. Jeg havde store forventninger og de er mere end indfriet! De er super nemme at montere og de holder fantastisk.
Jeg bestilte strygemærkerne om formiddagen og kunne afhente dem senere samme dag. Virkelig god service!

Kontant
Kontant , grænsende til uvenlig kundebetjening. Svarer ikke på telefonen, kun i chat.

Antwort von Strygestof.dk
Det man bestiller kommer altid hurtigt
Den bedste service man kan tænke sig. Så søde og hjælpsomme + hurtig leveringstid samt hurigt svar på mail. Kan kun anbefales!

Antwort von Strygestof.dk
Printede i forkert farve og ville ikke…
Printede i forkert farve og ville ikke anerkende fejlen

Antwort von Strygestof.dk
Super fint folie strygemærke ❤️…
Super fint folie strygemærke ❤️ Lynhurtig ekspedition og forsendelse - let at montere.. Anbefales herfra 👍

Antwort von Strygestof.dk
Jeg har kun handle hos jer en gang,det…
Jeg har kun handle hos jer en gang,det var godt.

Kan anbefales!
Jeg var lidt sent ude ift. at bestille noget strygestof og skrev derfor sent en mandag aften og spurgte om det ville kunne nå frem inden ugen var omme.
Jeg fik svar samme aften og jeg turde derfor godt ligge en bestilling tirsdag morgen.
Den bliver behandlet med det samme og jeg har strygestoffet om torsdagen.
Det er hvad jeg kalder virkelig god og hurtig service. Desuden var stygestoffet virkelig flot.

Hjemmesiden er uoverskuelig
Hjemmesiden er uoverskuelig, men det er let at få hjælp.

Antwort von Strygestof.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.