Strygestof.dk Bewertungen 125

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte navnemærker til børnenes tøj. De var nemme at stryge på og sidder stadig efter flere vaske. Rigtig fint produkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktbeskrivelse er svær at finde, da de har mere travlt med at proklamere deres andre produkter. Trustpilot scoren ser bedre ud med 4,5 stjerner på deres hjemmeside, end hvad den reelt er her på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en service, skrev et spørgsmål på chatten 20:10 og fik svar under et minut senere, bestilte ordre, denne kom allerede til godkendelse samme aften, afsendt allerede næste dags morgen Tryk i... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft
  2. Bastelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Geschäft für Modeaccessoires
  5. Großhändler für Kunsthandwerk

Vom Unternehmen geschrieben

Om Strygestof.dk – din webshop for strygefolie, strygemærker og stickers Strygestof.dk er en dansk webshop med speciale i kreative materialer som strygefolie, tøjstrygemærker, stickers og klistermærker. Vi hjælper både private kunder, virksomheder, institutioner og foreninger med at skabe personlige designs og praktiske løsninger. Vores sortiment spænder bredt, så du kan finde alt fra klassiske ensfarvede folier til glitter strygefolie, holografisk folie, puff folie og refleksfolie. Vi har gjort det nemt at handle online: vores webshop er overskuelig, vores produkter er af høj kvalitet, og vi behandler ordrer hver eneste dag. Ofte kan du have din bestilling på vej indenfor 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine strygefolier, strygemærker eller stickers. Hos Strygestof.dk finder du blandt andet: Strygefolie i metermål – i mange farver, effekter og kvaliteter. Perfekt til kreative hobbyprojekter, tekstiltryk eller unikke gaver. Tøjstrygemærker – ideelle til at mærke børnenes tøj med navn, til sportshold, institutioner eller arbejdstøj. Stickers og klistermærker – kan bruges til både dekoration, branding, biler, vinduer, skilte eller kreative projekter i hjemmet. Specialdesignede løsninger – vi kan hjælpe med at lave dit helt eget design, uanset om det er til privat brug, events eller professionel branding. Vi er stolte af vores gode kundeservice og hurtige levering. Når du handler hos os, får du ikke bare produkter – du får en samarbejdspartner, der tager din bestilling seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds. Mange af vores kunder vender tilbage, fordi de oplever, at vi leverer både høj kvalitet, personlig service og pålidelige leveringstider. Vores mission er klar: at være den bedste webshop for strygefolie, strygemærker, stickers og klistermærker i Danmark. Vi vil gøre det nemt, trygt og sjovt at handle kreative materialer online – og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

125 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

26. April 2024

Hej Pia

Tak for din venlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering. Vi vil gerne stræbe efter det allerbedste og sikre, at din oplevelse med os er helt fantastisk. Er der noget specifikt, vi kan gøre for at gøre din oplevelse endnu bedre og fortjene den femte stjerne? Send os gerne en mail på kontakt@strygestof.dk. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid hurtig levering og god…

Som altid hurtig levering og god kvalitet

27. April 2024

Hej Bo

Mange tak for din flotte femstjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft endnu en positiv oplevelse med vores hurtige levering og er tilfreds med vores produkter. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og produktet ser…

Super hurtig levering og produktet ser godt ud. Jeg vil købe mere

2. April 2024

Hej Ib

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og det produkt, du har modtaget. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse, og vi ser frem til at have dig tilbage som kunde igen. Lad os vide, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden.

Hilsen Lotte

Hej Connie

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores service som både god og hurtig. Vi sætter pris på din støtte, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste oplevelse.

God oplevelse

God oplevelse , glad for mit produkt til velkomstskiltet.
Hurtig levering.

20. März 2024

Hej Camilla

Det glæder mig virkelig at høre, at du er glad for stickeren til velkomstskiltet. Jeg håber Sara får en dejlig konfirmation. Hurtig levering er altid en bonus! ❤️ Tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os.
Rigtig god 2. påskedag

Hurtig levering.

11. März 2024

Hej Birgit
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med vores hurtige levering, det er også noget vi vægter meget højt. Det er altid en fornøjelse at kunne sende flotte stickers afsted til dig ❤️

De bedste hilsner fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og sødt personale!

Hurtig levering og sødt personale!
Kæmpe anbefaling herfra❤️

16. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Julie,

Mange tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og vores søde personale. Det betyder meget for os at vide, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi sætter virkelig pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte os.

Meget bedre end forventet ! Virkelig god kundeservice

Jeg havde igennem længere tid haft kigget på forskellige strygemærker hos forskellige forhandlere. Valget faldt på strygemærker fra Strygestof.dk pga. et bredt udvalg af farver og motiver samt en god produktbeskrivelse.

Jeg syr meget tøj og har brug for at kunne sætte mærker i tøjet. Jeg havde store forventninger og de er mere end indfriet! De er super nemme at montere og de holder fantastisk.

Jeg bestilte strygemærkerne om formiddagen og kunne afhente dem senere samme dag. Virkelig god service!

13. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Dicte
Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores strygemærker og vores service hos Strygestof.dk. Vi sætter en ære i at tilbyde et bredt udvalg af farver og motiver samt detaljerede produktbeskrivelser, så vores kunder kan træffe det rette valg.

Det er fantastisk at høre, at vores strygemærker har levet op til dine forventninger og endda overgået dem. Vi lægger stor vægt på både kvalitet og brugervenlighed, så det glæder os meget at høre, at de har været nemme at montere og har holdt fantastisk på dit tøj.

Vi er også glade for at kunne tilbyde hurtig afhentning, og det er dejligt at høre, at du kunne afhente dine strygemærker samme dag, som du bestilte dem. Vi sætter en ære i at kunne levere en fremragende kundeservice, og din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Endnu engang tak for din positive tilbagemelding, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig levering.

19. Februar 2024

Hej Thorkild
Super dejlig anmeldelse. Tak for det 👍👍👍
God aften og god weekend

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kontant

Kontant , grænsende til uvenlig kundebetjening. Svarer ikke på telefonen, kun i chat.

4. Februar 2024

Hej Henrik

Tak for din respons, dog er jeg meget uforstående over for din kritik i din anmeldelse, som jeg ikke synes er spor fair.

Du har fuldkommen ret i at du ikke har kunne træffe os på telefonen, da du ringede uden for vores telefontid mandag til torsdag fra 15-16, og jeg kan se at du har haft ringet 8 gange fra kl 8:42-10:48. Dejligt at du dog benyttede dig af vores chat og fik hjælp derigennem.

Det skal måske lige nævnes at du bestilte d. 4/2-2024 en ordre til afhentning, og samme dag sendte vi en mail til dig om at den var klar til afhentning d. 5/2-2024. Dette har du overhovedet ikke reageret på.

Du skriver til vores chat d 8/2-2024 hvor du spørger om du kan afhente den uden for vores afhentningstid, det havde vi svært ved at efterkomme da vi ikke har en fysisk butik og derfor kun har mulighed for at tilbyde afhentning enkelte dage, men indvilliger i at lægge det ud til dig allerede kl. 11.

Jeg har igen siddet og læst dialogen igennem og jeg har lidt svært ved at se hvor der er du synes vi er kontante og uvenlige.

Vi tilbyder at sende den til dig. Vi indvilliger i at lægge den ud men vi ikke anbefaler det da vejret var dårligt den dag, og det ville være synd hvis din ordre tog skade.

Jeg har indsat en kopi af dialogen nedenfor hvis du har brug for at læse den igennem.

Hej
Velkommen til, hvad kan jeg mon hjælpe dig med ?
10:54
Henrik Jensen
Hej...jeg har en ordre hos jer, 7835, kan min kone få lov at hente den i dag kl 15.20 ?
10:55
Kundeservice
Jeg kan se at den skulle have været hentet i mandags. Vi har desværre ikke åben for afhentning 15:20 men vi kan sende den til dig, det kræver blot du køber en pakkelabel i shoppen
10:56
Er det muligt at lægge pakken udenfor oh hun så afhenter den der kl 15.20
10:57
Kundeservice
Jeg kan se at du har bestilt en sticker og jeg vil egentlig ikke anbefale det i det her vejr
Men hvis det er det du ønsker så gør vi det
10:58
Henrik Jensen
Problemet er at jeg tager på ferie mandag morgen
10:59
Kundeservice
Ja det kan jeg godt se, men som sagt kan vi godt lægge den ud hvis det er det du ønsker, men det er ikke noget vi anbefaler.
Men du bestemmer selvfølgelig
11:00
Henrik Jensen
i lægger den ud, kl 15.20 hvor hun kommer forbi....er der en beskrivelse på hvor i lægger den
11:01
Kundeservice
Nej den vil blive lagt ud om lidt, og så kan hun hente den når det er hende muligt. Den vil ligge på vores pakkeboks.
Er der andet jeg kan hjælpe dig med ?
11:01
Henrik Jensen
ok, du lægger den på jeres pakkebox
11:02
Ja
11:02
11:03
Henrik Jensen
skal hun bruge kode for at afhente pakken
11:09
Kundeservice
Nej, da den ligger frit oven på pakkeboksen da den er for stor til at være i selve pakkeboksen
11:10
Visitor 'liked' this conversation
11:10
Den bliver afhentet om 5 min
11:13
Helt ok

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det man bestiller kommer altid hurtigt

Den bedste service man kan tænke sig. Så søde og hjælpsomme + hurtig leveringstid samt hurigt svar på mail. Kan kun anbefales!

3. Januar 2024

Hej Silje
Hvor er det dejligt at læse så skøn en anmeldelse. Tusinde tak for alt rosen😍. Kom snart igen.

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Alt i orden.

22. Januar 2024

Hej Michael
Tusinde tak for de 5 flotte stjerner.
Jeg er glad for at høre at alt var som det skulle være og at du sætter pris på vores hurtige behandling af din ordre.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Printede i forkert farve og ville ikke…

Printede i forkert farve og ville ikke anerkende fejlen

27. November 2023

Hej Jacob,

Hvis vi begår en fejl, erkender vi den naturligvis. Men ud fra det billede af strygemærkerne i hvidt, som du har sendt, kan jeg se, at det præcis matcher det, du bestilte i din ordre. Jeg beklager, hvis du var under indtryk af, at du havde bestilt en anden farve.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint folie strygemærke ❤️…

Super fint folie strygemærke ❤️ Lynhurtig ekspedition og forsendelse - let at montere.. Anbefales herfra 👍

19. November 2023

Hej Helle
Tusinde tak for den enormt flotte anmeldelse og de 5 flotte stjerner. At læse sådan en fin anmeldelse, er en skøn måde at starte ugen på ❤️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt strygemærke

Godt strygemærke, præcise detaljer og til en fin pris

16. November 2023

Hej Søren
Tak for den fine anmeldelse. Det er super dejligt at høre at det sad lige i skabet. Måske du har lyst til at sende en mail på kontakt@strygestof.dk og fortælle os hvad vi kan gøre bedre så vi til en anden gang får 5 stjerner ?

De bedste hilser fra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun handle hos jer en gang,det…

Jeg har kun handle hos jer en gang,det var godt.

22. Oktober 2023

Hej Lissie
Tusinde tak for din flotte anmeldelse ❤️ Hvor er det dejligt at høre at alt var som det skulle være.
Jeg håber at se dig i webshoppen igen

Hej Lissie
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt var godt. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores webshop igen snart. 💖 Tak for din støtte!

Super god kvalitet

Er vild med det modtagne. Super god kvalitet og hurtig levering.

14. Oktober 2023

Hej!

Tusind tak for dine venlige ord! Det varmer vores hjerter at høre, at du er vild med den super gode kvalitet og den hurtige levering. Vi gør altid vores bedste for at levere produkter af højeste standard, og det betyder meget for os, at du sætter pris på det.

På snarligt gensyn i webshoppen

Kan anbefales!

Jeg var lidt sent ude ift. at bestille noget strygestof og skrev derfor sent en mandag aften og spurgte om det ville kunne nå frem inden ugen var omme.
Jeg fik svar samme aften og jeg turde derfor godt ligge en bestilling tirsdag morgen.
Den bliver behandlet med det samme og jeg har strygestoffet om torsdagen.

Det er hvad jeg kalder virkelig god og hurtig service. Desuden var stygestoffet virkelig flot.

10. Oktober 2023

Hej Mona

Det glæder mig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service, og jeg vil gerne takke dig for at tage dig tid til at dele din feedback med os.

Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service til vores kunder, og det er dejligt at vide, at vi har opfyldt dine forventninger. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at du altid får den hjælp, du har brug for, når du har brug for det.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os når som helst. Vi er altid her for at hjælpe dig.
Endnu en gang tak for din støtte, og jeg ønsker dig en fantastisk dag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hjemmesiden er uoverskuelig

Hjemmesiden er uoverskuelig, men det er let at få hjælp.

11. September 2023

Hej Kirsten
Jeg er da ked af at høre at du synes webshoppen er uoverskuelig. Det vil vi naturligvis gerne gøre noget ved, og derfor har vi brug for at høre hvad det er du synes er uoverskueligt. Jeg ved at du havde problemer med at gennemføre en ordre da du forsøgte at oprette et nyt login med samme mail adresse i stedet for blot at logge ind.
På webshoppen skriver vi at du ikke kan oprette et nyt login med en allerede registreret mail adresse og at du blot skal logge ind, så det burde ikke være det der drillede dig.

Det er dog dejligt at du synes det er let at få hjælp. Jeg håber at du stadig har lyst til at handle i shoppen, nu hvor du har fundet fidusen, for det lykkedes dig jo at få bestilt nogle fine strygemærker.

Ha' en dejlig onsdag
Hilsen Lotte
Strygestof.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr