Strygestof.dk Bewertungen 125

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte navnemærker til børnenes tøj. De var nemme at stryge på og sidder stadig efter flere vaske. Rigtig fint produkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktbeskrivelse er svær at finde, da de har mere travlt med at proklamere deres andre produkter. Trustpilot scoren ser bedre ud med 4,5 stjerner på deres hjemmeside, end hvad den reelt er her på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde igennem længere tid haft kigget på forskellige strygemærker hos forskellige forhandlere. Valget faldt på strygemærker fra Strygestof.dk pga. et bredt udvalg af farver og motiver samt en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en service, skrev et spørgsmål på chatten 20:10 og fik svar under et minut senere, bestilte ordre, denne kom allerede til godkendelse samme aften, afsendt allerede næste dags morgen Tryk i... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft
  2. Bastelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Geschäft für Modeaccessoires
  5. Großhändler für Kunsthandwerk

Vom Unternehmen geschrieben

Om Strygestof.dk – din webshop for strygefolie, strygemærker og stickers Strygestof.dk er en dansk webshop med speciale i kreative materialer som strygefolie, tøjstrygemærker, stickers og klistermærker. Vi hjælper både private kunder, virksomheder, institutioner og foreninger med at skabe personlige designs og praktiske løsninger. Vores sortiment spænder bredt, så du kan finde alt fra klassiske ensfarvede folier til glitter strygefolie, holografisk folie, puff folie og refleksfolie. Vi har gjort det nemt at handle online: vores webshop er overskuelig, vores produkter er af høj kvalitet, og vi behandler ordrer hver eneste dag. Ofte kan du have din bestilling på vej indenfor 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine strygefolier, strygemærker eller stickers. Hos Strygestof.dk finder du blandt andet: Strygefolie i metermål – i mange farver, effekter og kvaliteter. Perfekt til kreative hobbyprojekter, tekstiltryk eller unikke gaver. Tøjstrygemærker – ideelle til at mærke børnenes tøj med navn, til sportshold, institutioner eller arbejdstøj. Stickers og klistermærker – kan bruges til både dekoration, branding, biler, vinduer, skilte eller kreative projekter i hjemmet. Specialdesignede løsninger – vi kan hjælpe med at lave dit helt eget design, uanset om det er til privat brug, events eller professionel branding. Vi er stolte af vores gode kundeservice og hurtige levering. Når du handler hos os, får du ikke bare produkter – du får en samarbejdspartner, der tager din bestilling seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds. Mange af vores kunder vender tilbage, fordi de oplever, at vi leverer både høj kvalitet, personlig service og pålidelige leveringstider. Vores mission er klar: at være den bedste webshop for strygefolie, strygemærker, stickers og klistermærker i Danmark. Vi vil gøre det nemt, trygt og sjovt at handle kreative materialer online – og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

125 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Pænt strygemærke

Pænt strygemærke, som er som forventet både ift kvalitet, størrelse og farve. Hurtig proces i bestilling, godkendelse af print og modtagelse. Jeg er godt tilfreds.

4. September 2023

Hej Jean
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en fin anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Hvad gør at vi ikke lige når de 5 stjerner ? Send gerne en mail på kontakt@strygestof.dk hvis der er noget vi på nogen måde kan gøre anderledes så vi næste gang kan få 5 stjerner 😍

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Der var desværre en fejl i det tilsendte.
Kontaktede strygestof samt sendte dem et billede med fejlen.
Hvorefter jeg modtog nogle nye.

19. Juli 2023

Hej Mai Britt
Tusinde tak for de 5 flotte ⭐️. Dejligt at høre at du havde en god oplevelse. Det betyder rigtigt meget for os.

Hej Connie
Det er simpelthen bare så skønt at høre!
Hvis du har tid og lyst, må du meget gerne give os et råd til hvad vi liiiige kan gøre en my bedre, for at vi når op på de 5⭐️

De bedste hilsner fra

Fuld tilfredshed…igen

Hurtig levering og fin service som altid.

18. Juli 2023

Hej Lise
Stor tak for din anmeldelse og for de fire fine ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har stor fokus på at yde vores kunder en fin handelsoplevelse, og derfor er det en fornøjelse at læse, at det lykkes 🙌

Du ønskes en dejlig weekend!

Fint materiale

Fint materiale, hurtig levering

21. Juni 2023

Hej Hanne
5 flotte stjerner, tusinde tak for hver og én ❤️
Det er så skønt at vide at at du er tilfreds med både din ordre og servicen.

Tålmodighed

Har ikke modtaget mine varer som blev betalt 1/6 2023

Man skal åbenbart have tålmodighed når man vælger PostNord som leverandør. Modtog i dag d 27/6 mine mærker. Undskylder min manglende tålmodighed 🙈

30. Mai 2023

Hej Bodil

Først vil jeg af hjertet takke dig mange gange fordi du rettede din anmeldelse fra 2 til 5 flotte stjerner❤️. Vi lægger mange kræfter i at behandle ordre hurtigt og få dem sendt afsted i en fart, så derfor er det så ærgerligt når noget der er ude af vores hænder, som det er når en pakke/brev først er overgivet til et fragtfirma, ikke går som forventet. Og jeg forstår da godt at det er nærlæggende at give os en knap så positiv anmeldelse, men man er altid velkommen til at kontakte os for vi sammen kan finde en løsning.

Det er desværre ikke første gang vi oplever at et brev er ekstra længe undervejs. Det er meget utilfredsstillende for både dig men også os.
Vi har flere gange overvejet helt at undlade at tilbyde billig fragt som brev post, men vi ved også at det vil få mange til at vælge os fra. Så derfor har vi forsøgt at informere om hvilke fragt metoder vi anbefaler og hvilke der er hurtigst fremme samt forsikret og derved lade det være op til folk selv.

Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget dine varer, som blev 29/5 og afsendt fra vores lager d. 30/5 2023. Jeg forstår, at dette kan være meget frustrerende for dig.

Desværre valgte du en fragtmetode, der ikke kan spores, og det er vigtigt at bemærke, at denne metode ikke erstattes, hvis forsendelsen skulle blive væk. Dette oplyser vi også når du afgiver en ordre. Når vi overgiver en forsendelse til et fragtfirma, i dette tilfælde et brev til Post Nord, har vi desværre ingen kontrol over, hvordan forsendelsen bliver håndteret eller hvor hurtigt den når frem.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af at kontakte os, inden du vælger at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Vi ønsker at have muligheden for at hjælpe dig, og når vi først får kendskab til din situation gennem en anmeldelse, har vi ikke haft chancen for at assistere dig på forhånd.

Vi anbefaler normalt vores kunder at vælge GLS eller DAO som fragtmetode, da begge muligheder tillader sporing af forsendelsen og tilbyder erstatning, hvis der opstår problemer.

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde en løsning og vil derfor gerne tilbyde dig et plaster på såret ved at give dig 10% rabat på din næste ordre. Send blot en mail på kontakt@strygestof.dk

Vi undskylder for besværet og ser frem til at høre fra dig, så vi kan arbejde hen imod en løsning.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Forholdsvis hurtig levering. Lidt vanskelige at sætte fast

Forholdsvis hurtig levering.
Jeg blev først lidt skuffet over, at der manglede nogle mærker på arkene, men fandt så ud af, at der var erstatningsmærker vedhæftet på et af arkene. Det er lidt vanskeligt at finde ud af, hvilken far vejledningerne, som man skal anvende, når man skal påføre størrelsesmærker.

23. Mai 2023

Hej Birgitte

Først et stort tak for din anmeldelse :-)

Du skriver at det er en forholdsvis hurtig levering. Jeg kan se at du har bestilt dine strygemærker i shoppen d. 23/5-23 kl 15:26 og kl 15:38 har du fået tilsendt layouts som du godkender kl 16:02 samme dag. Din ordre afsendes 23/5-23 kl 18:50 og du kan hente den i din pakkeshop d. 26/5, men du henter den først i pakkeshoppen d. 31/5. Så lige der tænker jeg ikke at vi kunne have været hurtigere, men har du forslag så hører vi gerne fra dig.

Du har helt ret i at der var et par erstatningsmærker med i din ordre, da et par af mærkende ikke levede op til vores kvalitetskontrol. 👌

Vi har kun en vejledning til strygemærker, så jeg håber du har fundet den :-)

Vi ser frem til at se dig igen i shoppen.

Utilfredsstillende og mangelfukd kundeservice

Bestilte strygestof motiver i sidste uge. Siden d 30/5 er der ikke sket yderligere end jeg har fået en mail om at den bliver leveret med Gls,
Har skrevet til strygestof dk flere gange... der oplyser den er sendt.
I dsg er firmaet ikke at træffe på telefonen trods flere forsøg.
Ved at kontakte Gls oplyser de om at pakken er lagt på uleveringshylden i pakkeshoppen, hvor den blev indleveret.
Et er at der sker fejl, men at kunden selv skal rette op derpå er utilfredsstillende og aldeles mangelfuld kundeservice

30. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Trine

Det er fuldt ud forståeligt at du er spændt på at modtage din ordre fra os, og den første mail du skrev spurgte du om vi havde sendt den, hvilket der blev svaret at det havde vi. Den blev afsendt fra os d. 30/5-23 kl 15:12 og registreret indleveret d. 30/5-23 kl 19:45.
GLS burde have hentet din pakke dagen efter, altså d. 31/5-23, og hvorfor dette ikke er sket kan jeg desværre ikke svare på. Men tro mig, det er mindst lige så frustrerende for os når GLS ikke afhenter en pakke, for det er os der kommer til at stå for skud og få en anmeldelse som denen, selvom vi har gjort os umage med at få produceret og afsendt din ordre hurtigt. Desværre har vi ingen direkte kontrol over leveringsprocessen, når pakken er overgivet til fragtfirmaet.

Det er helt rigtigt vi ikke har besvaret telefonen i dag, og det er fordi vores telefon er lukket om fredagen, hvilket også fremgår af vores side.
Du har skrevet to gange til os i dag, den første gang kl 7:34 hvor du beder os om at efterlyse den, og anden gang kl 12:56 hvor du har oplyst at du selv har taget kontakt til GLS. Vi besvarer mails så hurtigt det er os muligt, så hvis du havde givet os en chance så havde vi haft mulighed for at løse dette for dig.

Størrelses mærker

Er yderst tilfreds 🤩🤩

Hej Janni
Hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse😍😍 og super dejligt at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.
Vi glæder os til at se dig i shoppen igen ❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik ikke min bestilling inden jeg…

Jeg fik ikke min bestilling inden jeg skulle bruge det til mit bryllup og de holdt ikke leveringstiden. Tror forsendelsen var dyrere end min bestilling

Tilføjelse efter jeres svar.
Det er fint med et plaster på såret, gavekort på beløbet, men jeg tror portoen er dyrere end min bestilling. Så I kan sende mig et strygemærke "Denne ... tilhører Susanne" Jeg måtte ikke bruge det ord på 3 bogstaver der starter med r, men tænker I ved hvad jeg mener, kvit og frit, det er vel meget rimligt! Jeg har ikke brug for et gavekort.

24. April 2023

Hej Susanne
Det er rigtig ærgerligt at din ordre ikke nåede frem til du skulle bruge den, men jeg vil forsikre dig for at vi har gjort hvad der var os muligt for at få din ordre afsted hurtigt, at det så tager lidt længere tid end forventet for GLS at bringe pakken fra os til dig da det er hen over en weekend, er bare drøn uheldigt.

Det er bl.a. også derfor vi skriver at det er en forventet leveringstid og ikke en garanti for at man har den indenfor x antal dage, for det har vi ganske enkelt ingen indflydelse på så snart en forsendelse er overgivet til et fragtfirma.

Jeg kan se at GLS har hentet din pakke d. 26/4 og du har i dag fået den. Så det har taget 3 hverdage.

Du har været mega heldig de andre gange du har bestilt at du har fået din pakke hurtigt, og du ved også fra de andre gange du har handlet hos os, at vi normalt er hurtige til at få ekspederet ordre.

Som et plaster på såret vil jeg gerne give dit et tilgodebevis svarende til produktets værdi som du kan bruge i webshoppen.
Send os blot en mail på kontakt@strygestof.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og produktet er super…

Hurtig levering og produktet er super godt. Meget tilfreds :-)

11. April 2023

Hej Camilla

Tusinde tak for den flotte anmeldelse⭐ Vi er enormt glade for at høre, om din oplevelse, og glæder os allerede til at servicere dig igen!

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse!
Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse.👍
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Hurtig betjening

Hurtig betjening / er lidt sur på mig selv over at jeg ikke havde gennemskuet størrelsen på mine vinyler jeg havde bestilt.
Måske jeg prøver senere

Hej Pia
Tak for din anmeldelse. Fedt at høre du synes vi har ydet en hurtig betjening 👍👍👍
Jeg er dog ked af at du er sur på dig selv over du ikke havde gennemskuet den størrelse du havde valgt til dine stickers. Kunne vi mon have gjort noget anderledes ? Måske du har en god ide, så vi forhåbentlig får 5 stjerner næste gang du handler hos os. Om ikke andet synes jeg det er drøn ærgerligt at din oplevelse hos os ikke sad lige i skabet, så derfor vil jeg gerne tilbyde dig 10% rabat på din næste ordre. Send blot en mail til kontakt@strygestof.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi stod og manglede strygefolie meget…

Vi stod og manglede strygefolie meget akut og så Googlede jeg mig frem til denne hjemmeside som lå i nærheden og spurgte om vi kunne få lov at hente på adressen efter bestilling. Vi fik svar med det samme, at det måtte vi gerne, selvom det egentlig ikke var afhentningsdag, og det var lige før påske, men hun tog sig tid til at klargøre vores ordre med det samme, og det er vi virkelig taknemmelig for 🤗 kæmpe stort plus og tak, og vi handler helt klar her igen.
Mvh Nykøbing Falster rideklub

3. April 2023

Hej Lena
Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det glæder mig sådan, at læse en anmeldelse som denne. Tak igen for de fine ord❣️

Jeg ønsker dig en vidunderlig onsdag 🌟

Hej Anna
Tusinde tak for din dejlige anmeldelse.
Vi er enormt glade for at høre, om din oplevelse, og glæder os allerede til at servicere dig igen! 💚

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tvivl om adskillelse af mærkerne

Har ikke afprøvet mærkerne endnu, men er i tvivl om, hvordan jeg adskiller dem. Kan kun svagt ane mærkerne gennem rødt plastic og derfor tror jeg, at det bliver svært at kunne klippe mellem dem. Men lad mig prøve

27. März 2023

Hej Edith
Jeg kan se at du har valgt at bestille dine mærker som "pil selv" så du selv fjerner overskydende folie. I vores gratis vejledning er der et afsnit omkring pil selv hvor der står beskrevet hvordan du gør for at fjerne overskydende. Hvis du fortsat er i tvivl, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en ganske nem betjening

Det var en ganske nem betjening, og tilfredsstillende tryk.
Jeg er til glad!

27. März 2023

Hej Daniel
Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det glæder mig sådan, at læse en anmeldelse som denne. ❣️

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, ikke bøjet under fragt.

19. März 2023

Hej Susanne
Hvor er det bare dejligt at høre at du er glad og tilfreds med servicen og din ordre.
På gensyn på syrygestof.dk

Super god service

Hurtig og effektiv service, købte strygemærker og de er bare gode. Vender helt sikkert tilbage og køber mere.

18. Februar 2023

Hej Eileen
Hvor er det bare en skøn anmeldelse❤️. Det er så dejligt at høre du er tilfreds med både servicen og strygemærkerne. Vi glæder os allerede til at se dig i shoppen igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Synes kvalitet er dårlig

Synes kvalitet er dårlig, hænger meget dårlig fast på elementer 😏

16. Februar 2023

Hej Janni
Jeg er da rigtig ked af at du synes at strygemærkerne er af dårlig kvalitet. Jeg kan oplyse dig om at vi benytter højkvalitets folie fra det kendte firma Siser, som har mere end 45 års erfaring med at producere folie specielt til tekstil og det er også dem langt de fleste firmaer herhjemme benytter.

Hvis man ikke har prøvet strygemærker før, kræver det lidt tilvænning, for der er nemlig mange faktorer der spiller ind når man skal sætte sige strygemærker fast. Nogle af de mest typiske eksempler på når det går galt er at der ikke er anvendt nok tryk, det skal nemlig ikke stryges på, men presses med et ret solidt tryk. Heldigvis kan man altid forsøge igen hvis et strygemærke løsner sig efter montering. En anden ting der også kan få strygemærker til at slippe, er hvis tøjet har været vasket med skyllemiddel. Noget tekstil egner sig heller ikke til strygemærker, så det er vigtigt at man undersøger dette før man monterer sit strygemærke.
Vi har lavet en udførlig vejledning som ligger til gratis download, og deri står beskrevet de ting man skal gøre samt hvad man skal undgå når man montere strygemærker.

Jeg håber at du, på trods at første forsøg, skulle få lyst til at kaste dig ud i den fantastisk verden med strygemærker, for når man først har fundet fidusen så er det altså virkelig nemt at arbejde med.

Strygestof.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr