Strygestof.dk Bewertungen 125

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte navnemærker til børnenes tøj. De var nemme at stryge på og sidder stadig efter flere vaske. Rigtig fint produkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktbeskrivelse er svær at finde, da de har mere travlt med at proklamere deres andre produkter. Trustpilot scoren ser bedre ud med 4,5 stjerner på deres hjemmeside, end hvad den reelt er her på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde igennem længere tid haft kigget på forskellige strygemærker hos forskellige forhandlere. Valget faldt på strygemærker fra Strygestof.dk pga. et bredt udvalg af farver og motiver samt en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en service, skrev et spørgsmål på chatten 20:10 og fik svar under et minut senere, bestilte ordre, denne kom allerede til godkendelse samme aften, afsendt allerede næste dags morgen Tryk i... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft
  2. Bastelgeschäft
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Geschäft für Modeaccessoires
  5. Großhändler für Kunsthandwerk

Vom Unternehmen geschrieben

Om Strygestof.dk – din webshop for strygefolie, strygemærker og stickers Strygestof.dk er en dansk webshop med speciale i kreative materialer som strygefolie, tøjstrygemærker, stickers og klistermærker. Vi hjælper både private kunder, virksomheder, institutioner og foreninger med at skabe personlige designs og praktiske løsninger. Vores sortiment spænder bredt, så du kan finde alt fra klassiske ensfarvede folier til glitter strygefolie, holografisk folie, puff folie og refleksfolie. Vi har gjort det nemt at handle online: vores webshop er overskuelig, vores produkter er af høj kvalitet, og vi behandler ordrer hver eneste dag. Ofte kan du have din bestilling på vej indenfor 24 timer, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine strygefolier, strygemærker eller stickers. Hos Strygestof.dk finder du blandt andet: Strygefolie i metermål – i mange farver, effekter og kvaliteter. Perfekt til kreative hobbyprojekter, tekstiltryk eller unikke gaver. Tøjstrygemærker – ideelle til at mærke børnenes tøj med navn, til sportshold, institutioner eller arbejdstøj. Stickers og klistermærker – kan bruges til både dekoration, branding, biler, vinduer, skilte eller kreative projekter i hjemmet. Specialdesignede løsninger – vi kan hjælpe med at lave dit helt eget design, uanset om det er til privat brug, events eller professionel branding. Vi er stolte af vores gode kundeservice og hurtige levering. Når du handler hos os, får du ikke bare produkter – du får en samarbejdspartner, der tager din bestilling seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds. Mange af vores kunder vender tilbage, fordi de oplever, at vi leverer både høj kvalitet, personlig service og pålidelige leveringstider. Vores mission er klar: at være den bedste webshop for strygefolie, strygemærker, stickers og klistermærker i Danmark. Vi vil gøre det nemt, trygt og sjovt at handle kreative materialer online – og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

125 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fin levering

Fin levering

12. Februar 2025

Kære Lis,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen. Vi sætter stor pris på din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og flot produkt

Hurtig levering og flot produkt, er meget tilfreds

6. Februar 2025

Hej Tracey

Tusind tak for din skønne 5-stjernede anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med både leveringen og produktet. Vi bestræber os altid på at give den bedste oplevelse, så det gør os utroligt glade at vide, at vi har ramt plet hos dig.

Hilsen Lotte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service og god udførlig guide…

Mega god service og god udførlig guide til at påføre strygemærkerne. Varm anbefaling til deres strygemærker til tøj ✌️

13. Dezember 2024

Kære Regitze,

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! Jeg sidder her med et kæmpe smil på læberne over dine søde ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og guiden til strygemærkerne.

Vi elsker, når vores kunder deler deres glæde – det giver os endnu mere energi til at gøre det, vi gør. Tak for din varme anbefaling – vi er så glade for, at vores strygemærker har fundet vej til dit tøj og dit hjerte. ✂️✨

Har du flere kreative projekter i tankerne, så står vi altid klar til at hjælpe igen.

Vi ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår fyldt med hygge og kreative projekter. 🎄🎅✨

De varmeste julehilsner

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uanset om jeg følger vejledningen jeg…

Uanset om jeg følger vejledningen jeg har downloadet og skriv med jer , så kan jeg ikke få det til at fungere, ved simpelhen ikke hvad jeg gør galt ,,,,, hilsen Ulla …………..jeg har chattet med jer ang. jeg skulle vente med at tage folie af til det var koldt , det har jeg så også gjort , undskyld jeg har skrevet anmeldelse et forkert sted ,,,

24. November 2024

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft udfordringer med at få strygemærkerne til at fungere. Det er aldrig rart, når tingene ikke lykkes, og vi ønsker kun, at du får en god oplevelse med vores produkter.

Dog må jeg indrømme, at det undrer mig, at du har valgt at skrive en produktanmeldelse i stedet for en serviceanmeldelse, som du blev opfordret til. Vores ønske er altid at finde en løsning, men det kræver, at vi har mulighed for at komme til bunds i, hvad der skaber udfordringen.

Som vi tidligere har nævnt i vores samtaler, er det afgørende at følge vejledningen helt nøje – særligt det med at lade transferfolien køle helt af, inden den fjernes. Du har selv oplyst, at du har fjernet folien, mens den stadig var varm, og det er desværre grunden til, at mærkerne ikke hæfter ordentligt. Vi forsøgte at hjælpe og stillede dig flere spørgsmål for at opklare situationen, men vi modtog ikke svar fra dig, hvilket gjorde det svært at hjælpe dig videre.

Vi havde en forventning om, at problemet blev løst, da vi ikke hørte mere fra dig. Det er derfor ekstra ærgerligt at se en anmeldelse her, hvor vi ikke længere har mulighed for at hjælpe aktivt. Vi ønsker intet andet end at finde en løsning, men det kræver dialog og åbenhed fra begge sider.

Hvis du stadig ønsker hjælp, står vi selvfølgelig klar til at tage fat igen. Du er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi får det hele til at lykkes for dig.

Hilsen

Alt for dyrt

26. November 2024

Antwort von Strygestof.dk

Det er naturligvis ærgerligt at starte ugen med en 1-stjernet anmeldelse, især når begrundelsen blot er: "Alt for dyrt."

Jeg vil gerne tage mig tid til at besvare din anmeldelse, Kasper Emil Hansen, for den fremstår desværre hverken konstruktiv eller relevant i forhold til den service, vi har ydet. Det er også værd at nævne, at du blev opfordret til at lave en serviceanmeldelse og ikke en produktanmeldelse.

Vores priser er tydeligt oplyst på vores hjemmeside, så du havde fra starten fuldt indblik i, hvad din bestilling ville koste. Det er naturligvis helt i din ret at vurdere, om prisen er passende, men det undrer mig, at du vælger at gennemføre en ordre, blot for efterfølgende at klage over prisen. Vi ønsker at tilbyde høj kvalitet til vores kunder, og det afspejler sig i vores priser – vi går ikke på kompromis med materialer, produktionsmetoder eller den service, vi leverer.

Jeg kan desuden se, at du afgav din ordre den 26. november 2024 kl. 19:31. Allerede kl. 19:32 havde du et layout klar til gennemsyn, som du godkendte kl. 19:36 samme aften. Din ordre blev derefter produceret og leveret til dig den 28. november kl. 08:57 – mindre end to døgn senere. Dette viser, at vi ikke blot leverer produkter af høj kvalitet, men også stræber efter en hurtig og effektiv service, selv uden for normale arbejdstider.

Derfor er det skuffende at modtage en anmeldelse som din, der hverken tager højde for vores service eller kvalitet. Vi sætter stor pris på konstruktiv feedback, men jeg må ærligt sige, at denne anmeldelse ikke opfylder det formål. Du havde fra start muligheden for at vælge os fra, hvis du fandt prisen uacceptabel, men vi har gjort vores yderste for at sikre, at du fik en god oplevelse – hurtigt, effektivt og med høj kvalitet.

Vi håber, du fremadrettet vil give en mere nuanceret vurdering, hvis du vælger at anmelde igen.

/Lotte

Perfekt varer og hurtig levering

Perfekt varer og hurtig levering
Ville dog ønske, billigere levering.

15. November 2024

Hej Gitte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det varmer virkelig at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige levering! 🚀

Jeg forstår godt dit ønske om billigere levering. Vidste du, at vi faktisk tilbyder andre leveringsmuligheder, som kan være lidt lettere for pengepungen? DAO er populær for sin hurtighed og fleksibilitet, men vores andre alternativer er bestemt værd at tjekke ud næste gang. 😊

Vi sætter stor pris på din feedback – det hjælper os til at blive endnu bedre. Håber vi snart får lov at sende flere lækre varer din vej!

Tusind tak, Anette!

Vi er så glade for at høre, at vores julekugle stickers lever op til forventningerne – og endda nåede frem lynhurtigt! Vi håber, de bringer masser af julestemning og smil, når de kommer i brug. 🎄✨ Tak for din tillid og for de flotte stjerner – vi glæder os til at se dig igen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

15. Oktober 2024

Hej Anders! 🌟

Tusind tak for de 4 flotte stjerner og for din ros af vores hurtige levering – det gør os virkelig glade! 🚚💨

Vi er lidt nysgerrige på, hvad der mon skal til for at ramme den femte stjerne. Hvis du har nogle idéer eller små forslag, som kunne løfte oplevelsen endnu mere, hører vi meget gerne fra dig! Vi stræber altid efter at forbedre os, og din feedback er guld værd.

Endnu en gang tak, og ha’ en skøn dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De leverede ikke den tekst jeg havde…

De leverede ikke den tekst jeg havde indsat i bestillingen og varen var derfor ubrugelig.

26. Oktober 2024

Hej René,

Tak for din anmeldelse – dog må jeg sige, at jeg har svært ved at forstå den.

Du bestilte en postkassesticker, som tydeligt er designet til at vise ét efternavn i en enkel ramme. Ved bestillingen blev der specifikt bedt om et efternavn, men du valgte i stedet at skrive en hel adresse, flere navne, firmanavne osv.

Produktbilledet, produktbeskrivelsen og de få felter i bestillingen signalerer klart, at der kun er plads til ét efternavn. Vi lavede derfor et layout med dit efternavn, som du hurtigt modtog og du godkendte det samme dag. Her havde du al mulighed for at kontakte os, hvis du ønskede noget andet, men vi hørte intet fra dig. Det undrer os derfor meget at modtage en så negativ anmeldelse.

At give os en 1-stjernet anmeldelse, når du selv har godkendt layoutet uden at tage kontakt til os først, virker ikke helt fair.

/Lotte

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Der er altid god hjælp at hente, hvis man er i tvivl om layout. Har lige prøvet fototryk i fuldfarve og er overrasket over hvor fint resultatet blev.

16. Oktober 2024

Antwort von Strygestof.dk

Tak for din anmeldelse, Betina!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at fototryk i fuldfarve levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du også føler dig godt hjulpet med layout, da vi altid stræber efter at give den bedst mulige kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 😊

Hurtig levering nem hjemmeside

2. Oktober 2024

Hej Jesper
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og vores hjemmeside. Det betyder meget for os! Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden. 😊🚚✨

De bedste hilsner,

Hurtig levering👏🏻👏🏻👏🏻

26. August 2024

Hej Jan
Tusinde tak for de 5 flotte stjerner, det sætter vi meget stor pris på.

På gensyn på www.strygestof.dk

God service Hurtig levering

Jeg har handlet flere gange, og hver gang har jeg oplevet superhurtig levering. Jeg har altid modtaget et layout samme dag som bestillingen, ofte allerede få timer efter. Varerne lever fuldstændig op til forventningerne – det er tydeligt, at der bliver brugt kvalitetsprodukter. Mine strygemærker holder fantastisk, selv efter mange vaske, og de er så nemme at montere. Jeg kan kun anbefale Strygestof til ander

4. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Strygestof.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med både vores hurtige levering og kvaliteten af vores produkter. Det betyder virkelig meget for os at vide, at strygemærkerne lever op til dine forventninger og holder godt efter mange vaske. Din anbefaling varmer, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! 🌟

De bedste hilsner,

Min printer er vende anden siden

Min printer er vende anden siden

20. August 2024

Hej Pornnapa,

Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når noget ikke lever op til forventningerne. Vi vil altid gerne hjælpe, hvis der er sket en fejl, men det er svært at gøre noget ved det, når vi først hører om det via en anmeldelse. Vi har faktisk opfordret dig til at kontakte os, hvis der var noget, der ikke var, som det skulle være, eller hvis du havde brug for hjælp – måske har du ikke set den medsendte flyer?

Efter vores mailkorrespondance kan jeg se, at vi ikke har lavet en fejl. Det virker til, at du har antaget, at produktet skulle monteres med billedsiden nedad, selvom vi både i produktbeskrivelsen og i vejledningen klart viser og beskriver, at strygemærket skal placeres med billedsiden opad. Hvorfor du har valgt at overse dette, ved jeg ikke, men det gør desværre din anmeldelse ret uretfærdig og misvisende, da fejlen ikke ligger hos os. Vi gør virkelig vores bedste for at give alle nødvendige oplysninger om de produkter, vi sælger, så det ærgrer os, når du som kunde ikke bruger disse informationer.

Hvis du havde brug for hjælp, kunne du nemt have kontaktet os, og vi ville med glæde have hjulpet dig igennem processen.

Venlig hilsen,

Well done

Well, I made a mistake 😕 in the order, the woman on the phone helped me very good and the order was in 2 days at mine address. So that's a 5 star review.

13. August 2024

Kære Daler Camping,

Dear Daler Camping,

Thank you so much for your fantastic review! We're delighted to hear that our customer service was able to assist you in correcting your order and that you received it quickly. It means a lot to us to know that you're satisfied with our service. We look forward to serving you again in the future!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med at rette op på din bestilling, og at du modtog din ordre hurtigt. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Så dårlig kvalitet

Så dårlig kvalitet. Står med 2 ødelagte crossbluser. Farverne smelter sammen. Der står det kan komme i vaskemaskinen. Men efter en dråbe vand er der skjolder som om det var en papirstegning. Jeg er super skuffet.

8. August 2024

Kære Tine,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med de to strygemærker.

Vi har tidligere sendt dig en mail med et forslag til en løsning, så vi undrer os over, at du valgte at dele din utilfredshed her på Trustpilot i stedet for at svare os direkte. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du bliver tilfreds, og har allerede tilbudt at refundere de to ødelagte strygemærker.

Vi er klar over, at du tidligere har modtaget andre strygemærker fra os, som du har udtrykt at være meget begejstret for, hvilket vi sætter stor pris på. Det viser os, at vores produkter generelt lever op til dine forventninger, og vi er kede af, at det ikke var tilfældet denne gang.

Som nævnt tidligere er vores fuldfarve strygemærker meget farvemættede, hvilket kan føre til, at overskudsfarven løber en smule, indtil de vaskes første gang. Dette er en naturlig del af processen, og farverne bør stabilisere sig efter korrekt montering og den første vask. Hvis farverne stadig løber eller ser blege ud efter vask, kan det skyldes, at mærket ikke blev monteret korrekt. Det kan hjælpe at påføre lidt mere pres eller give det længere tid ved næste forsøg.

Vi håber, at du vil kontakte os igen, så vi kan finde en løsning, der gør dig lige så tilfreds som med de tidligere mærker, du har modtaget fra os.

Hilsen Lotte

Alt ok

Alt ok, hurtig forsendelse, god kundeservice.

15. Mai 2024

Hej Ulrik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores hurtige forsendelse og kundeservice. Det betyder meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt, nemt og enkelt..

Tryk i allerfineste kvalitet, nemt at montere på sports trøje takket være en enkelt vejledning, slut resultat som var det udført på trykkeri

Her handler jeg helt sikkert fremover

8. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Lasse,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service hos strygestof.dk. Det er præcis sådan, vi ønsker det skal være – hurtigt, nemt, og i højeste kvalitet.

Vi er stolte af, at vores lynhurtige svar på chatten og den smidige bestillingsproces har gjort en forskel for dig. Det glæder os at høre, at trykkene var lette at montere og levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage mange gange i fremtiden, og vi vil fortsat arbejde hårdt for at sikre, at hver oplevelse er lige så magisk som den første.

Tak fordi du valgte os til dit projekt – vi glæder os til at være en del af dine kommende tryk eventyr!

Hurtig og problemfri levering

Hurtig og problemfri levering. God monterings vejledning og skøn streamer til min CV.

27. Mai 2024

Hej Bente
Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din dejlige anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og problemfri, og at monteringsvejledningen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din nye streamer til din CV.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er kun ok tilfreds

Jeg er kun ok tilfreds, eftersom min bestilling (stickers til sidespejlene på min bil - smileys) mangler næsen på den ene sticker. Men ellers fin og hurtig levering, og jeg vil helt sikkert bruge jer igen.

21. Mai 2024

Hej Tina

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og at du vil bruge os igen.

Vi er dog kede af at høre om den manglende næse på den ene sticker. Det er ærgerligt, at vi ikke fik mulighed for at rette fejlen, inden du skrev din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi kan gøre din næste oplevelse med os endnu bedre.

Strygestof.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr