Katastrof!! Det går inte att undvika admin avgift. De fuskar med rabatt på faktura. Man måste skicka brev för att säga upp det. Sämsta! Köp aldrig av de!
Unternehmen hat geantwortet
Jag har haft deras fiberuppkoppling i över 10 år och är väldigt nöjd och imponerad av både hastigheten (1000/1000mbit) och stabiliteten. Vid de få tillfällena det varit driftstörningar vid uppgraderin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nätverket har fungerat bra och stabilt under hela sommaren, vi hade det i sommarstugan maj - sep. Däremot var det dålig info om hur man kom in på mina sidor vilket renderade i påminnelseavgift på för... Mehr ansehen
Hej! Jag vill ge ett omdöme med 5 stjärnor till Victor C. En arbetare hos er som hjälpte mig på rättvis efter en konstigt problem som jag har haft men den här support människan hade bra erfarenheter... Mehr ansehen
Internetleverantör i Växjö
Box 177, 35104, Växjö, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
har 100/100 men får ut max 10/3.
Skojjar företag
I 6 månader har mitt internet varit katastrof! försökt med att byta router 3 ggr som de skickat och inte fungerat ändå! Har haft en tekniker hemma hos mig, har kopplat upp mig mot väggen direkt, gjort 1000 felsökningar och varit med på deras kontroller och lämnat testmätningar och allt möjligt! DERAS INTERNET ÄR JÄTTEDÅLIGT!!
ska ha 1000/1000 fiber men kommer inte ens upp i 30 ibland.. varierar, 5,30,100,70! Det ända jag kan säga som är bra med det företaget är deras kundtjänst/ tekniska support! de är jätte trevliga och försöker allt för att hjälpa dig! men hur än bra de är kan de inte rå för deras produkt som är urkasst! Tycker bara synd om dom som sitter och får ta emot all kritik när de är super service inriktade och hjälpsamma! så tänk på det när ni ringer in om ni skaffat netatonce innan ni läst deras recensioner! Ta inte ut det på kundtjänst/teknisk support dom gör allt dom kan och lite där till tro mig!
Tror jag har pratat med en kille som heter Wiktor och han e guld men han kan tyvärr inte trolla..
Personal 10/10 poäng
tjänsten 0/10!!
Har 120 FPS hos min mor och 30 FPS i min lägenhet med netatonce. Oerhört instabilt nät.
Ojojoj.....varning! Detta företag rekommenderas verkligen inte. Deras tekniska support är urusel och det enklaste ärende kan ta väldigt lång tid att åtgärda. Netatonce är ett företag som jag upplevt stora problem med när det gäller just bemötande och nonchalans och som kund hamnar du ofta i ett moment 22. Det är mot bakgrund av detta som jag här lägger min varning till er alla som överväger att välja dem som leverantör av bredbandstjänster, framför allt inom ramen för Svenska Stadsnät! Svenska Stadsnät är i sin tur ett riktigt skämt och jag kan inte annat än att skaka på huvudet och häpna över urusel kundvård. En föga överraskande info är att Svenska Stadsnät är ett Telia-ägt företag.
Netatonce lever inte upp till förhoppningen om ett snabbt och stabilt bredband. En undermålig router och frekventa avbrott. Detta till en hög kostnad. Min mobila router fungerade mycket bättre. Tänk till två gånger innan du slänger pengarna i sjön.
Totalt värdelöst. Går tamejfan snabbare och stabilare med ADSL än detta skräp till leverantör. Kundservice 1/10, stabilitet 1/10, reparationer 1/10.
Ni har säkert läst om mina erfarenheter med NetatOnce. Jag har sagt upp mitt avtal med dom nu ,fast det löper 10 månader till.Det kostar mig flera tusenlappar, men det är skönt att bli av med ett av Sveriges sämsta företag.
Till slut körde dom till och med med rena rama lögnar för att skylla ifrån sig deras inkompetens.
Alltså: vill du ha en seriös provider med god service och hjälp när nånting är fel -
undvik NetatOnce, du kommer att ångra dig med all säkerhet! !!!!!!!
Jag har internet via min bostadsrättsföreningen. Föreningen betalar för 1000/1000 men det funkar uselt. Ibland inte alls. Hela dagen idag har jag fått fått surfa med min mobil som surfpunkt. Vill du ha värdelöst bredband väljer du NetAtOnce som min förening valde.
Detta är förstås inte en engångsföreteelse utan händer hela tiden. Ibland har du bredband, ibland inte. Men betalar gör du förstås.
Sämsta kundvården i modern tid!! Tar oerhörd tid att komma fram till supporten!? Betalar alltid för mig men en påminnelse kommer på vift och vips så utan annan förvarning stänger ni av tjänsten, som dessutom är vital för mig!!!!!!!!! När jag väll kommer fram så är han jag pratar med helt utan befogenheter och kan inte aktivera min tjänst trots att jag betalt....
Är det så man behandlar kunder!
Givetvis sa jag upp er ”tjänst”
Billigt men knappast prisvärt.
Usel medföljande routermed dålig räckvidd och hastighet. Instabilt fiber,ibland fungerar nät men inte telefon och tv och vice versa.idag dog telefonen
när jag pratade med försäkringsbolaget. Inte optimalt.
Lång väntetid på svar och support ger jag inte mkt för. Säger man ska göra reset när de vet hela byn har problem...
NetatOnce rekommenderas inte. Servicen fungerar bra tills man har beställt Har beställt futtiga 8Mbps men har inte mera än 5-6 Mbps vid användning.
Beställde sedan 20Mbps men det hände ingenting. Företaget skyllde pa gamla kablar, fast här i min närhet finns grannar som har anslutning genom adsl och mycket högre hastighet.
sedan tar dom för räkningar 39 kronor betalt (administrativ avgift !!!!!!! )
fast betalningen sker genom autogiro. Det finns väl inget annat företag som tar betalt för autogiro - vi lever väl inte pa 1800-talet längre. men det har man väl inte märkt hos NetatOnce.
Tyvärr hade jag inte läst den negativa kritiken och varningar för NetatOnce i internet. Nu betalar jag för 18 manader till ett , i min mening, skitföretag.
Tecknar inte ett avtal med Netatonce - det finns en massa andra seriösa provider !!!!!
Ej möjligt att brygga till egen router om man vill ha något säkrare än det som levereras. Lösenordet och användaren på routern går inte att ändra vilket gör den åtkomlig för DNS attacker. De skriver att mjukvaran i routern är deras egen och inget om att den är baserad på Linux med en GNU licens. Läs gärna nao.vindevag.com för att bilda er en egen uppfattning.
När jag är inne och läser om NetatOnce så ser jag att en har fått en räkning på upp till ca 10000 kronor och att hen inte förstår varför företaget agerar som det gör. Detta gäller många företag. Sedan så kan man fråga sig om man som kund inte borde reflektera över varför man helt plötsligt får en så stor faktura. Enligt min mening så är det normalt. Personligen så tycker jag att man får ha koll på vad man gör och inte lägga skulden på ett företag, som givetvis vill ha betalt för det en användare använder av dess tjänst/tjänster.
Med vänliga hälsningar
Magnus Sandell
Jag har haft NetatOnce i många år, tjänsten fungerar ok (inte top noch, men funkar). däremot har de inte haft koll på faktureringen och skickar mig en faktura på ~10.000 kr. Ingen förståelse för att man i ett sådant läge försöker komma överens om en rimlig uppgörelse. Utan varenda krona skall de ha in.
Nonchalant bemötande av dem tycker jag.
Har bytt leverantör nu. De borde alla andra också göra som har NetatOnce
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.