Katastrof!! Det går inte att undvika admin avgift. De fuskar med rabatt på faktura. Man måste skicka brev för att säga upp det. Sämsta! Köp aldrig av de!
Unternehmen hat geantwortet
Jag har haft deras fiberuppkoppling i över 10 år och är väldigt nöjd och imponerad av både hastigheten (1000/1000mbit) och stabiliteten. Vid de få tillfällena det varit driftstörningar vid uppgraderin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nätverket har fungerat bra och stabilt under hela sommaren, vi hade det i sommarstugan maj - sep. Däremot var det dålig info om hur man kom in på mina sidor vilket renderade i påminnelseavgift på för... Mehr ansehen
Hej! Jag vill ge ett omdöme med 5 stjärnor till Victor C. En arbetare hos er som hjälpte mig på rättvis efter en konstigt problem som jag har haft men den här support människan hade bra erfarenheter... Mehr ansehen
Internetleverantör i Växjö
Box 177, 35104, Växjö, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Full fräs på fibret med Net@Once. De avbrott som varit (två st på sju månader) har berott på IP-Only (fiberföretaget) men supporten på Net@Once har alltid varit mycket hjälpsam och följt upp de ärenden som skapats. Trevlig och hjälpsam personal, kan verkligen rekommendera Net@Once.
Jag tror att affärsidén är att leva på påminnelse-avgifter och skuldränta. Dåligt att E-faktura inte finns och autogiro har de mage att ta betalt för. Mycket Dåligt helt enkelt. Dags att byta till ett seriöst företag istället.
var i kontakt med netatonce i går 13/8 har då allrig bemötts med en sådan otrevlighet. Efaktureringarna som alldrig blir utskickade man får ringa och påminna, men i stället papperfakturer som kommer med posten på krav på 61 kr igår kom det till och med 2 stycken med samma kravpå 60kr på nästa månad..kunde inte mer än sägaa upp mitt abbonemang..Sieglinde Friedh Vetlanda
Vår bostadsrättsförening har haft avtal med Netatonce sedan år 2000. Under den tiden har allt fungerat klanderfritt. Vi har fått den hastighet vi betalar för. Vi har fått snabb service. Sedan två år har jag öppen fiber på landet. Valde Netatonce eftersom mina erfarenheter var så goda. Kan bara klaga på att man inte erbjuder auto-giro gratis.
Vår fiberförening valde NetAtOnce som leverantör 2013 och vi har fått bra service hela tiden, detta till lågt pris och med mycket goda prestanda! Jag upplever det som att våra grannfiberföreningar som gjort samma val har liknande erfarenhet.
Den router som följde med från början har visserligen inte så bra täckning på wifi, men internethastigheten mätt med kabel har alltid hållit vad den lovat, och jag som bara använder dess kabelburna delar (ethernet och telefoni) har kanske behövt starta om den i genomsnitt 1 gång per år, vilket är helt acceptabelt. Routern från 2013 tuffar på här än. Vill man ha ordentligt stark wifi-täckning behöver man uppgradera eller köpa till egen extender.
De som ändå klagar på hastigheten brukar ha något problem med den egna utrustningen. Oavsett hur jag testar (olika mätverktyg liknande Bredbandskollen eller genom att ladda ner stora filer från snabba servrar och ta tid) får jag utmärka resultat vad gäller svarstid, upp- och nedladdning.
Faktura på e-post funkar för mig. Jag tycker att det är bra att föreningen och NaO håller nere kostnaderna för den stora massan, och så får de som vill ha något utöver det betala för det själva. Det är inte gratis med autogiro för ett företag som använder det för att ta emot betalningar, dock är det många företag som inte VISAR den kostnaden för slutkonsumenterna utan bakar in den som del av totalkostnaden (månadsavgiften) för alla användare.
Rörande dem som här klagar på "instabil tv som pixlar ur", så har det funnits sådana problem, men dels är det SAPPA som är IPTV-leverantör och dels har de, åtminstone för vårt vidkommande, kommit tillrätta med de problem som fanns under några månader, efter en massiv insats häromåret.
De äldsta tv-boxarna tycks dock ha problem med att kanalbyte genom tryck på siffertangenterna och ev. piltangenterna gör att bilden stannar (omstart av tv-boxen krävs då). Använder man istället EPG-knappen på fjärrkontrollen för att byta kanal (elektronisk programguide) har jag aldrig kunnat upprepa problemet. Detta problem är åtgärdat på senare modeller av tv-boxen. Kontakta Sappa eller gå via er fiberförening (beroende på hur ni bestämt att det ska hanteras) om problem uppkommer!
Det kan vara så att många av er som recenserar här inte har koll på var ert problem ligger.
Mina erfarenheter skiljer sig stort från de negativa inläggen här.
Tar ut en avgift på flera hundra kr per år om man vill ha autogiro. Så fort mina rabatterade månader är förbrukade så är det bara att byta leverantör.
Fruktansvärt företag, undvik om ni har möjlighet. Stödjer inte e-faktura och tar betalt för auto-giro. är snabba som attan att skicka påminnelse samt stänga av tjänstern
Har som system att ta betalt för betalningstjänster
Jag vill ge ett omdöme med 5 stjärnor till Victor C. En arbetare hos er som hjälpte mig på rättvis efter en konstigt problem som jag har haft men den här support människan hade bra erfarenheter som hjälpte honom förstör den konstiga situationen direkt och lösa up detta plötsligt. 5 stjärnor till Victor C.
Mvh/ Yousef Almetwally
Stora problem med dålig hastighet vi ska ha minst 100 upp och 100 men i bland är endast 33 ner och 10 upp och tyvärr verkar dom inte bry sig särskilt mycket..
Nog bland det sämsta jag vart med om! Skojare!
Vad skall man säga mer än det som alla andra redan skrivit!
Har du ett val.. Välj då något annat bolag. Det är ett skojjar bolag som inte håller vad de lovar. Instabil funktion med en tv som regelbundet "fryser " och pixlar ur.
Fick en gång kontakt med en Jerry Bengtsson som visst skall driva bolaget... Vilket skämt. Det enda han pratade om var kostnader och inget intresse alls fanns för att få en lösning på våra problem! 18månader till därefter är de ÄNTLIGEN borta från vår Brf! Tusan vad skönt det skall bli!
NetAtOnce er ikke interesseret i at hjælpe deres kunder! I mit tilfælde skulle de fejlmelde mit modem (fiberterminal). Det har de inte gjort! Jeg har klaget over mit manglende/ustabile Internet i 10 dage uden held. Jeg har fundet ud af - at det er umuligt for NetAtOnce support at kontakte openuniverse og fejlmelde en fiberterminal! NetAtOnce kan inte finde ud af, at tage deres telefon og kontakte fiberleverandøren - de kan inte finde ud af, at følge op på sagerne. De er komplet inkompetente når man har problemer. Jeg har i dag opsagt min Internet aftale med NetAtOnce og jeg kommer aldrig til, at forstå hvordan et firma med så dårlig en kundepleje kan overleve på sigt! Min anbefaling er, at NetAtOnce skal man inte vælge som leverandør. Jeg har også bemærket at de ignorer anmeldelserne herinde! I dag har jeg IGEN fået bekræftet at NetAtOnce inte har kontaktet Openuniverse!!!!
Personal som lovar mer än vad dom kan hålla. skulle uppgradera hastigheten men efter 1 vecka från datum på orderbekräftelse så har där fortfarande inte hänt något. Kundservice lovar återkoppling varje gång jag kontaktar dom men det händer aldrig.
Oerhört smart affärssystem. Mailfaktura är gratis, men dom struntar i att skicka ut någon. Sedan tar de ut en påminnelseavgift på 60:- via pappersfaktura. Detta återkommer varannan var tredje månad. När man försöker ringa dom svarar dom inte i telefon så man får vackert och väl betala avgiften för att behålla abonnemanget. Övriga betalsätt tar dom ut en avgift för, så det är inget alternativ.
Varning ett riktigt uselt företag. Bad mig dra av 39kr på fakturan skriftligt via mail. Nu skickar ni ut påminnelse pga att jag drog bort dessa 39kr som jag hade blivit fel debiterad. När jag försöker ringa så är det ingen som svarar. Mail besvaras ej heller!! Väntat mer än 30 tim men inte ett ljud.
Sämsta jag någonsin varit med om. Dålig service och internet som ständigt lägger ned. Inte den enda med dessa åsikter om NetatOnce.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.