Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I løpet av over 4 måneder har jeg prøvd å ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittel-Lieferservice
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Hei Ewelina,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. ✨

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med tjenesten vår og at du liker prisene våre. 🙌🏻

Vi ønsker deg en riktig god helg og håper å få muligheten til å ønske deg velkommen igjen snart til flere interessante produkter til gode priser. 😊

Hei Ion,

Tusen takk for din fine anmeldelse. 🙌🏻

Det er en glede for oss å høre at du har hatt stor glede av vårt utvalg og tilbud. 🤩

Vi håper å kunne ønske deg velkommen en gang til til flere formidable tilbud og ønsker deg en god dag! 👋🏻😊

Tricked with membership fee

I ordered a few products in November. And then suddenly a few months later I got charged with no explanation whatsoever. When I checked my account at Nemdag.no, it showed only the November order. I tried to get in contact with them, but the number they posted is always busy asking me to call later. I sent an email to the email address they listed next to the phone number and the day after it was listed that I was charged a membership fee which I had no idea about. There were no notifications or emails regarding this membership. This is FRAUD! They charge their customers without notifying them and they have a VERY POOR or NO SUPPORT SYSTEM who you can contact and clarify any issues with.

31. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Marina

I can see that your review has been written anonymously as you have chosen not to provide your e-mail or order number, which makes it impossible for me to review or go through everything you refer to.

We do not process cases in this forum, so in order for us to be able to help, please contact our customer service on +47 80 06 22 10 within our opening hours on weekdays between 09:00 - 12:00 and
13:00 - 15:00 or info@nemdag.no.

Our customers get in touch with us on a daily basis and certainly do not experience any problems.

We are certainly not fraudsters and do not understand how you could conclude that by sending an email you have been charged on your card. I can hear that there has clearly been a misunderstanding and hope that we can sort this out soon, so that we can hear your actual review of your purchase made through us.

Best regards,

Hei William,

Tusen takk for din fine anmeldelse! 🤩

Vi er glade for å høre at du mottok varene dine raskt og at du liker våre lave priser. 🚛🌫🥳

Vi håper du liker bestillingene dine og at vi snart kan ønske deg velkommen tilbake igjen. 🙌🏻

Bra produkt

Ble levert punktlig

27. Januar 2023

Hei Maria,

Tusen takk for din strålende anmeldelse. 🌟

det gleder oss å høre at du har opplevd rask og effektiv behandling av bestillingen din. 🚛🌫🙌🏻

Vi håper du vil like bestillingen din, og vi vil ha muligheten til å ønske deg velkommen tilbake snart. 😊

Ha en fin dag! ✨

Fornøyd

Lett å bestille og rask levering

26. Januar 2023

Hei Lynn,

Tusen takk for din fine anmeldelse. ✨

Bra at du hadde det enkelt med kjøpet og at alt gikk raskt med leveringen. 🚛🌫🥳

Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse hos oss, og vi håper du kommer tilbake snart! 😊

Ha en flott dag!

Hei Arild,

Takk for din fine anmeldelse. 🙌🏻

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med varene dine og at du har hatt en god opplevelse hos oss. 🤩

Vi ønsker deg en fin dag og håper vi snart kan ønske deg velkommen igjen. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mottatt

Raske leveringer

25. Januar 2023

Hej Ole,

Tack för din fina recension. 💪🏻

Det gleder oss å høre at du mottok pakken din raskt og at du hadde en god opplevelse hos oss. 🚛🌫🙌🏻

Vi önskar dig en trevlig dag och hoppas att vi kan välkomna dig snart igen. 👋🏻😊

Vänlig hälsning,

Eimi hårskum.

Fornøyd med hele opplevelsen.

19. Januar 2023

Hei Wigdis,

Tusen takk for 5 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟

Det gleder oss utrolig mye å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss under hele kjøpet og håper du får mye glede av varene dine! 🤩

Vi er veldig glade for å høre at du er superfornøyd og håper vi snart kan ønske deg velkommen igjen! 👋🏻

Ha en veldig fin dag!

Med vennlig hilsen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det er likegyldighet til folks tid og ikke oppklarende noe om forespørselen når den sendes

Dessverre har jeg aldri mottatt en tekstmelding fra deg, verken nå eller tidligere, og dette er merkelig, og i forhold til den forrige bestillingen, som jeg ringte til tidligere etter å ha ventet i mer enn en måned. Nummeret var 1281800 og datoen var 09/26/2022, og nå i min siste bestilling siden 01/08/2023 til nå fikk jeg ikke noe svar fra deg eller en tekstmelding, og du kan bekrefte det fra meldingene du sendte. Dette er veldig synd når du sier at du har sendt en melding og jeg ikke har mottatt noen melding fra deg, og du bør i det minste sende en sporingsmelding, og dette er også noe du ikke har

8. Januar 2023

Hei Omar,

Takk for din anmeldelse.

Jeg kan ikke se at du har kontaktet oss eller at vi har kontaktet oss angående bestillingen din, men alt ser ut som det skal. Bestillingen din ble sendt i midten av forrige uke, som du har mottatt en SMS fra Bring. 🚛🌫📬

Leveringstidene kan variere avhengig av hvilke varer som bestilles hvis de ikke allerede er på vårt lokale lager, derfra gir vi et estimat på hvor lang tid det potensielt kan ta, slik at du bedre kan planlegge dine bestillinger. 🙌🏻

Siden det er flere varer du har bestilt med en forventet leveringstid på 8-10 virkedager, har vi overholdt den tiden vi har oppgitt på nettsiden vår. 📦

Til tross for at leveringen tar lengre tid enn forventet, er vi glade for å høre at du liker prisene våre og produktene vi kan tilby. 😊

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake på et senere tidspunkt og ønsker deg en fin dag! 👋🏻

Rask og effektiv levering

Det funket fra bestiling til levering

Hei Thor,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Så flott det er, at det har funket som det skal fra bestilling til levering🙌

Vi ser frem til å se deg igjen 😊

Dårlig kvalitet på produktet

Jeg kjøpte noen tannbørster for barn som skulle lyse. Det gjorde de ikke. Veldig høy pris når det var så dårlig kvalitet.

Hei Kine,

Vi beklager veldig å høre om opplevelsen din.

Vi kan dessverre ikke se at du har kontaktet oss om dette. Dessverre behandler vi ikke saker over Trust Pilot.

Du er velkommen til å kontakte oss på +47 80 06 22 10 eller info@nemdag.no slik at vi kan undersøke dette nærmere og finne den beste løsningen.

De beste hilsener,

Rask levering, rimelige priser

Veldig fornøyd med både pris og levering

11. Januar 2023

Hei Leila,

Takk for 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at du fikk varene dine raskt og at du hadde en god opplevelse hos oss. 🚛🌫🥳

Vi håper at du får mye glede av produktene dine og at vi snart kan by deg velkommen igjen til mer fantastiske priser. 🤩

Ha en fin dag! 👋🏻

Enkelt og kort leveringstid

Enkelt og kort leveringstid. Skulle bare ønske at det var mere utvalg av Wella Illumina og matrix farger.

13. Januar 2023

Hei Stylist Mai,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Så godt det er å høre at du synes det var enkelt og at leveringstiden var kort😍

Vi tar forespørselen din videre med produktene du nevner 😊

nemdag.no

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra å handle hos nemdas NO.service rask…

Bra å handle hos nemdas NO.service rask og rask levering

Hei Ngoc,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utrolig glade for å høre om din gode opplevelse - Vi gleder oss til å se deg igjen 😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varene skal testes over tid for å ha en godkjenning fra meg. Vet ikke om produktet er bra eller ikke.

Kjøpet i seg selv var ikke dumt. Det jeg reagerer på er at de ikke viser frakten før du skal betale for varene. Dette syntes jeg lite om.
De må bli flinkere til å vise frakt kostnader og ikke skjule informasjon som vi som kunde har rett på. De må også tydeliggjøre at produktene ikke alltid er på lager, men at de sender alle varene fra lager til deg. Det betyr at varene er i et annet land. Dette er mangel full info vi kunder har krav på å vite når du skal handle hos de. Beklager men jeg advarer folk på det sterkeste å handle hos de. Dette er allerede for meg rød varsel alarm på at de ikke er seriøse operatør. Anbefales ikke til noen. Går på ditt eget ansvar om du handler hos de. Tok meg ca 4 uker før min ordre kom i posten min!. Kan ikke si meg fornøyd nei.
Datoen jeg fikk varen i posten hos meg er i januar. Jeg bestilte 14 desember.

Mitt kjønn har dere ingenting med!.
Det dere har noe med er hvordan dere gir og behandler info dere har på deres sider. Dere er igjen så mangelfull at jeg ikke anbefalt dere til noen. Dere kjøper masse vis av produkter og selger det videre. Dette er et tips det tilre skull hoder!. Be om infoen om alt av dere produkter før dere kjøper de og selger de videre!. Tror ikke dere har evner til å gjøre dette.

6. Januar 2023

Hei "Anonym",

Vi har ingen informasjon om verken deg eller kjøpet ditt, så vi har dessverre ingen mulighet til å se hva du refererer til eller kontakte deg.

Prisene for frakten oppgis fra du har valgt produktet/produktene du ønsker å kjøpe. Før vi kan oppgi summen av hele kjøpet ditt med frakt, må du velge hvilken leveringsmåte før dette tas med i din ordreoversikt. Før kjøpet ditt vil kunne gå igjennom må du velge leveringsmåte og det er tydelig oppgitt hvor mye dette vil koste før du velger det.

Jeg beklager å høre at du føler det har tatt lengre tid enn forventet, men på vår nettside angir vi på hvert produkt og i handlekurven forventet leveringstid på varene, slik at du vet hva du kan forvente og planlegger deretter. Det er langt fra alle våre varer som kommer fra utlandet og vi beklager dersom du har misforstått dette.

Til tross for dette tar vi sikte på å sende bestillinger tidligere hvis mulig.

Har du spørsmål, ta kontakt med vår kundeservice på info@Nemdag.no.

Vi håper du er fornøyd med produktet ditt og at du snart vil besøke oss igjen.

Veldig fornøyd

Billig, raskt.

2. Januar 2023

Hei Gulmira,

Tusen takk for de 5 flotte stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for å høre om din opplevelse og ser frem til å se deg igjen🙌

Ha en fin dag😊

Med vennlig hilsen

Gode priser og utvalgt

Gode priser og stort utvalg av varer. Det bli bedre, hvis de kan sende sporingnummer.

13. Januar 2023

Hei Natalia,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro at vi er glade for å høre at du liker vårt brede sortiment og våre lave priser - Vi sender alltid et sporingsnummer når vi sender pakker fra oss 😊

Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål info@nemdag.no 🙌

nemdag.no

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr