Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I løpet av over 4 måneder har jeg prøvd å ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittel-Lieferservice
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Hei Hanna,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse med de 5 fantastiske stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Hyggelig å høre at du alltid opplever god service, samt gode varer når du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌

Pakken skulle levers ved

Pakken skulle levers ved: Rema 1000 Mogata. Men isteden levers den på:
Coop Prix Bygdøy Allé. Dette er på annen kant av byen og dit kommer jeg meg ikke, så pakken blir derfor ikke hentet.

2. März 2023

Hei, Kim,

Takk for at du ga oss bestillingsnummeret ditt, slik at vi kan se nærmere på det.

Vi kan se at vi har sendt bestillingen din til riktig leveringsadresse. Det er BRING som har valgt en annen pakkeshop, dette kan skyldes at den ønskede pakkeshopen dessverre er fullbooket.

Vi anbefaler at du tar kontakt med BRING, det kan være at de kan hjelpe deg med dette, da de har valgt en annen pakkeshop.

Hvis den ikke blir hentet, kommer den automatisk tilbake til oss, og her vil du selvfølgelig bli kontaktet slik at vi kan finne den beste løsningen.

Med vennlig hilsen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stod at det skulle vere 6 biler og var…

Stod at det skulle vere 6 biler og var bilde av 6stk mottok kunn 1 av dem

20. Februar 2023

Hei Eirik,

Vi beklager virkelig at du ikke kontaktet oss om denne informasjonen før du gjorde denne anmeldelsen. Da kunne vi ha forklart mer detaljert hvorfor du bare har mottatt 1 vare.

Vi kan se at du bare mottar 1 bil, og vi informerer på nettstedet vårt om at det er en assortert vare, så du mottar 1 av de 6 variantene som vises på bildet.

Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du gjerne kontakte oss på info@nemdag.no eller +4780062210.

Med vennlig hilsen,

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med denne siden. Veldig konkurransedyktige priser og rask levering - her forleden tok det kun to dager fra bestilling til jeg mottok varen! Anbefales.

27. Februar 2023

Hei, Katherina,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gjøre denne fantastiske anmeldelsen med de 5 fantastiske stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Så herlig å høre at du er veldig fornøyd med nettstedet vårt og at du har opplevd gode lave priser, samt rask levering siden du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Greie priser, snabb leverans

Greie priser, snabb leverans.
De er tydlige med medlemsavgift var måned så de som klager har helt enkelt ikke lest villkoren.
3 bestillinger inom 1 månad og sen pausat medlemskap.
Ende minus er att på alla 3 bestillingerne var det utsålte varer og allé 3 gangerna kom mail at produkten ikke borde legat oppe på nettet.

31. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei, Mike,

Tusen takk for at du tok deg tid til å lage denne fine anmeldelsen med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Flott å høre at du har opplevd gode lave priser, samt rask levering siden du har handlet hos oss 😍

Vi håper å se deg igjen 😆

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goods were delivered on time and…

Goods were delivered on time and properly

26. Februar 2023

Hi,

Thank you very much for your time to make this nice review with the 5 nice stars ⭐⭐⭐⭐⭐

We are really happy to hear that you experienced that the goods were received on time and correctly since you shopped with us 😍

We look forward to seeing you again 😆

Hei, Vanessa,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne nydelige anmeldelsen med 5 nydelige stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er utrolig glade for å høre at du opplevde super rask levering da du handlet hos oss 😆

Vi ser frem til å se deg igjen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk alt som jeg bestilte

Fikk alt som jeg bestilte.
Kjempefornøyd!

15. Februar 2023

Hei Olga,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse. 👏🏻

Det er en stor glede for oss å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen for flere flotte opplevelser og fantastiske tilbud. 🤩

Vi er veldig glade for å høre at du er helt fornøyd med din handel med oss ​​og dine produkter. 🚛🌫🥳

Vi ønsker deg en god dag til neste gang vi kan ønske deg velkommen igjen. 👋🏻😊

Hi Mette,

Thank you for your kind review and recommendation. 🤩

It's with our great pleasure to have you come shop with us again, having enjoyed our service and to see you make great savings! ✨🙌🏻

We are so pleased to hear you see the great opportunities to save a lot of money with us and hope to welcome you back soon again. 😊

We wish you a most delightful day. 👋🏻

Hei Mike,

Tusen takk for din fine anmeldelse. 🙌🏻

Det er en stor glede for oss å ha gitt deg en god opplevelse, og vi er veldig glade for å høre at du allerede kan begynne å bruke produktene dine og nyte dem. 🚛🌫🤩

Vi er veldig glade for at du er helt fornøyd med vår effektive service samt vårt brede produktspekter. ✨

Vi håper å kunne by deg velkommen tilbake en annen gang og få muligheten til å gi deg mer glede i hverdagen. 😊

Ha en fin dag! 👋🏻

I have good experian

16. Februar 2023

Hi Sonja,

Thank you for your 5 stars! 🤩

It's to our great pleasure to hear you have had a great experience with us. 🚛🌫

We very much appreciate you choosing to shop with us and are so pleased to see you make great savings shopping with us. 🙌🏻

Till next time we wish you a pleasant day! 😊

Gode produkter

Gode produkter, grei pris og rask levering.

12. Februar 2023

Hei Stine,

Tusen takk for dine 5 stjerner. ✨

Det er en stor glede for oss å kunne invitere deg tilbake igjen og igjen
å høre at du hadde en supergod opplevelse av vår tjeneste og vårt tilbud av vårt brede sortiment. 🚛🌫🙌🏻

Vi er glade for å høre at du er helt fornøyd med kjøpet ditt og håper vi kan by deg velkommen tilbake snart igjen. 😊

Ha en fin dag. 👋🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt kjøpt og rask leveringen .

Enkelt kjøpt og rask leveringen .
Tusen takk

12. Februar 2023

Hei Masoomeh,

Tusen takk for din strålende anmeldelse. ✨

Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en ganske enkel tur gjennom nettsiden vår og å høre at du har hatt effektiv service. 🚛🌫🤩

Det er en stor glede for oss å kunne betjene deg og gi deg en god opplevelse og håper vi snart får muligheten til å gjøre det igjen! 💪🏻

Ha en flott dag.

God service 😊

15. Februar 2023

Hei Randi,

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse. ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er en stor glede for oss å høre at du er helt fornøyd med tjenesten vår og behandlingen vi har gitt deg. 🙌🏻

Vi er så glade for å kunne gi deg en god opplevelse hos oss nok en gang og håper du får mye glede av produktene dine! 🤩✨

Du er ønsket en god dag og ser frem til å kunne by deg velkommen en annen gang. 👋🏻😊

Veldig rask service!

14. Februar 2023

Hei "Kunde",

Tusen takk for 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er en glede for oss å kunne yte effektiv service og høre at du hadde en god opplevelse når du handlet hos oss. 🚛🌫👌🏻

Vi er glade for å ha kunnet gi deg en fantastisk opplevelse nok en gang god opplevelse og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart. 😊

Ha en veldig fin dag! 👋🏻

Alt er bra

Alt er bra, takk for varene og leveringen) takk for hjelp

8. Februar 2023

Hei Evgeniia,

Tusen takk for din fine anmeldelse. ✨

Det er en glede for oss å høre at du har hatt effektiv service og at du er fornøyd med varene du har mottatt. 🚛🌫🤩

Vi er glade for å ha kunnet gi deg en supergod opplevelse, nok en god opplevelse og håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen snart. 👋🏻

Ha en veldig fin dag! 😊

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice. Rask levering. Anbefales!

7. Februar 2023

Hei Mavis,

Tusen takk for ros og anbefaling. 🤩

Det er en glede for oss å kunne yte effektiv service og gi deg en god opplevelse på alle måter. ✨🙌🏻

Vi er superglade for å ha kunne ønske deg velkommen igjen og se deg gjøre store besparelser og ser frem til å gi deg en flott opplevelse neste gang! 😊

Ha en veldig fin dag! 👋🏻

God service.

13. Februar 2023

Hei Aksana,

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er en stor glede for oss å høre at du nok en gang har hatt en fantastisk god opplevelse hos oss og setter umåtelig stor pris på deg som kunde. 🤩

Vi ser frem til å fortsette å betjene deg og gi ekstra glede og lette hverdagen din. 💪🏻

Ha en fin dag! 😊

Styr unna

Styr unna! Har blitt trukket 129kr hver mnd siden jeg handlet en gang hos de. Ser ut som at man blir "medlem" og må betale for det (ingenting) når man handler der.

12. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Christina,

Siden din anmeldelse er skrevet anonymt kan jeg ikke finne deg i vårt system og se om du har kontaktet oss tidligere eller ser hva som har skjedd, så jeg vil oppfordre deg til å kontakte oss på info@nemdag.no for å kunne yte det best mulig mulig behandling.

Jeg beklager å høre at du ikke leste informasjonen som dukket opp gjennom kjøpet før du fullførte kjøpet.

Som vi opplyser hele veien gjennom nettsiden vår er vi en medlemsklubb, og ved å velge vår medlemspris kreves det for at du skal melde deg inn i vårt medlemskap. Denne informasjonen blir gitt til deg fra start til slutt. Når du kommer til nettsiden vår blir du ønsket velkommen med et popup-vindu som forteller deg alt dette, samt på forsiden på et banner, hvert av våre produkter, på produktsiden, i handlekurven din, når du fullfører kjøpet. Før du i det hele tatt kan fullføre kjøpet har du helt på slutten kravet om å godta medlemsbetingelsene for å fullføre kjøpet. Deretter mottar du en bekreftelse på både din bestilling og medlemskap.

Selv om vår vanlige pris er en fin pris, gir medlemsprisene deg eksklusiv tilgang til kostprisene våre og gir deg gratis frakt med hver bestilling du legger inn, noe som blåser andre selskapers priser ut av veien ettersom du får den unike muligheten til å gjøre gode besparelser.

Valget er ditt.

Du må selvfølgelig ta hensyn til hvilken informasjon som gis før du kjøper.

Vi håper å høre fra deg slik at vi kan gjøre opplevelsen din til en positiv.

Med vennlig hilsen,

Hei Ingeborg,

Takk for de 5 glitrende stjernene! 🤩

Det gleder oss å høre at du mottok varene dine raskt og at du liker prisene våre. 🚛🌫🙌🏻

Vi håper du får mye glede av varene dine og at vi snart kan ønske deg velkommen igjen. 😊

Ha en fin dag.

Vennlig hilsen
Christoffer / Nemdag.no 🌅

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr