Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldri fått varene (bestilt i slutten av feb.2026), får ikke svar på verken epost eller telefon. Abonnemenetet ble nok kansellert. Fikk svar på epost en av alle gangene der de skyldte på Bring og papir... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har enda ikke mottatt varer eller refusjon. Medlemsavgiften er heller ikke refundert. I løpet av over 4 måneder har jeg prøvd å ringe, da bestillingen min plutselig ble kansellert og medlemskapet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig gode priser selv uten medlemsskap, og ble levert innen den tiden som det stod i butikken. Det eneste problemetvar at varene ikke var pakket inn særlig bra for de produktene eg kjøpte (hobbym... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har bestilt flere ganger. Å må vente i over en måned på pakken. Hvis den i det hele tatt kommer. Flere ganger avbestiller de pakkene og refunderer pengene uten beskjed. Å når du spør så gir de beskjed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittel-Lieferservice
  2. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

500.000 produkter til innkjøpspris Nemdag.no er en medlemsklubb som sikrer medlemmene høye rabatter på kjente merkevarer innenfor blant annet husholdningsprodukter, bleier, kosmetikk, parfymer, leketøy, hobbyartikler og mye mer. Når du er medlem av nemdag.no kan du kjøpe mer enn 500.00 produkter til innkjøpspris, dette gjelder for 80% av produktene. Det koster 129 NOK per måned å være medlem hos Nemdag.no, vi lover at du vil spare mye penger.

Kontaktinformationen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke nok kommunikasjon.

Har kjøpt 2 stk. David Beckham Respect og 2 stk. David Beckham Klassiske deodoranter fra denne butikken på Black Friday 2022, men butikken hadde bare 1 stk. David Beckham Respect og ingenting mer på lager - de kontaktet meg for å informere meg om dette, men da jeg ba om å erstatte de manglende varene med noen andre fra e-butikkkatalogen, fortalte de meg at dette ikke var mulig siden pakken har allerede sendt. :(

Dette er ikke ok etter mitt syn siden det ikke var min feil at de manglet lager fra e-butikkkatalogen deres - etter min mening, når dette skjer bør de i det minste ikke ha det travelt og stoppe pakken fra å bli sendt, og la kunden velge hva han skal gjøre videre, det være seg å legge til noe ekstra for å erstatte de manglende varene eller å kansellere bestillingen helt - det vil gagne butikken selv, enn si kunden!

Derfor kaller det det ikke nok kommunikasjon.

Jeg har betalt regningen plius frakt og har mottatt pakken, men verdien jeg fikk for pengene var lav.

Jeg anbefaler alle å prøve å finne ut hva slags varer og hvor mange de har av varene på lager før de bestiller hos dem – jeg skal selv tenke meg om to ganger før jeg handler her igjen. Det er alt.

24. November 2022

Hei Laurynas,

Jeg beklager å høre at du dessverre ikke har mottatt alle varene du ønsket. Siden vår leverandør først informerte oss om at disse varene var utsolgt etter at vi bestilte dem, kunne vi i ettertid kun reagere på dette der og da.

Jeg ser at vi har hørt fra deg om det var mulig å legge til noen varer i bestillingen noen dager senere fra du mottok vår SMS, men da var pakken din sendt. Vi forstår her i vinterperioden frem til jul at det er viktig å få tilsendt bestillingen så raskt som mulig, derfor beklager vi at vår håndtering av din sak i denne saken ikke har gitt ønsket resultat.

Siden den gang har vi ikke hørt noe fra deg, men hvis du ikke ønsket varen likevel, kunne du ganske enkelt benytte deg av angreretten og la pakken ligge i pakkebutikken, hvoretter den ville bli returnert til oss. Deretter vil det bli kreditert for bestillingen samt frakten tilbake til kontoen din.

Siden du har hentet pakken din kan jeg forstå at du har valgt å beholde pakken og håper selvfølgelig at du får glede av parfymen din. 👋🏻

Styr unna

Styr unna! Et kjøp og så trekker de videre fra kontoen din. Jeg er svindlet av nemdag.no. Er trekt 129kr i 4 mnd før jeg oppdaget det.

16. Oktober 2022

Hei Monika,

Det er leit å høre at du ikke var klar over medlemskapet vårt da du handlet hos oss,

Det står flere steder på nettstedet:

• Pop -up med informasjonen, når du besøker nettstedet vårt.
• På forsiden vår, i banneret som går øverst på siden.
• Inne på hvert produkt - Der kan du se både medlemspris og ikke-medlemspris, og i en infoboks se hva medlemsprisen innebærer
• I handlekurven, så snart du har lagt en vare til medlemsprisen i kurven.
• I ordreresumé - her må du godkjenne våre medlemsvilkår for å fullføre kjøpet.
• På ordrebekreftelsen som du mottar på e -post når kjøpet er fullført.
Hvis du ikke vil handle som medlem, har vi også en normal pris på nettstedet, der du ikke trenger å bli medlem for å handle hos oss.

Er du medlem av Nemdag, får du adgang til at kjøpe 500.000 merkevarer til innkjøpspris og kan derfor spare penger på kjøpene dine. Det krever imidlertid at du tar hensyn til informasjonen og avslutter medlemskapet ditt, når du ikke lenger trenger det.

Har du flere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på: Info@nemdag.no

Vennlig hilsen
Nemdag,no

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I received my product at the right time…

I received my product at the right time it's good

5. Januar 2023

Hi Nadeem,

Thank you very much for the 5 nice stars ⭐⭐⭐⭐⭐

We are happy that you are satisfied with your products and on time 🙌

We look forward to seeing you again😊

Best regards

Hei Bjørn,

Takk for de 5 flotte stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Du kan tro at vi er glade for at du er fornøyd med bestillingen din😍

Vi håper å se deg igjen snart😊

Ha en fin dag

Billig, kjapt og greit.

4. Januar 2023

Hei Kristin,

Takk for de 5 flotte stjernene - vi setter pris på deg⭐⭐⭐⭐⭐

Så hyggelig det er å høre om din gode opplevelse med oss 🙌

Vi håper å se deg igjen snart😊

Ha en fin dag

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan ikke gi 5 stjerner for jeg har bare…

Kan ikke gi 5 stjerner for jeg har bare handlet 3 g hos dere. Hittil har det vært ok , men dyr porto synes jeg .

14. Dezember 2022

Hei Katalin,

Takk for din fine anmeldelse😊

Vi er glade for at du var fornøyd med dine 3 bestillinger, og vi håper å se deg snart igjen 🙌

Ha en fin dag😊

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Fra bestilling til mottagelse av varen gikk det veldig hurtig. Kun få dager

3. Januar 2023

Hei Ann,

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Så flott at du er fornøyd med kjøpet ditt og at det gikk raskt fra bestilling til levering🙌

Vi gleder oss til å se deg igjen og ønsker deg en fin dag😊

Rask levering

26. Dezember 2022

Hei Magnar,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne flotte anmeldelsen med de 5 flotte stjernene ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd rask levering siden du har handlet hos oss 🎉

Vi gleder oss til å se deg igjen 😍

Hej,

Tusen takk for din flotte anmeldelse med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd at det har vært bra og billig å handle hos oss 😍

Vi håper å se deg igjen 🙌

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De opplyser på siden at bestiller man…

De opplyser på siden at bestiller man før 15 desember , kommer varene frem før jul!
Jeg bestilte 14 desember , og varene kom ikke frem til jul !!!

Hej,

Takk for at du oppga bestillingsnummeret ditt da du gjorde denne anmeldelsen, slik at vi kan undersøke dette nærmere.

Vi kan se at en av dine forespurte varer kom fra vårt fjernlager, hvor det dessverre var lengre leveringstid.

Vi beklager veldig at du ikke kunne motta bestillingen din til jul.

Du er velkommen til å kontakte oss på info@nemdag.no eller +47 80 06 22 10 dersom du har ytterligere spørsmål.

Швидко і якісно

Завжди боялася замовляти із- за кордону. Думала , що це довго та дорого. Та насправді все дуже швидко і якісно . Замовлення добре запаковане без пошкоджень. Ніяких непорозумінь , все те , що я замовляла. Ціна якості відповідає.

Hi Alla,

Thank you for your time to make this nice review with the 5 nice stars ⭐⭐⭐⭐⭐

We are very happy to hear about your experience and that you have experienced fast delivery, when you have shopped at our website 😍

We hope to see you again soon 🙌

Best Regards,

Gode produkter

Gode produkter, raskt og veldig bra pris.

13. Dezember 2022

Hei My,

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd gode produkter, rask levering og virkelig gode lave priser 🙌

Vi gleder oss til å se deg igjen 😍

Kjempe bra!

Jeg fikk bestillingene mine i kort tid.
God kvalitet god servis.

21. Dezember 2022

Hei Ulas,

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd rask levering, god service og god kvalitet siden du har handlet hos oss 😍

Vi gleder oss til å se deg igjen 🙌

Bra kundeservice

- Veldig bra kundeservice
- Produkter i perfekt tilstand og innpakning
- Veldig lang ventetid
- Et par uklarheter fra deres side, men de rettet opp i det;

Jeg betalte for medlemsskap på nettsiden uten å mene det. På kvitteringen på email stod det “Medlemskap Nemdag.no 129.0 kr/mnd. - ingen bindning etter første mån. Beløpet trekkes første gang 01-01-2023” som jeg oppfattet som at jeg ikke ble trukket for medlemmsskap før 01-01-2023. Kundeservice i nemdag skrev i etterkant “gjennom hele kjøpet har du fått informasjon om at medlemskapet koster 129 kr/mnd og den første perioden som nytt medlem får du 40 dager til samme pris. I tillegg har det stått i medlemsbetingelsene”. Jeg tror de har rett i dette. Jeg vil oppfordre fremtidige kjøpere til å lære av min misforståelse.
I tillegg ble jeg ved en feil fra deres side trukket for frakt, men de rettet dette opp igjen, uten oppfording.

1. Dezember 2022

Hei Sander,

Tusen takk for din fine anmeldelse med de 4 fine stjernene ⭐⭐⭐⭐

Vi er veldig glade for å høre at du har opplevd:

– Veldig god kundeservice
- Produkter i perfekt stand og emballasje
– Veldig lang ventetid

Siden du har handlet hos oss 🙌

Godt å høre at feilen ble rettet da du kontaktet oss - Vi er alltid her klare til å hjelpe.

Vi håper å se deg igjen 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De kunne automatisk ha informert om at…

De kunne automatisk ha informert om at beløpet ble reservert på konto, da de ikke hadde alt jeg skulle bestille.
Jeg kjøpte Innovagoods Aionic.
De virket ikke like bra som jeg håpet på.
2 esker hadde vært åpnet, og en hadde vært brukt.

30. November 2022

Hei Ingunn,

Takk for din anmeldelse, selv om den dessverre er på den lave enden.

Vi beklager veldig å høre at du har opplevd at noen av varene dine dessverre har blitt fjernet fra bestillingen din, da de dessverre er utsolgt fra vår leverandør.

Når du legger inn en bestilling hos oss, reserveres beløpet kun frem til bestillingen er sendt. Det er kun her vi tar betalt for bestillingen.

Vi kan dessverre ikke se at du har kontaktet oss om at noen av produktene ikke fungerer optimalt. Du er alltid velkommen til å kontakte oss på info@nemdag.no eller +47 80 06 22 10 - Her er vi alltid klare til å finne en løsning.

Hei Jeyakumar

Tusen takk for de 5 fantastiske stjernene⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for å høre om din gode opplevelse med våre lave priser og hva du synes om tjenesten vår🙌

God jul🎄

Veldig fornøyd☺️

Rask levering, god kvalitet på se det pakker og er seriøse😀jeg anbefaler alle andre å handle på Nemdag.no

Hei Kim,

Tusen takk for din fine anmeldelse. 🙌🏻

Bra at du hadde det enkelt med kjøpet og at alt gikk raskt med leveringen. 🚛🌫✨😃

Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse hos oss, og vi håper du kommer tilbake snart! 👋🏻😊

Ha en riktig god jul og godt nytt år! 🎄🎁

Bestilte en øyenskygge fra NYX

Bestilte en øyenskygge fra NYX, der det på bildet var bilde av selve produktet i "boksen". Fikk produktet og det var kun refill, noe det ikke sto noe om under produktinformasjonen at boksen ikke fulgte med.
Sendte de mail og de hevdet at ingenting var galt. Kort tid etter endret de bildet av produktet på nettsiden.
Elendig kundeservice, føler meg lurt.

18. Dezember 2022

Hei Elise,

Jeg beklager å høre at du skulle ha mottatt en annen vare enn forventet, men basert på dine opplysninger vi har om deg her, finner vi ikke det du sikter til og kan dermed ikke svare på spørsmålene du har om denne saken.

Siden vi ikke har mulighet til å undersøke saken nærmere på grunn av manglende informasjon, vil jeg anbefale deg å kontakte vår kundeservice på info@nemdag.no, slik at vi kan imøtekomme ditt behov.

Vi håper å høre fra deg snart slik at vi sammen kan finne en god løsning på dette.

Veldig skuffet

Veldig skuffet. jeg har bestilling fra 30.11.2022, men fikk ingenting enda (18.1). 2Kundeservice dårlig, de leser ikke spørsmål, så de svarer bare dumme. I mellomtiden har jeg mottatt tre meldinger om at produktet jeg bestilte ikke er på lager.

17. Dezember 2022

Hei Violeta,

Jeg beklager å høre at du synes du har fått dårlig behandling, men jeg kan se at vi har svart på spørsmålet ditt og beklager at vi har misforstått spørsmålet ditt fra starten.

Som vi opplyser om på nettsiden vår kan det være ulike leveringstider for våre produkter og det er derfor viktig å gjøre seg opp en mening før du bestiller varene dine. Jeg ser at bestillingen din ble sendt innen forventet tid som vi oppga, noe vi er glade for.

Av vår korrespondanse kan jeg se at vi har opplyst at ulike varer skal selges ut hos vår leverandør umiddelbart etter at de har kontaktet oss, så dette har ikke blitt gjentatt og jeg beklager at du har misforstått.

Vi håper du får mye glede av varene dine og at vi kan ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller kommentarer, kan du gjerne kontakte oss igjen.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr