Har haft en Neatsvor X650 Pro i lidt over 1 år, og den har fungeret rigtig godt. Vi har både to teenagedrenge, personer med langt, kraftigt hår og en kæmpestor hund med lang pels i huset, så vi har væ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget mærkelig kundeservice 🤔 Vores X650 pro har virket okay i et stykke tid, men stoppede så med at virke. Derfor kontaltede vi supporten. Det har nu taget mere end 2 uger, og konklusionen e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilling af vedligehold; koste, filtre og mopper til min 2 år gl. Neatsvor 650 robotstøvsuger og -vasker. Maskinen kører upåklageligt og er særdeles flittig......således havde den fundet vej under e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget fin kundeservice. Vender hurtig tilbage på forespørgelser. Min støvsuger virkede ikke hensigtsmæssigt - istedet for at teste den har de valgt at sende en ny, som jeg glæder mig til at modtage.
Unternehmen hat geantwortet
Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.
Østerbrogade 226 st, 2100 , København Ø, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Forstående og venlig hjælp fra Neatsvor.

Antwort von Neatsvor
Jeg har fra start af mit køb fået en mega god service med besked om at min nye støvsuger desværre var forsinket, men at jeg ville få rabat herfor
Da min støvsuger desværre fik et knæk ved det ene hjul kunne jeg sende den retur og 3 dage senere havde jeg en helt ny
Det er mega god service
Tak for det

Antwort von Neatsvor
Helt igennem fantastisk service. Hurtigt svar på spørgsmål, gode produkter og lynhurtig levering. Jeg har købt en neatsvor 650 med tilbehør.

Antwort von Neatsvor
Jeg købte en robotstøvsuger til fuld pris, hvor der kort tid efter kom 20% rabat. Dette var ikke et problem at få refunderet og så med hurtigt svar. God kundeservice!

Antwort von Neatsvor
Hurtigt svar og super god behandling.

Antwort von Neatsvor
Min støvsugerrobot drillede, og jeg kunne ikke selv finde hjælp i brugervejledningen. Jeg skrev derfor til Neatsvors kundeservice og fik hurtigt et svar inkl. en videovejledning til, hvordan jeg kunne fikse problemet. Generelt er jeg glad for min støvsugerrobot, så det var dejligt hurtigt at få hjælp til at få den i gang igen.

Neatsvor X650Pro.
Førstehåndsindtryk er ikke imponerende 😐 Selve støvsugeren virker som et kvalitetsprodukt, men app'en er virkelig dårlig! Sprogindstilling er sindssygt dårlig med en blanding af engelsk, dansk og svensk på samme tid!? Et godt eksempel er når der skal vælges mellem "Gem" eller "fortynd" det bliver til "afbestille" / "gem"🙄 Det er tydeligt, at denne App ikke er udviklet dem der har lavet støvsugeren. Det er ikke lykkedes mig endnu, at finde ud af hvordan jeg slette et rum eller opsætte "no go" zone som er et must for mig. Jeg undre mig over hvorfor støvsugeren har opdelt mit ene rum i 4 rum???

Antwort von Neatsvor
Deres kundeservice er top notch. Det er klart 5 stjerner.
De får 4 stjerner grundet at jeg havde lidt udfordringer, men det tog virksomheden seriøst og bytter robotten. Så jeg håber på at det løser problemerne.

Antwort von Neatsvor
Jeg har en X650 pro, hvor den ikke længere vil bruge moppefunktionen. Den siger ikke noget om, at den ikke virker i appen, og jeg kan ændre fra lav til høj i indstillingerne, men der sker stadig ingenting. Det er som om at vanddysserne er stået af.
Har skrevet via Facebook og mails til Neatsvor, men de reagerer ikke. Det er upålideligt og dårlig stil. Så må man ty til trustpilot.

Antwort von Neatsvor
Virkelig god service og hurtig levering. Jeg har kun gode ting at sige om Neatsvor

Antwort von Neatsvor
Jeg havde en klage mod vores robotstøvsuger og jeg fik en fantastisk hjælp med det.

Antwort von Neatsvor
Varen jeg havde bestilt på tilbud, var desværre midlertidig udsolgt og forventet leveringstid var ca. 3 uger.. sammen med kundeservice fandt vi en løsning med levering af varen i anden farve til samme tilbudspris. Og afsendelse dagen efter.. Det er nu robot støvsuger nr. 2 jeg køber inden for 3 uger. Jeg er super tilfreds og hurtig svartid, jeg giver hermed mine bedste anbefalinger

Antwort von Neatsvor
Har i flere år haft en (dyr) iRobot der overhovedet ikke kunne finde rundt i vores hus. Vi har mange rum og snørklede kroge så tænkte at det bare ikke kunne lade sig at få en støvsuger der kan navigere i vores hjem.
Det kan det!! 650pro kører upåklageligt, støder ikke ind i ting som den gamle gjorde og den støvsuger meget bedre. Ovenikøbet er der super god service, både før og efter køb, hvor der bliver svaret hurtigt på mail. Jeg skulle fx lige lære app’en at kende og sendte en mail med spørgsmål som blev besvaret samme dag.
Jeg kan klart anbefale en støvsuger fra Neatsvor.

Antwort von Neatsvor
Super hurtig respons på min henvendelse med kvalificerede opfølgningsspørgsmål og en løsning på problemet inden for 1 time. Mere kan man ikke forlange. Tak for det :-).

Antwort von Neatsvor
Jeg havde et par spørgsmål vedr. En robotstøvsuger, svarene kom hurtigt retur. Støvsugeren havde været på tilbud og da jeg ville købe, var det fjernet, skrev til kundeservice og fik lov at købe med rabatten. Meget fin service kan klart anbefale at handle hos neatsvor.

Super støvsuger!
Boksene til støv og vand er nemme at samle. Og generelt god kvalitet!
Dog virker brugsanvisningen mangelfuld, vil gerne bl a vide om man skal slukke hel for maskinen på siden, når man vender den og tager boksen af.Tænker her på sikkerheden.
Og kan man f eks tilføje 25 ml eddike når det er lakeret trægulve man vasker.
App’en er til gengæld nem at betjene, men giver jo ikke det ønskede info.

Antwort von Neatsvor
Ingen svarer telefonen eller mails.
Jeg har lige ringet forgæves, for at få svar på om man skal købe én eller to "dørtrinsramper" pr. dørtrin, for at ens robotstøvsuger kan klatrer over dørtrin, men i stedet fik jeg at vide, gennem automatisk telefonsvarer, at I ikke kan snakke lige nu. Dybt skuffende, og jeg mangler stadig svar på ovenstående forespørgsel.

Antwort von Neatsvor
Jeg besluttede mig, for endelig at prøve en robotstøvsuge, på trods af at jeg altid har været lidt skeptisk, overfor robot støvsugere generelt.
Valget faldt på en X650pro fra Neatsvor.dk efter jeg havde læst nettet tyndt for anmeldelser på forskellige mærker.
Varen kom lynhurtigt, allerede dagen efter forsendelse.
Jeg kan konkludere at jeg skulle have købt sådan en for lang tid siden.
Støvsugning og gulv vask fungerer virkelig godt - det har gjort hverdagen med små børn, meget nemmere ift. Rengøring.
Og så er det virkelig sjovt at nørde i SmartLife appen ift. Kort indstillinger og støvsuge indstillinger.
Min far endte også også med at bestille en, dagen efter :-D
Tak for en god handel, er meget tilfreds.

Antwort von Neatsvor
Super god og hurtig kundeservice. Noget tilbehør til robotstøvsugeren var gået i stykker og de sendte en ny til mig, uden omkostninger.

Antwort von Neatsvor
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.