Neatsvor Bewertungen 272

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We bought our Robot vacuum in November, we are really satisfied with the work, the house is clean from our lille dogs fur and normal dust. Is easy to clean the dust compartment and if you need to... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imponerede service. Havde en reklamation efter næsten 2 år. En model 520x der ikke længere kunne starte. Jeg blev bedt om at sende maskinen ind til service. Alt godt. Efter mindre end en ug... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en robotstøvsuger med gulvvask efter at have læst anmeldelser på den. Den var dårlig fra starten. Der kommer næsten ingen vand ud, så der er bare nogle tynde små striber hen ad gulvet. Jeg skr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin hjemmeside, hurtig levering, dejligt produkt. Jeg er super glad for min robotstøvsuger, den er praktisk til en lille bolig da oplader standen næsten intet fylder. Robotten kan komme ind under det... Mehr ansehen

1. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

272 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Nem bestilling.

Nem bestilling.
Hurtig levering.

12. Dezember 2025

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse, Jens Henrik.
Det glæder os meget at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen var hurtig.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat får glæde af dit produkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvad kan man sige det var bare helt til…

Hvad kan man sige det var bare helt til ug

19. März 2026

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse, Tom.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat får stor glæde af din Neatsvor.

Den charmerende robot

Den er god til at orientere sig selvom omgivelserne kan ændre sig lidt fra gang til gang. Er effektiv og hurtig. Den taler dansk og virker charmerende.

15. Dezember 2025

Hej,
Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både navigation, effektivitet og ikke mindst “charme” 😄

Det er dejligt at høre, at den lever op til forventningerne i hverdagen.

Tak fordi du delte din oplevelse!

Meget tilfreds

Super kundeservice og produkter. Kan varmt anbefales.

10. März 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og kundeservice. Tak fordi du vil anbefale os det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag !

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har haft den i flere år

Vi har haft den i flere år. Der har været noget med vandtanken, men så har vi fået hjælp til hvad vi kunne gøre, og en ny da det ikke kunne løses uden besvær.
Den “markere” dog vægen som er ærgerligt.

17. März 2026

Hej,
Tusind tak for din feedback og fordi I har haft jeres Neatsvor i flere år – det sætter vi virkelig pris på 🙌

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med vandtanken og finde en løsning. Angående at den “markerer” langs væggen, så må du meget gerne kontakte os – det er ofte noget, vi kan hjælpe med at justere.

Tak igen for din anmeldelse!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er træls batariet ikke kan holde…

Det er træls batariet ikke kan holde mere ind 2 dage

16. März 2026

Hej
Batteriet skal holde i flere år ikke kun i 2 dage, så det tyder på, at der er noget galt her.

Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning. 😊

God og hurtig service

13. Februar 2026

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både service og hurtig hjælp. 😊

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

God til prisen

Hurtig levering og den opfyldte mine forventninger. Super effektiv

11. März 2026

Hej Jimmy!

Tusind tak for din anmeldelse!

Virkelig hurtig leveringen

9. März 2026

Hej Camilla!

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du oplevede en virkelig hurtig levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service og oplysninger om…

Rigtig god service og oplysninger om produkt og service

7. März 2026

Hej Peter!

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produktet og den information, du har fået.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig returneringsoplevelse

Jeg har forsøgt at returnere robotstøvsugeren. Sendte to mails, forsøgte at ringe uden nogen tog den. Fik den dårligste behandling

2. März 2026

Hej Anne,

Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi tager det meget alvorligt, hvis du ikke har fået svar fra os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med din returnering og få løst sagen hurtigst muligt. Desværre kan vi ikke finde din henvendelse i vores system ud fra navnet Anne G alene.

Derfor har vi også efterspurgt dine kontaktoplysninger via Trustpilot, så vi kan finde din sag og hjælpe dig videre med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst dette for dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en robotstøvsuger i februar…

Jeg købte en robotstøvsuger i februar 2025. Forløbet har været følgende:

• August 2025: Første fejl (frontbumper-fejl). Løst efter kontakt.
• September 2025: Ny fejl – konstant fejlmelding om hovedbørste. Forsøgt rengøring og udskiftning uden effekt. Løst midlertidigt efter længere mailkorrespondance og nulstilling.
• November 2025: Samme fejl vender tilbage. Maskinen sendes til service.
• December 2025: Jeg modtager en helt ny maskine.
• Februar 2026: Den nye maskine suger ikke, bliver meget varm og afgiver røg med brændt lugt. Den er af sikkerhedsmæssige årsager taget ud af drift.

Jeg har kontaktet virksomheden den 14/2, 21/2 og 2/3 2026 vedrørende den nye alvorlige fejl og mit ønske om at ophæve købet, men har ikke modtaget svar.

Der har været gentagne fejl, afhjælpningsforsøg, serviceindsendelse og omlevering – uden varig løsning. Når et produkt i denne prisklasse udvikler røg og brændt lugt efter omlevering, og henvendelser samtidig forbliver ubesvarede, er det svært at have tillid til både produkt og kundeservice.

Jeg håber virksomheden vil tage ansvar og sikre en ordentlig afslutning på sagen.

2. März 2026

Hej Marie,

Dette tager vi på største alvor. En støvsuger skal absolut ikke opføre sig på den måde, du beskriver.

Vi besvarer normalt alle kunders henvendelser inden kl. 16.00, så hvis du ikke har modtaget svar fra os, kan det tyde på, at der er sket en fejl et sted i processen.

Uanset hvad er dette en meget alvorlig sag, og vi vil derfor meget gerne tage kontakt til dig hurtigst muligt. Jeg søger nu efter dit navn i vores systemer for at finde din sag. Hvis jeg ikke kan finde noget der, sender jeg dig en direkte mail, så vi kan komme i kontakt.

Jeg har også efterspurgt dine kontaktoplysninger her på Trustpilot.

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt, så vi kan få set nærmere på sagen og finde en løsning.

Med venlig hilsen,

Hurtig løsning

Jeg fik hurtigt svar på mit spørgsmål med en god løsning nu og her.

13. Februar 2026

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os meget at høre, at du fik hurtig hjælp og en god løsning med det samme.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice

Det startet dårligt men har nu fået en helt ny robot.

Min robotstøvsuger virker ikke, der er flere fejl. Jeg kontakter kundeservice på mail og de vil have video af fejlene. Det sender jeg. De kommer tilbage med at den skal til service og de vil sende en returlabel. Hvilket de spørg er okay? Jeg stiller mig lidt kritisk overfor det, og stiller spørgsmål om hvornår jeg vil få den tilbage og sårn. Hvorefter jeg ikke får noget svar i et par dage. Sender så yderligere en mail om de vil sende det returlabel, stadig ingen svar. Nu er det flere dage siden jeg har hørt fra dem og er virkelig ved at være sur. Det er dage jeg ikke kan bruge min robot og når/hvis jeg får én returlabel er det jo yderligere tid jeg skal undvære.
Kan se herinde at andre får rigtig god service med en ny robot sendt og god kundeservice. Derfor stiller jeg mig kritisk til min situation og giver kun den ene stjerne. Det kan ikke passe at der skal være så stor forskel!

6. Februar 2026

Hej Kimi,

Det er meget trist at læse, at du oplever dette som dårlig kundeservice. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi har gennemgået vores systemer og kan desværre ikke finde nogen e mails fra Kimi, som ikke er blevet besvaret. Det kan tyde på, at der er opstået en fejl i kommunikationen, hvor beskeder ikke er nået korrekt frem mellem os, og det beklager vi oprigtigt. Som du selv skriver, kan du se, at andre kunder er tilfredse med vores kundeservice, hvilket tydeligt viser, at der må være sket en fejl i dette tilfælde. Vi ønsker naturligvis at hjælpe dig på samme måde, som vi hjælper alle andre kunder.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og få sagen løst hurtigst muligt. Jeg har derfor bedt om dine kontaktoplysninger her på Trustpilot, så vi kan tage direkte kontakt til dig, sende returlabel og forklare det videre forløb omkring service eller eventuel ombytning.

Vi sætter stor pris på, hvis du vil dele dine kontaktoplysninger, så vi kan hjælpe dig og afslutte sagen på en god og ordentlig måde.

Håndtering af defekt støvsuger

Der har været lidt problemer med e-mails som ikke er kommet frem, efter en defekt robotstøvsuger. Og lidt lang telefon ventetid uden svar. Hvilket så er travlhed (fair nok) Når det så er sagt vil jeg gerne rose for at komme retur med en meget pæn og lang mail, hvori der står de vil sende mig en ny robotstøvsuger. Så jeg vil gerne ændre mine før 2 stjerne til nu 5 for at tage ordentlig hånd om min sag. Jeg ser frem til den nye støvsuger
Vh JB

3. Februar 2026

Hej Jakob,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du oplever, at du ikke kan komme i kontakt med os. Vi har gennemgået sagen hos os og kan se, at alle dine henvendelser er blevet besvaret fra vores side, og vi kan derfor ikke finde nogen e-mails fra dig, som ikke er blevet besvaret.

For at være helt sikre på, at vores svar når frem til dig, har jeg derfor taget direkte kontakt til dig fra min private arbejdsmail for at se, om denne besked kommer igennem.

Vi beklager selvfølgelig, hvis du har haft udfordringer med at komme igennem på telefon, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende. Vi gør dog vores bedste for at hjælpe alle kunder så hurtigt som muligt.

Vi håber, du vil svare på den seneste e-mail, så vi kan fortsætte dialogen og få sagen løst hurtigst muligt.

Raymond
Neatsvor DK

Kan ikke vaske gulv X650 pro

Købte min for snart et år siden og vandtanken har aldrig fungeret. Maskinen registrere den er sat i, men den vasker ikke gulvet selvom den står på højeste niveau for vand.
Dog super god til at støvsuge, men ærgerligt når man udskiftede den gamle fordi man ønskede en der kunne vaske.

1. April 2025

Hej kunde,

Det lyder som en fejl, og det er absolut ikke normalt, at vandtanken ikke fungerer på X650 Pro. Vores kundeservice står klar til at hjælpe med dette.

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system, da anmeldelsen er oprettet med en anonym profil under navnet “kunde”. Jeg har derfor efterspurgt dine oplysninger her, så vi kan kontakte dig direkte og hjælpe dig videre.

Vi vil meget gerne finde en løsning på problemet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et halvt års tid fik jeg…

Efter et halvt års tid fik jeg problemer med w10s vinduespudser. Neatsvor ombyttede den uden problem. Fantastisk service.

31. Januar 2026

Hej Christian!

Tusind tak for de venlige ord! Det sætter vi stor pris på.

Vennlig hilsen,

Efter aftale med kundeservice

Efter aftale med kundeservice, skal vores støvsuger retur til service/ombytning, da den kun er 8 måneder gammel. Den har en mislyd. Kundeservice skulle sende mig en returlabel, men har endnu ikke gjort dette, efter flere forsøg på at få fat i dem. Øv øv!

17. Januar 2026

Hej Pernille,

Du skal selvfølgelig have din returlabel, og vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget den.

Det er desværre svært for os at identificere din sag udelukkende ud fra dit fornavn her på Trustpilot. Derfor har vi bedt om dine oplysninger via Trustpilot, så vi kan finde din ordre korrekt.

Så snart vi modtager de nødvendige oplysninger fra dig, sender vi naturligvis returlabelen med det samme. Der er ingen grund til, at du ikke skulle få den.

Raymond
Neatsvor kundeservice

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

x 650 pro er ikke pengene værd.

*08.02 Redigeret
Neatsvor har efterfølgende sendt en mail, med dokumentation for at de har forsøgt at kontakte mig via mail. Disse mails er dog ikke nået frem.

Nearsvor har tilbudt at bytte støvsugeren til en ny, hvilket jeg har takket ja til.
Den gamle er sende retur og jeg afventer en ny.

Jeg har lovet at opdatere min anmeldelse, hvorfor denne redigering.

- Støvsugefunktion: 6/10
- Moppefunktion 2/10
- Kundeservice 8/10
- App 1/10: man bruger ikke deres egen, men derimod smarthome, som ikke fungere optimalt!

________________________________
Oprindelig anmedelse:

Vi købte for 6 måneder siden en x 650 pro til 3.600 kr.

Den virkede fint i et par måneder, dog laver den nyt kort over huset når den støvsuger og moppefunktionen svare til at trække en våd klud over gulvet.

Støvsugeren har ikke virket ordentligt de sidste 4 måneder. Den havde sit eget liv. Den kørte steder hvor den ikke burde, på ikke angivet tidspunkter og kunne ikke finde tilbage tol ladestarionen.

De sidste par måneder har vi slet ikke kunne få den til at støvsuge. Den kører ud fra ladestationen, melder fejl og går i stå.

Vi har skrevet til firmaet for 14 dage siden, men endnu ikke hørt noget, hvor vi dags dato har sendt en ny mail.

24. Januar 2026

Hej Rolf!

Det var ærgerligt at læse om din oplevelse, og det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at det skal være.

Vi har gennemgået vores indbakke og kan kun se én henvendelse fra en Rolf, og denne er blevet besvaret. Det tyder derfor desværre på, at vi ikke har modtaget den anden e-mail, du henviser til – særligt når der nu er gået 14 dage.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, da det lyder som om, at din støvsuger tydeligvis ikke fungerer, som den skal. Vi har derfor efterspurgt dine kontaktoplysninger her på Trustpilot og vil sætte stor pris på, hvis du kan dele dem med os, så vi kan tage direkte kontakt og finde en løsning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har haft en Neatsvor X500 i lige…

Jeg har haft en Neatsvor X500 i lige over 2 år.
Den er så nu smidt ud, fordi gulvvask funktion ikke virkede mere, hverken på støvsugeren eller i appen.
Var glad for den i en periode, men appen er virkelig ikke god sammenlignet med konkurrenter. Den kunne ikke køre over små ting, og sad ofte fast.
Dens gulvvask funktion var mest bare den pjaskede lidt vand rundt.
Den føles i heletaget bare billig, men det passer også til prisen.

Fint produkt, jeg vil dog anbefale at købe noget fra en anden producent.

18. Januar 2026

Hej Mads!

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at du i sidste ende oplevede problemer, selvom du i starten var tilfreds med produktet.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig med fejlsøgning og løsning af problemerne, men da produktet desværre er blevet smidt ud, er det naturligvis vanskeligt at gøre noget nu.

Vores kundeserviceteam står altid klar til at hjælpe, hvis man oplever udfordringer med produktet eller appen selv etter 2 år.

Neatsvor X500 er vores mest prisvenlige model, og derfor også den model med færrest funktioner og et mere enkelt system sammenlignet med vores øvrige modeller.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Raymond fra Neatsvor

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr