For det første var det ingen reaksjon fra betjening ved ank. butikk. (Laksevåg senter) Fortsatte å pakke ut blomster. Stod selv ved disken med mobilen åpen. Skulle hente en ganske så dyr dekorasjo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dessverre kom ikke blomstene frem. Min 88 år gamle mor gikk og ventet og trodde omsider at jeg hadde glemt henne, mens jeg fikk SMS i utlandet om at blomstene var levert, og trodde alt var i orden.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Etter mitt uheldige rose kjøp så fikk jeg en tilgodelapp som jeg brukte på noen nye roser forrige tirsdag. Disse rosene er ennå superfine på dag nr 9. Jeg ble så skuffet sist og tenkte på kanskje det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lyger kunden oppi ansiktet, nei vi har IKKE fugle nek i butikken , esken med nek stod der å skulle kastes. Fikk tilslutt kjøpe 4 til full pris , vi hadde handlet blomster i den samme butikken 3 dager... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestille blomster på nett enkelt og raskt - levert rett på døren. Velg fra et stort utvalg av friske blomster og dekorasjoner til alle anledninger.
Gjellebekkstubben 7, 3420, Lierskogen, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Som kunde, får du ikke det som blir bestilt. Det koster skjorta å få det levert av ett selskap som ikke bryr seg om å faktisk levere som Mestergrønn forespeiler kunden.
Når jeg ser hvordan dette selskapet drives, kommer jeg aldri mer til å handle i en av deres butikker heller.
I have been really happy with Mester Grønn. I shop there a lot and only once i had to use the 'quality guarantee' right about a plant i bought. That issue has been sorted soon after i have send them an e-mail. Would happily recommend them
Kjøpte blomster med levering til 480 kr,de ble ikke levert. Ble lovet at de skulle levere dagen etter. Fikk ingen blomster. Plutselig ville de ha extra 110kr for levering. Må hente dem selv på butikken. Dårlig opplevelse. Siste gang jeg bestilte fra dem.
Dessuten fikk kjeft fra kundeservice til Mester grønn.
Bestilte en blomsterbukett 4 dager i forveien for at den skulle nå fram i en bursdag. Får siden vite på leveringsdagen at de i mellomtiden har blitt utsolgt. Får så to smser som sier to like ting, de skal istedet levere en senere dag, og at de vil levere en annen type bukett. Helt umulig å få tak pr. epost eller telefon(har vært og er fremdels i telefonkø i . Får hverken kansellert eller vite om jeg bør bestille fra et annet sted for at buketten skal nå frem. *Oppdatert fikk høre fra dem nå at prioriterte butikkkjøp fremfor min bestilling. Det var veldig skuffende da den var kjøpt og betalt. Føles som om de selger den samme buketten to ganger.
Skrevet feil adresse til mottakeren
Fikk beskjed om å betale på nytt alt fordi den riktige adressen er knyttet til andre butikk. Tapte penger og veldig skuffet
Kommer aldri til å bruke deres tjenester
Forferdelig servise
I'm not a florist but I know there should be a sponge inside flower box. I would like to add photos but it can't do that, i dont know why...
Flowers looks very bad and funny, it was supposed to be a great gift and it looked embarrassing.
when I wrote an email to master grønn, they wrote to me that they see nothing wrong with the composition.
definitely not recommend, cheat people.
Bestilte hjerte til begravelse. Det var utmerket håndtverk og levering. Veldig god bestillings og betalings opplevelse med vipps. Gode tips til tekst.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.