Kristian fra Lydtildinfest kan virkelig noget når det kommer til service. Vi bookede lyd og lys til en større fest, og det var mildest talt bare nemt det hele. Nemt at afhente, nemt af sætte op, n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flotte oplevelser med Lydtildinfest. Har før haft brugt Lydtildinfest til last minute opgaver i forbindelse med DJ jobs. Kristian som står bag har altid tingene på lager, eller finder en løsning.... Mehr ansehen
Kan kun smide 5 stjerner efter lydtildinfest.dk. Da vi stod 2 dage før vores bryllup pludslig uden musik. Skrev jeg til dem, fik hurtigt svar og opgaven blev klaret men en absolut og professionel s... Mehr ansehen
Kan klart anbefale Lydtildinfest God service, da vi skulle holde konfirmation i marts, men dk bliv lukket ned 4 dage før, skriv vi sammen og vi skulle bare skrive når vi viste hvornår det skulle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lad os omdanne dit arrangement med vores kvalitetsudstyr, i form af: Festhøjtalere, diskolys, røgmaskiner eller en kompetent dj. Med over 500 fester i bagagen, er du i trygge hænder, når du booker en fest igennem os.
Sverigesgade 10, 4690, Haslev, Dänemark
Tak for leje af lys og lyd. Det satte lige prikken over i’et til festen.
Tak for rigtig god service - både mht levering/afhentning, opsætning og kommunikation. Vi har været super tilfredse.
Mange hilsner Louise

Antwort von Lydtildinfest
Rigtig fin pris og yderst behagelige medarbejdere.

Sødt og venligt personale
Og lyset var bare i orden!
Kommer klart igen:)

Antwort von Lydtildinfest
Helt perfekt - meget professionel, fleksibel og venlig. Alt udstyr fungerede perfekt og prisen var yderst rimelig. Jeg vil bestemt leje her igen.

Antwort von Lydtildinfest
Super oplevelse...alle aftaler overholdt til punkt og prikke, og udstyret fungerede perfekt. Jeg havde ikke mulighed for at hente udstyret i normal åbningstid, men det var NO-PROBLEM....'vi lægger bare udstyret i den sorte bil ude foran, og så henter du bare, når det passer dig.....og du betaler bare, når du hente'
God oplevelse.

Antwort von Lydtildinfest
Super god service! Alt foregik nemt og Kristian sørgede for at alt blev sat til og at det hele spillede! Vil klart gøre brug af jeres service igen til en anden festlig lejlighed! :-)

Antwort von Lydtildinfest
Super god betjening, alt opsat og klart til vores bryllup, god lyd og godt lys. Helt sikkert ikke sidste gang vi bruger jer.
Venlig hilsen Pia og Michael

Antwort von Lydtildinfest
Alt foregik nemt, og uden problemer.👍😊

Antwort von Lydtildinfest
Bestilling, afhentning samt tilbagelevering forløb som forventet.

Antwort von Lydtildinfest
God og hurtig kommunikation samt kommer til tiden. Dejligt med god service !

Antwort von Lydtildinfest
Hurtig svartid, god service og mega fedt koncept med man kan leje i vores tilfælde en soundboks! Det vil vi klart gøre brug af igen :-)

Antwort von Lydtildinfest
God service og kommunikation.
Alt var klar til den aftalte tid. Lys og lys var helt i top. Bestemt ikke sidste gang jeg har lejet udstyr her.

Antwort von Lydtildinfest
Super service, og fantastisk lyd.
Kan 100% anbefales :-)

Antwort von Lydtildinfest
Så nemt så du kan sætte svigermor til at sætte det op.

Antwort von Lydtildinfest
Det var en super god oplevelse at leje hos Lyd til din fest :-) punktligt og i orden.

Antwort von Lydtildinfest
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ service fra start til slut. Alt blev overholdt, alt fungerede og til den rette pris 👍🏽

Antwort von Lydtildinfest
Super service, og hurtig svar på mail.

Antwort von Lydtildinfest
Flexibel ved levering og afhentning. Flink ung mand, tingene spillede

Antwort von Lydtildinfest
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.