EVENTLAGERET Bewertungen 167

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle holde bryllupsfest , hvortil vi tænkte en slushice maskine ville være godt til børnene og barnlige sjæle, kæmpe succes og super kundeservice ! Nemt med bestilling, pickup og dropoff! Jeg... Mehr ansehen

1. Partyzubehörverleih
  2. Mobile Disco

Vom Unternehmen geschrieben

EVENTLAGERET tilbyder udlejning af professionelle DJs, festudstyr og sjove aktiviteter til alle typer af events. I kan f.eks. leje Fadølsanlæg, Slush Ice maskiner, popcornmaskiner, Bumper Balls, Promillebriller, Stød armbånd, højtalere og meget mere... EVENTLAGERET har Danmarks billigste priser på udlejning af festudstyr og sjove aktiviteter, alle EVENTLAGERETs DJs har minimum 10 års erfaring og sidst men ikke mindst, så tilbyder EVENTLAGERET også tilfredshedsgaranti på udlejning af alle deres produkter.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super fin service

Super fin service. Svarede hurtigt på henvendelsen og kom med et tilbud, som nemt kunne betales over mobilepay. Sendte pakken, så jeg havde den allerede torsdag, hvor den skulle bruges lørdag. Retur forsendelse var nemt med det vedlagte label.

30. April 2026

God betjening

God betjening, venligt personale og god service. Vil helst sikkert bruge dem en anden gang.
Min bedste anbefaling herfra.

25. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De svarer hurtigt på mails

De svarer hurtigt på mails, når man har spørgsmål og gør det nemt at leje hos dem, selvom man skal have varen tilsendt. Jeg modtog min pakke 2 dage før jeg skulle bruge den, returlabel var vedlagt, så den skulle bare sættes på pakken inden returneringen - nemt!

25. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og alt virkede som det skulle

Super service og alt virkede upåklageligt. Vi lejede shuffleboard, beerpong og træstub. Kæmpe hit blandt gæsterne til vores arrangement. Både levering og afhentning var helt problemfri, og det er bestemt ikke sidste gang vi booker hos eventlageret.

18. April 2026

Jeg skulle holde bryllupsfest

Jeg ved godt hvor jeg skal leje festlige maskiner til næste begivenhed!

28. März 2026

Festlig fest på skolen!

Festlig fest på skolen!
Et super fint lysanlæg - nemt at sætte op.
Og rigtig go' service i forbindelse med en lille misforståelse.
Kan varmt anbefales 🙂

5. März 2026

Super god service

Super god service. Vi lejede et shuffleboard til vores firma julefrokost. Det fungerede perfekt og Michael var super serviceminded. Levering til døren og afhentning furgerede perfekt. Bedste anbefalinger herfra.

28. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service og udstyr der spiller

Jeg lejede spots hos Eventlageret, og det hele fungerede som det skulle. Kvaliteten var helt i orden, servicen var hurtig, og Michael var super hjælpsom gennem det hele. En virkelig god oplevelse - klart anbefalet! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. November 2025

Fantastiske højtaler

Fantastiske højtaler, til en meget god pris. Servicen var i top og hurtig, da de var meget søde. Jeg ringede 20 timer før jeg skulle bruge højtalerne, og de stod klar med dem med det samme :)

29. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr