Eventogfest Bewertungen 17

TrustScore 4 von 5

3,8

1. Zeltverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Event&fest er en festudlejningsvirksomhed som specialisere sig i udlejning af telte, borde & stole, funfood maskiner og alt hvad der hører til en rigtig samt god fest. Med over 20års erfaring er du sikret en solid og stabil samarbejdspartner som hjælper dig hele vejen igennem, så dit arrangement bliver helt perfekt og opfylder alle krav. Lad os hjælpe dig med dit næste arrangement eller fest og lad os hjælpe dig med at danne rammerne, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dagen.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

17 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er et event i sig selv at møde dem i trafikken.

Kæmpe anbefaling herfra til “hvordan man IKKE fører firmabil”-afdelingen hos Event og Fest i Haslev.

Jeg kommer kørende ind i Haslev ad Lysholm Allé fra Levetofte. Cirka 75 meter efter byskiltet ligger der et bump, som de fleste normale mennesker nok tager som et diskret hint om, at man måske ikke skal flyve ind i byen med raketfart, hvis man samtidig ønsker at beholde undervogn og støddæmpere på bilen.

Ud fra en beboelse kommer så et større vogntog fra Event og Fest i Haslev — transit med stor trailer — direkte ud foran mig. Ikke noget med lige at orientere sig. Hverken højre, venstre eller bare en løs kontakt til virkeligheden. Jeg var helt oppe og stå på bremsen og fik da også sendt et horn efter ham.

Det tog chaufføren som en invitation til voksen-dialog.

Han stoppede provokerende helt op. Skæbnen ville så, at vi begge skulle til højre ad Sverigesgade, hvor han parkerede hele sit rullende tivoli, sprang ud af bilen og valgte at levere en mindre følelsesladet vurdering af mine evner som bilist og min fart i byzonen.

Det er jo altid fascinerende, når folk der lige har kastet et mindre godstog ud foran andre trafikanter uden at orientere sig, vælger at gå all-in på færdselsmoral.

Det ekstra smarte her er selvfølgelig, at det hele foregår i en firmabil med kæmpe logo på siden. Gratis markedsføring, bare ikke helt af den slags man normalt håber på.

Og inden nogen begynder med “ja men du må have kørt stærkt” — nej. Jeg har kamera i bilen, som dokumenterer hele situationen ganske tydeligt. Det viser ret præcist et vogntog, der trækker ud uden orientering, og en bilist der må bremse hårdt op for at undgå sammenstød.

Og det bliver faktisk endnu sjovere.

I vinters havde jeg en anden oplevelse med en medarbejder fra præcis samme virksomhed. Han formåede på en 2-1-vej at køre mit sidespejl af med temmelig optimistisk hastighed. Dengang blev der forklaret med lange arbejdsdage hos netop samme firma. Jeg tænkte egentlig bare “nå ja, den slags sker jo”, og så var der ikke mere i det.

Men efter dagens oplevelse begynder man jo næsten at tænke, om “aggressiv kørsel og nul situationsfornemmelse” er et personalekursus dernede.

Især fordi jeg efterfølgende kan se, at jeg åbenbart ikke er den eneste i byen med den slags oplevelser.

Så ja… sandsynligheden for, at jeg nogensinde gør brug af virksomheden, ligger nok omtrent samme sted som chaufførens orienteringsevne: meget tæt på nul.

26. Mai 2026

Hej Lisbeth

Vi tager denne type henvendelser meget alvorligt og har derfor undersøgt de forhold, du beskriver, internt med både chaufføren og øvrige relevante medarbejdere. Vi kan imidlertid ikke genkende hændelsesforløbet – herunder påstanden om sidespejlet – og vores forsikringsselskab har heller ingen registrering af en sådan sag.

Da der er tale om alvorlige påstande mod både vores medarbejder og virksomhed, vil vi meget gerne i direkte kontakt med dig for at få sagen belyst ordentligt. Hvis du er i besiddelse af videooptagelser eller anden dokumentation, ser vi meget gerne dette og inviterer gerne på en kop kaffe, så vi sammen kan gennemgå forløbet.

Vi synes det er meget beklageligt at blive omtalt offentligt på baggrund af forhold, vi ikke kan få til at stemme med vores oplysninger. Derfor håber vi, du vil kontakte os direkte hurtigst muligt, så vi kan få afklaret sagen. Såfremt der er tale om urigtige oplysninger, forbeholder vi os retten til at vurdere sagen nærmere.

Vel overstået konfirmation

Vel overstået konfirmation, og tak for hjælpen Eventogfest. I kom til tiden med teltet, i tog hensyn til naboer og de andre på vejen, der blev lagt gulv stillet borde og stole op med et stort smil på, selv om vi alle var trætte løftede i stemningen.
Stolene var af en super kvalitet som man kunne holde ud at sidde på en hel aften, tallerkner, fade og glas var pænt og rent og det er ikke sidste gang vi låner det hele, hold op det var nemt.
Selv om i ikke var med til festen, var i en stor del af det der gjorde den god.

3. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til min venindes søns…

Jeg var til min venindes søns konfirmation i søndags, og det blev holdt i haven, hvor jeres telt var sat op. Det hele spillede bare, og der blev slet ikke indelukket, da det var super nemt, at “lufte ud/gennemtræk”
Super fedt med gulvet, så man ikke skulle tænke på høje hæle på græsplænen 😄 senere på aftenen ved skybruddet, var det hele også tæt og det blev på ingen måde koldt.
Helt sikkert en anbefaling.

3. Mai 2026

En rigtig god oplevelse

Vi holdte konfirmation i haven og havde lejet telt gennem Eventogfest - hvilket vi er ovenud tilfreds med. Et flot telt der kunne pyntes rigtig fint op, super professionelt personale ved opsætning og nedtagning - så en helt igennem god oplevelse😃

5. Mai 2026

Dårlig ambassadør for firmaet

Der kører en bil med logo “Eventogfest” forbi mig og mine venner og begynder at råbe af os, vi sidder selv i bilen. Vi kommer kørende op fra gymnasiet, så er der en bus som skal ind og vi gør plads til bussen, så den kan komme forbi. Men så kommer den her bil med en formentlig medarbejder fra Eventogfest, og råber af os uden grund. Pinlig opførsel og ikke specielt godt og råbe af gymnasie elever når man kører i sin firma bil formentlig i arbejdstiden også.

14. April 2026

Hej Anton

Det er selvfølgelig ikke en oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have med os – og det tager vi alvorligt. Vi har talt med den kollega, der har været involveret, og der er tydeligvis forskellige opfattelser af situationen.

Uanset hvad, er det vigtigt for os, at vores kollegaer opfører sig ordentligt i trafikken og repræsenterer virksomheden på en god måde. Derfor følger vi op internt.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få en bedre forståelse af situationen.

Dårlig medarbejder

Der kører en bil med logo “Eventogfest” forbi mig og mine venner og begynder at råbe af os, vi sidder selv i en bil. Vi kommer kørende op fra gymnasiet, så er der en bus som skal ind og vi gør plads til bussen, så den kan komme forbi. Men så kommer den her bil med en formentlig medarbejder fra Eventogfest, og råber af os uden grund. Pinlig opførsel og ikke specielt godt og råbe af gymnasie elever når man kører i sin firma bil formentlig i arbejdstiden også.

14. April 2026

Hej Lasse

Kristian og Co

Kristian og Co. sørgede for at vi havde en uforglemmelig fest i de lækreste rammer. Ikke noget bøvl. Aftaler overholdt og servicen i top.

12. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt dem et par gange

Har et par gange benyttet mig af både Brian og Kristian og har været meget tilfreds alle gange

Altid rart med god rådgivning og gode løsninger til de arrangementer man holder

Kan kun anbefale dem

8. Januar 2026

meget positiv oplevelse som jeg varmt kan anbefale til alle🥳🤩

Jeg har for nylig lejet telt, bord og stole til house Warming og jeg må sige at oplevelsen var fantastisk🤩 Teltet var perfekt stand, borderne og stolene også der var intet at sætte klage over hvilket gjorde at housewarmingen var et succes.

Bestillingen var ret nemt og udlejningsfirmaet var meget hjælpsomme med at besvare mine spørgesmål generelt så var det hele udført professionelt, alt blev leveret og afhentet efter aftalt tid 🥳

meget positiv oplevelse som jeg varmt kan anbefale til alle🥳🤩

11. Oktober 2025

Imponerende

Et ord…. Imponerende
Jeg havde et arrangement som krævede den helt store omgang med telt og alt der høre til. Det hele kan godt virke uoverskueligt, men ved første møde med Kristian og Brian faldt stressen fuldstændig, helt fantastisk oplevelse fra start til slut, det er helt sikkert ikke sidste gang. Put kvalitet, tempo, service og godt humør i en blender, så får du firmaet eventogfest

26. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og udlejning til min runde fødselsdag.

Jeg lejede telt, borde og stole i forbindelse med min runde fødselsdag og alt var helt perfekt!
Udstyret var i super stand, og det hele blev leveret og afhentet som aftalt.
Personalet var utroligt venlige og hjælpsommen gennem hele processen-både før, under og hele arrangementet.
Jeg kan helt klart anbefale dem til andre, der skal holde fest eller arrangement.
En rigtig god oplevelse fra start til slut !

23. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde studenterfest i lørdags

Vi havde studenterfest i lørdags, og der havde vi leje softice maskine, chokolade fontæne og alt spille max. Vi kunne nemt hente og aflevere tingene, også udenfor den aftalte tid. Nemt koncept mht. afregning.🙏💪💪😉

5. Juli 2025

Mageløs indsats

Mageløs indsats. Super service, først som sidst. Var fleksible da vi havde justeringer til vores bestilling inden festen og ringede lige inden levering og sikrede sig at de havde der hele med. Levering og afhentning til aftalte tidspunkter og alt spillede bare. Kan varmt anbefales!

13. Mai 2025

SUPER oplevelse

Friske unge mennesker kom efter aftale, og med SMIL og godt humør slæbte de borde og stole i sommervarmen. GOD kvalitet af borde/stole, flotte hvide duge, fleksible da vi ændrede bestilling med kort varsel. Kan VARMT anbefales, jeg bruger firmaet igen :-) Jens

16. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr