Udlejningsoundboks Bewertungen 397

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle for første gang leje en soundbites og lysbar. Hjemmesiden er overskuelig og booking gik nemt. Havde en fin kommunikation med udlejeren Mikkel. Ved afhentning tog han sig god tid til at for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sofus, fra Udlejningsoundboks, reddede en fest for 70+ mand. På en lørdag kl 17;30, I ellevte time - halvanden time før gæsterne begynder at komme - reagerede de på 30 minutter ved at tropper... Mehr ansehen

1. Partyzubehörverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Mangler du lyd til weekendens fest? Så lej en Soundboks hos os. Afhent i København, Århus, Aalborg, Odense m.fl. Vi er nr. 1 på Trustpilot (300+ anmeldelser)

4,7

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var høj service

Der var høj service. Hurtig svar i forbindelse med udlejning - stor fleksibilitet ved afhentning - utrolig hjælpsom på dagen - så en klar
anbefaling herfra.

27. März 2026

God hurtig udlejning

Vi skulle holde en fest i et lokale og fandt ud af dagen før at der ikke var et anlæg eller soundboks. Gik ind på udlejningsoundboks hjemmeside og fik hurtig svar på at jeg kunne hente den på selve dagen. De fik reddet festen, med deres hurtige service og god lyd fra soundboksen. Vil helt klart leje fra dem igen.

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, praktisk og god til fest

Vi reservere en soundboks til Roskilde 2025, og den kunne vi allerede hente søndag lige ovre ved syd ingangen. Mega praktisk! Var selv i kontakt med Mikkel, som var super hjælpsom og svarede hurtigt på alle mine spørgsmål i forhold til afhentning, aflevering og opladning. God service all around.
Soundboksen fungerede lige som den skulle og der var ingen problemer med den. Aflevering var præcis samme sted og køen gik hurtigt, så igen ingen problemer der.
Ville klart anbefale:)

29. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan så meget anbefale…

Vi kan så meget anbefale udlejningsoundboks.dk!
Vi skulle bruge de to til vores bryllup og det spillede bare ;) lyden var god og det var nemt at koble de to højtalere sammen til mobilen.
Afhentning og aflevering gik også som smurt.

23. August 2025

Nemt

Nemt og rigtig god og fleksibel at lave aftale med!

22. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse

Min oplevelse med at leje soundboks var utrolig god, meget professionel og problemfri afhentning og levering, der var ikke noget der ikke var som det skulle være.

Kan klart anbefales!

12. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig respons

Jeg har haft en positiv oplevelse med god og hurtig respons på mine henvendelser. Der blev svaret professionelt og venligt, og det var tydeligt, at de var imødekommende og samarbejdsvillige hele vejen igennem.

Alt i alt en problemfri oplevelse, hvor tingene blev løst hurtigt og effektivt. Jeg føler mig godt behandlet og kan sagtens anbefale dem videre.

17. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og god energi hele vejen igennem!

Vi havde en super oplevelse med Udlejningsoundboks! De svarede hurtigt på vores henvendelse, og kommunikationen var nem og effektiv hele vejen. Deres fleksibilitet gjorde det muligt for os at tilpasse både afhentning og aflevering uden problemer – virkelig en stor hjælp i en travl hverdag!

18. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde en virkelig ærgerlig…

Vi havde en virkelig ærgerlig oplevelse. Vi lejede en “soundboks go” til Roskilde festival i år og lyden var så lav at vi knap kunne høre musikken. Derudover købte vi to batteriskift med, men da vi forsøgte at bytte batteriet viste det sig at batteriet var så gammelt at vi skulle betale ekstra. Da vi henvendte os til “udlejningsoundboks” afviste de vores klage. Derudover holdt batteriet virkelig kort tid og boksen skulle afleveres lørdag, så vi havde ikke musik hele lørdag aften og nat. Vi endte med at bruge så mange penge på at leje den at vi ligeså godt kunne have købt en ny soundboks. Øv.

28. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelhen et l*rte sted at leje fra

Simpelhen et l*rte sted at leje fra. Ville ikke anbefale. De er rigtig dårlige til at kommunikere. De giver ikke ordentlig information omkring batteri, og intet hjælp at hente når det ikke virker. Batteriet holder btw ikke i mere end 5 timer. Spiller ikke lige så højt som de reklamere med. PLUS man skal aflevere højtaleren dagen før festivalen slutter???
-10/10

4. Juli 2025
Udlejningsoundboks-Logo

Antwort von Udlejningsoundboks

Hej Emma,

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse – det er langt fra det, vi ønsker.

Vi hjalp alle kunder under festivalen med batteribytte og opladningsløsninger, og langt de fleste gav os positiv feedback på både service og kommunikation. Vi gør os meget umage med at teste alt udstyr, herunder batterier og Soundbokse, inden udlejning. De batterier, vi udleverer, holder som oplyst, og modellen du lejede, spiller op til 129 dB – helt som den skal.

Returneringsdatoen var kommunikeret allerede i første besked og sat ud fra, hvornår størstedelen af gæsterne plejer at tage hjem. Det er et valg, vi har truffet for at skabe den bedste løsning for flest muligt – men vi forstår godt, det kan være frustrerende, hvis man selv bliver længere.

Vi håber, du trods alt havde en god festival, og vi vil meget gerne tage en snak, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse direkte med os.

De bedste hilsner
Mikkel

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr