Jedna z tańszych ofert, używam głównie w roamingu bo jest tanio i raczej bezproblemowo, miałem raz problem z zasięgiem ale przemiła pani z obsługi klienta poinstruowała co zrobić aby przywrócić zasięg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nie mogłem przedłużyć na 12 miesięcy. Automatyczne przedłużenie jest tylko na miesiąc. Musiałem wyłączyć automatyczne przedłużenie i dopiero wtedy mogłem wybrać znowu ofertę na rok.
Unternehmen hat geantwortet
I don't recommend. Only price is good so you get what you pay. Dealing with the company is a headache. Here in Poland they don't have customers skills , if they don't have answer they will just hang u... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5G w predkosci 150 Kb/s przez caly czas. Zenada. Operator blokuje numer, wyjasniajac to takim faktem, ze doslownie cytuje support Pana Przemyslawa: "Numer zostal zablokowany z uwagi na zbyt duze uzyci... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lycamobile oferuje darmową kartę SIM Prepaid na tanie międzynarodowe i krajowe rozmowy oraz pakiety internetowe. Zamów online kartę SIM z usługą przedpłaconą lub doładowanie już dziś!
Polen
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Poprosiłem o wymianę starej nie działającej kart na nową i początkowo Pan z obsługi klienta powiedziała że potrwa 48 godzin a zrobili w 4 godziny zero problemów naprawdę pomogli

Antwort von Lyca Mobile PL
Na plus ceny, ilość danych zasięg w Polsce, szybki kontakt z infolinia i miła obsługa klienta
Za granicą zniknął zasięg na parę minut, ale po włączeniu i wyłączeniu trybu samolotowego zasięg odrazu wrócił i więcej problemu nie miałem

Antwort von Lyca Mobile PL
Kupiłam przedpłaconą e-sim 15.10.25, pieniądze pobrane, karta mnie przyszła na maila do dzisiaj, żadnego potwierdzenia, brak kontaktu

Antwort von Lyca Mobile PL
Od marca staram się odzyskać zwrot pieniędzy za zakupioną kartę e-sim, której nie dało się zainstalować mimo, że telefon był przystosowany do takiej karty. Wielokrotne telefony na infolinię oraz e-maile nie przyniosły efektu. Przez cały pobyt w Szwajcarii nie mogłem skorzystać z karty. Zgłosiłem reklamację i została uznana. Zwrot pieniędzy miał nastąpić w ciągu 5-7 dni roboczych. Minęło 6 miesięcy i nie otrzymałem zwrotu mimo każdorazowych zapewnień, że pieniądze otrzymam w ciągu kilku dni. Wysłałem już ponad 20 e-maili i odpowiedź zawsze jest taka sama. Przepraszamy i wkrótce zwrócimy Ci pieniądze. Nie polecam firmy Lycamobile. Z żadną inną nie miałem takich problemów, a często podróżuje i kupuję karty u różnych operatorów za granicą.

Antwort von Lyca Mobile PL
Od ponad miesiąca próbuję złożyć skuteczną reklamację – 4 razy wysyłałem komplet danych mailem, 3 razy dzwoniłem na infolinię. Za każdym razem obiecywano rozwiązanie sprawy, a w praktyce jest tylko ignorowanie i zbywanie klienta. Zero realnej pomocy, a jedynie puste zapewnienia.
Firma kompletnie nie dba o swoich klientów – strata czasu.

Antwort von Lyca Mobile PL
Kupiłem 2 karty i przeniosłem 1 numer z Orange na taryfe za ok 163 zł i tak naprawdę poza brakiem MMSów to w sumie dzieciaki zadowolone.
Ale mogę potwierdzić iż jeśli trafisz na bląd jakiś to na infolini pomocy nie uzyskasz.
Kolega miał problem z SMSami i sami rozwiązaliśmy problem bo obsługa nie umiała.

Po prostu, oszusci.
Pomimo doładowania konta odpowiednio wcześniej pakiet nie został odniowiony, ich chat ai cały czas odpowiada z "invalid response", pakietu nie ma, pieniędzy nie ma a przy próbie aktywacji ręcznie dostaję komunikat "Rate Limit exceeded". Zwyczajnie złodziejstwo, trzymajcie się z daleka ludzie to nie pierwsza taka sytuacja.

Antwort von Lyca Mobile PL
Oszukańcze praktyki. Najpierw kupiłem 2 karty, z czego dostałem kod QR tylko na 1 numer. Skontaktowałem się z konsultantem i dostałem ponownie 1szy kod, zamiast tego, którego nie dostałem.
Poza tym kupując numer tylko na 1 miesiąc nie masz opcji, żeby gdzieś odhaczyć, że nie chcesz auto odnowienia, Więc jestem obciążany co miesiąc za 2 numery. Wysłałem informację, żeby przestali to robić, zobaczymy co bedzie dalej. Jesli nie przestaną obciążać, to zmienię kartę kredytową.
Omijać szerokim łukiem tę firmę.

Antwort von Lyca Mobile PL
Żart, anulowałem odnowienie doładowania i odnawiania. Otrzymałem wiadomość że rozpoczętą procedurę anulowania od owocnia itd…. I za miesiąc wciaz pobrano pieniądze z mojego konta. Oszuści

Antwort von Lyca Mobile PL
Dwa doładowania , po sprawdzeniu brak środków do odnowienia pakietu. Po rozmowie z konsultantem, otrzymałem odpowiedź że środki zostały pobrane że względu na używania internetu, gdzie telefon przez 2 tygodnie po powrocie do Polski nie był nawet włączony . Kpina i parodia , super operator oferuje przepływ danych nawet podczas niedziałającego telefonu. Nie mam słów by opisać dych bałwanów.

Antwort von Lyca Mobile PL
Od kilku lat korzystałem z tej sieci. O ile w Polsce jest w miarę ok, to poza jej granicami tragedia. I mówię o UE. O łączeniu automatycznym zapomnijcie. Po przedstawieniu na ręczne, trwa to po kilkadziesiąt minut zanim się połączy. Internet rwie bardzo. Czasem jest ok, ale innym razem brak sieci w roamingu. Mam doświadczenia głównie z Włoch i Hiszpanii. Poza unią, np. w Japonii całkowity brak łączności. Po wielu mailach pod koniec podróży przywrócono łączność. Obecnie od kilku tygodni próbuję bezskutecznie rozstać się z Lycamobile. Problem ze zwrotem niewykorzystanej kwoty. Dostałem co prawda całą sumę na saldo numeru, ale do dziś zwrócono mi tylko połowę z moich środków na konto bankowe. Nie odpowiadają na maile, tzn. na kilka ostatnich cisza. Tragedia firma, kiedy chcesz odejść. UKE powinien się nimi zająć.

Antwort von Lyca Mobile PL
Od ponad miesiąca nie mogę wykupić pakietu długoterminowego. Na zgłaszanie tego problemu poinformowano mnie że w ciągu 48godzin zastanie naprawione. Minęło już ponad miesiąc i dalej nie mogę. Na zapytanie konsultanta dlaczego tak długo to musi trwać to następuje zerwanie połączenia. A mój numer został gdzieś wciągnięty na czarną listę i połączenie odemnie jest automatycznie odrzucane. Bezczelność i poczucie bezkarności u konsultantów sięgnęła szczytu. Prosi się kierownictwo o zmuszenie do wydajniejsze pracy i o karanie takiego bezczelnego i bez karnego postępowania konsultantów. A swoją drogą wygląda to tak jakby wymagania w tej pracy przerosły możliwości obecnej kadry pracowniczej. Weźcie się do roboty.

Antwort von Lyca Mobile PL
Uważajcie na sieć lyca mobile po kupieniu nowej karty ona nie działała doładowałem bo myślałem że nic nie mam na koncie i tak zostało tam 70 zł bo musiałem drugi starter kupić zapomniałem o nim po roku chciałem uzyskać te 70 zł na ten drugi starter ale powiedzieli że to już przedawniona sprawa i to tak straciłem 70 zł
Składałem reklamację ale to nic nie dało
A druga sprawa była taka że kupiłem za pomocą blika pakiet i długo na niego czekałem więc doładowałem konto mi wreszcie przyszedł SMS że potwierdzający jest pakiet włączony a okazało się że nie jest włączony i wszystkie pieniądze z kontami zabrano zadzwoniłem na infolinię to pani mi powiedziała że blik nie został zatwierdzony i dopiero po 3 dniach został mi zwrócony a na aplikacji banku były normalnie że zostały pieniądze pobrane przez blika więc uważajcie bo okłamują oszukują pozdrawiam z uszanowaniem Adam

Antwort von Lyca Mobile PL
W pakiecie ponad 7Gb w UE, pobyt tygodniowy w Portugalii, brak Internetu. Wysłałem prośbę o wyjaśnienie i pomoc. Odpowiedź otrzymałem po tygodniu i powrocie do Polski, farsa i żart. Brak wsparcia, pracownik odpisał po tygodniu i powrocie do kraju na e-mail tłumacząc to dużą ilością zgłoszeń, „niewłaściwa specyfikacją mojej karty SIM” Nie polecam sieci Lyca Mobile,

Antwort von Lyca Mobile PL
bardzo duzo problemów najbardziej z siecia nie polecam dzis np mi zabrali 50 gb i napisali ze nie mam brak wystarczających środków na koncie i dali mi zamiast tego 500 mb i jak doladowalam konto mialam dostac z powrotem 50 gb jak doladowalam i mam 98mb na caly miesiac i duzo jeszcze problemow mialam z tym ze internet sie konczyl za tydzien jeden bardzo nie polecam lycamobile

Antwort von Lyca Mobile PL
Kontakt przez telefon jest niemożliwy, wyłączenie automatycznego wyłączenia odnawieania pakietu też niedziała.Instalacja App Lycamobile.pl też niemożliwa. Totalna katastrofa, trzeba szukać nowej sieci !!!

Antwort von Lyca Mobile PL
Prędkość internetu beznadziejna. Praktycznie jakby nie było internetu. Często się zdarza, że sms o nieodebranym połączeniu przychodzi po wielu godzinach, albo w ogóle nie przychodzi.

Antwort von Lyca Mobile PL
Po zakupieniu pakietu „na kartę” oraz instalacji karty e-sim zgodnie z instrukcją obsługi, serwis nie został włączony.
Po 5 dniach otrzymałam odpowiedź od firmy, w jaki sposób karta powinna być zarejestrowana. W tym momencie zorganizowałam sobie już inny numer, więc poprosiłam o zwrot pieniędzy za usługę, której już nie potrzebowałam.
Pieniądze zostały zwrócone po 9 dniach od zakupu pakietu.
Moja opinia dotyczy więc nie tyle samego produktu Lyca Mobile, co niemożności użycia go w ogóle oraz mocno opóźnionej reakcji obsługi klienta, co nie zachęca mnie do skorzystania z usług tej firmy w przyszłości.

Antwort von Lyca Mobile PL
We wszystkich sieciach jakich byłem to ta jest najgorsza odradzam jej każdemu.Kazdy asystent pracujacy tu pracuje za kare dzwoniłem juz 6 razy a kłopot wciaz twz sam nikt nie umie go rozwiazac a jedyne co mowia to zresetuje ci karte sim i to wszystko.place co miesiac na internet a go i tak nie ma w niektorych miejscach w srodku centrum miasta. Jednym slowem muły bagienne sie ociągają a biorą się za coś za co nic nie potrafią

Antwort von Lyca Mobile PL
lycaMobile pakiety l i m po prostu nie działa a jak działa przerywa w 4g nie polecam dla użytkowników z słabszymi telefonami obsługującymi 4 g

Antwort von Lyca Mobile PL
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.