Witam. W tym momencie mam jeszcze aktywny pakiet do wszystkich M, doładowałam konto i kupiłam odrazu online następny pakiet, od tego momentu padła mi sieć. Nie działa ani aktywny pakiet ani kolejny,... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jedna z tańszych ofert, używam głównie w roamingu bo jest tanio i raczej bezproblemowo, miałem raz problem z zasięgiem ale przemiła pani z obsługi klienta poinstruowała co zrobić aby przywrócić zasięg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nie mogłem przedłużyć na 12 miesięcy. Automatyczne przedłużenie jest tylko na miesiąc. Musiałem wyłączyć automatyczne przedłużenie i dopiero wtedy mogłem wybrać znowu ofertę na rok.
Unternehmen hat geantwortet
I don't recommend. Only price is good so you get what you pay. Dealing with the company is a headache. Here in Poland they don't have customers skills , if they don't have answer they will just hang u... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Lycamobile oferuje darmową kartę SIM Prepaid na tanie międzynarodowe i krajowe rozmowy oraz pakiety internetowe. Zamów online kartę SIM z usługą przedpłaconą lub doładowanie już dziś!
Kontaktinformationen
Polen
- lycamobile.pl
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
W pakiecie ponad 7Gb w UE brak uslugi dostępu do internetu
W pakiecie ponad 7Gb w UE, pobyt tygodniowy w Portugalii, brak Internetu. Wysłałem prośbę o wyjaśnienie i pomoc. Odpowiedź otrzymałem po tygodniu i powrocie do Polski, farsa i żart. Brak wsparcia, pracownik odpisał po tygodniu i powrocie do kraju na e-mail tłumacząc to dużą ilością zgłoszeń, „niewłaściwa specyfikacją mojej karty SIM” Nie polecam sieci Lyca Mobile,

nie polecam
bardzo duzo problemów najbardziej z siecia nie polecam dzis np mi zabrali 50 gb i napisali ze nie mam brak wystarczających środków na koncie i dali mi zamiast tego 500 mb i jak doladowalam konto mialam dostac z powrotem 50 gb jak doladowalam i mam 98mb na caly miesiac i duzo jeszcze problemow mialam z tym ze internet sie konczyl za tydzien jeden bardzo nie polecam lycamobile

Antwort von Lyca Mobile PL
Kontakt przez telefon jest niemożliwy
Kontakt przez telefon jest niemożliwy, wyłączenie automatycznego wyłączenia odnawieania pakietu też niedziała.Instalacja App Lycamobile.pl też niemożliwa. Totalna katastrofa, trzeba szukać nowej sieci !!!

Prędkość internetu beznadziejna
Prędkość internetu beznadziejna. Praktycznie jakby nie było internetu. Często się zdarza, że sms o nieodebranym połączeniu przychodzi po wielu godzinach, albo w ogóle nie przychodzi.

Nie mogłam w ogóle użyć produktu Lyca Mobile
Po zakupieniu pakietu „na kartę” oraz instalacji karty e-sim zgodnie z instrukcją obsługi, serwis nie został włączony.
Po 5 dniach otrzymałam odpowiedź od firmy, w jaki sposób karta powinna być zarejestrowana. W tym momencie zorganizowałam sobie już inny numer, więc poprosiłam o zwrot pieniędzy za usługę, której już nie potrzebowałam.
Pieniądze zostały zwrócone po 9 dniach od zakupu pakietu.
Moja opinia dotyczy więc nie tyle samego produktu Lyca Mobile, co niemożności użycia go w ogóle oraz mocno opóźnionej reakcji obsługi klienta, co nie zachęca mnie do skorzystania z usług tej firmy w przyszłości.

Antwort von Lyca Mobile PL
O to dlaczego nigdy nie wiecej nie chce miec niz wspolne go z LYCAMOBILE
We wszystkich sieciach jakich byłem to ta jest najgorsza odradzam jej każdemu.Kazdy asystent pracujacy tu pracuje za kare dzwoniłem juz 6 razy a kłopot wciaz twz sam nikt nie umie go rozwiazac a jedyne co mowia to zresetuje ci karte sim i to wszystko.place co miesiac na internet a go i tak nie ma w niektorych miejscach w srodku centrum miasta. Jednym slowem muły bagienne sie ociągają a biorą się za coś za co nic nie potrafią

Antwort von Lyca Mobile PL
lycaMobile pakiety l i m
lycaMobile pakiety l i m po prostu nie działa a jak działa przerywa w 4g nie polecam dla użytkowników z słabszymi telefonami obsługującymi 4 g

Antwort von Lyca Mobile PL
Po co mam się logowac w aplikacji jak…
Po co mam się logowac w aplikacji jak jestem posiadaczem karty sim lyca i macie mnie w systemie. Jeszcze raz jutro będę się logowaj jak dalej będziecie utrudniać otworzenie aplikacji to wyciągam kartę i wyrzucam. Skorzystam z vodafona ie. Do jutra

Antwort von Lyca Mobile PL
I recently had a worst experience with…
I recently had a worst experience with the lyca customer care in Poland. I am asking for a simple issue I am not receiving OTP from Profee . I got reply that it's a premium service that they don't provide. Even OTP from banks also they don't provide it seems. Both the representative were in rush and hard tone to respond . Seriously didn't this after using lyca for more than 8 years in Poland.

SCAM
Po zakupie pakietu MIEDZYNARODOWY UKRAINA okazuje się na miejscu, że oni nie mają pakietu na Ukrainę. SCAM, nie polecam!

Antwort von Lyca Mobile PL
Problem rejestracji karty SIM/eSIM na mój dokument został rozwiązany, wzorowa obsługa klienta
Jakość obsługi klienta w ostatnim czasie znacznie się poprawiła. 21 grudnia 2024 zgłosiłem problem odnośnie braku możliwości rejestracji karty SIM/eSIM na mój numer PESEL, Pan Kacper przekazał sprawę do działu technicznego celem weryfikacji i rozwiązania problemu (przez miesiąc nie było żadnych nowych informacji w mojej sprawie).
21 stycznia 2025 zgłosiłem moją skargę do Pani Shanthy Shanmugam, zajmującej się reklamacjami. Po dziesięciu dniach otrzymałem informację, że dział techniczny skutecznie rozwiązał mój problem i mogę spróbować ponownie zarejestrować kartę SIM na swoim dokumencie. Z radością stwierdzam, że problem został rzeczywiście rozwiązany. Dodatkowo otrzymałem potwierdzenie od Pani Doroty z Polskiego CS.
Serdecznie dziękuję za priorytetowe rozwiązanie mojego problemu, jest to znacznie lepsze doświadczenie niż te, którego doświadczyłem w poprzednim zgłoszeniu z 2023 roku. Wasza pomoc jest nieoceniona.

Sim doesn´t work, still taking money from card 2 months later
So I purchased a Lyca mobile sim in Poland to use in Ukraine. I bought lots of credit via card that supposedly worked in Ukraine (2 different types of roaming data as it was not obvious what the difference was) so that I would have enough to use on the bus to Kyiv and find an Uber or Bolt, and make it to my airbnb. When I arrived in Ukraine, it didn´t work. I told this to Lyca mobile and they just keep asking for my name, sim card number, phone number, recent calls, when I last bought credit, how I pay for credit over and over again, and now are asking for my PUK code. I have no idea as the sim card never worked, and I don't keep pieces of plastic lying around. They keep taking payments every month from my card and I have not even used their service. I can't use their app as my Google account is English, not Polish. And there is nothing I can do to stop them it seems, other than cancel my card or close my bank account.

SŁABO W TEJ LYCA
TELEFONICZNEGO BIURA OBSŁUGI W JĘZYKU PL - NIE MA! SKANDAL! MIMO URUCHOMIENIA NAJWYŻSZEGO PAKIETU DOSTAJĘ SMSY, ŻE USŁUG NIE MA, JESZCZE TROCHĘ POCZEKAM, MOŻE SIĘ W KOŃCU URUCHOMI, ALE TO NIE ZMIENI FAKTU, ŻE BAJZEL I NIE OGARNIANIE PODSTAW W LYCA TO STANDARD. NA TĄ CHWILĘ NIE POLECAM!

Antwort von Lyca Mobile PL
Najgorszy operator z jakim się…
Najgorszy operator z jakim się spotkałam.Przez 3 miesiące zabierali mi z konta po 10 euro.Pisałam do nich wiele meili i za każdym razem nie dostałam konkretnej odpowiedzi czemu tak się dzieje.Nie miałam włączonej substancji bo nie dostawałam internetu na moją kartę.

Antwort von Lyca Mobile PL
Brak mozliwosci rozmowy w jezyku…
Brak mozliwosci rozmowy w jezyku polskim na infolini. Aplikacja nie dziala za granica polski.
Na infolini pod polskim numerem odpowiada osoba po angielsku bardzo nie miła ,weryfikujaca czy ty to ty głupimi pytaniami.
Nie polecam tej sieci . Doładowuje 3x siec pada .Mysle ze po ostatniej rozmowie z konsultantka podjołem decyzje o rezygnacji z tej sieci.

Great service
Konrad was very patient and polite. He knew the steps required to help me solve my problem. It was a wonderful experience... Unlike most other customer service chats.

Antwort von Lyca Mobile PL
Niestety banda oszustów którzy kłamią i…
Niestety banda oszustów którzy kłamią i wprowadzają w błąd. Co miesiąc wykupuje nie limitowany internet ale dwa razy zostałem zablokowany przez sieć i dowiedziałem się że zużywam za dużo Internetu. Więc nie wiem dlaczego kłamią że oferują nielimitowany internet skoro jeśli zużyjesz za dużo to zostaniesz zablokowany

Antwort von Lyca Mobile PL
Terrible Customer Service Despite 8…
Terrible Customer Service Despite 8 Years of Loyalty
I’ve been a loyal Lyca Mobile customer for the last 8 years, but my recent experience with their customer service was shocking. I called for help registering my eSIM because every store I went to couldn’t complete the process. When I finally reached a customer service agent, he was completely unhelpful. I even mentioned my long-standing loyalty to the company, hoping for a little extra support, but he just rushed me off the phone.
I asked him to speak with the store staff to guide them through the registration, but he refused, saying he couldn’t wait and had to end the call. His unwillingness to help was clear, and I was left with no solution despite nearly a decade with Lyca Mobile. This was by far the worst service experience I’ve had, and it makes me seriously reconsider staying with them. Terribly disappointing.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.