Orcide / Liselund Ny Slot Bewertungen 93

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Liselund ny Slot levede slet ikke op til vores forventninger. Vi blev mødt, efter lang venten, af ikke dansk talende personale, som blot gav os nøglen uden et velkomment eller et smil. Dog var per... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er meget utilfreds med både Sweet Deals og Liselund Ny Slot. Jeg købte et ophold gennem Sweet Deals til 1685 kr., men det har været umuligt at booke. På hjemmesiden står der, at opholde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdt min 70 års fødselsdag på Liselund Ny Slot for 28 gæster. Et fantastisk dejligt sted. Smukke omgivelser, romantisk slot. Alle var begejstret. Maden var flot opsat og meget velsmagende. Der v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi nød opholdet i fulde drag. Morgenbuffet overdådig. Aftensmaden lækker og opfindsom. Betjeningen er udmærket og flot klaret af det relativt sparsomme personale. Værelset var meget rent og blev flot... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hotel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Længst op mod øst på Møns Klint, som man kan komme, ligger Liselund Ny Slot i en fortryllende park ved siden af det gamle lystslot. Den gamle miniature slot og den romantiske park skyldes franskmanden Antoine de la Calmette, som blev amtmand på Møn i 1790. Eller for at værre mere præcist: hele kærligheden var et stort projekt for ham og hans hustru Lisa, og til sammen skabte de et lille paradis på jord, som samtidigt var og er det bedste eksempel på romantiske havekunst i Danmark. Rund om i parken opstiller de monumenter, der vidner om deres kærlighed til hinanden. På øen i den stor sø syd for lystslottet, som af samme grund kaldes ”Pyramideøen”, står i stenpyramide med panfløjte og indskriften på fransk ” Harmonien forener os”, og på en skrænt ved søgen placeredes en kampestensgrotte med sandstenrelief, der viser en knælende kvindefigur der i sagens natur må være Lisa, og som på et alter skriver ordene: ” Til det rene venskab”. Det var hendes svare på Gratiestenene, som var Antoines gave til Lisa. Man ser to gratier – Lisas to søstre – som venter på den tredje gratie, begribelvis Lisa. Og naturligvis er Gratiestenen placeret på det sted i haven, hvor hold allermest af at opholde sig.

2,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uoverensstemmelse mellem hjemmeside og faktiske forhold

Vi havde forespurgt på omvisninger og fået at vide, at der var omvisninger både 4. og 5. maj. Vi havde skaffet hundesitter til vore 2 små hunde og var kørt hele vejen fra Solrød til Liselund slot - men ak der var ikke engang et åbent billetsalg - og ingen information. Dvs der var en gammel information om nogle åbningstider, som i hvert fald på ingen måde stemte overens med dem, man kunne finde på nettet. Vi var i øvrigt ikke de eneste, der var kommet for at få en rundvisning. På det slot, der er hotel lykkedes det os at få at vide, hvor forvalteren (som vi kunne forstå var den person, der står for rundvisninger) plejede at opholde sig, men ligesom alle bygninger og kiosker var der også her lukket og slukket. Selve parken var fin at gå tur i - det kunne vore hunde have nydt godt af, hvis vi havde vist, at det var det eneste, der var at komme efter - og der var da også mulighed for at kigge ind ad vinduerne nogle steder, men på en eller anden måde blev det bare en halv oplevelse...

4. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slotsophold til at græde over

Jeg havde fået et ophold i jubilæumsgave og det lyder jo mega flot at få et slotsophold, men det viste sig at være en skuffelse ud over det sædvanlige. Værelset vi fik som i øvrig var kaldet HC Andersens værelse lyder jo godt, men døren førte ind til det mindste rum med det mindste vindue og verdens mindste gamle nedslidte wc hvor der var en bruser så for at komme i bad ville hele rummet og toilet blive vådt. Vi Beder om at få et andet rum og kommer så op i tårnværelset hvilket er ok dog bærer hele værelset og stedet stærkt præg af at være slidt. Vi er skuffede men glæder os ril middagen som viser sig at være endnu en skuffelse. Broccoli suppe til forret var ikke en favorit, hovedretten var kalvekød kartofler og rosenkål,det var ok men manglede krydderi og smag. Da vi forlader stedet får vi en regning på 400kr ekstra for værelses skift og 300 kr ekstra fordi vi kom i en weekend. Da vi klager over ekstra prisen på værelses skiftet, forstod receptionisten pludselig ikke hvad vi sagde. En kande af verdens dårligste kaffe kostede derudover 80 kr, lunken og trist. Morgenmaden er heller ikke værd at skrive hjem om.
En kæmpe skuffelse ikke værdigt til at kalde sig for et slotsophold. Vi kommer ikke tilbage det er sikkert. Dog er Møns klint helt klart er besøg værd.

27. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var de eneste gæster på slottet

Vi var de eneste gæster på slottet, hvilket vi på ingen måde anfægtede, tværtimod. Vi fik den varmeste modtagelse af Dana, som ihærdigt havde forsøgt både at ringe og maile til os, for at oplyse os om, at vi var de eneste, og om vi i så fald ønskede at ændre vores booking. Hvilken service😊. Og nej vi ønskede ikke ombookning!.
Vi fik et fantastisk ophold, og en udsøgt middag, mums. Claudia, som var en polsk arkitektstuderende, serverede vores middag. Vi må virkelig sætte pris på de unge mennesker ude i verden, som vil arbejde i Danmark, så steder som bl.a. Liselund kan leve og give glæde i hverdagen. Tak for et skønt ophold, Dana.

21. November 2023

Den mærkeligste ostemad!

Den mærkeligste ostemad!
Efter en fantastisk rundvisningpå Liselund slot, ville vi forkæle os selv med en frokost på Liselund ny Slot.
Men sikke en skuffelse, et meget ringe menukort og så tog vi en ostemad og en chokoladekage. Ostemadenpå tørt brød, med purløgsdresseing, syltede rødbederog syltede agurker, føj !
Kedelig chokoladekage med dåseflødeskum, føj!
Og nærmest ingen betjening.
Næste gangtager vi selv mad med og nyder picnic i den smukke park.

2. August 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Smukt hotel i skønne omgivelser hvor vi…

Smukt hotel i skønne omgivelser hvor vi følte os velkommen.
Dog oplevede vi mangelfuld service og et underbemandet personale, og derfor oplevede vi også at måtte vente på bestik, kaffe mm.
Værelserne var fine, men små, og wi-fi virkede ikke.
Morgenmadsbuffeten bestod af sært sammensatte ting, brødet og pålægget var tørt og vi var nogle der selv måtte bede om kaffen, hvor andre gæster bare fik denne serveret med det samme.
Dette gav en følelse af forskelsbehandling, hvilket vi stiller os uforstående over for.
Aftenmenuen var til gengæld udmærket, dertil vin og dessert.
Det var med en noget blandet mavefornemmelse vi forlod slottet og er enige om at det gør vi nok ikke igen.

26. Juli 2023

Juli 2023 Vellykket 70 års fødselsdags weekend på Liselund Ny Slot

Holdt min 70 års fødselsdag på Liselund Ny Slot for 28 gæster.
Et fantastisk dejligt sted. Smukke omgivelser, romantisk slot.
Alle var begejstret. Maden var flot opsat og meget velsmagende.
Der var 3 veganere/gluten fri gæster med, og deres mad var ligeså vellykket og vel tilberedt som alt andet.
Stor ros til vores søde værtinde Dana og hendes personale, og tak for en fantastisk weekend den 8-9 juli 2023.
Hilsen Karen

8. Juli 2023

Ligger i smukke omgivelser

Fantastisk hyggeligt sted, med masser af charme. Personalet er yderst hjælpsomme, smilende og man føler sig velkommen under hele opholdet. Slotsparken skal man bare opleve, flot, velholdt og romantisk.
Virkelig god oplevelse på slottet, som indbyder til bl.a. afslapning og gode madoplevelser, både morgenmaden og aftensmaden var perfekt. Kan kun anbefale Liselund Ny Slot til en hyggelig weekendtur.

29. Mai 2023

Fantastisk ophold på slottet

Fantastisk ophold på slottet, så flot park og udsigt fra hyggelige værelser. Så smuk restaurant med fremragende mad. Fantastisk service og personale.
Vi skal det snart igen .. tusind tak Dana

27. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk ophold i smukke…

Fantastisk ophold i smukke rammer
Fremragende mad og vin og vi blev bare løbende forkælet under hele opholdet.
Gribende historie om stedet gør ikke oplevelsen mindre

Mad og vin overgik alle mine forventninger, og der blev bestemt ikke sparet nogen steder. Hele tiden gik de meget opmærksomme tjenere rundt og fyldte i glasset.
Omgivelserne omkring slottet, kan næsten ikke beskrives. De skal opleves.
Jeg vil bestemt ikke blive ked af det, hvis jeg skulle være så heldig, at blive inviteret dertil en anden gang. Det smukkeste sted, det sødeste og mest imødekommende personale samt skønneste velsmagende og veltilberedte mad. Fra det øjeblik man træder ind af døren, bliver man tryllebundet af både indretning og atmosfære. TUSIND tak til holdet, der får dette smukke sted til at at køre - det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse. Tak Dana ❤️

28. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har netop overnattet på Liselund Ny…

Vi har netop overnattet på Liselund Ny Slot. Jeg kan på ingen måde anbefale en overnatning på dette sted.
Vi betalte 2750,- for et værelse det ikke var rent, havde gardin og lugtede stramt. Maden var hverdagsagtig og slet ikke god nok til en kuvert pris på 450,-kr. for to retter. 250 for børnemaden der bestod af suppe og 2 stykker toastbrød.
- lad være med at besøge dette sted.

20. Mai 2023

Guldbryllupsfest

Vi havde lejet hele slottet med overnatning til vores fest og vi havde det hele for os selv. Meget lækkert ophold med dejlig middag/vine i skønne omgivelser og dejligt personale. Kan varmt anbefales.
Annette og Sten

30. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelhen det mest fantastiske sted

Simpelhen det mest fantastiske sted med den smukkeste have og mindre gemte skønne huse.
Virkelig værd at køre efter og ikke sidste gang vi er der.
Service helt i top med dejlige søde mennesker der driver stedet.
Maden var top dollar og en oplevelse.
Kan 100 % anbefales.

7. September 2022
Orcide / Liselund Ny Slot-Logo

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot

Kære Søren

Tak for dine varme ord.

Mvh Dana

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville ind og spise frokost

Ville ind og spise frokost, men undlod det. Personalet kunne ikke tale dansk og priserne var skruet urimeligt op. 160 kroner for et stykke smørrebrød!

4. September 2022
Orcide / Liselund Ny Slot-Logo

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot

??

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et sødt lille slot i fantastisk smukke…

Et sødt lille slot i fantastisk smukke omgivelser og den historiske park emmer af romantik. Vi har gennem mange år kommet på slottet og spist mange gode middage. Maden er god og traditionel med en hjertelig betjening. Værelserne er små men hyggelige, det er jo et meget gammelt slot.

21. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et hyggeligt sted at spise

Vi har spist på slottet mange gange og også en enkelt gang boet der. Man får altid en rigtig god betjening af personalet og maden er god uden at være prætentiøs. Vi kommer helt sikkert tilbage igen!

21. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bristede forventninger

Fint lille slot i fantastiske omgivelser, MEN prisen på et slotsophold for 2 personer, kr. 3.600,- må siges at være i overkanten når der henses til, hvad stedet kan præstere.
Søde mennesker der gjorde deres yderste for at vi skulle have det godt (tydeligt ikke uddannede i branchen). Værelset var "spartansk" når man tænker "slot", herunder var sengene små og badeværelset mikroskopisk - langt under, hvad man burde kunne forvente på et hotel.
Maden var ok uden at være prangende, men vinen var direkte elendig.
Når der er tale om en middag med vin, svarende til kr. 1.200,- pr. person er der absolut plads til forbedring.
Vores konklusion er, at stedet ikke levede op til vores, synes vi selv, rimelige forventninger i den aktuelle prisklasse.
Det fås meget bedre til prisen andre steder i Danmark

18. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr