Liselund ny Slot levede slet ikke op til vores forventninger. Vi blev mødt, efter lang venten, af ikke dansk talende personale, som blot gav os nøglen uden et velkomment eller et smil. Dog var per... Mehr ansehen
Jeg er meget utilfreds med både Sweet Deals og Liselund Ny Slot. Jeg købte et ophold gennem Sweet Deals til 1685 kr., men det har været umuligt at booke. På hjemmesiden står der, at opholde... Mehr ansehen
Holdt min 70 års fødselsdag på Liselund Ny Slot for 28 gæster. Et fantastisk dejligt sted. Smukke omgivelser, romantisk slot. Alle var begejstret. Maden var flot opsat og meget velsmagende. Der v... Mehr ansehen
Vi nød opholdet i fulde drag. Morgenbuffet overdådig. Aftensmaden lækker og opfindsom. Betjeningen er udmærket og flot klaret af det relativt sparsomme personale. Værelset var meget rent og blev flot... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Længst op mod øst på Møns Klint, som man kan komme, ligger Liselund Ny Slot i en fortryllende park ved siden af det gamle lystslot. Den gamle miniature slot og den romantiske park skyldes franskmanden Antoine de la Calmette, som blev amtmand på Møn i 1790. Eller for at værre mere præcist: hele kærligheden var et stort projekt for ham og hans hustru Lisa, og til sammen skabte de et lille paradis på jord, som samtidigt var og er det bedste eksempel på romantiske havekunst i Danmark. Rund om i parken opstiller de monumenter, der vidner om deres kærlighed til hinanden. På øen i den stor sø syd for lystslottet, som af samme grund kaldes ”Pyramideøen”, står i stenpyramide med panfløjte og indskriften på fransk ” Harmonien forener os”, og på en skrænt ved søgen placeredes en kampestensgrotte med sandstenrelief, der viser en knælende kvindefigur der i sagens natur må være Lisa, og som på et alter skriver ordene: ” Til det rene venskab”. Det var hendes svare på Gratiestenene, som var Antoines gave til Lisa. Man ser to gratier – Lisas to søstre – som venter på den tredje gratie, begribelvis Lisa. Og naturligvis er Gratiestenen placeret på det sted i haven, hvor hold allermest af at opholde sig.
Langebjergvej 6, 4791, Borre, Dänemark
- 55812081
- info@liselundslot.dk
- liselundslot.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vidunderligt ophold i maj…
Vi havde et vidunderligt ophold i maj 2022. Dejlig mad, skønt sted og meget serviceminded ledelse.
Perfekt.

Tak til Liselund Slot
Tak til Liselund Slot, for et et dejligt ophold (11/12-04-2022). Fine, hyggelige og rene værelser. Gode og lækre retter i restauranten: Lækker frisk laksetatar og supermør kalvemørbrad. Høflig, god og personlig betjening. Alt var i orden.
En god tur i den smukke park med udsigt over Møns klint var en perfekt sidegevinst. Vi kommer helt sikkert igen.
Venlig hilsen Jennifer & Carsten og Daniella & Kim

Vi var der i går d.21 marts 2022
Vi var der i går d.21 marts 2022. FØJ for en meget dårlig oplevelse. Meget koldt på gange og trapper og i værelset. Dårlig lille blød seng. Dårligt badeværelse på str. Med oslobåden. Maden var også elendig laksetatar der absolut ikke havde noget med laks at gøre. Andebryst der var råt, dertil opvarmede ærter,blomkål og en rød marmeladesovs.føj for søren. Aldrig har vi haft så elendig en oplevelse. Vi kørte 300 km. For ingenting og kørte hjem uden at spise og sove.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Vi havde et fantastisk ophold
Vi havde et fantastisk ophold. Alt var perfekt: Omgivelserne, tårnværelset, forplejningen og ikke mindst personalet. Vi kommer tilbage.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
dejlig oplevelse og rigtig god mad
dejlig oplevelse og rigtig god mad, personalet er rigtig søde og imødekommende, tårnværelset er helt fantastisk.

Café lukket?
Vi forsøgt tirsdag aften d. 15/2-22, i vinterferien, at komme ind og få en kop kaffe/kakao. Der var kun en tjener på arbejde og hun virkede meget stresset og sagde at de ikke havde tid til at tage os ind. Vi kom derfor igen næste dag onsdag d. 16/2-22 og ville drikke kakao/kaffe. Vi kom ind, mødte den samme tjener, som sagde at de desværre holdte lukket og først åbnede dagen efter igen. En ærgerlig oplevelse.
Dejligt og hyggeligt lille slot
Dejligt og hyggeligt lille slot, som ligger rigtig naturskønt. Personale er super søde og man bliver forkælet med lækker mad.
Kan varmt anbefale det!

Dejligt sted
Dejligt sted med super mad og hyggelige værelser. Omgivelserne indbyder til en dejlig gåtur 👍
Vi kommer igen 😜

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Charmerende hotel med super beliggenhed
Hotellet er super hyggeligt og ligger fantastisk.
Vi havde ophold inkl. 2-retters middag og maden var ganske fin.
Tjeneren kunne ikke dansk og meget begrænset engelsk, hvilket gav udfordringer selv ved bestilling af drikkevarer. Sengene er utrolig bløde og virker slidte
i affjedringen, så man synker i med hoften og får ondt i ryggen. Denne observation er delt med hotellet pr. mail, hvortil de blot svarede "det er nye senge".
De svarer ikke.
Vi har købt et ophold på Liselund ny Slot. Og betalt for det. Og nu kan vi ikke ringe dem op.
Vi har prøvet flere gange hver dag i snart 14 dage. Telefonsvareren opfordrer til at lægge en besked. Men ingen vender tilbage. Mail svarer de heller ikke på.
Fup og svindel?
Det skrev vi vist ikke, da vi jo ikke ved det. Men når de ikke reagerer på de mange henvendelser, virker det uprof. Og mistænkeligt.
Bedøm selv?*
Sidste nyt i sagen!
De skriver nu i mail til os, at de holder lukket fra 01.12 til 20.01.
Den information vil jeg da lige give videre her, eftersom de ikke kan finde ud af af skrive det på hjemmesiden eller indtale det i telefonsvareren.
Det er en slags ligegyldighed, som jeg har svært ved at akceptere.
Måske du kan undgå at ærgre dig. - For mig er det for sent.

Anbefales!
Meget taknemmelig for det professionelle slotspersonale. Dejlig aftensmad, lækker morgenbuffet.
Spændende at være i slottets lokaler, og en dejlig tur rundt i parken.
Vi vender gerne tilbage.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Tusind tak for en fantastisk oplevelse…
Tusind tak for en fantastisk oplevelse i Jeres smukke og magiske slot. Fantastiske omgivelser og totalt afslappende atmosfære. Vi blev modtaget af værten, som om vi var bedste venner, og budt velkommen med dejlig kage og kaffe. Lækker dinner med udmærket vin og super betjening.
Vi glæder os til at komme igen, hvis der bli'r et ledigt værelse i fremtiden.👌❤

Super lækkert ophold
Super lækkert ophold, med rigtig god mad.
vi glemmer aldrig duften af nybagt morgenbrød.
Hilde og Niels

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Efter en lang (Corona) pause så vi frem…
Efter en lang (Corona) pause så vi frem til at vores ophold på Liselund Ny Slot, endelig blev til noget i 3. forsøg. Slottet ligger i fantastiske omgivelser og allerede efter vi steg ud af bilerne, kunne vi høre stilheden, kun afbrudt af lydene fra landskabets dyreliv. Behagelig modtagelse i receptionen, som foregik på engelsk (i Danmark ?) Vi fik tildelt værelserne og fælles for alle 3 værelser, var en meget, meget lille brusekabine uden mulighed for at aflægge tøj og toiletsager, der var klemt inde i de meget små værelser. Vandet på gulvet blev liggende længe, så man måtte bruge de rene håndklæder til at tørre op, så der var klart til den næste. Efter en fantastisk gåtur i området, havde vi samlet en god appetit og samledes til middagen, som bestod af 3 retter. Forret og hovedret var ok. Husets vin som var det eneste til 360,- kr./flaske var den eneste der blev tilbudt. (måske lige i overkanten af pris) Flaskerne (med skrueprop) blev sat på bordet, hvorefter der var høflig selvbetjening.
Desserten, panna cotta, var totalt mislykket, den var stiv som budding og uden smag. Vi gjorde opmærksom på dette til den dårligt engelsk talende østeuropæiske tjener, som kigge og rørte i desserten, hvorefter hun sagde at vi ikke skulle betale for de 6 desserter. Ved afregningen næste morgen, var dette ikke blevet informeret til receptionen, og selv om vi fortalte det som var hændt, kendte man ikke til dette, og vi kom til at betale fuld pris.
Vi er næsten sikre på, at vores oplevelse ville have haft en anderledes kvalitet, hvis man havde betalt for en organiseret arbejdskraft, underlagt danske overenskomster.
Til slut bemærker vi, at der var fuld enighed i selskabet om, at selv om vi ikke helt unge mere, så fandt vi det ret underligt at "spisestedet" lukkede kort efter middag - og at vi var nødt til at blive færdig med den halvkolde kaffe, så der kunne blive lukket og slukket. Der er åbenbart ikke tænkt på den danske tradition, "at hygge" efter maden.
Jeg er glad for at have været på Liselund Slot, men tror ikke det tåler en gentagelse.

Magisk
Liselund er et lille slot som ligger umådeligt smukt.
Vi havde bestilt overnatning i et lille værelse med aftensmad og morgenmad.
Fin og meget venlig betjening
Middagen var ok og vinen smagte godt.
Værelset var rent og pænt.
Morgenmaden var fantastisk med duften af hjemmebagte boller,
Vi gik en aftentur hvor det var blevet mørkt og der var stjerneklart og Mælkevejen svævede over himlen.
Med pandelampe gik vi forsigtigt af de mange trapper ned til stranden hvor vi nød stilheden og mørket.
Kun bølgernes skvulpen mod strandkanten og stjernehimlen.
Magisk
Dagen efter gik vi på opdagelse i den smukke park med de fine pavilloner og rundt ved skoven og søerne
En stor oplevelse

Hyggelig atmosfære
Hyggelig atmosfære. God morgen mad og aftensmad i top kvalitet. Tak for mad. Dog manglede vi dansktalende tjenere og derfor sproglige misforståelser. Receptionen var dansktalende og der er altid et smil og venlighed til gæsterne. Værelset i retro stil med dobbeltseng, som var lidt for lille. Godt der var en ekstra seng. Værelset meget køligt og ingen mulighed for varme i badeværelset og gulvet tørrer derfor langsomt. Afløbsrørene er naturligvis ikke af nyere dato. Jeg giver slottet 4 stjerner ville gerne have givet det 5, hvis personalet kunne tale og forstå lidt mere dansk. Området og omgivelserne er mere end et besøg værd.
Fantastisk smukt og dejligt sted
i havde det skønneste ophold sammen med vores datter, svigersøn og barnebarn (1år)
Vores datter og svigersøn er veganere.. de fik den skønneste mad, super lækkert og meget smukt anrettet. Vi fik “Alm” meget meget lækker og veltillavet mad.
Det er et sted, hvor der er plads til alle. Super smukt .. både slottet og omgivelserne. Fantastisk sød betjening
De største anbefalinger herfra.
Af hjertet tak for en dejlig oplevelse…
Af hjertet tak for en dejlig oplevelse vi havde hos Jer forleden. Personalet var de sødeste og høfligste, maden til aften og morgen var perfekt. Og vi sov i de skønneste rammer, og nød den smukke have. Kommer helt sikkert igen.
Kim og Lena

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Stedet er fuldt af charme og er tip top…
Stedet er fuldt af charme og er tip top holdt på alle måder.
Maden er ypperlig og der kræses for gæsterne, som betjenes af et venligt personale, ledet kyndigt af en dygtig personalechef.
Man føler sig godt tilpas i de smukke rum, hvor eneste anke er de lovligt små gæsteværelser.
Per Frandsen og Kirsten Jensen
Fantastisk ophold
Fantastisk ophold 1 2 dage, Personalet var meget venlige, og kokken lavede formidabel mad. Der blev kredset om os.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.