Liselund ny Slot levede slet ikke op til vores forventninger. Vi blev mødt, efter lang venten, af ikke dansk talende personale, som blot gav os nøglen uden et velkomment eller et smil. Dog var per... Mehr ansehen
Jeg er meget utilfreds med både Sweet Deals og Liselund Ny Slot. Jeg købte et ophold gennem Sweet Deals til 1685 kr., men det har været umuligt at booke. På hjemmesiden står der, at opholde... Mehr ansehen
Holdt min 70 års fødselsdag på Liselund Ny Slot for 28 gæster. Et fantastisk dejligt sted. Smukke omgivelser, romantisk slot. Alle var begejstret. Maden var flot opsat og meget velsmagende. Der v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Længst op mod øst på Møns Klint, som man kan komme, ligger Liselund Ny Slot i en fortryllende park ved siden af det gamle lystslot. Den gamle miniature slot og den romantiske park skyldes franskmanden Antoine de la Calmette, som blev amtmand på Møn i 1790. Eller for at værre mere præcist: hele kærligheden var et stort projekt for ham og hans hustru Lisa, og til sammen skabte de et lille paradis på jord, som samtidigt var og er det bedste eksempel på romantiske havekunst i Danmark. Rund om i parken opstiller de monumenter, der vidner om deres kærlighed til hinanden. På øen i den stor sø syd for lystslottet, som af samme grund kaldes ”Pyramideøen”, står i stenpyramide med panfløjte og indskriften på fransk ” Harmonien forener os”, og på en skrænt ved søgen placeredes en kampestensgrotte med sandstenrelief, der viser en knælende kvindefigur der i sagens natur må være Lisa, og som på et alter skriver ordene: ” Til det rene venskab”. Det var hendes svare på Gratiestenene, som var Antoines gave til Lisa. Man ser to gratier – Lisas to søstre – som venter på den tredje gratie, begribelvis Lisa. Og naturligvis er Gratiestenen placeret på det sted i haven, hvor hold allermest af at opholde sig.
Langebjergvej 6, 4791, Borre, Dänemark
- 55812081
- info@liselundslot.dk
- liselundslot.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Top lækkert romantisk med fantastisk…
Top lækkert romantisk med fantastisk beliggenhed, natur, mad og morgen buffet! Kan varmt anbefales!
Vi nød opholdet i fulde drag
Vi nød opholdet i fulde drag. Morgenbuffet overdådig. Aftensmaden lækker og opfindsom. Betjeningen er udmærket og flot klaret af det relativt sparsomme personale. Værelset var meget rent og blev flot rengjort. Overalt var der friske blomster. Den omgivende park er helt vidunderlig. Rundvisning på det lille lystslot (Nationalmuseet, Ole Hermansen) kan anbefales. Klinten bør besøges fra Geocentret; anbefaling start oppe ad gul rute #5 mod syd.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Cafeen har smagfuld frisklavet mad
Cafeen har smagfuld frisklavet mad. Hjemmelavet gullasch i lækker portion (ingen kartoffelmos) og en fond der overgår alt .

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Er netop kommet hjem efter endnu et…
Er netop kommet hjem efter endnu et dejligt ophold hos Dana og hendes søde personale og endnu en fantastisk oplevelse på Liselund Ny Slot. Alt var perfekt både kagen til kaffen vores 3 retters meny med vin og morgenmaden og værelset var selvfølgelig lige 100 %,som det plejer at være. Tusind tak fra Mona og Børge for et super ophold "SOM DET ALTID ER " Mona og Børge

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Vi har netop haft en overnatning med…
Vi har netop haft en overnatning med middag og morgenmad. Slottet ligger helt fantastisk i en kæmpe romantisk have/park. Værelset (220) lugter så meget af mug/jordslået så selv om vinduet stod åbent alle de timer vi var der, lugtede det helt forfærdeligt. Det eneste gode der var en fantastisk dejlig middag og morgenmad og et godt personale. Vi kommer der helt sikkert aldrig igen.
Sluttede vores ferie på “sydhavsøerne”…
Sluttede vores ferie på “sydhavsøerne” af med et ophold på Liselund Slot. Nød de smukke omgivelser og vores værtinde Nana samt det øvrige personales gode service og venlighed.
Aftensmaden var super fin og morgenbuffeten ligeså.
Havde et dejligt værelse med smuk udsigt og alt var pænt rent
Alt i alt et dejligt ophold
Vh. Annette Stenler

Under al kritik
Kristi Himmelfartsdag ville min kone og jeg spise frokost på Liselund Ny Slot. Vi blev venligt modtaget af en ung kvindelig medarbejder, som straks spurgte, om vi kunne tale engelsk. Ved bordet ville vi bestille smørrebrød, men hendes engelsk rakte ikke til at forklare os, hvad smørrebrødet bestod af. Ved fælles hjælp bestilte vi et stykke med laks og et stykke med ost til min kone og to stykker med laks til mig. Dertil vand. På hendes anbefaling bestilte vi to kaffe til at tage med os, når vi efter frokosten skulle ud og spadsere i parken. Vi var de eneste i restauranten men måtte alligevel vente temmelig længe, og det der kom først var --- kaffen! Derefter kom - på vores påmindelse - vandet, og sidst smørrebrødet. Det var et temmelig frastødende syn, specielt ostemaden var under al kritik, idet underlaget tilsyneladende var et tykt lag mayonnaise, og selve osten bestod af smagsløse osteterninger, der lå i en bunke ovenpå underlaget. Direkte uappetitligt. På positiv siden: selve laksen smagte udmærket, men, men...
Kaffen gled ned sammen med laksen, ellers var den blevet kold. Den unge pige, som formentlig var østeuropæer, var sød og venlig, men hun havde ikke begreb om at være tjener og hun vidste ikke, hvad hun serverede.
Det var dagens absolutte lavpunkt!

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Ansæt kvalificeret og faglært personale
Ansæt kvalificeret personale til at arbejde i hotel- og restaurationsbranchen. Det mærkes tydeligt at det er ufaglærte østeuropæere, som er ansat uden overenskomst. Det er en ommer og ikke et sted at spare penge! Ved servering af aftensmad og vin sejlede det, og den meget unge østeuropæiske pige gjorde hvad hun kunne. Vi fik halve serveringer af både mad og drikke. Ingen forudsætninger for kommunikation på dansk eller engelsk. Intet drikkekort eller viden om mad/ vin. Det er vel ikke et slotsophold værdigt?
Liselund Ny Slot skabte de perfekt…
Liselund Ny Slot skabte de perfekt rammer for et ophold i idylliske omgivelser. Personalet var enormt hjælpsomt, venligt og løsningsorienterede. Og specielt morgenmaden var i særklasse.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Vi har haft en rigtig god oplevelse
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved vores besøg med overnatning, aftensmenu og morgenmad - Meget venlig velkomst og betjening under hele opholdet. Vi havde læst om værelsernes størrelse og små badeværelser og fandt det derfor helt i orden og det var som ventet i den hyggelige gamle stil og meget rent. Meget smuk park at gå tur i eller sidde på en bænk og nyde udsigten. Vi vil gerne komme igen en anden gang.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Ingen booking på trods af modtaget bekræftelser
Det er måske lidt svært at lave en bedømmelse da vi jo rent faktisk aldrig fik vores ophold.
Hvad der skulle have været en dejlig afslutning på vore Møn ferie, blev en kæmpe nedtur.
For ca 2 måneder siden sad vi og planlagde vores tur, og blev enige om at vi gerne ville slutte på Liselund slot. Jeg ringede derned og fik at vide at de haved værelser, men at jeg lige skulle sende en mail, så sagt så gjort. Derefter modtager vi en bekæftelse og et kontonummer til betalingen, vi overføåre 5500 Dkk samme dag, og modtager også en bekræftelse på at betalingen er modtaget på deres side, så alt burde nu være i orden.
På selv dagen ringer jeg derned for at høre hvad tid vi kan tjekke ind, og får af vide at de ingen booking har i vores navn. Og at der desværre var sket en fejl, og at det aldrig var sket før... Det kan jeg jo så læse herinde, nok er en sandhed med modifikationer.
Så vi må kørr hjem uden vores ophold, og det tager den ovenikøbet næsten 1 uge (5dage) at retunere penge til mig igen, trod at jeg har både på telefon og mail bedt om at der blev lavet en straksoverførelse, hvilket i min optik var det mindste man kunne gøre, da de jo allede på dette tidspunkt har haft vores penge i ca 2 måneder....
Jeg kommer desværre aldrig til at lave en booking her igen, og kommer ikke til at anbefale dette sted til nogen jeg kender..
Øv øv.
Liselund Slot dårlig oplevelse
Liselund Slot dårlig oplevelse
Havde booket to værelser en overnatning på Liselund Slot.
Ved ankomst var værelserne allerede booket ud til anden side, og vi måtte til stor skuffelse køre hjem igen 2.5 times kørsel, udover dårlig bortforklaringer, blev vi tilbudt gratis kaffe og kage. Stor skuffelse.
Slotsophold på Liselund ny slot
Bookede en nat slotsophold på slottet. Den dyreste værelse for 2 personer til kr. 4000,- med kaffe og kage, 3 rettesaftensmad ned vin ad libitum, overnatning og morgenbuffet. Ved ankomsten var der nærmest ikke nogen at se og modtage en. Kaffe og kage ok, tårnværelset burde være brudesuit, men der var ikke så romantisk som man forventede, og gamle slidte møbler. Aftensmaden var Kevin og kedelig men ok mad, og vinene var ikke noget at skrive hjem om, og vi fik aldrig kaffe ig cognac til, der var ingen til at servicere! Morgenmaden var ok, men til den pris har havde jeg forventet mere.
Liselund Slot-rigtig dårlig oplevelse
Havde booket tre dage på Liselund Slot via booking.com i god tid (før corona), og havde fået bekræftigelse på bookingen fra Liselund Slot via booking.com printet på papir som dokumentation.
Ved ankomst var værelset allerede booket, og vi måtte til kæmpestor skuffelse køre hjem igen.udover elendige bortforklaringer og direkte løgn, blev vi tilbudt gratis kaffe og kage. Elendig oplevelse. Stor skuffelse...
Gik desværre forgæves
Gik desværre forgæves. På skiltet foran slottet var åbningstiden annonceret og jeg kom igen og glædte mig til oplevelsen. Men ikke muligt, da hotellet var udlejet.øv.
Håber det er åbent ved næste besøg, eller skiltet oplyser, at café og resturent er lukket.
En oplevelse jeg ikke behøver igen
Et dejligt værelse, men betjening og mad var under al kritik. Da vi ankom var der ingen i receptionen, og vi var hele etagen rundt før vi fandt nogen. Det samme gjorde sig gældende de tre andre gange vi skulle have fat på nogen i receptionen.
Maden så lækker ud, men rejecocktail var lavet på smurt ind i dressing, den tørre perlehøne var overdynget i karrysovs, så man ikke kunne smage andet og appelsinfromagen var sprøjtet ud at et pulverbrev og på ingen måde noget der kan anbefales.
En dyr, træls oplevelse.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Lang weekend med fuld betjening.
Lang weekend med fuld betjening.
Det var lige den forkælelse vi havde ønsket os - dejlig mad, venlig personale og smukke omgivelser.
Slottet har sin egen charme og parkener en fantastisk oplevelse, velplejet, storslået, og med mange overraskelser. Og så er Møn bare dejlig især i midten af maj.
Liane og Erik

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Fantastisk beliggenhed, mad og service
Vi havde et skønt ophold på 2 overnatninger. Hyggelige værelser, fantastisk mad og en virkelig sød og hjælpsom værtinde. Området omkring slottet er meget smukt.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Hyggeligt slot med romantisk…
Hyggeligt slot med romantisk indretning .
Var der på veninde tur for at fejre rund fødselsdag. Delte et værelse med enkelt senge.
Dejlig indretning af værelse, behagelige senge Mvh.
Betjening sød og hjælpsom.
Maden var fint og velsmagende.
Kommer gerne igen en anden gang.

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Fantastisk oplevelse og super service
Fantastisk oplevelse og super service. Vi fik fuld opmærksomhed og der blev altid taget hensyn til os 😄
Super værtinde, altid på og venlig overfor alle gæster!
Vi fejrede fødselsdag og bryllupsdag, flag på og super opmærksom på hvordan vi havde det.
Rigtig god mad, stor ros til kokken også.
Påfugle og fasaner, super natur, så hyggeligt.
Stilheden skal nydes her og få stresset af.
Tusind tak for godt ophold på 3 dage 😄

Antwort von Orcide / Liselund Ny Slot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.