For det første, virkelig gode og søde kørelærere og teorilærere. Gode teorimoduler, og massere af dem, så det passede med mit skema. Lærte rigtig meget, og følte at jeg rykkede mig fremad hurtigt. Eks... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har for nyligt fået mit kørekort igennem Juuls køreskole. Jeg havde en fantastisk kørelære, Nicoline. Som fik mig rigtig godt igennem. Jeg var meget glad for hele forløbet, de er meget pro... Mehr ansehen
Havde en rigtig god oplevelse som elev hos juuls køreskole. Dejligt fleksibelt med teoritimer og super god undervisning. Jeg var så heldig at have Nicoline som kørelærer. Hun var både sød og tålmodig... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse! De fleksible teori timer har gjort det nemt at få dem ind i en travl hverdag, og alle kørelærerne jeg har snakket med har været virkelig søde. Min egen kørelærer Niels, har g... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- info@juulskøreskole.dk
- juulskøreskole.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg anbefaler meget Juuls køreskole og…
Jeg anbefaler meget Juuls køreskole og min kørelærer Wali har lært mig alt så jeg følte mig meget klar til køreprøven. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg anbefaler Juuls Køreskole
Jeg anbefaler Juuls Køreskole, fordi de er super kompetente.
Har været utrolig tryg og glad for min kørelærer, Wali.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med min gode kørelærer Walli som fik mig godt igennem. Kæmpe anbefaling
Wali er en kompetent...
Wali er en kompetent, tålmodig og rar kørelærer som jeg godt kan anbefale :)
En skøn køreskole
En skøn køreskole! Min kørelære Wali var enormt dygtig til at undervise og gøre mig tryg under egen kørsel.
Kan stærkt anbefales!!
Rigtig god oplevelse med Nicoline som…
Rigtig god oplevelse med Nicoline som min kørelærer
Moza har været en utrolig god kørelære…
Moza har været en utrolig god kørelære og hele Juuls køreskole har været ekstremt god til at få læring ind i hovedet på en - det har været nemt at tage teorimodulerne og jeg kommet hurtigt igennem med god støtte 10/10
Juuls køreskole perfekt køreskole til nye elever
Juuls køreskole er en fantastik køreskole. Det har været et dejligt nemt forløb. Min kørelærer Wali er også en fremragende kørelærer som lærer nemt fra sig, er grundig i sit arbejde og er vældig sød
Rigtig god skole med rigtige gode og…
Rigtig god skole med rigtige gode og dygtige lærere. Wali som jeg havde som kørelærer er rigtig god til at forklare dig ting mens du er i gang med at køre så du forstår det 100%
Jeg er lige Per dags dato bestået mit…
Jeg er lige Per dags dato bestået mit kørekort med kørelæreren wali. Wali har været forstående og fleksibel. Og han har altid været en fornøjelse og køre med. og kommet med god feedback. Så derfor anbefaler jeg Juuls køreskole!
God køreskole
Mega god køreskole jeg hyggede mig meget med min søde kørelærer Nicoline og jeg lærte meget af hende
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales
Wali har sgu styr på det.
Fantasktisk Køreskole
Fantasktisk Køreskole, fik kørekortet i første hug uden nogen problemer. Alt gik godt og min kørelærer Nicoline var super sød
Hilsner Holgdf
At tage kørekort hos Juuls køreskole…
At tage kørekort hos Juuls køreskole har været fantastisk, der har været støtte hele vejen igennem fra min kørelære. Kan kun varmt anbefale at tage kørekort her!
It was a long journey but it was worth…
It was a long journey but it was worth it the teachers are knowledgeable and if you are honest about your problems, they will try their best to explain them. I thank Wali for his patience and I thank Jacob for his tolerance
Kan godt anbefale Juuls Køreskole til andre
Super fed oplevelse med denne køreskole, vil helt klart anbefale den til andre. Skolen er god til at gøre ens teori og køretime struktureret, og overskueligt. Skolen er god til at tage hensyn til elever som f.eks. går i gymnasiet eller andet. Kørelærerne er altid super flinke og åbne over for spørgsmål, som endte ud i at efter mit forløb med Nicoline som kørelære var jeg fuldt klar på den sidste køreprøve
Hvis jeg ender med et Motercykel kørekort ved jeg hvor det skal tages :)
Super god køreskole
Super god køreskole. Mit køreforløb med Niels Kristensen som kørelære var rigtigt godt. På Juuls køreskole får man ikke et indtryk af, at det er en skole som er ude på, at suge penge ud af eleven. Man kan mærke deres engagement for, at eleven får den bedste oplevelse som muligt. Fleksible tider og søde køreundervisere.
Byens Bedste og venligste køreskole.
Fantastisk køreskole med en fantastisk kørelære, kan klart anbefale Juulskøreskole og endnu mere kørelæreren Nicoline som er meget god og opmærksom og fantastisk til at lære fra sig.
Kjartan er utrolig sympatisk og…
Kjartan er utrolig sympatisk og tålmodig.
Jeg kan varmt anbefale ham som kørelærer 👍
Super god køreskole
Super god køreskole. Det var nemt at planlægge både teori og kørsel så det passede med både arbejde og skole.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.