Dahlbergs Køreskole Bewertungen 54

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag har jeg afsluttet mit køreforløb hos Dahlberg Køreskole på under 3 måneder. Jeg har haft et virkelig rart og trygt forløb, og jeg vil varmt anbefale køreskolen. Kørelæreren, Sune, er et utrolig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne køreskole kan varmt anbefales. Sune hepper på sine elever og gør undervisningen let at gennemføre med både pizza, slik og vand. Undervisningen var sjov og informativ. Han tilpassede kørepl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vekommen Det unikke ved min køreskole er at i får sjov indervisning med kørelærer der er til sjov og ballade i teori og især i bilen udover det får i det bedste forløb og som tilpasser netop dig som elev

3,7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre kun give den dårligste…

Jeg kan desværre kun give den dårligste anmeldelse. Efter at have betalt 17.000 kr. for min datters køretimer og køreprøve er kørelæreren forsvundet, og skolen er lukket uden nogen form for besked. Vi har gentagne gange forsøgt at få kontakt, men uden held.

Hvis han ikke snart giver lyd fra sig og finder en løsning, bliver jeg nødt til at gå videre med sagen gennem en advokat.

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores søn har betalt mellem 17 og…

Vores søn har betalt mellem 17 og 18.000 for et kørekort, hvor kørelæreren pludselig har lukket skolen. Det er SÅ surt, når man tænker på at han har brugt de fleste af sine konfirmationspenge til et kørekort. Er SÅ ked af det på hans vegne.... Så pas på. Vælg en kørelærer hvor man betaler pr. time, og ikke alt forud....

7. August 2025

🚫 warning about Dahlbergs Køreskole 🚫

🚫 warning about Dahlbergs Køreskole 🚫

I, like many other students had a very disappointing experience with this driving school. A lot of us paid for the full package months ago, but the school stopped communicating for months without any explanation.
We later found out that the owner, Sune had quietly shut down the school. Several students including myself had paid large amounts up front and now we have to repay for services we had already covered.
Many students including myself have tried reaching out to Sune to get our money back, but he has stopped responding to calls and messages. As of now he has kept all 13,800kr each student has paid and no one has been refunded. I would strongly advise others to think twice before paying anything to this school.

25. Juni 2025

Køreskole

Hvis man er lidt i tvivl med hvad for en køreskole man skal vælge så ta til Sunes køreskole han gør alt for at du bliver en glad og tilfreds han er helt nede på jorden sød og sjov fed køreskole Sune er og bliver bare den bedste kørelærer 👍

16. April 2024

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole, den kan klart anbefales, Sune er en fantastisk Kørelære. Han er imødekommende, og tryg at kører sammen med, der altid god energi i bilen. Selv når man risikere at dumpe, kommer han med støtte og hurtige kørerprøver, så man er på farten igen.

23. Oktober 2024

Super fedt forløb

Super fedt forløb, Sune stod for mit forløb.
Jeg havde valgt et tilrettetlagt Lyn forløb.
Lyn forløbet er intenst, men hvis du vil have dit kort i en fart kan det klart anbefales.
Undervisningen er lærerig både den teoretiske og praktiske del.
Sune er nem at omgås med, han har humor, er nysgerrig på dig som “køreskoleelev” og klar til at hjælpe hvis der er noget der er svært.

29. Oktober 2024

Fantastisk køreskole

Intet dårligt at sige.
Dine behov som elev bliver opfyldt til perfektion.
Det er helt sikkert en køreskole der kun kan anbefales.
Der er hyggelige teoriaftner med mad, snacks og drikke.
Sune formår at skabe en tryg, og hyggelig stemning i bilen, samtidig med at man lære.
Igen så har jeg intet dårligt at sige. Kan varmt anbefales.

15. April 2024

Rigtig godt forløb.

Vores søn har lige fået sit kørekort efter at have gået på Dahlbergs køreskole. Han har hele vejen følt sig tryg og i rigtig gode hænder. Vi er fuldt ud tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale køreskolen.

21. März 2024

Enormt positiv oplevelse

Enormt positiv oplevelse. Sune er en god kørerlærer du kan stole på, som får dig hjulpet godt i gennem dit kørekort, og er super hjælpsom omkring det hele. Også hurtig til at få booket både køreprøve og teoriprøve. Klart bedste køreskole Hedehusene/Roskilde. Klar anbefaling herfra

22. März 2024

Super god køreskole

Jeg havde været i gang med mit kørekort i utrolig lang tid på en anden køreskole, som jeg ikke følte mødte mine behov. Derfor fik jeg fik anbefalet Dahlbergs Køreskole af min bror og far, som var hos kørelæreren Sune indtil de begge fik deres kørekort.

Sune mødte mine forventninger som kørelærer og meget mere til - han fik mig igennem på kort tid med de få færdigheder jeg havde lært fra min sidste køreskole, og kom så forleden i mål med ros fra sagkyndig.
Sune går op i man lærer at køre bil på en utrolig lærerig og konstruktiv måde, så at hvis man laver en fejl, lærte man lynhurtigt af det og gjorde, at man ikke følte sig dum af at blive rettet.

Min skræk for at køre bil nu er væk, fordi jeg havde en person der troede mere på mig end jeg selv gjorde på daværende tidspunkt og efterfølgende gav mig den tro på mig selv, og det er jeg så taknemmelig for.

Vælg denne køreskole fordi Sune mildest sagt bare er tæske god - min lillebror skal i hvert fald starte på et tidspunkt, og det bliver helt sikkert her. Så har nærmest hele familien da også været igennem Dahlbergs Køreskole snart😂

Tak for nogle gode måneder🙌

Hvis det ikke er helt tydeligt endnu, så kan denne køreskole klart anbefales!

23. Januar 2024

Virkelig god køreskole!

Hvis du ønsker mega hyggelige teoriaftener, med pizza, snacks og super gud undervisning, samt meget trygge køretimer og en kørelærer som gør en virkelig stor indsats for at lære dig at kende og gøre hver køretime hyggelig og sjov, så er Dahlbergs køreskole lige noget for dig.
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Sune og har være sindssygt glad for at tage kørekort hos ham. Jeg tror ikke jeg kunne have følt mig mere tryg med nogen anden kørelære, end med Sune som er grineren, rar og super dygtig til at undervise. Kæmpe anbefaling!

Tak for et fedt forløb og for at lære mig at køre bil på en hyggelig, rolig og sikker måde!

- Junine

11. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr