Ik heb in het verleden geen problemen gehad met Infomedics. Nu krijg ik een aanmaning voor een rekening die ik nog nooit ontvangen heb. Voor de duidelijkheid ik heb alle infomedic rekeningen vanaf 202... Mehr ansehen
Helaas kan ik geen 0 ster geven.. Ook bij mij beweren ze facturen te hebben gestuurd per mail die ik nooit ontvangen heb. De brief met incasso kosten kwam vreemd genoeg wel per post. Met een klach... Mehr ansehen
Vorig jaar al gevraagd iets te wijzigen in contactgegevems, is bevestigds. nog sturen ze geen emails naar dat adres. brieven verzinnen die niet kloppen. Ze laten bewust dingen lopen (en zijn onberei... Mehr ansehen
Heb een betalings regeling en krijg een nieuwe factuur Vraag als dit samen gevoegd kan worden Een hele arrogante dame aan de telefoon Die je niet helpt en niet interesseert waar voor je belt W... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Heeft u een vraag over een ontvangen rekening? Wij staan u graag persoonlijk te woord, bel ons via 036 - 20 31 900.
Niederlande
- infomedics.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Aanmaning, zonder originele factuur
Krijg een aanmaning, zonder ooit de originele factuur/mail te hebben ontvangen.
Overigens absurde incasso/aanmaningskosten die erbovenop komen. (in kleine lettertjes onderaan de aanmaning) 15% van de totale som, met een minimale bedrag van € 40,- wat ze berekenen.
En dan nog aangeven ''in coulance zullen wij éénmalig de incassokosten dienen van € 31,50 i.p.v. € 40,-'' alsof ze sympathie hebben voor je???
Ze zijn niet per mail te bereiken.
Telefonisch contact is ook dramatisch, volgens mij wordt de telefonie/support uitbesteed aan een derde partij in het buitenland of iets dergelijks, want ze spraken geen woord Nederlands.
Zeer klantonvriendelijk
Zeer klantonvriendelijk. Na een maand een aanmaningen sturen, zonder eerst de originele rekening te hebben gemaild en vervolgens niet bereikbaar zijn. Inmiddels gebeurd dit voor de 3e keer. Ik ga op zoek naar een andere tandarts/parodontoloog die hier geen gebruik van maakt
Direct een wik..
Direct een wik zonder vooraf een herinnering te sturen. Gezien ikzelf uit deze sector kom ben ik er wel degelijk van op de hoogte dat dit wettelijk NIET verplicht is. Het wordt wel aangeraden dit te doen gezien de toon. Ikzelf heb NIET de papieren rekeningen uitgezet noch hier toestemming voor gegeven. Ik leef niet in mijn mailbox dus de eerdere rekening niet gezien. Onfatsoenlijk bedrijf!!!
Onbereikbaar
Met alle respect maar ook voor de tweede keer heb ik, net zoals de vorige keer geen eerste email ontvangen.
Ik baal daar flink van omdat ik er niet van hou om betalingsachterstanden te hebben en heb mij er ook over verbaasd dat er nog steeds geen rekening van was binnen gekomen over de laatste behandeling.
Waar helemaal van baal is dat het bedrijf nauwelijks bereikbaar is. Regelrecht een klacht indienen is onmogelijk.
Ellende met digitale rekeningen (wel moeten betalen, maar geen rekening ontvangen)
In de mail van Infomedics zit alleen een link naar Betalen met IDeal. De rekening zelf zit niet in de mail, en is ook niet te downloaden. Dit is heel onhandig want ik moet deze rekening indienen bij de zorgverzekeraar. Dit is al de 2e keer dit jaar dat ik achter een rekening van Infomedics aanmoet. Het is ook raar dat ze me mailen, want ik heb bij alle zorgverleners laten vastleggen dat ik de papieren rekening wil ontvangen.
Rot bedrijf..
Rot bedrijf... rekening van 10 euro vergeten te betalen niks over horen dan opeens 2de aanmaning en 40 euro incasso kosten omdat zei iets niet volledig afschrijven???
Geen rekening maar wel aanmaning
Net als een aantal anderen hier kregen wij ineens een aanmaning van een rekening van 29 september. De rekening kwam ons niet bekend voor, zat niet in onze mail en ook in de log bestanden van de mailbox is niets te vinden. Contact gezocht met de provider. Die kon wel wat vinden. De mail was door hen onderschept en automatisch tegengehouden. Dan komt de mail zelfs niet in je spambox. Dit omdat Infomedics op dat moment op de internationale Spamhaus blacklist stond. Daar kom je niet vanzelf vanaf. Aangezien mail weer aan komt hebben ze zich hieraf laten halen. Ze weten dus heel goed dat hun mails niet zijn aangekomen. Toch hebben ze hier geen actie op ondernomen, en verzenden gewoon aanmaningen. Lekker makkelijk cashen bij mensen die de aanmaning om wat voor reden niet op tijd betalen.
Ik kreeg opeens een ‘aanmaning,’ maar…
Ik kreeg opeens een ‘aanmaning,’ maar heb de oorspronkelijke rekening nooit ontvangen. Vervolgens de ‘aanmaning’ direct per iDeal betaald en daarna een screenshot van de e-mailhistorie bijgevoegd. Uiteraard wordt mijn reactie überhaupt niet gelezen en word ik doorverwezen naar de website van dit geboefte. Deze ervaring geeft me zoveel ergernis, dat ik dit bij mijn tandartspraktijk ga melden en daarna op zoek ga naar een tandartspraktijk die niet met dit uitschot samenwerkt.
Infomedics "koopt" de rekening van de…
Infomedics "koopt" de rekening van de zorgverlener, declareert een heeeeel klein beetje van je werkelijke verzekering om je vervolgens als incassobedrijf te bedreigen met torenhoge kosten. Dit neigt zo naar oplichting dat ik de naam Co-Med hierbij in een adem wil noemen. Doe hier iets aan want dit zijn gewoon boeven.
Heel klantonvriendelijk
Heel klantvriendelijk. Na een maand al aanmaningen sturen, zonder eerst de originele rekening te hebben gemaild en vervolgens nergens bereikbaar zijn. Ik ga op zoek naar een andere tandarts die hier geen gebruik van maakt
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf, geen enkel oog voor de klant. Klantenservice is ontzettend onbekwaam en vervelend. Ver van weg blijven
Nog nooit zo’n slecht bedrijf…
Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt.
Als je belt krijg je een vrouw aan de telefoon die de Nederlandse taal niet machtig is en mij niet verstaanbaar in het algemeen beschaafd Nederlands te woord te staan, zeer droevig dat zo’n bedrijf niet eerst hun personeel een cursus Nederlands laat volgen.
Onmogelijk een overzicht te krijgen van…
Onmogelijk een overzicht te krijgen van openstaande en betaalde rekeningen. Zelden z'n slecht betalingssysteem gezien.
Infomedics reageert nergens op zowel telefonisch als mail
Hallo, ik probeer al een aantal weken lang in contact te komen met infomedics. dit is tot op heden niet gelukt. Op mail reageren jullie niet.
Onbegrijpelijke routines
Via SMS een code ontvangen.
Geen idee wat daarmee te doen.
Website opgezocht, geen toegang gevonden.
Klantenservice gebeld. 16 minuten moeten wachten en kregen een slecht sprekende dame aan de lijn.
Ze kon ons niet verder helpen.
Nog maar een keer geprobeerd, zonder succes.
Bij tandarts rekeningen gaat het goed, maar verder is dit bedrijf bedroevend slecht.
Betalingsproces website niet in orde.
Het is al langere tijd niet meer mogelijk digitaal de rekening te betalen. Ik krijg dan een melding over technische problemen. Als ik het handmatig wil doen herkent het systeem het betalingskenmerk niet (geeft aan dat het niet klopt). Wat een waardeloos ingericht betalingsproces!!!!. Nu moet ik steeds op de ouderwetse manier gegevens overnemen en dan via mijn bankaccount de rekening gaan betalen. Ook krijg ik geen inzage in de factuur via dit systeem!! Bijzonder amateuristisch allemaal. Ik heb er maanden geleden al over gebeld, maar het is nog steeds niet verholpen.
Weren't given an reminder
Weren't given any reminder or an original invoice in my email, just the fine
.Onbetrouwbare instelling.Het is niet…
.Onbetrouwbare instelling.Het is niet mogelijk om prutswerk wat uitgevoerd is door Tandartsenpraktijk op de Botter van klachten te voorzien.
Als je hun email wilt beantwoorden wordt je geblokkeerd.
Stel de Tandartsenpraktijk in gebreke wegens prutswerk.
Infomedics heeft lak aan wettelijke regels rond nalatenschap overleden patiënt
Via het mailformulier op de website van Infomedics heb ik doorgegeven dat mijn vriend is overleden, ook de overlijdensakte gestuurd. Uitgelegd dat de factuur aan mijn vriend nog niet betaald kan worden ivm afhandeling nalatenschap via de rechtbank. Geen reactie ontvangen, wel een aanmaning met flinke incassokosten. Ik heb gebeld, nogmaals de situatie uitgelegd wat al pijnlijk is, geen enkel woord van medeleven. Zij geven 6 weken uitstel van betaling. Terwijl in het geval van beneficiaire nalatenschap ‘schuldeisers’ gewoon netjes moeten wachten, wettelijk gezien kunnen ze sowieso 3 maanden in de wacht zitten. Het is echt onbegrijpelijk, normen en waarden gelden niet bij Infomedics, ook al ben je overleden, ook al handel je de nalatenschap af conform de wet, het maakt niets uit, als ze hun geld maar krijgen.
Om complicaties te voorkomen, boycot tandartsen die Infomedics als extern facturatiebedrijf gebruiken.
Infomedics maakt misbruik van een systeem dat zij goed kent. Ze beweren vaak brieven te hebben verzonden, maar niets wordt aangetekend verstuurd, wat een bewijs van verzending zou zijn. Wanneer u brieven ontvangt, komen deze vaak aan nadat de betalingen al zijn verricht, en de data komen vaak niet overeen met de werkelijke gebeurtenissen. Ze blijven onjuiste brieven versturen, zelfs nadat alle openstaande betalingen zijn gedaan. Bovendien manipuleren ze de informatie in deze brieven om valse claims te creëren voor diensten die niet door hun vermeende cliënten zijn geleverd.
Bovendien stelt hun 'partner in crime', Bosveld incassobureau, dat als ze beweren iets te hebben verzonden, ze niet verplicht zijn om bewijs van verzending te leveren. Onlangs dienden ze een claim in van € 24 voor een rekening die we al hadden betaald. Ze hebben de data op de vermeende openstaande rekening aangepast en een factuur opgesteld met een datum die na onze betaling kwam. De financiële middelen achter deze bedrijven maken het vrijwel onmogelijk om een rechtszaak te winnen, omdat ze verschillende juridische tactieken inzetten en de zaak snel doorspelen aan hun partner, Bosveld.
Bovendien stelt de Bosveld-deurwaarder dat als ze beweren iets te hebben verzonden, ze niet verplicht zijn om bewijs te leveren. Ze zijn zich bewust van de betrouwbaarheidsproblemen van het postsysteem, maar weigeren te investeren in een effectieve communicatie voor beide partijen. Zo diende Infomedics een claim in van € 24 voor een rekening die we al hadden betaald. Infomedics heeft de data op de vermeende openstaande rekening aangepast en een factuur opgesteld met een datum die na onze betaling kwam. De financiële middelen van deze bedrijven maken het vrijwel onmogelijk om een rechtszaak te winnen, omdat ze alle mogelijke juridische tactieken inzetten en geassocieerde bedrijven elkaar een hand boven het hoofd houden.
Bovendien versturen de rechtbanken belangrijke correspondentie niet aangetekend, omdat ze ervan uitgaan dat alle post aankomt. We hebben onze zaak verloren, puur omdat we niet konden reageren op het antwoord van het incassobureau op ons verweer. Dit antwoord, dat naar verluidt per post was verzonden, bevatte geen handtekening ter verificatie van ontvangst. Dankzij PostNL's onbetrouwbare diensten hebben we dit antwoord echter nooit ontvangen en de uitspraak van de rechtbank was gebaseerd op ons uitblijven van een reactie.
Een fictieve rekening van € 24 heeft geresulteerd in totale kosten van € 500. Dit verklaart waarom deze financiële instellingen zo succesvol zijn: ze hoeven zich geen zorgen te maken over hun wanbeleid, omdat iedereen die deze beproeving ondergaat uiteindelijk via het luie, geblinddoekte, aan de lopende band werkend rechtssysteem gedwongen wordt om fictieve rekeningen voor dergelijke kosten te betalen. Het is ongetwijfeld een oplichterij om geld te verdienen.
Bovendien kunt u niet in beroep gaan tegen een dergelijk vonnis, omdat het bedrag te laag is om aan te vechten. Hoewel dit voor een bedrijf misschien triviaal lijkt, is het dat zeker niet voor de gemiddelde burger. Het systeem creëert een omgeving waarin criminele activiteiten de tekortkomingen van het rechtssysteem kunnen uitbuiten. Het systeem biedt financiële instellingen en incassobureaus, zoals Infomedics en Bosveld, de garantie dat alle kleine schulden tegen elke prijs worden geïnd, ongeacht of de vorderingen terecht zijn of niet. Met andere woorden, Infomedics kan facturen opstellen waarin betaling wordt geclaimd voor diensten die niet zijn geleverd. Zij kunnen deze vermeende openstaande facturen vervolgens verkopen aan een incassobureau. De kans is groot dat u uiteindelijk maar betaalt voor het wanbeheer van een bedrijf, omdat er geen manier is om te bewijzen dat een dienst daadwerkelijk is verleend of dat u een factuur heeft ontvangen. Het systeem is zo gestructureerd dat het bedrijven bevoordeelt, waardoor consumenten kwetsbaar zijn.
Dus als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts? Vraag of ze zelf hun eigen facturatie doen. Gebruiken ze Infomedics? Vermijd ze als de pest!!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.